Selam kızlar, şimdi 6 haftalık hamileyim, bugün biraz evde hareket ettim ve kahverengi akıntım arttı hatta 1-2 cm kadar kan pıhtısı geldi hatta suya tuttum dağılmadı muhtemelen pıhtıda değil.
Çok korkuyorum, yatıyorum şimdi..
Başına böle bişiy gelen var mı?
Bebeğin kalp atışınıda görmüştük, durmuş mudur acaba..
Doktor da şimdi yat hastaneye gelme dedi..
Canim rahatsizligim geçmek bilmediği için na yazikki umutsuzluga kapiliyom hergun bi yerimde ağri oluyo üstelik idrarmda yanma bi de sanki bi açilma hissedyom ve kan pihtm hala duruyo inş yokolur da rahatlarm ve bebegme bisey olmaz ins. Canim sen ne yaptn
canım kendini çok dinleme açılma falan ne öyle. yoktur bişey inşallah sen gönlünü ferah tut. dr. geçer demiş. sabret ve bol bol dinlen. kendini yorucu şeyler yapma. stresten uzak dur. canım ben hala pek bi gelişme kaydedemedim aslında. hacettepedeki kan sonuçlarının çıkmasını bekliyorum. ama sanki benim de her geçen gün umutlarım azalıyo gibi oluyorum. hep keşkelerle yaşıyorum şu aralar. keşke şu pıhtılaşmanın hamileliğe sebebiyetlerini önceden keşfetseydim. keşke 4 düşük beklemeseydim falan. ne bileyim hayırlısı. sinan hoca sanki pek umutvari konuşmadı gibi geldi bana. durumumun ciddiyetini önceden söylemişti. ama hani en azından tedaviyi uygularsan şu kadar şanslısın demedi. sadece plansız programsız hamile kalırsan hiç şansın yok dedi ama gerisi ile ilgili pek birşey söylemedi. ben de bu yüzden biraz umutsuzluğa kapıldım.
evet o günler oldu. Bakalım kısmet. Askına bakarsan olmazsa çok da üzülmüycem çnkü perde olayına taktım biliyorsun. Onu hallederim en azından.
canım tedavi derken neyi kasdetti doktorun merak ettim ilaç ya da bi tedavi mi önerdi sana benim doktorum hamile kalana kadar bebek aspirini ve folidoce önerdi sadece o yüzden merak ettim
mrb ben de folidoce kullanıyordum dr um folidoce kullanma dedi. folbiol daha iyiymiş pıhtılaşma için.
Telden giryom moralm cok bozuk ptesi doktora gittm hersey yolundaydi sali ise gittgmde ögleye dogru birden ağrim oldu lavaboya kostum baktim kanamam baslams şok oldum lavaboda yere oturdm esimi aradm doktora kostuk doktorum dediki içerde kocaman bi kan pihtisi var dedi 2 gun hadtanede yattm kanamam biraz azaldi ama pihti duruyo evde hep yatiyorum çok korkuyorm bana bilgi verin bu konuda nete giremyom pek çook ûzgunm dua edin ne olur
hilalcim aklım sende kaldı. pazartesi randevun vardı bir daha gelmedin. ama çok şükür ki bebeğin iyiymiş. ben kanama alanı konusunda tecrübeliyim. merak etme. yat dinlen. sadece tuvalete kalk. raporlusundur zaten. vücut zamanla o kanama alanını emiyor yok oluyor. ama benim iki kez böyle kanama alanım yok oldu. en çok 2 ay kadar sürüyor bu yok olma.ama mevcut bu kanama alanının biz pıhtılılara ayrıca bir zararı var mı bilmiyorum.ama vücut o kanama alanını yok ediyor. benim 13 haftalıkken yoğun kanamam olmuştu ve hatta keseden büyük ve keseyi tamamen çevreleyen bir kanama alanıydı bu. dr lar kesin düşer gözüyle baktılar. ama düşmedi çok şükür. kızım 5,5 yaşında. umudunu yitirme. sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. en önemlisi moral, moralini yüksek tut. hep yat dinlen.
sana çok dua ettim. zaten burda bazı isimler var, elif, sevinç, şenay, selvi, hilal, zehra, aslı. her duamda isimlerinizi söylüyorum.
sevinç de kayboldu gitti. memlekete gitti. giremiyordu nete. ama o da kimyasal gebelik gibi birşeydi. belki de düşmemiştir bebeği. herşey yolundadır.
