- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
kizlar bende 5 hafta önce düsük yaptigim patoloji sonucunu aldimmbebeklerimde bi hastalik yada kromozom bozuklugu yokmus..plasenta da sorun olmus olabilir diyolar yani sonucta yine pihtilasmadan kaynaklanabiliyo bu sebeplerr bide bebeklerim ikizmis tek yumurta ikizlerii... doktorum ben altinci haftada farkettim ama birinin kalbi zayifti seni korkutmak istemedim belki diger randevuda bisey olmasaydi söyleyecektim dedi.. ama nasip olmadi randevuya 5 gün kala kaybetmistim...
olmuyo igne kulaniyorum aspirin kulaniyorum olmuyo tam bes hamilelik 6 bebek kaybim varr..rabbim senden gelen herseye raziyim nasipse vereceksin insallahhhh:
canım geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefer kucağına alırsın.bende iğne kullanırken kaybettim şu an günde iki bardak limon suyu içiyorum saraçoğlu bir programda bahsetmişti iyimi yapıyorum bilmiyorum ama içiyorum
cok saol zeyden canim benimmonu bende duydum aslinda ne gerek var sulandiriciya dogal sulandirici limon demistii:26:aslinda icilse iyi olur...insallah yavrunu hayirlisiyla kucagina alirsinn
merhaba arkadaşlar.doktorumun tavsiyesi üzerine 0.6 lık claxane başladım.eczacım dün dediki rapor yazdırırsan fazla sayıda ve ücretsiz olarak alabiliyormuşum bu ilacı.aslı astarı varmıdır?
içinizde rapor ile alan varmı.koca paketten 2 tane çıkıyor.haftada bir hep böyle yazdıracakmıyım?
kizlar bende 5 hafta önce düsük yaptigim patoloji sonucunu aldimmbebeklerimde bi hastalik yada kromozom bozuklugu yokmus..plasenta da sorun olmus olabilir diyolar yani sonucta yine pihtilasmadan kaynaklanabiliyo bu sebeplerr bide bebeklerim ikizmis tek yumurta ikizlerii... doktorum ben altinci haftada farkettim ama birinin kalbi zayifti seni korkutmak istemedim belki diger randevuda bisey olmasaydi söyleyecektim dedi.. ama nasip olmadi randevuya 5 gün kala kaybetmistim...
olmuyo igne kulaniyorum aspirin kulaniyorum olmuyo tam bes hamilelik 6 bebek kaybim varr..rabbim senden gelen herseye raziyim nasipse vereceksin insallahhhh:
canım geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefer kucağına alırsın.bende iğne kullanırken kaybettim şu an günde iki bardak limon suyu içiyorum saraçoğlu bir programda bahsetmişti iyimi yapıyorum bilmiyorum ama içiyorum
ben dr uma sormuştum limon suyu içiyim mi diye. bana içme dedi. niye içiyorsun dedi. ben de kanı sulandırmak için dedim. yok içme dedi. çok açıklama yapmadı ama gerek yok iğne kullanıyorsun zaten. dedi. aklında olsun.belki kanama falan yapar. dr una sor bence. iç derse iç.
Canim benim kanamam az az devam ediyo yani lekelenmeye döndü derken sonra bakiyom biraz daha artyo şimdi içerdeki kan pihtisi durdugu surece böyle devam edecekmi kanamam merak ediyom artik bitsin istiyom sali gunu 2 haftam olcak uzun sürer mi acaba
Selam kızlar, nöbetçi doktora gittim,
Çok şükür kalp atışı devam ediyordu, kese de normaldi.
Kanamanın sebebi belli değil yine,
ama ben bidaha fazla hareket etmeme kararı aldım.. Dinlenmeye devam..
evet canım baya sıkıntılı bi süreçti ama çok şükür onu atlattık. benim doktorum ankara hrs hastanesi nde doç. esra ayşin tonguç. daha önceki iki hamileliğimde bolu daydı doktorum ama septumu öğrendikten sonra oranın bizim için yetersiz olacağını düşündük. o yüzden hamilelik durumunda esra hoca ya devametmeyi düşünüyorum sen nereye gidiyosun?
canim benim bebek icin gec kalinmis cümlesinide senin icin kullanmistim ...
