Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar nasilsinz ben hep yatiyorum ama dün gece çok rahatszlandm artik kanamam azaldi derken şiddetli kasik agrm başladi ve idrarmda yanma ve açilma hissettm doktoru aradk monurol ic dedi esim aldi ictim ama gece 2 de bi uyandm baktmki kanamam yine baslamis çok korktum baya geldi neyseki şu an az gelyo.kanamasi olan arkadaslar sizde de tam bitmisken bidaha kanama basliyomuydu.bu aksam için çok i yi bi proftan randevu aldik dokturum iyi bi doktor ama profa da göruneym dedim elimden geleni yapcam artik takdir allahtan dua edin çok üzülüyorum lütfen

Canim hakkinda hayirlisi olsun ama progestan düsuk yapmis bütün gebelere verilyo yani biz pihtililarn hepsi kullanmak zorunda ben ilk gunden beri günde iki içiyom hatta bir haftadir kanamam old icin gunasiri ignesinide yapiyom doktora guvenmektn baska caremz yok için rahat olsun dusunmeki bebeğin tutunsun

Canim ne guzel yazmişsn arada gelin bizi yalnz birakmayn.allah miniğine uzun ömùrler versin derdini göstermesin darisi biz isteyenlere AMİN

mr sonucum çıkmış arkadaşlar. mr da kist gözükmüş. eşim prof a sonuçları faks çekmiş yarım saat sonra ara demiş sekreteri. dua edin önemli bişey değil desin. moralim bozuldu. dün 4 lü test iyi çıktı diye seviniyordum. yemek bile yiyemedim canımın sıkıntısından zaten cumartesiden beri sıkıntıdan 1,5 kilo vermişim. off allahım önemli bişey olmasın. sağ sağlim doğsun bebeğim

hilal dikkat et kendine bol et emi.

zehra sonuç gelince mrın hemen yaz tamam.bu gece duayı yapabilirsin demi canım?Rabbim şimdiden kabul etsin....

gece duayı yaparım canım. eşim prof u aramış önemli değil demiş ama benim hala içim rahat değil çünkü ultrasyonda kisti görmedim demişti o. memorial daki dr görmüştü. sonucu birde onamı göstersem diyorum kafam karıştı ya

içini rahatlatmak için göster canım kafan rahat olsun ki bebişnde sende mutlu olun....

şenaycım görüşelim dr dan sonra. Diyet verecek sana))
inşallah herşey yolunda gider canım.

canım merhabalar ben geldim. Ankara çok yorucuydu. Malum iki dr. A gittim. Birisi özeldi. Gaziden bir prof. Beni muayene etti ve pıhtılaşmadan olmadığını son çalışmaların da pıhtılaşmanın düşüğe neden olmadığını gösterdiğini belirtti. Muayene esnasında rahmimde bir problem olabileceğini ve histereskopi ile bakıp anında ameliyat edebileceğini söyledi. Bize bunun için yaptımamız gereken kantahlillerini yaptırttı. Ama bu arada benim içim hiç rahat değildi. Ertesi gün sinan hoca ya randevum vardı. Uzun bir bekleyişten sonra sinan hoca'nın yanına girdim. O da karından muayene ile benim rahmimin henüz toparlanmadığını şu an ultrasonla bakılsa bile yanıltıcı sonuç verebileceğini söyleyince rahatladım. çünkü öbürü de rahmim de tuhaflık sezmişti. Halbuki ona da söylemiştim ekim ayında kürtaj olduğumu ve böylece ben gazideki hocanın histereskopi çağrısına gitmedim. Sinan hoca bazı kan tahlilleri verdi. Bunları yap gel bir tedavi sürecine başlayacağız dedi. Diyete başladın mı diye sordu ben de siz vermediniz o yüzden başlamadım dedim. Tamam dedi kan tahlillerinin sonuçları çıksın o zaman başlayalım dedi. Ve benim programsız hamile kalmam halinde hiç şansımın olmadığını yine bebeğimi kaybedeceğimi söyledi. Bakalım hayırlısı. Kanlardan biri bu ay sonunda çıkacak. Ben o zamana kadar yine beklemedeyim anlayacağın.

senay hadi canım dışarı çıkıcam çabuk yaz senden haber alayım öyle gideyim....

