- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
kızlar ben 3 gun yokum eşimle izmire gidecez biraz uzaklaşacamm 14 şubatı orda gecirecez , eşim cok guzel bir otelde cok guzel bır supriz hazırlamiş ve şuan haberim oldu havalara uctum, ne bır hazırlıgım var ne bıse , sabah gıdecegız, o degıl hastalanırsam rezıl olacam ki heryerım agrıobu ayda olmıcak belli artık doktor yolu gözükür bana , elifcim ateşimi ölçmeye devam edecem otelde net vardır buyuk ıhtımaal arada gırerım haberleşiriz canlar, sizii cok opuryrumm hepınıze sımdıden kocalarınızla bol bebişli,stressiz bır 14 şubat dılıyorumm kendınıze iyi bakınn...
Canim busabahta atesim 36.8 sen nasilsin bulantilarin nasil...
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana ben 2 düşük yaşadıım...ilki 8 hafta kalp atımı durdu kürtaj ile alındı ikincisi 5 haftalık kanama ile kendiliğinden düştü...şimdi bütün tahliller genetik testler kan pıhtılaşması testleri şeker tiroid hepsi yapıldı sorun yok..sadece pıhtılaşmada mtht 677 HETEROZİGOT çıktı...Doktorum bu tek başına bir etken değil seninkisi sebepsiz düşük dedi ama yinede önlem olsun diye bana hamile kalana kadar folik asit ve bemiks c kullanmamaı hamile kalır kalmazda düşük doz heparin iğne vereceğini söyledi..Doktorum perinatalog yani rizkili gebelik uzmanı ve prof. yani aslında bende pıhtılaşma olmadığını çok hafif durumda olduğundan önemli olmadığını önlem olsun diye düşük doz iğne vericem diyor...o zaman ben niye düşük yapıyorum 2 kere tasadüf olabilirmi üstüste..ya iğne kullanırsam oda fayda etmezse diye çok korku var...yardım edin pıhtılaşması benim gibi olup iğne kullanarak hamileliği ilerleyen varmı ????????????yardım
Geşmiş olsun. seninle aynı mutasyonlu olanları ve tedavi şekillerini incelemek için ilk sayfaya bakabilirsin. ben senin için göz attım az önce bucu2 seninle aynı mutasyonluymuş ve 3-4 ay önce doğum yaptı. forumumuzun müdavimlerinden. onunla konuşabilirsin. geçmiş olsun.
sağol cnm teşekkür ederim bende kararsız kaldım işte doktorlar bu mutasyonu problem olarak görmüyor ama neden düşük yapıyorum o zaman diyorum tesadüf diyor anlamıyorum...
kızlar ilk sayfada bilgilerinizde güncelleme varsa bana msj atın güncelleyelim listemizi
Kizlar merhaba az once hamile oldugumu ogrendim ama sevinemiyorum bile ayni seyleri yine yasayacam korkusu var en son regl tarihim 15 ocak kan testimin sonucu 11.8 drumu aradim var gebelik ama cok yeni dedi 2 gun snra tkrar kan testi yaptr dedi ona gore degerin yukselmesine bakmamiz gerek dedi icime bir kurt dustu sizlerdede boyle olmus muydu nolur yardim edin???
Kizlar merhaba az once hamile oldugumu ogrendim ama sevinemiyorum bile ayni seyleri yine yasayacam korkusu var en son regl tarihim 15 ocak kan testimin sonucu 11.8 drumu aradim var gebelik ama cok yeni dedi 2 gun snra tkrar kan testi yaptr dedi ona gore degerin yukselmesine bakmamiz gerek dedi icime bir kurt dustu sizlerdede boyle olmus muydu nolur yardim edin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?