elif bulantı için ilaç kullanıyormusun. Beyaz leblebi falan ye belki işe yarar bende pek yaramadı gerçide. Uzun sürmez inşallah bulantıların
senay canim doru valla en iyyi biz bizi anliyoruz....bizim yasadiklarimizi yasamayanlar anlayamazzzcanım benim o kadar haklısın ki. seni çok iyi anlıyorum. çok zor bir yol bizimkisi. rabbim yardım etsin cümlemize. elimizden hiçbirşey gelmiyor. valla bir de diyeti dene. zararı olmaz belki faydası olur. ne varsa hepsini denemek zorundayız.
anladım canım bakılması gereken herşeye bakılmış bilmiyorum başka şey var mı?zor bir maraton. Allah hepimize sabır ve güç versin. hepimize muradımızı versin.
Yok canım yaa gaz krizi pek yaşamıyoruz artık. Herşey düzene girmeye başlamıştı aslında hatta emme aralıkları uzamaya başlamıştı, ağlamaları azalmıştı vs yani çok daha rahat olmaya başlamıştık ancak pazar sabahbir kalktı pir kalktı. Uyumuyor, uyusa bile hemen uyanıyor, bazem öyle bir ağlıyor ki heryer inliyor hatta memede bile çığlığı basıyor bazen,sürekli emme halinde sık sık acıkıyor...büyüme atağı geçiriyor olabilirmiş kitapta 12. Haftada olabileceği yazıyor ama belirtilerinden bahsetmiyor.merhaba canım neden canını okuyor yaramaz gaz krizimi:18:
naslılsın canım. ateşin ii gidiyor. nasıl hissediyorsun?
bılmıyurum emınee evet ınsallah bole gıder, daha pek bıse hıssetmıyurum goyuslerım şişiyo sadce ama öle agrı yok , sen de varmı bıişler agrı felan
3. duayı adet olmazsam ben yapacam. perşembeye kadar bitirir miyiz?
ben hilal duayı yapamaz diye atladım hemen dua için ama aklında başkası varmıydı yoksa canım. hamile varsa aramızda o da yapabilir.
benim göğsümde hafif ağrılar olmuştu önceden ama şimdi o da yok, koyulaşma da yok. ama dün sağ kasığın ara sıra zonkladı. bilmiyorum neden? ama pek keyfim yok bugün de. bitkin, yorgun, uykuluyum. dün yoruldum ondan mı bilmem. 26 gün se bu seferki adet döngüm yarın adet olmalıyım. 28 gün se ki herzaman 28 günde oldu 14 ü adet tarihim. bakalım.
benımde onceden cok agrıırıyodu, zaten adetle belırtılerınden tek farkı goyuslerde ınanılmaz agrı oluyor, ben ordan anlıyorum , benımde 30 gunde bır oluyur cumartesı gıbı olmam lazım, hakkımızda hayırlısı olsun canım benım. şimdi ikinci duamız bıttı mi
selam kizlar nasilsinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?