canım geldim geldim yazdım hala beklemedeyim çok yavaş ilerliyor bu süreç bakalım hayırlısı. Kan tahlillerimin çıkmasını bekliyorum. Ama sinan hocaya göre benim durmum çok ciddi ve çok da ümitli konuşmadı aslında. Bir tedavi programından ve en az 8-9 ay hamile kalmamam gerektiği dışında pek bir şey öğrenemedim.

tamam canım.hakkında hayırlısı olsun.

bizde teyzesi salı günü pıt pıtları duyduk 6 haftalıkmış.bugün 6+3 olduk...büyüdük.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti.bulantılar çok....ölüyorum sürekli yatıyorum.....

canım maşallah çok sevindim. Ben de onu soracaktım. Seni ve hildan'ı çok merak ettim. Hadi bakalım inş. Sonuna kadar güzel haberlerle gelirsin. Gerçi önemli bir yol kaydettin şimdiye kadar çok şükür. Darısı bizlere inşallah.

faktör v - leiden mutasyon,
mthfr 677C ] T MUTASYON,
MTHFR 1298A]C MUTASYON,
PAI-1 4G/5G MUTASYON
ACE I ]D D/D MUTASYON
benim kayıplarım kimyasal gebelik kanda çıkıyor ondan sonra hiç kese falan gözükmeden düşüyor doktorum çok fazla pıhtılaşma olduğundan hiç birşey daha belli olmadan düşüyor dedi... bakalım dün ilk iğnemi vurdum bakalım artık hayırlısı....

hildan moralini yüksek tut canım hayırlısı ile bebeklerimize kavuşacağız inşallah güzel düşünelim güzel şeyler olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım

canım bence de gören dr a göster. ben tek doktora bağlı kalma taraftarı değilim. göster ona da için rahat etsin.
bir de şunu söyleyim her ne olursa olsun sen bu yavrunu doğurmuycak mısın. doğuracaksın. onun için yemeden içmeden kesilmeye falan kalkma. bol bol güzel güzel beslen be bebeğini güzelce besle. moralini yüksek tut ve ceylinin kardeşine güç ver. neler neler duyuyoruz, sonuçlar kesin kötü çıkıyor, problemli diyorlar bebek için ama doğunca bakıyorlar hiçbirşey yok. o yüzden içini ferah tut. bebeğine güç ver bol bol dua et. bak bu akşamki dua sana kısmet oldu. topluca duamızı edeceksin. bu kadar çok kişinin duası var hepimiz için. Allahın izniyle iyi oalcak. ceylin dua etsin kardeşi için. Rabbim onu kırmaz...

anladım canım hayırlısı olsun. kafan karıştı yani. gazideki hangi dr du. pek tutmadın onu anlaşılan.
hayırlısı olsun canım yaa. bakalım nasıl çıkacak sonuçların.

anladım canım. erken kayıp saylıyor o halde kimyasal gebelik. ondan sana da erken başlatmış demekki iğneyi. kimyasal gebelik bağışıklık sistemi güçlü olunca oluyor sanırım değil mi? nedir bu kimyasal gebelik anlayamadım. burda birkaç kişide daha var bu olay. bence tereddüt etmeden ol iğneni. sen hangi şehirdeydin.

anladım canım hayırlısı olsun. kafan karıştı yani. gazideki hangi dr du. pek tutmadın onu anlaşılan.
hayırlısı olsun canım yaa. bakalım nasıl çıkacak sonuçların.

canım dr.un ismini buradan yazmak ne kadar doğru bilemiyorum. istersen özelden yazarım. o kesinlikle pıhtılaşmadan değildir dedi. sinan hoca pıhtılaşma olunca başka birşeye yönelmedi. ama sinan hoca gerçekten tecrübesini konuşturuyor. ben geçen sefer gittiğimde ilgisiz diye biraz endişelenmiştim. ama bu sefer tam tersiydi ve demekki o zaman zamanı değilmiş o yüzden öyle davranmış. neyse bakalım bi sonuçlar çıksın ne olacak görücez. zaten pıhtılaşmadan başka bir problem çıkmasın ki buna eğilelim istiyorum. eşimle haziran ayı gibi bir rahim filmi çektirme kararı aldık. o zaman rahmim toparlanmış olu inş. bu arada bu gidişimizde kromozom testi için de kan verdik. o da çok kolaymış gittik özel hastaneye kan verdik bir de 25 tl fark o kadar. bilseydim daha önce yaptırırdım. aklımızın bir köşesinde hep vardı acaba diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…