günaydın kızlar, dün aşılama yaptırdım inşallah tutmuştur. Ben heterezigot 677mft var. Dr. Bana iğne vermedi ancak hamile kalırsan başlayacağız dedi. Progestan verdi ama geçmiş sayfalarda okuduğuma göre bu ilaç pırtılaştırmayı arttırıyor, bilgisi olan var mı. Hamilelikten önce iğneye başlayan arkadaşlar acaba hangi mutasyonları var
kızlar uzun zamandır yazamıyorum, halbu ki en cok acımı derdimi hafiflettiğim, derdime derman aradığım topicti burası..güzel haberlerle döndüm arkadaşlarım, yazıyorum çünkü sizlere de güç vermesini istiyorum..Hepimiz aynı dertten müzdarip olarak buradayız, ben 18 aralık günü aldım miniğimi kucağıma, innohep iğne ve corasprin kullanıyordum, vitamin olarakta bemiks..zor günler geride kaldı, o kadar güzel bir duygu ki, Allahım hepinize nasip etsin..umudunuzu kaybetmeyin, iyiyi düşünmekten vazgeçmeyin, kötüyü aklınıza getirmeyin..onun dışında ilaçlarınızı düzenli kullanın Allaha sığının..gerisi geliyor zaten..hepinize bu güzel yolda sabır ve güç vermesini diliyorum Allahımdan..Geç olan her zaman güzel olurmuş..o kadar tatlı bi miniğim var ki hala benim olduğuna inanamıyorumm..en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmanızı nasip etsin Allahımm..
gece duayı yaparım canım. eşim prof u aramış önemli değil demiş ama benim hala içim rahat değil çünkü ultrasyonda kisti görmedim demişti o. memorial daki dr görmüştü. sonucu birde onamı göstersem diyorum kafam karıştı ya
şenaycım görüşelim dr dan sonra. Diyet verecek sana))
inşallah herşey yolunda gider canım.
senay hadi canım dışarı çıkıcam çabuk yaz senden haber alayım öyle gideyim....
tamam canım.hakkında hayırlısı olsun.
Bizde teyzesi salı günü pıt pıtları duyduk 6 haftalıkmış.bugün 6+3 olduk...büyüdük.adet tarihini 10 aralıktan 25 aralığa çekti.bulantılar çok....ölüyorum sürekli yatıyorum.....
bana dr um hamilelik düşündüğüm ayki ilk adet günümle iğneye başlattı. bana aspirin vermedi. hamile olsam da vermiycek. o yüzden hamilelik öncesi yani 18 ocaktan beri iğne kullanıyorum 0,4 clexan. aynı zamanda 3 aydır, folbiol, b 12 ve çinko kullanıyorum. hamile kalmasam da devam edecem. hamile kalmasam da 3 ay aralıksız iğne kullanacam. sonra araverecez. hiç tereddüt etme kullan. kanını önceden inceltmiş oluyorsun. erkne kayıplarda böyle yapıyorlar sanırım. senin mutasyonların ne ve kayıpların kaç haftalıktı?
gece duayı yaparım canım. eşim prof u aramış önemli değil demiş ama benim hala içim rahat değil çünkü ultrasyonda kisti görmedim demişti o. memorial daki dr görmüştü. sonucu birde onamı göstersem diyorum kafam karıştı ya
canım merhabalar ben geldim. Ankara çok yorucuydu. Malum iki dr. A gittim. Birisi özeldi. Gaziden bir prof. Beni muayene etti ve pıhtılaşmadan olmadığını son çalışmaların da pıhtılaşmanın düşüğe neden olmadığını gösterdiğini belirtti. Muayene esnasında rahmimde bir problem olabileceğini ve histereskopi ile bakıp anında ameliyat edebileceğini söyledi. Bize bunun için yaptımamız gereken kantahlillerini yaptırttı. Ama bu arada benim içim hiç rahat değildi. Ertesi gün sinan hoca ya randevum vardı. Uzun bir bekleyişten sonra sinan hoca'nın yanına girdim. O da karından muayene ile benim rahmimin henüz toparlanmadığını şu an ultrasonla bakılsa bile yanıltıcı sonuç verebileceğini söyleyince rahatladım. çünkü öbürü de rahmim de tuhaflık sezmişti. Halbuki ona da söylemiştim ekim ayında kürtaj olduğumu ve böylece ben gazideki hocanın histereskopi çağrısına gitmedim. Sinan hoca bazı kan tahlilleri verdi. Bunları yap gel bir tedavi sürecine başlayacağız dedi. Diyete başladın mı diye sordu ben de siz vermediniz o yüzden başlamadım dedim. Tamam dedi kan tahlillerinin sonuçları çıksın o zaman başlayalım dedi. Ve benim programsız hamile kalmam halinde hiç şansımın olmadığını yine bebeğimi kaybedeceğimi söyledi. Bakalım hayırlısı. Kanlardan biri bu ay sonunda çıkacak. Ben o zamana kadar yine beklemedeyim anlayacağın.
faktör v - leiden mutasyon,
mthfr 677C ] T MUTASYON,
MTHFR 1298A]C MUTASYON,
PAI-1 4G/5G MUTASYON
ACE I ]D D/D MUTASYON
benim kayıplarım kimyasal gebelik kanda çıkıyor ondan sonra hiç kese falan gözükmeden düşüyor doktorum çok fazla pıhtılaşma olduğundan hiç birşey daha belli olmadan düşüyor dedi... bakalım dün ilk iğnemi vurdum bakalım artık hayırlısı....
anladım canım hayırlısı olsun. kafan karıştı yani. gazideki hangi dr du. pek tutmadın onu anlaşılan.
hayırlısı olsun canım yaa. bakalım nasıl çıkacak sonuçların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?