Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İnşallah pıhtılaşmadan başka bir şey çıkmaz. rahim filmi çektir bence de. bende de perde çıktı. çektir bence de film.

Meraba kızlar ben 3 kere hamile kaldım.1.si 5 haftalıkken, ikincisi 6 haftalıkken, 3.sü adet gecikmesinden 1 hafta sonra düştü malesef...Çok kötü günler geçirdim.Eşim bana her zamn destek oldu saolsun..Sebep nedir die çok merak ettim.Kocaeli üniversite hastanesine gittim hikayemi anlattım.2 aylık test serüveninden sonra bende KAN PIHTILAŞMASI olduğunu öğrendim.Doktorum çokkk yaygın bir sorun olduğunu ve gebelik oluştuğnda beni doğurtacağını söledi...

Gebelik oluşana kadr coraspin ve folbiol kullanmamı istedi.
Hamile kaldığmda gidicem kan sulandırıcı iğnelere başlıcakmışım

Benm sorum şu ?? Kan pıhtılaşması gebeliğin oluşmasına engelmidir??

İlk 3 gebeliğim hemen oldu denediğimiz ayda hamila kalmıştım.Şimdi ilaçlara yeni başladım..

Aslında 4 ay kadr vaktim boşa geçti.
İlaçları kullanmamıştım 1 haftadır kullanıorum.

Sizin önerilerinz neler teşkkllerrrrr

canım biz gaz için bi iiaç kullanıyoruz biogaia diye onun faydasını çok gördük dene istersen diğerleri hiç fayda etmedi banada burdan arkadaş tavsiye etti sağolsun doktorumda onaylayınca kullandım sende danış istersen onun harici herşey yolunda atık büyüyoruz agucuklar kahkahalar bugünde rota aşımızı olduk allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza

Pıhtılaşma hamile kalmaya engel seğil, ben de aspirin ve folik asit kullanmaya başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım. Nasip artık, herkesin farklı oluyor. Hem biraz ilaç kullanmaya başladıktan sonra hamile kalman daha iyi olabilir.
İnş. Senin ve bebeğin için en hayırlı zamanda hamile kalırsın..

kızlar dün duamızı yaptım allah kabul etsin. hepinizden allah razı olsun.
dün mr sonucumu gösterdim. dr tamam kist var ama bu çocuğun özürlü olacağı anlamında gelmez. ilerde küçülebilirde dedi. sen bu çocuğu aldır desen ben almam vicdanım elvermez dedi. erkek çocuklarında daha sık gözükür dedi.ya allah korusun özürlüde olsa aldıracak değilim. rabbimin verdiğine razı olacağım. o en iyisini bilir. yapacak bişey yok doğumunu bekleyeceğiz. inşallah sağ sağlim aklı başındaalırız kucağımıza bebeklerimizi hepimizde. dr iyi içimi rahatlattı en azından. doğum ücreti fazla olmasa ona devam ederdim.

inşallah pıhtılaşmadan başka bir şey çıkmaz. Rahim filmi çektir bence de. Bende de perde çıktı. çektir bence de film.

canım geçmiş olsun. Peki müdahale ettirdin mi? Benim hemen eğer öyle birşey varsa orayı törpülerim dedi. Ben de şimdiye kadar böyle birşey çıkmamıştı diye hem de rahmim daha toparlanmamıştır diye yaptırmadım. Neyse 1-2 ay geçsin yaptırırım.

içinin rahatlamasına sevindim zehra. sen şimdilik bunları hiç düşünme. bebeğine güç ver, bak bir kızın da var. güzel düşün güzel olsun. olumsuzlukları kafandan at ve bebeğini güzelce büyüt içinde, ona da moral ver. senden etkileniyorlar biliyorsun. ceylin de o da. Allahın izniyle iyi olacak. dualarımıza devam edecez. bak kaç kişiyiz, birimizin duası tutar inşallah.

ben hiçbirşey yapmadım henüz. yani bunu öğrenmem çok yeni oldu. 28 ocakta öğrendim. zaten korunmayı bırakmıştık. sonra da devam ettik. bu ay hamile kalmazsam sonra bu konu üstünde duracam. dr üstünde durmadı. ben de önemsiz herhalde dedim, sormadım birşey. sonra burda araştırdım önemliymiş. kadere kısmet biraz da. bakalım. bir doğum yaptığım için belkş de önemsemedi?

anladım canım doğum yaptığına göre düşük nedeni de sayılmaz aslında. belki risk faktörüdür. hayırlısı bakalım. inşallah rabbim dualarımızı kabul eder de sağlıklı bebişler nasip eder hepimize.

canım gözün aydın.Allahım dualarımızı kabul etsin.Rabbim hastalıkla evlatla sınamasın....

canım msjım yarım gelecek birden gönderiverdi bende anlamadım.dedim ki hadi tets yap bugün ama negatif çıkarsa pes etme adetin salı günü pazartesi gene yaparsın.ama benim ilk gebelikte 8 gün geçikti anca çıktı.hiç göğsüm bile acımamıştı.bunda dpo 7-8de göğsüme el değmemişti ucları koyulaşmıştı.10.günde yani daha adet olamam 4 gün vardı çıktı.

ama sen hamilesin ateşin çok iyi.36.9

teşekkürler arkadaşlar. kızımla bol bol dua ediyoruz. artık tek yapabileceğimiz o. burada olmasa içimiz döküp rahatlayamayacağız valla

evet emıne bencedee sen hamılesın baktımm atesınn cok ıyıı , bencee yap bır testt :)

tamam akşam alışveriş merkezine gitcez alıyım bari test. ama sabah yapıyım diyorum testi.
inşallah kızlar. inşallah aslı ve berna da hamiledir. bernanın da ateşi çok iyi bence

tamam akşam alışveriş merkezine gitcez alıyım bari test. ama sabah yapıyım diyorum testi.
inşallah kızlar. inşallah aslı ve berna da hamiledir. bernanın da ateşi çok iyi bence

aslının ateşide iyi.onun vucut ateş ısısı size göre düşük olduğu için onunki 36.1-36.3lerde dolaşıyor ama yükseliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…