Canim rahatsizligim geçmek bilmediği için na yazikki umutsuzluga kapiliyom hergun bi yerimde ağri oluyo üstelik idrarmda yanma bi de sanki bi açilma hissedyom ve kan pihtm hala duruyo inş yokolur da rahatlarm ve bebegme bisey olmaz ins. Canim sen ne yaptn
emine ve selvvi kızlar cevaplarınızı bekliyorum kayınvalidem bekliyorda.. kayınvalidemin yanınıda gidicem....
canım kendini çok dinleme açılma falan ne öyle. yoktur bişey inşallah sen gönlünü ferah tut. dr. geçer demiş. sabret ve bol bol dinlen. kendini yorucu şeyler yapma. stresten uzak dur. canım ben hala pek bi gelişme kaydedemedim aslında. hacettepedeki kan sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. ama sanki benim de her geçen gün umutlarım azalıyo gibi oluyorum. hep keşkelerle yaşıyorum şu aralar. keşke şu pıhtılaşmanın hamileliğe sebebiyetlerini önceden keşfetseydim. keşke 4 düşük beklemeseydim falan. ne bileyim hayırlısı. sinan hoca sanki pek umutvari konuşmadı gibi geldi bana. durumumun ciddiyetini önceden söylemişti. ama hani en azından tedaviyi uygularsan şu kadar şanslısın demedi. sadece plansız programsız hamile kalırsan hiç şansın yok dedi ama gerisi ile ilgili pek birşey söylemedi. ben de bu yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım.
canım çok erken yapmışsın testi. kaç çıktı kan testinde. ben ilk gebeliğimde sat 16 ocaktı 13 şubatta kan testi yapmıştım çıkmamıştı. dr hamilşk varsa kesin çıkardı demişti. adet olmayınca evde idrar testi yapmıştım 21 şubatta çift çizgiyi görmüştüm. geç döllenme olmuş. ama senin çooook erken daha 10 gün var. nerdeyse yumurtlama günün :)
elif benim yumurtlama tarihim gerçekten 4 ü olabilir mi sence? kırmızı çizgiler kesik kesik değil artık????? acaba ben de senin gibi geç mi yumurtladım yoksa senin tablona göre mi yorumluyoe beni???sence????
benimkine göre yorumlamıyor senin ateşine göre değiştiriyor.galiba geç yumurtladın emine.ama sen 3 ve 5inde ilişki olmuştu demi.öyleyse gene tutma olasılığı yüksek.4ünde yumurtladıysan adet tarihin 18 şubat....galiba sende benim gibi geç yumurtladın....
ya bende 4 günüm geçtiği halde hala testte negatif çıkıyo
geç döllenme mi oldu acaba
bu arada sizin şüpheli ilişki adete yakın mı oldu.
çünkü bizimki adet bittiği gibi olmuştu..
sonrada deneme olmadı hiçç
canım kendini çok dinleme açılma falan ne öyle. yoktur bişey inşallah sen gönlünü ferah tut. dr. geçer demiş. sabret ve bol bol dinlen. kendini yorucu şeyler yapma. stresten uzak dur. canım ben hala pek bi gelişme kaydedemedim aslında. hacettepedeki kan sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. ama sanki benim de her geçen gün umutlarım azalıyo gibi oluyorum. hep keşkelerle yaşıyorum şu aralar. keşke şu pıhtılaşmanın hamileliğe sebebiyetlerini önceden keşfetseydim. keşke 4 düşük beklemeseydim falan. ne bileyim hayırlısı. sinan hoca sanki pek umutvari konuşmadı gibi geldi bana. durumumun ciddiyetini önceden söylemişti. ama hani en azından tedaviyi uygularsan şu kadar şanslısın demedi. sadece plansız programsız hamile kalırsan hiç şansın yok dedi ama gerisi ile ilgili pek birşey söylemedi. ben de bu yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım.
şenaycım çok umutsuz konuşmuşsun canım sıkıldı. yaa yapma. şenay sonuç için geldiğinde bir de tolga beye görün derim sana. sana da ümit vereceğinden eminim. lütfen böyle umutsuz olma. bizim yolculuğumuz, serüvenimiz biraz zahmetli ve uzun. ama öncelikle bizim yapacağımız umutlu olmak. tamam mı?
bence dr lar böyle umutsuz konuşmamalı, tamam gerçekleri saklamamalı ama böyle umutsuzluk da yaratmamalı. ben de tolga beyin adını çok duydum bir de ona git derim hem o diyet de veriyormuş ben de ona gitmeyi düşünüyorum. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin yavrunu, hayırla ve sağlıkla...
merhaba arkadaşlar.doktorumun tavsiyesi üzerine 0.6 lık claxane başladım.eczacım dün dediki rapor yazdırırsan fazla sayıda ve ücretsiz olarak alabiliyormuşum bu ilacı.aslı astarı varmıdır?
içinizde rapor ile alan varmı.koca paketten 2 tane çıkıyor.haftada bir hep böyle yazdıracakmıyım?
şenaycım çok umutsuz konuşmuşsun canım sıkıldı. yaa yapma. şenay sonuç için geldiğinde bir de tolga beye görün derim sana. sana da ümit vereceğinden eminim. lütfen böyle umutsuz olma. bizim yolculuğumuz, serüvenimiz biraz zahmetli ve uzun. ama öncelikle bizim yapacağımız umutlu olmak. tamam mı?
sağolasın canım. amin cümlemize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş. tolga bey de aklımda ama şu sonuçlarım bi çıksın gideceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?