kuzum benim saol kaderimde bunlari yasamak varmis yasiyorumm....ben iki yildir coraspini kullaniyorum hamile kalir kalmaz hemen daha ilk haftalarda igneye basliyorum yine olmuyo yine olmuyo..hematoloji doktoruyla devam ediyorum..tüm testlerimi yapiyo kan aliyo aptt,d dimer inr ye bakip ignemi veriyo yine olmuyo..hep ayni son.nerde yanlislik var anlayamiyorum....hep hamileliklerim kanamali basliyo öylede son buluyo......tam 3 tane hematoloji doktoru degistirdim..ikisi docentti.....napacagim ibilmiyorum artik..bende cok yoruldum.....hamile kalmaya korkuyorum..bes hamilelik yasadim hicbirinde pozitifi görünce yada kalp atisini duyunca sevindigimi hatirlamiyorummmm.hep korkuyla düsecegi zamani bekliyorum...bizde kalp atisini gördükten sonra bile risk gecmiyo..ne bela bi hastalikmis..rabbim sifamizi veriir insallahh......bi diyet kaldi onuda hic bi hematoloji doktoru önermedi....napsam bilmiyorimmki:26::26::26:
tam takip edemedim belki söyledin ama rahim filmi falan çekildin mi?
ben dr uma sormuştum limon suyu içiyim mi diye. bana içme dedi. niye içiyorsun dedi. ben de kanı sulandırmak için dedim. yok içme dedi. çok açıklama yapmadı ama gerek yok iğne kullanıyorsun zaten. dedi. aklında olsun.belki kanama falan yapar. dr una sor bence. iç derse iç.
aslinda benim hematoloji doktorumda baska bisey icme igne sulandiriyo zaten demisti..bidaha hamile olursam limon icmem o zamannnn:26:
canim benim bebek icin gec kalinmis cümlesinide senin icin kullanmistim ...
kuzum benim saol kaderimde bunlari yasamak varmis yasiyorumm....ben iki yildir coraspini kullaniyorum hamile kalir kalmaz hemen daha ilk haftalarda igneye basliyorum yine olmuyo yine olmuyo..hematoloji doktoruyla devam ediyorum..tüm testlerimi yapiyo kan aliyo aptt,d dimer inr ye bakip ignemi veriyo yine olmuyo..hep ayni son.nerde yanlislik var anlayamiyorum....hep hamileliklerim kanamali basliyo öylede son buluyo......tam 3 tane hematoloji doktoru degistirdim..ikisi docentti.....napacagim ibilmiyorum artik..bende cok yoruldum.....hamile kalmaya korkuyorum..bes hamilelik yasadim hicbirinde pozitifi görünce yada kalp atisini duyunca sevindigimi hatirlamiyorummmm.hep korkuyla düsecegi zamani bekliyorum...bizde kalp atisini gördükten sonra bile risk gecmiyo..ne bela bi hastalikmis..rabbim sifamizi veriir insallahh......bi diyet kaldi onuda hic bi hematoloji doktoru önermedi....napsam bilmiyorimmki:26::26::26:
tolga ecemişe gidiyorum. orda tarık aksu var birde duydum o da çok seviliyormuş.
canim benim 6 ay önce rahim filmi degilde direk histereskopi yaptirdimmm rahim icine baktirmak icin..bide üc kürtajim vardi yapisiklik varmi diye bakildi temizmis rahimde hic bi sorun cikmadi yapisiklikta yokmussss...bagisikliliga bakildi lupusada bakildi tüm pihtilasma testlerimi üc ayri yerde yaptirdim..kromozomlarimizada bakildi o da temiz cikti ..simdi lupusa ve romatizmaya bagisikliga ayrintili baktiracamm...baskada ne testi var bilmiyorum...:26::26::26:sonuc hep hüsran oluyo..doktorlar deniyecen diyo ama ben hep kaybediyorummm...kolay degil sürekli denemekkkk umudunu yitirince insannnn....rabbim yardimcimiz olsunnn:26:
tesekkur ederım kızlar.ınsallah bebegımbenı bu sefer Rabbımın ıznıyle bırakmaz.dedıgım gıbı tuvallete gıtmeye korkuyorum kan gorurumm dıye.ılkını 26-27haftada kaybettum ya onu hesaplıyorum bır atlatsam dıye.ınsallah Rabbım guler yuzumuze
Kızlar naber, nasılsınız?
Eskilerden kimse ugramıyor artık.
Biz oglumla iyiyiz. Her ne kadar 2 gündür yine canıma okuyor olsa da olsun.
elifçim nasılsın canım. Umarım sen ve bebişin iyisinizdir.
canım şükür iyiyiz.bulantım var okulda zor duruyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?