Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tamam akşam alışveriş merkezine gitcez alıyım bari test. ama sabah yapıyım diyorum testi.
inşallah kızlar. inşallah aslı ve berna da hamiledir. bernanın da ateşi çok iyi bence

vaay kızlar hadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alırız. yarın bekliyorum sizden haberler.

ceyline

canım bizim burda bir arkadaşa dokoru söylememiş bile sonra üniversite hastahanesine gidiyor ordaki asistan doktorlar söylüyor arkadaş bir panik prof gitti kendi doktoru bizim çoğu zaman karşılaştığımız bir durum 7. aylarda kayboluyor anne telaş yapmasın diye söylemiyoruz demiş prof da bu normal ama yine de kontrol altında tutalım demiş anlayacağın inşallah bir şey yoktur sen içini ferah tut canım sağ sağlim salih bir evlat nasip etsin Rabbim sana ve hepimize

elif neler yapıyosun kaçlık iğne kullanıyorsun aman ihmal etme. pıhtılaşma zamanı testlerini de ihmal etme. ben 0.4lük iğne kullanmıştım yetmedi meğer kiloyla da ilgisi varmış 60 ın üstünde olunca 0.6 lık gerekiyormuş

bende hamileliğe 59 la başladım ama sonuna kadar 0.4 lük kullandım

nasılsın canım bebişde büyümüştür artık ben doğumdan sonra ne iğne ne de aspirin kullanmadım doktorum gerek görmedi ama senin tereddütlerin varsa hematoloğa gidebilirsin

canım cok bulantım var.ben 0.4luk kullanıyorum.72kılo ıle hamıle kaldım.bu pıhtılasma surelerıyle ılgılı testler ne ısımlerını yazar mısınız bılenler, bır de ne kadar sure de bır yapılıyor?

eylül ateşin yüksek devam ettiğine göre inşallah hamilesindir.
güzel haberler yakında gelir inşallah sizlerden

Canim allah kabul etsin duamizi yapmissin.sende lütfen olumlu iyi seyler düsün ki iyi olsun... Bende insallah hamileyimdir ilk defa atesimi ölctüm oyüzden iyimi degilmi yorum bile yapamiyorum.

canım ben bilmiyorum ama aptt ınr gibi bişeydi. ben hiç yaptrmadım bilmiyordum. hangi ildesin bilmiyorum ama araştırma hastanelerinde yapılıyormuş galiba. bu arada bulantının olması bebeğinin sağlıklı olduğuna işaretmiş. zor olur ama sevin

Kizlar netim yoktu telden giriyom dùn profa da gittim o da ayni şeyi söledi içerde kan pihtisi var dedi bekleyip takip etcez dedi inş. Vücut onu emer ve doktorumun clexani kestigni söledm kesemeyiz dedi 04lük kullanyidum onu şimdilk yarim kullan dedi asprini de içme dedi .bazem kendimi çok kòtü hissedyorum tipki şu anki gibi umutsuzluga kapilyorum elimde değil inş.atlatirim dua edin lhtiyacm var

Canim kendine iyi bak inş hersey yolunda gider bulantilarnin olmasi iyi gebelign saglikli devam ettigni gösteryo darisi ins. Diger kizlarmiza

nasılsın canım bebişde büyümüştür artık ben doğumdan sonra ne iğne ne de aspirin kullanmadım doktorum gerek görmedi ama senin tereddütlerin varsa hematoloğa gidebilirsin

canım bu benim ikinci doğumum ilkindede doğumdan sonra bişey kullanmadım ama eniştemin başına böyle bir durum gelince felaket tırstım yalan söylemeyeyim...korkuyorum ve yakın zamanda gidicem acıbadem bursa hastanesinde iyi bir hematolog var ona gitmeyi planlıyorum bakalım...bu arada kızım çok şükür iyi bugün biraz ishal gibi yani çok da emin değilim karnı ağrıyor gibiydi 1 çay kaşığı calpol verdim şimdi uyuyor...senin oğlun nasıl annelik nasıl gidiyor???

canım doktoruna güven herşey yolunda gidecek kalbine korku verme rahat ol...stres herşeyin başı tevekkül edip dua et bol bol...daha mutlu günlerin olacak hildancım :)

çok sevindim hilalcim senden haber gelince. iyi olmana sevindim. vücut emer hiç merak etme. kanama alanı ile kan pıhtısı demek ki farklı şeylermiş. ama bence gittiğin bu dr daha iyi. benim dr umla aynı şeyleri söylemiş. aspirin içilmeyecek ve iğneye devam yani. bence buna devam et. diğerinin yaptığı bence doğru değil.bizim için iğne çok önemli hilalcim. söylemiştim. benim dr kanama olsa bile iğneye devam edecez demişti. haa tabi hangisi doğru bilemeyiz, dr larımıza güvenmez zorundayız sonuçta. sen moralini yüksek tut canım. en geç iki ayda vücut emiyor. içeride kan falan kalmıyor.bizi merkata bırakma.

elifçim ateşim 36,7
bu arada test yaptım çok net tek çizgi. bakalım bekliycez...
25 dua okudum.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar..hala yatagın ıcındeyım cubuk kraker yıyorum.telefondan gırıyorum.bu gece hıc rahat degıldım belım cok agrıdı.halada agrıyor.ters mı yattım ne?bır ara yastık aldım bacak arama ama banamısın demedı...bu arada ıgne kullananlar sızdede bıdık bıdık sıvılceler oluyor mu yaa.benım sırtım.gogsum hatta popom bunlardan kaynıyor.bırde ıgne vurdugum gobek kısımlarının derısı soyuluyor.emıne atesın ıyı gıdıyor bekle bakalım olmazsa salı ya da persembeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…