Kizlar merhaba az once hamile oldugumu ogrendim ama sevinemiyorum bile ayni seyleri yine yasayacam korkusu var en son regl tarihim 15 ocak kan testimin sonucu 11.8 drumu aradim var gebelik ama cok yeni dedi 2 gun snra tkrar kan testi yaptr dedi ona gore degerin yukselmesine bakmamiz gerek dedi icime bir kurt dustu sizlerdede boyle olmus muydu nolur yardim edin???
canım gözün aydın.inşallah değerin yükselir.gebelere katılırsın sende....
Cnm insallah yukselir gunasiri iki katina katlanmali benim 22 cikti fakat katlanmadi. Arkadasin 13 mus katlandi dogum bile yapti Rabbim korusun insallah hersey yolunda gider
kizlar merhaba az once hamile oldugumu ogrendim ama sevinemiyorum bile ayni seyleri yine yasayacam korkusu var en son regl tarihim 15 ocak kan testimin sonucu 11.8 drumu aradim var gebelik ama cok yeni dedi 2 gun snra tkrar kan testi yaptr dedi ona gore degerin yukselmesine bakmamiz gerek dedi icime bir kurt dustu sizlerdede boyle olmus muydu nolur yardim edin???
Kizlar merhaba az once hamile oldugumu ogrendim ama sevinemiyorum bile ayni seyleri yine yasayacam korkusu var en son regl tarihim 15 ocak kan testimin sonucu 11.8 drumu aradim var gebelik ama cok yeni dedi 2 gun snra tkrar kan testi yaptr dedi ona gore degerin yukselmesine bakmamiz gerek dedi icime bir kurt dustu sizlerdede boyle olmus muydu nolur yardim edin???
merhaba, benimde 2 düşüğüm var 3 yıl önce oldu aynı yıl içinde ondan sonra gebe kalamadım 2 ay aşılama denedim iğneler kullandım ama OHSS oldum yani yumurtalıklar aşırı büyüdü çok fazla yumurtam olduğu için iptal edildi, bu ay tekrar iğne kullandım yine Ohss oldu ancak doktorum iğnenin 8. günü falan ilişki önermişti 2 gün sonra iptal etti tedaviyi ama bi mucize oldu ve gebe kalmışım meğer inanamadık, bende hiç sevinemedim başta benim son regl 5 ocak ilk beta hcg 38 çıktı 2 gün sonra 166 oldu, doktorum bekleyelim dedi bu hafta doktora gittim keseyi göremedik, önce keseyi görelim öyle iğneye başlarız dedi , tekrar gittiğimde beta hcg 3000 civarı olmasına rağmen keseyi zar zor görebildi hatta 2 kese görünüyor ikiz ihtimali yüksek bakalım bugün iğneye başladım hayırlısıyla folbiol ve 0,4 claxen iğne verdi günde 1, haftaya tekrar gidecem. Ben hiç kalp atışı duymamıştım daha önce en çok da o anı bekliyorum inşallah haftaya kalp atışını duyarım isteyen herkese nasip olsun inşallah, çok çok acı ve zor bi süreç Allah hepimize yardım etsin, şimdi tüm dileğim normal bi gebelik geçirmek ve isteyen herkese de nasip olması, senin içinde hayırlısını dilerim, umarım test sonuçların normal bi şekilde ilerler sende dileğine kavuşursun, selamlar...
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.benim de tüp bebekle bir kimyasal gebeliğim ve bir kerede kendiliğinden gebeliğim var.ben de pıhtılaşma testi yaptırdım.sadece şu 677 değerim homozigot mutant çıktı.yaptırdığım hemotolog sadece aspirinin işe yarayabileceğini söyledi.ancak burdan baktığım kadarıyla bu değer yüzünden düşük yaşayan çok fazla.merak ettiğim bu değeri mutant oluğ iğne kullanan kimler ve tecrübeleriniz neler.yardımcı olursanız çok sevinirim.allah hepimize birsürrrrüüüü bebek versin...
ateşin nasıl?hasta oldun mu?dua biterse yaparsın demi bu gece ama bitmez galiba....
50 dua okudum.
bugün biter herhalde dualar.bu arada duayı nasıl yapacam canım. akşam falan hasta olursam yarın sen yapsan duayı geç olmaz değil mi?
olur hasta olursan yaparım.canım duayı nasıl yapacağını eskiyi araştırda zehraya yazmıştım onun gibi yaparsın.06şubat tarihli sayfalara bak.yada zaten dua sayılarını yazdığım yerde en üste duamız diye yazıyor.onu okuyacaksın.noktlalı yerlerede listedeki kişilerin adını yazacaksın....anlatabildim mi?
ateşin kaç bugün düştü mü ki hasta olurum diyorsun....
sen yazmışsın bende düzelterek yazıyorum.bence kesin hamilesin.ben diyeyim testi yapınca lütfen bana da haber ver.kesin hamilesin ateşin çok iyi.inşallah hediye verirsin eşine.güzel paketlersin testi verirsin.
inşallah duayı yaparsın olmazsa nazife yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?