Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar ben bu güzel güne hasta yatagmda giriyom umarim artik iyilesirim doktordan güzel haberi aldigm gùn kocişle gezer sevgililer günümü o gün kutlarm.ne güzel kocişlerinz romantik bugün benimkide aradi özel bi hediye aldm diyo yarisi senin yarisi kizimin diyo duygulandm. inş.allah kızımı bana bağışlar.bu arada kizlar ben son düşügmü geçen sene sevgililer gününde ögrendim yani daha 3-4 haftalıktı sonra adetle düşürdüm yani 2 yildr sevgililer günüm böyle kötü geçiyo ama inş. Bu sene bugünden itibaran iyi olur ve bebegmi kucagma alirm

Sağol canim benim ilk gün kanamam çoktu sonra azaldi ama bitmek bilmiyo bazen tam azaldi derkn yine basliyo umarm biter rahatlarm

kzılar canım sıkıldı.benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.

ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....

Az kaldi canim bikaç güne sifirlanr.korunmuyacan galiba doktorun mu öyle istedi hakkimzda hayirlisi olsun.ben de durumlar ayni inş size güzel haberlr vermem nasip olur doktor kontrolüm bi aksilik çikmazsa ptesi. Umarum o pıhtı yokolur da ilaçlarma devam eder ve rahatlarm

nasılsınız kızlar
ben evime yeni döndüm çok şükür iyiyiz
o yüzden giremedim doğru düzgün nete
ama artık çok şükür evdeyim
sık sık girerim yeni gelen arkadaşlara birazda olsa yardımım dokunursa sevinirim

siz nasılsınız kızlar neler oldu ben gelmeyeli iyisiniz inş.

nasılsınız umarım herkesler cook ıyıdırr.
ben yavrucanavarımla ugrasıyorum gunler gecıp gıdıyor 6ayımız bıtmıs kızlar....
rabbım bekleyen hamıs olan herkesı evladına kavustrsun dualarımdasınız
öpüyoruz sızleri

dr 3 ay korun diyo. ama ben korunmak istemiyorum. ilk düşüğümle ikinci hamilelğim arasında 8 ay var. 8 ay bile yeterli olmuyor olmuyacaksa bende bebiş istiyorum bebişlerimi çok özlüyorum bu arada senin için ve diğer arkadaşlar için çoook dua ediyorum sevinciniz sevincim, üzüntünüz üzüntüm oluyor inşallah kızını sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın herşey geride kalır

elif canım çok geçmiş olsun. ama patates direkt şeker yani. bir de fazla yediysen ondan da olmuş olabilir aklına kötü bir şey getirme. bu arada dijital termometrenin markası fln önemli mi benimki uyduruk bişeye benziyor 7 tl ye aldım eczaneden :)

canım bebişin olsun da size her gün sevgililer günü boşver takma. dikkat et kendine

canım üzülme yediklerine dikkat edersin çok tatlı yemezsim olur. allahın izniyle hiçbirşey olmaz. sıkma canını yaaa.

CANIM MAŞALLAH OĞLUNUN oğlun da varmış bilmiyordum. ona da ayrıca dua ederdim bilseydim. nasıl gidiyor kanama olayın?

Kizlar bir onerim var yeni bir dua baslatalim ama bu sefer farkli olsun amener rasulu olabilir yada ne biliyim ihlas duresi olabilir kndizce rakam belirleyelim ne dersiniz sag salim kucagimiza almamiz icin yada isteyen herkese nasip olmasi icin?elifcim takibini yapar misin yine?

Akşam kaç defa baktım hani haber verecektin.küstüm işte sana.ben sana taaaaa ilk test yaptığında demedim mi ateşin çok iyi sen hamilesin diye.......

çok sevindim.rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşalahhh...

KAN TESTİ DE YAPTIR BAKALIM DEĞERİN NASIL?

BU ARADA KIZIN OLURSA ADINI ELİF KOYACAKSIN HAAAA

Son düzenleme:
Senin ateşinde yükseliyor bence sence hamilesin.

Bernanın ateşide iyi ve yüksek bence o da hamile çıkacak....

Eminee cok sevindim simdi telden giriyorum gorunce yazim dedim cok cok sevindim darisi.bana son 3 gun benimde, elifin dedigi cikti bak, insaalh saglikla kucagina al kuzum,
Eliff atesim bugun 36.3 cikti bakalim ne olacak benimde bugun yarin adet olmam gerek insallah olmam test yapmicam simdi, eve donmedik daha aksam adanaya donecez, buarada yeni dua yaparsaniz beni eklemeyi unutmatin kizlar emineeee cok sevindim tekrar tebrikler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…