Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şenaycım ilk sayfadaki bilgilerine baktım da aynı durumdayız. dr sana neden umutsuz konuştu. çoğu dr heterozigotu önemsemiyor bile. bende de mtfhr c677t ve a1298t heterozigot ve 4g/5g

canım ben ilk hamileliğimi ilaç kullanımı yüzünden sonlandırdım. bacağıma pıhtı atmıştı. yeni evliydik. coumadin kullanıyodum pıhtının çözülmesi için ve kazara hamile kaldım. çocukta sakatlık olursa diye 7 haftalıktı kalp atışı da olmuştu aslında ama kürtaj oldum. şimdi ne kadar yanlış yaptığımı anlayabiliyorum. 2009 yılıydı. sonra bebek için karar verdiğimşzde başımıza bunlar geldi. sinan hoca en şanslısı oydu dedi. ve bu kadar düşük yaşamışken yapılan tedavileirn de yanlış ve yetersiz olduğunu ima etti. ve sanki çok geç kalmışım gibi konuştu. plansız programsız hamile kalırsan hiç şansın yok dedi. ona moralim bozuldu. hem geçmişteki hatamın piişmanlığı hem de doğru dürüst bir tedaviye başlayamamın pişmanlığı. yaşım da 34 artık geç kaldığımı hissediyorum ve ister istemez ümitsizliğe kapılıyorum. rabbim affetsin ama üzülüyorum elimde değil.

canım tedavi derken neyi kasdetti doktorun merak ettim ilaç ya da bi tedavi mi önerdi sana benim doktorum hamile kalana kadar bebek aspirini ve folidoce önerdi sadece o yüzden merak ettim
canım aslında ben de bilemiyorum bi öğrensem buradan yazıcam ama muhtemelen diyet önerecek onun yanında herhangi bir ilaç kullandıracak mı omu bilemiyorum işte. bu ayın sonunda mart başı gibi gideceğim o zaman yazabilirim şunları önerdi diye.

canım o kadar umıtsız olma.hatamın sonuclarını cekıyorum seklınde dusunme.her sey Rabbımden.sen bol bol dua et doktorların dedıgını de sakın cok takma.gercı bende takmadan edemıyorum ama.ınan ı tuvalete gıtmeye korkuyorum gıder ve kan gorursem dıye.ama bazende sık elememek lazım bırseylerı...ınsallah Rabbım hakkında hayırlısıysa nasıp edecek ınanıyor ve dua edıyorum canım

canım cok gecmıs oldun basın sagolsun Rabbım sabır versın.canım ıkız gebelıkler normal bır gebe ıcın bıle rısklıyken bızım ıcın cok ama cok rısklı.ınsallah Rabbım yenıden nasıp eder.ıkızlerın normal yolla mı yoksa klomenle fılan mıydı?

canım benim sağol. allah razı olsun hepinizden. siz olmasanız ne yapardım bilemiyorum. sen de korkma allahın izniyle bebişin iyi olacak. pıt pıtları gün geçtikçe güçlenecek inş.

saol elif canim benimmdorusun bizim icin ikiz gebelik daha teklikeli..acaba tek olsaydi dururmuydu diye düsünmeye basladimm:44::44:

yok canim klomen ne kullanmadimmmm..dogal yoldan kaldim.....

insallah senin kuzucugun seni birakmaz rabbimin izniyle kucagina saglikli bi sekilde alman nasip olurrr

alla alla doktor niye öyle bisey demiski bacagindaki pihti yüzündenmi canim benim yapilan tedaviler gereksiz diyo...bebek icin gec kalinmis diyo:44::44:

alla alla doktor niye öyle bisey demiski bacagindaki pihti yüzündenmi canim benim yapilan tedaviler gereksiz diyo...bebek icin gec kalinmis diyo:44::44:

canım vet geçmişte böyle bir pıhtı atması yaşadığım için durumum baya ciddi. yeniden hamileik denemem de muhtemelen öncesinde diyet yaptıracak ve ilaç kullandıracak ama bu tedavi hamile kaldığımda düşüğü engelleyecek mi işte orası meçhul. hayırlısı canım. rabbim hepimize sağlıkla bebişler verdiğinde işte o zaman en mutlu ben olacağım ama belirsizlik yoruyor. sana da çok geçmiş olssun canım. rabbim tekrar yaşatmasın bu acıyı acın tarifsiz. senin bebek için nasıl geç kalındığını anlamadım canım. öncesinde coraspin kullanmışmıydın. hamile kaldığında iğneye başlamışmıydın. bundan sonrası için ne söyledi dr.

