günaydn canım senin yumurtlama günün ne zaman ise ondan en az 12 gün sonra idrara geçermiş hcg. ümidini kesme
gunaydın kızlar..hala yatagın ıcındeyım cubuk kraker yıyorum.telefondan gırıyorum.bu gece hıc rahat degıldım belım cok agrıdı.halada agrıyor.ters mı yattım ne?bır ara yastık aldım bacak arama ama banamısın demedı...bu arada ıgne kullananlar sızdede bıdık bıdık sıvılceler oluyor mu yaa.benım sırtım.gogsum hatta popom bunlardan kaynıyor.bırde ıgne vurdugum gobek kısımlarının derısı soyuluyor.emıne atesın ıyı gıdıyor bekle bakalım olmazsa salı ya da persembeyı
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle kan pıhtılaşması ve bu sorun sebebiyle düşük, kürtaj vs. gibi durumlardan bebeğini kaybedenlere çok büyük geçmiş olsun. sanırım tarifi pek mümkün değildir...
ben 27 yaşında 8 aylık evliyim. bundan 1 ay kadar önce bacağımda morarmalar oldu, doktora gidip test yaptırdığımda anti kardiyalopin IgM değerim yüksek çıktı . doktor Kan pıhtılaşması var dedi şimdilik Corasprin verdi. Gebeliğimin düşüklerle ve karında bebek ölümüyle devam edebileceğini buna hazırlıklı olmam gerektiğini söyledi. Maalesef bunun yanı sıra bende polikistlik over sendromu da var . Yani hamile kalmam biraz zor kalırsam da düşük vs. olabilir çok riskli bi kısımdayım. Bunu birilerine anlatmak bile çok zor özellikle eşime anlatırken nasıl söyleyeceğimi bilemedim tahmin ettiğim gibi O'da çok üzüldü yine de beni teselli etmeye çalıştı...
Asıl sorum doktor corasprin le kanımı sulandıracağımı gebe kaldığımda da 9 ay boyunca her gün karnımdan iğne vurulmam gerektiğini söyledi... sizlerden ricam bu iğneleri yaptıran arkadaşlarımın nasıl hamileliklerinin olduğu veya kan pıhtılaşması olanlarda gebelik zor mudur? Şuan da çalışıyorum ve çalışmaya devam etmek istiyorum, normal hayatımı idame ettirebilir miyim? ne gibi komplikasyonları oluyor tecrübelerinize ihtiyacım var... Açıkçası çok korkuyorum...
hepinize şimdiden ilginiz için teşekkür ederim... Çok geçmiş olsun.
Sevgiler,
Zehra
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle kan pıhtılaşması ve bu sorun sebebiyle düşük, kürtaj vs. gibi durumlardan bebeğini kaybedenlere çok büyük geçmiş olsun. sanırım tarifi pek mümkün değildir...
ben 27 yaşında 8 aylık evliyim. bundan 1 ay kadar önce bacağımda morarmalar oldu, doktora gidip test yaptırdığımda anti kardiyalopin IgM değerim yüksek çıktı . doktor Kan pıhtılaşması var dedi şimdilik Corasprin verdi. Gebeliğimin düşüklerle ve karında bebek ölümüyle devam edebileceğini buna hazırlıklı olmam gerektiğini söyledi. Maalesef bunun yanı sıra bende polikistlik over sendromu da var . Yani hamile kalmam biraz zor kalırsam da düşük vs. olabilir çok riskli bi kısımdayım. Bunu birilerine anlatmak bile çok zor özellikle eşime anlatırken nasıl söyleyeceğimi bilemedim tahmin ettiğim gibi O'da çok üzüldü yine de beni teselli etmeye çalıştı...
Asıl sorum doktor corasprin le kanımı sulandıracağımı gebe kaldığımda da 9 ay boyunca her gün karnımdan iğne vurulmam gerektiğini söyledi... sizlerden ricam bu iğneleri yaptıran arkadaşlarımın nasıl hamileliklerinin olduğu veya kan pıhtılaşması olanlarda gebelik zor mudur? Şuan da çalışıyorum ve çalışmaya devam etmek istiyorum, normal hayatımı idame ettirebilir miyim? ne gibi komplikasyonları oluyor tecrübelerinize ihtiyacım var... Açıkçası çok korkuyorum...
