canım geçmiş olsun benim yoğun bi kanamam olmadı arada peçeteye geliyodu ama kırmızı kan şeklideydi ilk 3 aylık zaman içindeydi ama benim doktorum ne iğneyi nede aspirini kestirmedi inşallah doktordan hayırlı haberlerle gelirsin
merhaba herkese. bugün eşlerimizin romantiklikleri üstünde maşallahbenim eşimde eve çiçek göndermiş cam vazonun içinde güller bir de kalp şeklinde çikolata :)) çok sevindim. bu arada ben de hala adet olmadım bugün kürtajdan sonraki 49. gün. özel hastanede test yaptrdım 10 çıktı geçen hafta da 18 çıkmıştı değer sıfırlanıyor 1 haftaya kadar adet olurum inşallah. bir de ben de dijital termometre aldım. eliff benim de ateş tablomu yaparsa çok sevinirim. ateş en kesin yöntem gibi yumurtlaması düzensiz olan kişilerde
eylul nerdesın?atesını olcmuyor musun neden yazmıyorsun
Az kaldi canim bikaç güne sifirlanr.korunmuyacan galiba doktorun mu öyle istedi hakkimzda hayirlisi olsun.ben de durumlar ayni inş size güzel haberlr vermem nasip olur doktor kontrolüm bi aksilik çikmazsa ptesi. Umarum o pıhtı yokolur da ilaçlarma devam eder ve rahatlarm
kzılar canım sıkıldı.benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.
ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....
Kizlar ben bu güzel güne hasta yatagmda giriyom umarim artik iyilesirim doktordan güzel haberi aldigm gùn kocişle gezer sevgililer günümü o gün kutlarm.ne güzel kocişlerinz romantik bugün benimkide aradi özel bi hediye aldm diyo yarisi senin yarisi kizimin diyo duygulandm. inş.allah kızımı bana bağışlar.bu arada kizlar ben son düşügmü geçen sene sevgililer gününde ögrendim yani daha 3-4 haftalıktı sonra adetle düşürdüm yani 2 yildr sevgililer günüm böyle kötü geçiyo ama inş. Bu sene bugünden itibaran iyi olur ve bebegmi kucagma alirm
kzılar canım sıkıldı.benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.
ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....
Allah senden de de razi olsun malum ben dua okuyamyorym i yüzden senin bizler için ayrı ayrı okumana çok sewindm.canim allaha şükür ki benim de bi oğlum var ama biraz hovarda oğlum bak kardeşin olcak dua et diyorum hayir anne kardeşim olmasn diyo oysa bebekleri sewiyo ama kardeşin pek bilincinde değil inş. Evlatlarmiz kardeşsiz kalmaz ve isteyen bütün herkese allah hayirli evlatlar nasip etsin AMİN
hamilemisin yoksa:)))
size haberim var. gebelik takvimimi değiştirmiycem))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?