Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende 0,6 kullanıyorum raporlu 32 kutuya kadar yazdırabiliyorsun raporun varsa aile hekimin bile yazabilir

benimki kan pıhtısı değil, kanama alanıydı. 2 ay da içerideki alan bitti. ama dışarıdaki kanamayı çok hatırlamıyorum ama 10 gün 15 gün falan belki daha fazla sürmüştü sanırım.

Selam kızlar, nöbetçi doktora gittim,
Çok şükür kalp atışı devam ediyordu, kese de normaldi.
Kanamanın sebebi belli değil yine,
ama ben bidaha fazla hareket etmeme kararı aldım.. Dinlenmeye devam..

gözün aydın çok sevindim. kesinlikle dinlen. bize hareket iyi gelmiyor. tuvalet dışında kalkma yataktan.
bende rahimde perde çıktı. şimdi kanamalarımın bu perdeden olablileceğini düşünüyorum. 2 hafta öncesine kadar bundan haberim yoktu. yıllarca usg ye girdim ya hiçbiri görmedi ya söylemediler?...

tolga ecemişe gidiyorum. orda tarık aksu var birde duydum o da çok seviliyormuş.

tam takip edemedim belki söyledin ama rahim filmi falan çekildin mi?

tam takip edemedim belki söyledin ama rahim filmi falan çekildin mi?

canim benim 6 ay önce rahim filmi degilde direk histereskopi yaptirdimmm rahim icine baktirmak icin..bide üc kürtajim vardi yapisiklik varmi diye bakildi temizmis rahimde hic bi sorun cikmadi yapisiklikta yokmussss...bagisikliliga bakildi lupusada bakildi tüm pihtilasma testlerimi üc ayri yerde yaptirdim..kromozomlarimizada bakildi o da temiz cikti ..simdi lupusa ve romatizmaya bagisikliga ayrintili baktiracamm...baskada ne testi var bilmiyorum...:26::26::26:sonuc hep hüsran oluyo..doktorlar deniyecen diyo ama ben hep kaybediyorummm...kolay degil sürekli denemekkkk umudunu yitirince insannnn....rabbim yardimcimiz olsunnn:26:

Son düzenleme:

canım benim o kadar haklısın ki. seni çok iyi anlıyorum. çok zor bir yol bizimkisi. rabbim yardım etsin cümlemize. elimizden hiçbirşey gelmiyor. valla bir de diyeti dene. zararı olmaz belki faydası olur. ne varsa hepsini denemek zorundayız.

Merhaba arkadaşlar
Ben 37 yaşında 6 yıllık evliyim daha önce 3 düşük yaptım. Bu hafta aldığım sonuçlara göre kan pıhtılaşması olduğu tespit edildi.Son hamileliğimde ihtimal dahilinde iğne de yapmama rağmen 10.haftada kalbi durdu bebeğimin.Bugun bir tüp bebek merkezine gideceğim çünkü yaş geçiyor hamile kalmamda sorun yaşamadığım için ilk etap ta tüp bebek kabul etmezler belki ama en azından aşılama yaparak biraz erken davranmak istiyorum.Acıkcası artık bende ne yapacağımı ve ne istediğimi bile bilmiyorum.Her hamileliğimde eşimin görevi neticesi başka şehirlerdeydim.Her defasında dr aramak bulmak her defasında aynı sıkıntıyı yaşamak yordu inanınki Lütfen dualarınıza benide ekleyin bende burda benim gibi arkadaşlarıma ve hamile olan arkadaşlarıma dua ediyorum Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.kimseye özendirmesin

tolga ecemişe gidiyorum. orda tarık aksu var birde duydum o da çok seviliyormuş.

biliyorum tarık aksu'ya daha önce kayınvalidem gitmiş zaten biz ona randevu almıştık benim önce hsg çekilecekti tarık aksu yoğunluktan dolayı hsg ye girmiyormuş esra hoca hsg çekicek sonuçları o görücekti. sonra biz esra hoca yla devam etmek istedik çünkü hsg çekildiği anda gözlemleniyo hemde esra hoca laparoskopi ve histereskopi konusunda uzmanlaşmış yani ameliyatımla alakalı yanlış anlamadıysam tarık aksu daha tüp bebekle ilgileniyo

anladım canım bakılması gereken herşeye bakılmış bilmiyorum başka şey var mı?zor bir maraton. Allah hepimize sabır ve güç versin. hepimize muradımızı versin.

elifçim nasılsın canım. umarım sen ve bebişin iyisinizdir.

Kızlar naber, nasılsınız?
Eskilerden kimse ugramıyor artık.
Biz oglumla iyiyiz. Her ne kadar 2 gündür yine canıma okuyor olsa da olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…