Canim benim kanamam az az devam ediyo yani lekelenmeye döndü derken sonra bakiyom biraz daha artyo şimdi içerdeki kan pihtisi durdugu surece böyle devam edecekmi kanamam merak ediyom artik bitsin istiyom sali gunu 2 haftam olcak uzun sürer mi acaba

Canlar bişey sorcam kasilma yassyan var mi nasil oluyo.ben idrar yanmamla sanki bi açilma hissedyom acaba bu kasilmamdir ya da idrar yolu enfeksiyonu mu. Monurol ictim ama fayda gòrmedim

Selam kızlar, nöbetçi doktora gittim,
Çok şükür kalp atışı devam ediyordu, kese de normaldi.
Kanamanın sebebi belli değil yine,
ama ben bidaha fazla hareket etmeme kararı aldım.. Dinlenmeye devam..

Ben de ankaradayım. kim yaptı ameliyatını, kime gidiyorsun?
senin kide bayağ eziyetliymiş. Allah yardım etsin.
inşallah hepimiz muradımıza erecez.

evet canım baya sıkıntılı bi süreçti ama çok şükür onu atlattık. benim doktorum ankara hrs hastanesi nde doç. esra ayşin tonguç. daha önceki iki hamileliğimde bolu daydı doktorum ama septumu öğrendikten sonra oranın bizim için yetersiz olacağını düşündük. o yüzden hamilelik durumunda esra hoca ya devametmeyi düşünüyorum sen nereye gidiyosun?

Selam kızlar, nöbetçi doktora gittim,
Çok şükür kalp atışı devam ediyordu, kese de normaldi.
Kanamanın sebebi belli değil yine,
ama ben bidaha fazla hareket etmeme kararı aldım.. Dinlenmeye devam..

canım çok şükür çok geçmiş olsun. evet hiç kalkma. yorma kendini

tesekkur ederım kızlar.ınsallah bebegımbenı bu sefer Rabbımın ıznıyle bırakmaz.dedıgım gıbı tuvallete gıtmeye korkuyorum kan gorurumm dıye.ılkını 26-27haftada kaybettum ya onu hesaplıyorum bır atlatsam dıye.ınsallah Rabbım guler yuzumuze

Insallah cnm rabbim yuzumuzu guldurecek ben inaniyorum cok gecmis olsun Allahim sabirlar versin amin.

canim benim bebek icin gec kalinmis cümlesinide senin icin kullanmistim ...
kuzum benim saol kaderimde bunlari yasamak varmis yasiyorumm....ben iki yildir coraspini kullaniyorum hamile kalir kalmaz hemen daha ilk haftalarda igneye basliyorum yine olmuyo yine olmuyo..hematoloji doktoruyla devam ediyorum..tüm testlerimi yapiyo kan aliyo aptt,d dimer inr ye bakip ignemi veriyo yine olmuyo..hep ayni son.nerde yanlislik var anlayamiyorum....hep hamileliklerim kanamali basliyo öylede son buluyo......tam 3 tane hematoloji doktoru degistirdim..ikisi docentti.....napacagim ibilmiyorum artik..bende cok yoruldum.....hamile kalmaya korkuyorum..bes hamilelik yasadim hicbirinde pozitifi görünce yada kalp atisini duyunca sevindigimi hatirlamiyorummmm.hep korkuyla düsecegi zamani bekliyorum...bizde kalp atisini gördükten sonra bile risk gecmiyo..ne bela bi hastalikmis..rabbim sifamizi veriir insallahh......bi diyet kaldi onuda hic bi hematoloji doktoru önermedi....napsam bilmiyorimmki:26::26::26:

seni cok iyi anliyorum canim benim hepimiz ayni korkulari yasiyoruz malesefff...korkma kanamanda yokmus cok sükür yavrun tutunmustur sana iyiceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…