canım ateşim 36,4.
30 dua okudum.
Bu gidişle ben perşembeye duayı yapamıycam:-( ateş düşüyor. Dün de acayip derecede üşüdüm.
emine üzgünüm ama sen adet olacaksın bugün olmasan 3 gün içinde.gerçekten üzüldüm canım ama genede yarın ölçmeye devam.bu sefer sen üyelik oluştur ilk günden sen ölçmeye başla tamam.ama şu anlaşıldıki düzenli yumurtlamıyorsun
aslı senin ateşin ortalamanın altına düşmedi hala ümit var sende
KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 14 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD][/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 111 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 250[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 260 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 330 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı[/TD]
[TD] 1001- dualandı[/TD]
[TD] 234 kalan 767[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İSTERSENİZ 3.DE DUALAYABİLİRİZ.DEVAM EDELİM...
Yok canım yaa gaz krizi pek yaşamıyoruz artık. Herşey düzene girmeye başlamıştı aslında hatta emme aralıkları uzamaya başlamıştı, ağlamaları azalmıştı vs yani çok daha rahat olmaya başlamıştık ancak pazar sabahbir kalktı pir kalktı. Uyumuyor, uyusa bile hemen uyanıyor, bazem öyle bir ağlıyor ki heryer inliyor hatta memede bile çığlığı basıyor bazen,sürekli emme halinde sık sık acıkıyor...büyüme atağı geçiriyor olabilirmiş kitapta 12. Haftada olabileceği yazıyor ama belirtilerinden bahsetmiyor.
kız ben 8 haftalık değilim bugün 7+0 olduk teyzesi
kızlar ben 3 gun yokum eşimle izmire gidecez biraz uzaklaşacamm 14 şubatı orda gecirecez , eşim cok guzel bir otelde cok guzel bır supriz hazırlamiş ve şuan haberim oldu havalara uctum, ne bır hazırlıgım var ne bıse , sabah gıdecegız, o degıl hastalanırsam rezıl olacam ki heryerım agrıobu ayda olmıcak belli artık doktor yolu gözükür bana , elifcim ateşimi ölçmeye devam edecem otelde net vardır buyuk ıhtımaal arada gırerım haberleşiriz canlar, sizii cok opuryrumm hepınıze sımdıden kocalarınızla bol bebişli,stressiz bır 14 şubat dılıyorumm kendınıze iyi bakınn...
kızlar ben 3 gun yokum eşimle izmire gidecez biraz uzaklaşacamm 14 şubatı orda gecirecez , eşim cok guzel bir otelde cok guzel bır supriz hazırlamiş ve şuan haberim oldu havalara uctum, ne bır hazırlıgım var ne bıse , sabah gıdecegız, o degıl hastalanırsam rezıl olacam ki heryerım agrıobu ayda olmıcak belli artık doktor yolu gözükür bana , elifcim ateşimi ölçmeye devam edecem otelde net vardır buyuk ıhtımaal arada gırerım haberleşiriz canlar, sizii cok opuryrumm hepınıze sımdıden kocalarınızla bol bebişli,stressiz bır 14 şubat dılıyorumm kendınıze iyi bakınn...
Cnm iyi tatiller gez toz kafani dagitt hersey cok guzel olacak iyi dileklerin icin saol tatlim
ohh aslıcaım süper.iyi tatiller canımsana. bol bol dinlen kafanı dağıt. bebek mebek düşünme hiçbirşey boşver 3 gün çabuk geçer tadını çıkar doya doya.
iyi tatiller. kafanı dağıt öyle gel
emınee vallaa bebegı dusunmemek ımkansız bır hal alıyor artık ama yınedee kafamıı ıyıcee dagıtıp gelecemm , opuryrum senıı tatlım:)
çok güzel bu fırsatı iyi değerlendir canım. eşini de tebrik ediyorum bu ince hareketinden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?