Sevgiler,
Zehra
bılmıyorum kı emıne alerjımı ne?ıgnelerden sonra oldu sadece
canım seni ne güzel uyarmışlar. ben de seninle aynı şekilde yeni evliyken bacağıma pıhtı attı. ama ilerisi için uyarıda bulunmamışlardı. şunu bilki ilk gebelik en yüksek şansının olduğu gebelik. inşallah sorunsuz bir şekilde ilk bebğini kucağına alacaksın. o yüzden ilk gebelikte sağlıklı bebek için elinden geleni yap. hamileliğini mümkün olan en kısa zamanda öğren ve hamile kalır kalmaz iğnelerine başla. korkacak birşey yok. iğne olmak o kadar da zor değil. yeterki biz ve beişlerimzi sağlıklı olsun.Arkadaşlar merhaba,
Sevgiler,
Zehra
geçmiş olsun. sana öncelikle şunu söylemeliyim ki. aslında şanssız değilsin ve çok şanslı olduğunu söylemeliyim. gebelik düşünmeden bu problemlerini öğrenmişsin. bizler kayıplarımızdan, canımızdan can gittikten sonra öğrendik problemlerimizi. dr un da çok güzel bilgilendirmiş seni. kontrollü planlı bir hamileliğin olacak, inşallah hiç kaybın olmayacak. iğne ile iş hayatına devam edip bebeğini kucağına alan çok kişi var aramızda. önemli olan teşhisin konmuş. deneyimli bir dr kontrolüyle bebeğini kucağına alabilirsin. yalnız değilsin. burayı takip edersen ne kadar kalabalık olduğumuzu göreceksin. birbirimize destek oluyoruz, bildiklerimizi, tecrübelerimiz paylaşıyoruz, teker teker de doğuma gönderiyoruz arkadaşlarımızı.ne zaman gebelik düşünüyorsun zehra?
Kizlar netim yoktu telden giriyom dùn profa da gittim o da ayni şeyi söledi içerde kan pihtisi var dedi bekleyip takip etcez dedi inş. Vücut onu emer ve doktorumun clexani kestigni söledm kesemeyiz dedi 04lük kullanyidum onu şimdilk yarim kullan dedi asprini de içme dedi .bazem kendimi çok kòtü hissedyorum tipki şu anki gibi umutsuzluga kapilyorum elimde değil inş.atlatirim dua edin lhtiyacm var
elifçim ateşim 36,7
bu arada test yaptım çok net tek çizgi. bakalım bekliycez...
25 dua okudum.
Gecmis olsun. Sorununu en azindan bizler gibi dusuk yasamadan ogrenmissin.
Kan pihtilasmasi nedeniyle hayatinda herhangi birseyi kisitlamana gerek yok, hamileyken normal hayatina devam edebilirsin. Normal hamilelerden daha farkli bir hamilelik gecirmiyoruz. Ben son aya kadar isime devam ettim, cok rahat bir hamileligim oldu. Bazi kisilerde kanama olabiliyor, bu pihtilasmadan veya hamilelikten veya rahim yapisindan olabiliyor, sadece boyle zamanlarda yatman gerekiyor ama bu da olsa bile surekli olmayacaktir.
canım çok geçmiş olsun. ama umutsuzluğa kapılma hamileliğin inşallah sorunsuz devam edecek. iğneyi sakın kesme. bildiğim kadarıyla bebeğe bir zararı yok. sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış.
kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk... bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif...ama benim son adet tarihim 21 ocak 28 günde bir adet oluyorum. ve benim bu ay belirtilerim vardı doktorum yaptırabilirsin çıkar birşey varsa dedi gögüslerim çok hassalaşmıştı.. bide arama baş dönmem oluyor bi de iki üç gündür çok akıntım oluyor beyaz şeklin sizce çok mu erken yaptırmışım erkende doktorun söylediğine göre çıkar çıkar demişti moralim bozuldu. hayırlısı tabi.........
kızlar nasılsınız benim biraz moralim bozuk... bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif...ama benim son adet tarihim 21 ocak 28 günde bir adet oluyorum. ve benim bu ay belirtilerim vardı doktorum yaptırabilirsin çıkar birşey varsa dedi gögüslerim çok hassalaşmıştı.. bide arama baş dönmem oluyor bi de iki üç gündür çok akıntım oluyor beyaz şeklin sizce çok mu erken yaptırmışım erkende doktorun söylediğine göre çıkar çıkar demişti moralim bozuldu. hayırlısı tabi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?