Daha evvelde yazmıştım sizlere başımdan geçenleri kısaca hatırlatayım.2012 ocak ayında ilk hamileliğimi öğrendim..6 ay (21 hafta) herşey sorunsuz ilerledi.Birden bire kalbi durdu hareketlerini hissetmedim doktora gittim ölmüş dedi.Normal bir şekilde doğurtuldum vesayre vesayre..Bu olayın ardından tüm testler yapıldı hiç bişi bulunamadı...Tekrar 2012 ekim ayında ikinci kez hamile kaldığımı öğrendim..Doktora gittim coraspirin kullanalım dedi.Bu arada bunu söleyen eski doktorum..3 ay kullandıktan sora ikinci bir doktoradaha gidelim dedim..İyi bir doktor bulduk Herman işçi duymuşsunuzdur.Herman bey ilk muayenede damar bir tanesini tıkalı gördü biri acık biri tamamen tıkalı..İğneye başlayacağız dedi.Fraxiparin 0,3 lük kullanmaya başladım..15 gün geçti kontrole gittim damar açılmış bir sorun yok dedi...Şu an 5. ayın içindeyim (17 hafta).Merak ettiğim şey şu damar tıkanıklığı pıhtılaşmamı demek oluyor...Pıhtılaşma ile alakalı olarak bende sadece Faktor v leiden e ve lupus antiogulan değerlerime cocuk normal.Acaba benim durumum sorunum nedir...
Lütfen yardım edin lütfen...
Daha evvelde yazmıştım sizlere başımdan geçenleri kısaca hatırlatayım.2012 ocak ayında ilk hamileliğimi öğrendim..6 ay (21 hafta) herşey sorunsuz ilerledi.Birden bire kalbi durdu hareketlerini hissetmedim doktora gittim ölmüş dedi.Normal bir şekilde doğurtuldum vesayre vesayre..Bu olayın ardından tüm testler yapıldı hiç bişi bulunamadı...Tekrar 2012 ekim ayında ikinci kez hamile kaldığımı öğrendim..Doktora gittim coraspirin kullanalım dedi.Bu arada bunu söleyen eski doktorum..3 ay kullandıktan sora ikinci bir doktoradaha gidelim dedim..İyi bir doktor bulduk Herman işçi duymuşsunuzdur.Herman bey ilk muayenede damar bir tanesini tıkalı gördü biri acık biri tamamen tıkalı..İğneye başlayacağız dedi.Fraxiparin 0,3 lük kullanmaya başladım..15 gün geçti kontrole gittim damar açılmış bir sorun yok dedi...Şu an 5. ayın içindeyim (17 hafta).Merak ettiğim şey şu damar tıkanıklığı pıhtılaşmamı demek oluyor...Pıhtılaşma ile alakalı olarak bende sadece Faktor v leiden e ve lupus antiogulan değerlerime cocuk normal.Acaba benim durumum sorunum nedir...
öncelikle geçmiş olsun şimdiki gebeliğin de hayırlı olsun. ben yaklaşık 6 aydır bu topici takip ediyorum ama damar tıkanıklığı ile ilgili bir şey duymadım. dr un hangi damarın açık hangisinin kapalı olduğunu nasıl anlıyor. kadın doğumcu mu hematolog mu kalp damar cerrahı mı :)
canım geçmişteki düşüğün için çok üzüldüm allah tekrar yaşatmasın. eğer pıhtılaşma testlerine bakıldı ve birşey çıkmadı ise sen de genetik olarak bozukluk yoktur. ama hamilelik zaten başlı başına kadınlarda pıhtılaşmayı artıran bir faktör. bebeğe giden damarlarda kıldan ince zaten. seninki böyle bir tıkanıklık olabilir. ve zannedersem hamileliğin ilerleyen aylarında ortaya çıkıyor. ama zaten dr. bunun için tedbir almış. iğne kullanıyosun. kontollerde dr. un zaten bu konuda anladığım kadarı ile hassas davranmış. yapabilecek fazla birşey yok zaten. o yüzden gönlünü ferah tut. umarım sonuna kadar herşey yolunda gider. bebişini doğurunca buradan bize güzel haberleri verirsin inşallah.
ultrasonda kaçıncı haftada izlenebiliyorUltrasonda bebeğe giden kan akışını izlerken fark etti.Zaten iki adet damar dan kan akışı sağlanıyor bebeğe.Biri sağ tarafta plesentada diğeri ise sol tarafta.Sol damarda tıkanma var dı...
arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana ben 2 düşük yaşadıım...ilki 8 hafta kalp atımı durdu kürtaj ile alındı ikincisi 5 haftalık kanama ile kendiliğinden düştü...şimdi bütün tahliller genetik testler kan pıhtılaşması testleri şeker tiroid hepsi yapıldı sorun yok..sadece pıhtılaşmada mtht 677 HETEROZİGOT çıktı...Doktorum bu tek başına bir etken değil seninkisi sebepsiz düşük dedi ama yinede önlem olsun diye bana hamile kalana kadar folik asit ve bemiks c kullanmamaı hamile kalır kalmazda düşük doz heparin iğne vereceğini söyledi..Doktorum perinatalog yani rizkili gebelik uzmanı ve prof. yani aslında bende pıhtılaşma olmadığını çok hafif durumda olduğundan önemli olmadığını önlem olsun diye düşük doz iğne vericem diyor...o zaman ben niye düşük yapıyorum 2 kere tasadüf olabilirmi üstüste..ya iğne kullanırsam oda fayda etmezse diye çok korku var...yardım edin pıhtılaşması benim gibi olup iğne kullanarak hamileliği ilerleyen varmı ????????????yardım
canım 50 tane okudum 100 oldu allah kabul etsin.
ultrasonda kaçıncı haftada izlenebiliyor
ultrasonda kaçıncı haftada izlenebiliyor
canım senin 150 oldu toplam
KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 14 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)
Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 101 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 195 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 210 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 320 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 330[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 260 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 330 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı[/TD]
[TD] 1001- dualandı[/TD]
[TD] 859 kalan 142[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualar tamam oldu mu? buralardayım ben. tamam olur olmaz yapıyım duayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?