Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

KIZLAR HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR YANİ 14 ŞUBATa KADAR BİTİRELİM

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz Ayetel Kürsinin hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Bismillâhirrahmânirrahim
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Ayet'l-Kürsi Anlamı (Manası)

Allah'tan başka İlah yoktur
Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Ayetel Kürsi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] 101 [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] 195 [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD] 220 [/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 165 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 320 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 346[/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] 126 [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 300 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 330 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1001 dualandı [/TD]
[TD] 1001- dualandı[/TD]
[TD] 1001 bitti [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım al benden de o kadar var ya karnım mosmor daha 30 tane vurdum.3 tane kistim var.hatta dün iğneyi batırdım ileri gitmedi çok acıdı çıkarıp başka yerden yaptım iğneyi.bir dahaki kontrolde başka yerden vurmayı öğrenecem.

birde zehra ve diğer kızlar ben hep göbek deliğimin sağından ve solundan vuruyorum aşağıdan yada yukarıdan yani göbek deliğinin üstü ve altından vurdunuzmu?vuruluyor mu?ben geçende deliğin solundan az yukarıdan vurdum sertti orası hem çok acıdı hem çok yandı hemde felaket morarıp kist yaptı....

Rabbim yüzümüze gülsün....

canım geçmiş olsun benim yoğun bi kanamam olmadı arada peçeteye geliyodu ama kırmızı kan şeklideydi ilk 3 aylık zaman içindeydi ama benim doktorum ne iğneyi nede aspirini kestirmedi inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin

evet clexane 0.2 en düşük doz kullanmıştım önceki hamileliğimde ama malesef olmadı oğlumda da dozu yükseltti doktor 0.4 ve aspirin verdi benimde tek problemim pıhtılaşmaydı başka bi problem yoktu bende ist da rıza madazlıya gitmiştim o da bana iğneye gerek yok sağlıksızmış düşmüş sağlıklıyı bulana kadar deneyeceksin demişti ben zaten 4 tane kaybetmişim 5.yi riske atamazdım sezeryanla doğum yaptım 37.haftada inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına

bende göbek deliğimin sağından solundan biraz yukarısı aşağısından yapıyordum ama göbek deliğinin hemen üstü ya da altından vurmadım

iki rekat namaz kıldım, sonra meryem suresini okudumi sonra yasin okudum. sonra herkesin adını teker teker okudum. sonra tekrar hamile olanlara, elif, zehra, hilal, nazife ayrıca dua ettim. sonra da kardeş isteyenler için dua ettim, kızıma, ceyline ve sevinçin oğluna dua ettim kardeşleri olsun diye. ve isteyen herkese dedim. Allah dualarımız kabul etsin arkadaşlar. okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.

allah razı olsun senden.ınsalah rabbım dualarımızı kabul eder.tez zamanda hayırlı saglıklı hamılelıkler ve evlatlar verır.amın

Allah razi olsun canim rabbim dualarimizi kabul etsin insallh

merhaba herkese. bugün eşlerimizin romantiklikleri üstünde maşallah benim eşimde eve çiçek göndermiş cam vazonun içinde güller bir de kalp şeklinde çikolata :)) çok sevindim. bu arada ben de hala adet olmadım bugün kürtajdan sonraki 49. gün. özel hastanede test yaptrdım 10 çıktı geçen hafta da 18 çıkmıştı değer sıfırlanıyor 1 haftaya kadar adet olurum inşallah. bir de ben de dijital termometre aldım. eliff benim de ateş tablomu yaparsa çok sevinirim. ateş en kesin yöntem gibi yumurtlaması düzensiz olan kişilerde

canım allah razı olsun. ceylin içinde ayrıca dua ettiğin için sağol. dün ilk defa bebek için bişeyler aldım. hastane çıkışı falan aldım. kızım almış eline bunları kardeşim giyecek inşallah ölmese diyor. kızım niye öyle diyorsun dedim ya bu kardeşimde allahın yanına giderse diye çok korkuyorum diyor. yavrum hiç kıyamıyor bana. apartmanın dış kapısını bile bana açtırmak istemiyor kardeşime bişey olur diye. allahım korktuğu başına gelmez inşallah. kardeşsiz bırakmasın rabbim yavrularımızı inşallah

elif ben ilk iğneye başladığımda bir kaç sefer alttan üstten vurdum göbek deliğinin. çok acıdığı için sormuştum burda. sağından solundan vuruluyor demişlerdi. ben göbekten yaprken morarma çok olmuyordu. sadece karnım büyüdüğü için zorlanıyorum. kollarım beze yaptı resmen dayak yemişim gibi mor. bu kadar sıkıntının sonu hepimiz için iyi olur inşallah

canım sen adet olduğun ilk gün ölç ateşini akşam olursan ertesi gün sabah yataktan kalkmadan ölç düzenli söyle yaparız tablonu....

Allah senden de de razi olsun malum ben dua okuyamyorym i yüzden senin bizler için ayrı ayrı okumana çok sewindm.canim allaha şükür ki benim de bi oğlum var ama biraz hovarda oğlum bak kardeşin olcak dua et diyorum hayir anne kardeşim olmasn diyo oysa bebekleri sewiyo ama kardeşin pek bilincinde değil inş. Evlatlarmiz kardeşsiz kalmaz ve isteyen bütün herkese allah hayirli evlatlar nasip etsin AMİN

Oh ne güzel oğluşuna bişeyler almişsin inş.sağlıcakla doğar da aldıklarnı bi güzel giydirirsin.canim bu ara sanki rahmimde bi açilma bi baski hissedyom sen de de oluyomu umarm geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…