muco selvinasılsınız canım
teşekkürler canım iyiyim işte sen nasılsın toparlandın mı. ben kürtaj olalı 45 gün oldu ama hala adet olmadım hcg sıfırlanmıyor bi türlü(
çok yoruldum kızlar. beni önce Rabbim sonra siz anlarsınız. bazen nefes almakta zorlanıyorum, hiç bir şey tat vermiyor. önceleri sevdiğim şeyler hoş gelmiyor artık yeri dolmuyor bebeğimin çoook özlüyorum onu. kimseye bir şey anlatamıyorum. herkes unuttum zannediyor. ki nasıl unutulur. nasıl unutayım evde derin bir sessizlik ne eşim konuşuyor ne ben. o tv nin başında ben bilgisayarın. hiç bir şey eskisi gibi değil. kurduğum hayaller yarım kaldı, sevincim,ümidim yarım kaldı. abim benden 1.5 sene sonra evlendi. yengem ilk ayında hamile kaldı. kıskanmıyorum onu ama çokbaşka şeyler hissediyorum kendimi eksik kusurlu hissediyorum. bu düşüncelerden kendimi alamıyorum. sizden başka kimseye diyemiyorum hissettiklerimi... boynum bükük, kalbim kırık bebeğime kavuşmayı istiyorum. eskiden ölmeyi istemezdim korkardım. şimdi bebeklerime kavuşmayı dört gözle bekliyorum.
zehracım az önce 1 yasin okudum senin için.
ardından bizim kızların adını da söyledim. (hilal, sevinç, elif, selvi, şenay, vildan, aslı,berna,ben)ve isteyen herkes için. ama en çok da senin bebeğin için dua eetim. Allah kabul etsin.
canım normal bir kadın doğum hastanesinden uzman bir dr. bile çıkartabiliyor raporu. almak zor değil ve 3 aylık alabiliyosun.
hoşbulduk cnm gezdik tozduk geldik :))Gunaydin herkese elifcim bugunku atesim 36.1 dunle ayni ,
Sevvinc hosgeldin canimm:) ne yaptin
inşallah tutar canım dua ediyorum.günaydın kızlar, dün aşılama yaptırdım inşallah tutmuştur. Ben heterezigot 677mft var. Dr. Bana iğne vermedi ancak hamile kalırsan başlayacağız dedi. Progestan verdi ama geçmiş sayfalarda okuduğuma göre bu ilaç pırtılaştırmayı arttırıyor, bilgisi olan var mı. Hamilelikten önce iğneye başlayan arkadaşlar acaba hangi mutasyonları var
Kizlar nasilsinz ben hep yatiyorum ama dün gece çok rahatszlandm artik kanamam azaldi derken şiddetli kasik agrm başladi ve idrarmda yanma ve açilma hissettm doktoru aradk monurol ic dedi esim aldi ictim ama gece 2 de bi uyandm baktmki kanamam yine baslamis çok korktum baya geldi neyseki şu an az gelyo.kanamasi olan arkadaslar sizde de tam bitmisken bidaha kanama basliyomuydu.bu aksam için çok i yi bi proftan randevu aldik dokturum iyi bi doktor ama profa da göruneym dedim elimden geleni yapcam artik takdir allahtan dua edin çok üzülüyorum lütfen
canım içini ferah tut ve bol bol dua et dualarımız seninle Allah yardımcın olsun. Pozitif düşün pozitif olsun canım.kızlar dün duamızı yaptım allah kabul etsin. hepinizden allah razı olsun.
dün mr sonucumu gösterdim. dr tamam kist var ama bu çocuğun özürlü olacağı anlamında gelmez. ilerde küçülebilirde dedi. sen bu çocuğu aldır desen ben almam vicdanım elvermez dedi. erkek çocuklarında daha sık gözükür dedi.ya allah korusun özürlüde olsa aldıracak değilim. rabbimin verdiğine razı olacağım. o en iyisini bilir. yapacak bişey yok doğumunu bekleyeceğiz. inşallah sağ sağlim aklı başındaalırız kucağımıza bebeklerimizi hepimizde. dr iyi içimi rahatlattı en azından. doğum ücreti fazla olmasa ona devam ederdim.
evt eminecim bende mrk ettim sevinç de yok. Bu arada inşallah hamilesindr canım. hayrlı haberlerini beklyoruz
hildan içini ferah tut cnm bol bol dinlen vücut emer inşallah dua ediyorum.Kizlar netim yoktu telden giriyom dùn profa da gittim o da ayni şeyi söledi içerde kan pihtisi var dedi bekleyip takip etcez dedi inş. Vücut onu emer ve doktorumun clexani kestigni söledm kesemeyiz dedi 04lük kullanyidum onu şimdilk yarim kullan dedi asprini de içme dedi .bazem kendimi çok kòtü hissedyorum tipki şu anki gibi umutsuzluga kapilyorum elimde değil inş.atlatirim dua edin lhtiyacm var
elifçim ateşim 36,7
bu arada test yaptım çok net tek çizgi. bakalım bekliycez...
25 dua okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?