Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmiş olsun iğne ve coraspin kullanıyor musun. ben senin yerinde olsam acile giderdim. en azından kalp atışını duyup rahatlarsın

bende selviye katılıyorum.eğer pıhtı gibi suda dağılmadıysa bence kadın doğum hast.varsa onun aciline git yerinde mi değil mi diye bir baktır için rahatlasın...

İğne ve aspirin kullanıyorum. 2 düşüğüm vardı zaten.ara ara buraya yazıyorum.
Doktor kanaman artabilir en iyisi yat dedi, gidersem acile şimdi evimizde 5 kat asansörsüz gerçekten riske atarım in çık, en azından biraz normalleşeyim.
Gittiyse de yapacak bişiy yok.
Bu sefer daha ümitliydim, sorunumuz belli artık iğne kullanıyorum diye... Problemlerimiz bitmiyor...

canım sakın umutsuzluğa kapılma senin ne kadar zor olsada moralini yüksek tutman lazım tek yapacağımız inanmak dua etmek doktorlarımıza güvenmak gerisi rabbime kalmış o isterse olmazları oldurur elinden geldiğince içini ferah tutmaya çalış hepimiz birbirimizin duacısıyız...

canım tedavi derken neyi kasdetti doktorun merak ettim ilaç ya da bi tedavi mi önerdi sana benim doktorum hamile kalana kadar bebek aspirini ve folidoce önerdi sadece o yüzden merak ettim

evet o günler oldu. Bakalım kısmet. Askına bakarsan olmazsa çok da üzülmüycem çnkü perde olayına taktım biliyorsun. Onu hallederim en azından.

canım eğer perde sorunun varsa ve hamilelik olmazsa mutlaka gereğini yap çünkü o da ciddi sorunlar yaratabiliyo benim iki düşüğüm oldu ikincisinde perde olduğu anlaşıldı ameliyatımı oldum sonrada önlem olarak doktorum kan pıhtılaşmasına baktı o da çıktı artık düşük yapmamı etkileyen hangisiydi bilemiyorum ama perdenin boyutu ciddiymiş inşallah bundan sonrakiler de Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

canım tedavi derken neyi kasdetti doktorun merak ettim ilaç ya da bi tedavi mi önerdi sana benim doktorum hamile kalana kadar bebek aspirini ve folidoce önerdi sadece o yüzden merak ettim

mrb ben de folidoce kullanıyordum dr um folidoce kullanma dedi. folbiol daha iyiymiş pıhtılaşma için.

Bu arada adetim 10 gün gecikti idrar testi yapmıştım çıkmamıştı ama eşimin ısrarı üzerine kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı yani negatif bu ay bi takım problemlerden dolayı çok stresliydim fazla beklentim yoktu zaten ama işte pıhtı korkusu. doktorumu aradım bunları anlattım tarlusal kullanmamı söyledi eğer yine adet görmezsen gel bi bakalım dedi 2 ay önce perde ameliyatı olmuştum onla alakalı bi sorun yoktur umarım bugün hapa başladım aynı zamanda soğan kürü de yapsam mı acaba diye düşünüyorum sizce bi sakıncası olur mu? birde adet döneminde de aspirine devam ediyomuyuz?

ayyy cnm çok geçmiş olsun daha yeni öğrendim umarım herşey yolundadır

çok saol canım Allah razı olsun..

canım acın çok taze zaman herşeyin ilacı insan unutamıyor fakat hayat herşeye rağman tüm hızıyla devam ediyor rabbim sabırlar versin amin.

çok saol canım Allahım razı olsun dualarda buluşmak ümidiyle..

Gunaydin herkese elifcim bugunku atesim 36.1 dunle ayni ,

Sevvinc hosgeldin canimm:) ne yaptin
hoşbulduk cnm gezdik tozduk geldik :))
inşallah tutar canım dua ediyorum.

canım dua ediyorum herşey çok iyi olur inşallah sende bol bol dua et içinide ferah tut

canım içini ferah tut ve bol bol dua et dualarımız seninle Allah yardımcın olsun. Pozitif düşün pozitif olsun canım.
evt eminecim bende mrk ettim sevinç de yok. Bu arada inşallah hamilesindr canım. hayrlı haberlerini beklyoruz
geldim cnm temizlik yaptım bitirdim çok şükür
hildan içini ferah tut cnm bol bol dinlen vücut emer inşallah dua ediyorum.
elifçim ateşim 36,7
bu arada test yaptım çok net tek çizgi. bakalım bekliycez...
25 dua okudum.

canım hayırlısı bekle bakalım inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…