Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağolasın canım. işteki sorunlarım çözülmediği gibi her geçen gün sarpa sarıyor ve bu beni çok üzüyor. işin kötü tarafı elimden hiç birşey gelmiyor. dua ediyorum rabbime inşallah kabul eder. çok bunaldım ve hep aynı mevzular olduğu için artık eşimle bile paylaşamıyorum. yine aynı sorun mu ben senin üzüldüğüne üzülüyorum diyor ve bana bu yüzden kızıyor. ama ben aynı noktanın üzerinde dönüp dolaşıyorum. ben mi takıntı yapıyorum diyorum bazen ama yok en ufak bir umut ışığı göremiyorum geleceğimle ilgili. bebekle ilgili de sorunlar da tabi üstüne tuz biber oluyor. rabbimin bir bildiği var muhakkak ama bazen bu süreci atlatmakta çok güçlük çekiyorum. doktorun planlı gebelik dediği canım muhtemelen 3 ay kadar bir diyet ve ilaç tedavisi. ilaç tedavisinin öncekinden farklı olacağını sanmıyorum. yine coraspin folikasit vs. sadece bugüne kadar yapılanlardan tek farklı şey diyet olacak ama o da ne kadar işe yarayacak hiç bilmiyorum. canım sen hamilesin ne olur dua et bana. rabbim işlerimi yoluna koysun ve kolaylasın. amin.

Canim kendini üzüp yipratma ne olur bende de öyle aksilikler başladi mi hep ard arda gelir hemen hepimiz ayni durumdayiz elimizdn geleni yapiyoruz dua etmekten ve allaha siğinmaktan başka çaremiz yok.inan ben de çok sıkıntılıyım ama ne gelir elden yaşayacaklarimzi yaşiyoruz

Tama canım zaten hepimiziçin dua ediyorum. ben inanıyorum. hepizimiz muradımıza erecez.

farketmez canım yap sen.hilalin kanamsı varsa olmaz zaten hemde ara sıra giriyor ulaşamayız sen yaparsın

Elifcim inş. Sen de bebeğin de iyisinz evet benim kanamam old için dua okuyamiyorum beni de dualariniz da unutmayin inş.en kisa zamanda iyileşir hepimize bol bol dua okurum

canım benim sağolasın hep diyorum iyiki sizler varsınız. evet kara günler geçmiyo. ard arda insanın üstüne üstüne geliyo. inşallah rabbim hepimize aydınlık günleri de gösterir. inşallah sen de en kısa zamanda iyileşirsin. bebişin sağlıkla doğar.

Sağol canim inş. Birbirimize güzel haberlr vermek nasip olur hepimizn sağlicakla bebisleri olur

iiyiyiz sevınc canım sen nasılsın ne yaptın , herhangı bır ilaç felan kullanıyormsun
Yok cnm coraspin ve folbiol kullaniyorum o kadar
Mrb kizlar nasilsinz ben hala ayniyim iyilesmek istiyorum inanin bu şekilde korkuyla beklemk çok zor dualarnizı esirgemeyin

Hoşgeldin canim seni burda belli bi aradan sonra görmek gùzel . kanamam var . tabi azaldi ama bitmiyo üstelik yanmam da var inş. Geçer hergün bi yerim ağriyo.sen nasilsn

Canim gecen gundd yazmistim gormedin sanirim cok gecmis olsun dualarim seninle rabbim tez zamanda sifa versin. Saglikla sihhatle bebegini kucaklamayi nasip etsin amin.

şenaycım üzülme demiyecem desem de işe yaramaz bilirim. Allah yardımcımız olsun zamanla her şey geçiyor insan ölüm acısına bile alışıyor. ama önemli olan o an. şu an neler hissettiğin, seni çok iyi anlıyorum. unutma Allah sabredenlerle beraberdir. Rabbim kucağını hayırla sağlıkla sevimli bebişlerle doldursun.

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 14 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 175 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 220 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 260 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 330 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 1001- dualandı[/TD]
[TD] 179 kalan 822 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İSTERSENİZ 3.DE DUALAYABİLİRİZ.DEVAM EDELİM....

canım ateşim 36,4.
30 dua okudum.
bu gidişle ben perşembeye duayı yapamıycam:-( ateş düşüyor. dün de acayip derecede üşüdüm.

amin canım sağolasın. allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. zor günler atlatıyoruz hepimiz. üstesinden gelmek de bir o kadar zor. insan yaşı biraz ilerleyince daha iyi anlıyo ve pişmanlıkları artıyor. yaş daha gençken herşeyin üstesinden gelebilirmişsin gibi gelirken yaş ilerleyince sanki herşey üstüne üstüne geliyor. neyse allah yardım etsin hepimize. sabrın sonu selamettir derler ya umarım öyle olur.

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 14 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 250[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 260 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 330 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 1001- dualandı[/TD]
[TD] 234 kalan 767 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İSTERSENİZ 3.DE DUALAYABİLİRİZ.DEVAM EDELİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…