canım bu kadar bunalma anlıyorum senı ama ıstekı sorunların cozumlenmedı mı?uzulme bol bol dua et.Rabbın ıslerınde kolaylık versın.bebebk ıcınde sabret.hazıran gıbı planlı gebelık yap olmazsa.doktorun planlı gebelık dedıgı tup bebek mı senay
ben hilal duayı yapamaz diye atladım hemen dua için ama aklında başkası varmıydı yoksa canım. hamile varsa aramızda o da yapabilir.
Eminecim inş. En kisa zamanda iyileşir ve bir baska duayi ben yaparim. Sen bol bol dua et bize hem belki hamişsin
Tama canım zaten hepimiziçin dua ediyorum. ben inanıyorum. hepizimiz muradımıza erecez.
Tama canım zaten hepimiziçin dua ediyorum. ben inanıyorum. hepizimiz muradımıza erecez.
farketmez canım yap sen.hilalin kanamsı varsa olmaz zaten hemde ara sıra giriyor ulaşamayız sen yaparsın
Canim kendini üzüp yipratma ne olur bende de öyle aksilikler başladi mi hep ard arda gelir hemen hepimiz ayni durumdayiz elimizdn geleni yapiyoruz dua etmekten ve allaha siğinmaktan başka çaremiz yok.inan ben de çok sıkıntılıyım ama ne gelir elden yaşayacaklarimzi yaşiyoruz
selam kizlar nasilsinizzzz
canım benim sağolasın hep diyorum iyiki sizler varsınız. evet kara günler geçmiyo. ard arda insanın üstüne üstüne geliyo. inşallah rabbim hepimize aydınlık günleri de gösterir. inşallah sen de en kısa zamanda iyileşirsin. bebişin sağlıkla doğar.
Yok cnm coraspin ve folbiol kullaniyorum o kadariiyiyiz sevınc canım sen nasılsın ne yaptın , herhangı bır ilaç felan kullanıyormsun
Mrb kizlar nasilsinz ben hala ayniyim iyilesmek istiyorum inanin bu şekilde korkuyla beklemk çok zor dualarnizı esirgemeyin
Hoşgeldin canim seni burda belli bi aradan sonra görmek gùzel . kanamam var . tabi azaldi ama bitmiyo üstelik yanmam da var inş. Geçer hergün bi yerim ağriyo.sen nasilsn
farketmez canım yap sen.hilalin kanamsı varsa olmaz zaten hemde ara sıra giriyor ulaşamayız sen yaparsın
şenaycım üzülme demiyecem desem de işe yaramaz bilirim. Allah yardımcımız olsun zamanla her şey geçiyor insan ölüm acısına bile alışıyor. ama önemli olan o an. şu an neler hissettiğin, seni çok iyi anlıyorum. unutma Allah sabredenlerle beraberdir. Rabbim kucağını hayırla sağlıkla sevimli bebişlerle doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?