şenaycım ilk sayfadaki bilgilerine baktım da aynı durumdayız. dr sana neden umutsuz konuştu. çoğu dr heterozigotu önemsemiyor bile. bende de mtfhr c677t ve a1298t heterozigot ve 4g/5g
canım aslında ben de bilemiyorum bi öğrensem buradan yazıcam ama muhtemelen diyet önerecek onun yanında herhangi bir ilaç kullandıracak mı omu bilemiyorum işte. bu ayın sonunda mart başı gibi gideceğim o zaman yazabilirim şunları önerdi diye.canım tedavi derken neyi kasdetti doktorun merak ettim ilaç ya da bi tedavi mi önerdi sana benim doktorum hamile kalana kadar bebek aspirini ve folidoce önerdi sadece o yüzden merak ettim
canım o kadar umıtsız olma.hatamın sonuclarını cekıyorum seklınde dusunme.her sey Rabbımden.sen bol bol dua et doktorların dedıgını de sakın cok takma.gercı bende takmadan edemıyorum ama.ınan ı tuvalete gıtmeye korkuyorum gıder ve kan gorursem dıye.ama bazende sık elememek lazım bırseylerı...ınsallah Rabbım hakkında hayırlısıysa nasıp edecek ınanıyor ve dua edıyorum canım
canım cok gecmıs oldun basın sagolsun Rabbım sabır versın.canım ıkız gebelıkler normal bır gebe ıcın bıle rısklıyken bızım ıcın cok ama cok rısklı.ınsallah Rabbım yenıden nasıp eder.ıkızlerın normal yolla mı yoksa klomenle fılan mıydı?
canım o kadar umıtsız olma.hatamın sonuclarını cekıyorum seklınde dusunme.her sey Rabbımden.sen bol bol dua et doktorların dedıgını de sakın cok takma.gercı bende takmadan edemıyorum ama.ınan ı tuvalete gıtmeye korkuyorum gıder ve kan gorursem dıye.ama bazende sık elememek lazım bırseylerı...ınsallah Rabbım hakkında hayırlısıysa nasıp edecek ınanıyor ve dua edıyorum canım
canım ben ilk hamileliğimi ilaç kullanımı yüzünden sonlandırdım. bacağıma pıhtı atmıştı. yeni evliydik. coumadin kullanıyodum pıhtının çözülmesi için ve kazara hamile kaldım. çocukta sakatlık olursa diye 7 haftalıktı kalp atışı da olmuştu aslında ama kürtaj oldum. şimdi ne kadar yanlış yaptığımı anlayabiliyorum. 2009 yılıydı. sonra bebek için karar verdiğimşzde başımıza bunlar geldi. sinan hoca en şanslısı oydu dedi. ve bu kadar düşük yaşamışken yapılan tedavileirn de yanlış ve yetersiz olduğunu ima etti. ve sanki çok geç kalmışım gibi konuştu. plansız programsız hamile kalırsan hiç şansın yok dedi. ona moralim bozuldu. hem geçmişteki hatamın piişmanlığı hem de doğru dürüst bir tedaviye başlayamamın pişmanlığı. yaşım da 34 artık geç kaldığımı hissediyorum ve ister istemez ümitsizliğe kapılıyorum. rabbim affetsin ama üzülüyorum elimde değil.
alla alla doktor niye öyle bisey demiski bacagindaki pihti yüzündenmi canim benim yapilan tedaviler gereksiz diyo...bebek icin gec kalinmis diyo:44::44:
Ben de ankaradayım. kim yaptı ameliyatını, kime gidiyorsun?
senin kide bayağ eziyetliymiş. Allah yardım etsin.
inşallah hepimiz muradımıza erecez.
Selam kızlar, nöbetçi doktora gittim,
Çok şükür kalp atışı devam ediyordu, kese de normaldi.
Kanamanın sebebi belli değil yine,
ama ben bidaha fazla hareket etmeme kararı aldım.. Dinlenmeye devam..
kizlar bende 5 hafta önce düsük yaptigim patoloji sonucunu aldimmbebeklerimde bi hastalik yada kromozom bozuklugu yokmus..plasenta da sorun olmus olabilir diyolar yani sonucta yine pihtilasmadan kaynaklanabiliyo bu sebeplerr bide bebeklerim ikizmis tek yumurta ikizlerii... doktorum ben altinci haftada farkettim ama birinin kalbi zayifti seni korkutmak istemedim belki diger randevuda bisey olmasaydi söyleyecektim dedi.. ama nasip olmadi randevuya 5 gün kala kaybetmistim...
olmuyo igne kulaniyorum aspirin kulaniyorum olmuyo tam bes hamilelik 6 bebek kaybim varr..rabbim senden gelen herseye raziyim nasipse vereceksin insallahhhh
canım vet geçmişte böyle bir pıhtı atması yaşadığım için durumum baya ciddi. yeniden hamileik denemem de muhtemelen öncesinde diyet yaptıracak ve ilaç kullandıracak ama bu tedavi hamile kaldığımda düşüğü engelleyecek mi işte orası meçhul. hayırlısı canım. rabbim hepimize sağlıkla bebişler verdiğinde işte o zaman en mutlu ben olacağım ama belirsizlik yoruyor. sana da çok geçmiş olssun canım. rabbim tekrar yaşatmasın bu acıyı acın tarifsiz. senin bebek için nasıl geç kalındığını anlamadım canım. öncesinde coraspin kullanmışmıydın. hamile kaldığında iğneye başlamışmıydın. bundan sonrası için ne söyledi dr.
Insallah cnm rabbim yuzumuzu guldurecek ben inaniyorum cok gecmis olsun Allahim sabirlar versin amin.
seni cok iyi anliyorum canim benim hepimiz ayni korkulari yasiyoruz malesefff...tesekkur ederım kızlar.ınsallah bebegımbenı bu sefer Rabbımın ıznıyle bırakmaz.dedıgım gıbı tuvallete gıtmeye korkuyorum kan gorurumm dıye.ılkını 26-27haftada kaybettum ya onu hesaplıyorum bır atlatsam dıye.ınsallah Rabbım guler yuzumuze
kizlar bende 5 hafta önce düsük yaptigim patoloji sonucunu aldimmbebeklerimde bi hastalik yada kromozom bozuklugu yokmus..plasenta da sorun olmus olabilir diyolar yani sonucta yine pihtilasmadan kaynaklanabiliyo bu sebeplerr bide bebeklerim ikizmis tek yumurta ikizlerii... doktorum ben altinci haftada farkettim ama birinin kalbi zayifti seni korkutmak istemedim belki diger randevuda bisey olmasaydi söyleyecektim dedi.. ama nasip olmadi randevuya 5 gün kala kaybetmistim...
olmuyo igne kulaniyorum aspirin kulaniyorum olmuyo tam bes hamilelik 6 bebek kaybim varr..rabbim senden gelen herseye raziyim nasipse vereceksin insallahhhh:
canım geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefer kucağına alırsın.bende iğne kullanırken kaybettim şu an günde iki bardak limon suyu içiyorum saraçoğlu bir programda bahsetmişti iyimi yapıyorum bilmiyorum ama içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?