tamam akşam alışveriş merkezine gitcez alıyım bari test. ama sabah yapıyım diyorum testi.
inşallah kızlar. inşallah aslı ve berna da hamiledir. bernanın da ateşi çok iyi bence
elif neler yapıyosun kaçlık iğne kullanıyorsun aman ihmal etme. pıhtılaşma zamanı testlerini de ihmal etme. ben 0.4lük iğne kullanmıştım yetmedi meğer kiloyla da ilgisi varmış 60 ın üstünde olunca 0.6 lık gerekiyormuş
eylül ateşin yüksek devam ettiğine göre inşallah hamilesindir.
güzel haberler yakında gelir inşallah sizlerden
canım cok bulantım var.ben 0.4luk kullanıyorum.72kılo ıle hamıle kaldım.bu pıhtılasma surelerıyle ılgılı testler ne ısımlerını yazar mısınız bılenler, bır de ne kadar sure de bır yapılıyor?
nasılsın canım bebişde büyümüştür artık ben doğumdan sonra ne iğne ne de aspirin kullanmadım doktorum gerek görmedi ama senin tereddütlerin varsa hematoloğa gidebilirsin
Kizlar netim yoktu telden giriyom dùn profa da gittim o da ayni şeyi söledi içerde kan pihtisi var dedi bekleyip takip etcez dedi inş. Vücut onu emer ve doktorumun clexani kestigni söledm kesemeyiz dedi 04lük kullanyidum onu şimdilk yarim kullan dedi asprini de içme dedi .bazem kendimi çok kòtü hissedyorum tipki şu anki gibi umutsuzluga kapilyorum elimde değil inş.atlatirim dua edin lhtiyacm var
Kizlar netim yoktu telden giriyom dùn profa da gittim o da ayni şeyi söledi içerde kan pihtisi var dedi bekleyip takip etcez dedi inş. Vücut onu emer ve doktorumun clexani kestigni söledm kesemeyiz dedi 04lük kullanyidum onu şimdilk yarim kullan dedi asprini de içme dedi .bazem kendimi çok kòtü hissedyorum tipki şu anki gibi umutsuzluga kapilyorum elimde değil inş.atlatirim dua edin lhtiyacm var
elifçim ateşim 36,7
bu arada test yaptım çok net tek çizgi. bakalım bekliycez...
25 dua okudum.
Canim gunaydin nezaman senin adet tarihin test icin erken degilmi
elifçim ateşim 36,7
bu arada test yaptım çok net tek çizgi. bakalım bekliycez...
25 dua okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?