Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 14 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 175 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 220 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 260 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 280 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 1001- dualandı[/TD]
[TD] 129 kalan 872 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İSTERSENİZ 3.DE DUALAYABİLİRİZ.DEVAM EDELİM....

elif bulantı için ilaç kullanıyormusun. Beyaz leblebi falan ye belki işe yarar bende pek yaramadı gerçide. Uzun sürmez inşallah bulantıların

canım dişlerden beyaz leblebi yiyemiyorum da çubuk kraker gemiriyorum...çok faydalı olmuyor

CANIM İLAÇTA KULLANMIYORUM.BENİM DOKTOR KUSMA OLMADIKTAN SONT-RA BULANTIYA İLAÇ VERMİYOR.KARANLIK BİR ODADA YAT DİYOR

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ilk gebeliğimde düşük oldu nedenini gelişmeyen gebeliğe bağladı doktorum şimdi ise tekrardan gebe kalmayı düşünüyorum ve doktorum folikasit ve coraspirin 100 mg kullanmamı önerdi ve başladım inşlh 2 gebeliğim sağlıklı sihatli geçer dualarınızı bekliyorumm kızlarr:))))))))))))))))

senay canim doru valla en iyyi biz bizi anliyoruz....bizim yasadiklarimizi yasamayanlar anlayamazzzdoktorlardan umudumu kestim artik.....nasibimde varsa olacak gözüyle bakiyorum artik..

eoe canim benim öyle iste bakilmasi gereken herseye bakildi saolsun doktorum yapilmasi gerekeni yaptirdi..unuttugu bisey varsada bilmiyorum artik...:26:
anladım canım bakılması gereken herşeye bakılmış bilmiyorum başka şey var mı?zor bir maraton. Allah hepimize sabır ve güç versin. hepimize muradımızı versin.

merhaba canım neden canını okuyor yaramaz gaz krizimi:18:
Yok canım yaa gaz krizi pek yaşamıyoruz artık. Herşey düzene girmeye başlamıştı aslında hatta emme aralıkları uzamaya başlamıştı, ağlamaları azalmıştı vs yani çok daha rahat olmaya başlamıştık ancak pazar sabahbir kalktı pir kalktı. Uyumuyor, uyusa bile hemen uyanıyor, bazem öyle bir ağlıyor ki heryer inliyor hatta memede bile çığlığı basıyor bazen,sürekli emme halinde sık sık acıkıyor...büyüme atağı geçiriyor olabilirmiş kitapta 12. Haftada olabileceği yazıyor ama belirtilerinden bahsetmiyor.

bılmıyurum emınee evet ınsallah bole gıder, daha pek bıse hıssetmıyurum goyuslerım şişiyo sadce ama öle agrı yok , sen de varmı bıişler agrı felan

benim göğsümde hafif ağrılar olmuştu önceden ama şimdi o da yok, koyulaşma da yok. ama dün sağ kasığın ara sıra zonkladı. bilmiyorum neden? ama pek keyfim yok bugün de. bitkin, yorgun, uykuluyum. dün yoruldum ondan mı bilmem. 26 gün se bu seferki adet döngüm yarın adet olmalıyım. 28 gün se ki herzaman 28 günde oldu 14 ü adet tarihim. bakalım.

ben hilal duayı yapamaz diye atladım hemen dua için ama aklında başkası varmıydı yoksa canım. hamile varsa aramızda o da yapabilir.

farketmez canım yap sen.hilalin kanamsı varsa olmaz zaten hemde ara sıra giriyor ulaşamayız sen yaparsın

benımde onceden cok agrıırıyodu, zaten adetle belırtılerınden tek farkı goyuslerde ınanılmaz agrı oluyor, ben ordan anlıyorum , benımde 30 gunde bır oluyur cumartesı gıbı olmam lazım, hakkımızda hayırlısı olsun canım benım. şimdi ikinci duamız bıttı mi

kızlaaar ne olur yardım edin. artık içime ata ata patlama noktasına geldim. bir kısır döngünün içindeyim ve çıkamıyorum. bebek konusunda saplandım. işlerimde saplandım ve bu geçmek bilmiyor. muhtemelen depresyondayım geceleri uykularım kaçıyo bunalarak uyanıyorum. ne olur dua edin işlerim yoluna girsin.

hayırlısı bakalım. ne olacak.
perşembe zehra (ceylin) yapmıştı 2. duayı.

canım bu kadar bunalma anlıyorum senı ama ıstekı sorunların cozumlenmedı mı?uzulme bol bol dua et.Rabbın ıslerınde kolaylık versın.bebebk ıcınde sabret.hazıran gıbı planlı gebelık yap olmazsa.doktorun planlı gebelık dedıgı tup bebek mı senay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…