Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim bugün bize bol bol dua et hepimizin çok ihtiyaci var dualara.bu arada adetin geldi mi inş.gelmez de güzel haberler alirz

tamam canım bir bitsin duamız yapacam hemen. bol bol dua ederim hepinize hiç aklında kalmasın.
nnüz gelmedi birşey. o yüzden ben de biran önce yapıyım dedim.akşama bırakmayım.

canım atis 41 okumus, senayda 15 okumus.telefondan gırdıgım ıcın ekleyemıyorum lısteye.172 kalmıstı 116 kaldı gerıye....

Selam arkadasim oncelikle iyi dileklerin icin sana ve tum arkadaslarima tesekkur ederim ewet cok zor zamanlar gecirdik hepimiz bnde biri 12 haftalik dgeri 32 haftalik 2 melegimi kaybettim ama o zmnlar kan pihtilasmasini bilmiyordum 2. Gebeligimden snra ogrendim 8 ay korumnmadim ama olmadi rabbim yine hamile kalabilmeyi bana nasip etti insallh sonunda bu sefer saglikla sihhatle kucagima alirim bunu hem kndim hemde isteyen tum arkadaslarim adina diliyorum insallh sonuclarim guzel cikar gerckten rtik bnde sevinmek istiyorummmm...

bu arada hamile olup yeni aramıza katılan arkadaşlar var ( nazkara) bir kişi daha vardı kusura bakmasın ismini hatırlayamadım. allah sağ sağlim bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin. herkes güle oynaya hamilelik geçirirken biz hamile kaldığımıza bile sevinemiyoruz maalesef. dua edelim bebişlerimize bişey olmasın inşallah.

2 haftadır eşime iğneyi kolumdan vurduruyorum zavallım acıyacak diye korka korka yapıyor. kollarım mosmor oldu ama kızlar. eşim vurma burdan karnından vur diyor ama orayada yapamıyorum büyüdüğü için. bacaktanda yapsam yine moraracak allah sabır versin bizlere

kızlar dersım bos.ogrwtmenler odasında telefondan sızı takıp ederken cıcekcı geldı.kocam cıcek yollamıs.notu cok guzelz.senı sevıyorum annecik yazmıs....

96 kaldı biraz daha okurmusunuz lütfen
zehra 2 den sonra yaparım duayı. ben tamamlarım olmazsa. 2 den sonra okumana gerek yok canım.

canım cevabın için çok teşekkür ederim bana bir sürü test yaptı perinatalog...hiç bişey çıkmadı lupus testini bile yaptırdım yok şükür.doktorlar bu mutasyon düşüğe sebep olmaz diyorlar.ne yapacağımı şaşırdım.en son gittiğim doktor aslında senin pıhtılaşman hafif ama böyle 2 düşük yaptığın için iğne vereceğim yoksa normalde bu pıhtılaşmaya sebep olmaz diyor..düşük doz verecekmiş iğneyi aspirin kullanmama gerek olmadığını söyledi ne yapacağımı şaşırdım..acaba düşük doz 0,2 likmi oluyor bende hamile kaldığımda 0,4 lükmü kullanasam bundada aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum birde 2.düşüğüm çok sancılı oldu çok canım yandı umarım bu son olur..peki sanada doktorlar gerek yok falan dedilermi başşka bi sorun varmıydı rahminle ilgili falan..birde normakl doğummu yaptın cnm yoksa sezaryanmı???ya doktor sorun bu mutasyondan olmaz deyince bende ümitsizliğe kapılıyorum o zaman iğnede kar etmez diye düşünüyorum ama demekki olabiliyor...çok kafam karışık ne yapacağımı bilemiyorum.

Elifcim 40 daha okudum toplamda 300 oldum

Factor V ve lupus antikoagülan dışında birşeylere bakmadılar mı onu anlamadım tam olarak. Eğer öyleyse daha bir sürü pıhtılaşma testi var yapılması gereken.

10 tane daha okudum.

romantik kocalar belli oldu. benim eşimde göndermiş ben yemkteyken gelmiş çiçekçi. isimde yazmıyor diğer arkadaşa sordum göndermez dedi. eşimi aradım yok falan dedi önce sonra niye isim yazmamışlar dedi:) canım benim. allah başımızdan eksik etmesin onları. kucaklarına bebişlerini vermeyide bize nasip etsin rabbim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…