Senin ateşinde yükseliyor bence sence hamilesin.
Bernanın ateşide iyi ve yüksek bence o da hamile çıkacak....
Akşam kaç defa baktım hani haber verecektin.küstüm işte sana.ben sana taaaaa ilk test yaptığında demedim mi ateşin çok iyi sen hamilesin diye.......
çok sevindim.rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşalahhh...
KAN TESTİ DE YAPTIR BAKALIM DEĞERİN NASIL?
BU ARADA KIZIN OLURSA ADINI ELİF KOYACAKSIN HAAAA
elif sen bu işi aştın yaa. Ben de korunmayı bıraktığımda ben de isterim bu takipten. çünkü baya erken öğreniyosun hamile olduğunu.
testteki çizgi silik miydi yoksa gayet net miydi?netse demek ki salı-çarsamba yapsan gene çıkardı.
yok canım belli çizgi ama silikç öyle çok net değil. Hele diğer çizgi gibi hiç değil.
size haberim var. gebelik takvimimi değiştirmiycem))
eminecim kan verecek misin. bu arada dualar ne kadar önemli Rabbim ellerimizi n-boş göndermedi. her duada hamilelik nasip etti. maşallah sübhanallah
çoook geçmiş olsun Allah sabırlar versin. burdaki herkes aynı dertten muzdarip. mtfhr lere bakıldıktan sonra mutasyon çıkarsa ki inşallah çıkmaz. tedavisi var. kan sulandırıcı iğne coraspin gibi heparin tedavisi yapılır. Maşallah 2 kızın varmış Allah onlara ömür versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canim çook sewindim şu an yüzümde öyle bi tebessüm var ki allah kucagna almayi nasip etsin.kendini yorma çünkü bu kanama olayi çok kötü bisey bol bol dinlen
CANIM MAŞALLAH OĞLUNUN oğlun da varmış bilmiyordum. ona da ayrıca dua ederdim bilseydim. nasıl gidiyor kanama olayın?
hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı hepinize olsun. ama insan yine de çok sevinemiyor. şimdi stresli zamanlar başladı benim için. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
ben inanıyorum ki biz burda birbirimize destek oldukça dularla buluştukça sırayla teker teker hepimiz hamilelik haberi verecez burdan. arkadaşlar duayı bırakmayalım. elifim sen güzel yapıyorsun bu işi. nazifeye katılıyorum. sürekli değişik değişik dualar okuyalım. dualamayı da değişik değişik kişiler yapsın. Rabbim birimizin duasını kabul eder. bunun kim olacağını bilemeyiz. ben meryem suresini okuyalım derim. dün okurken saat tuttum 20 dk da okunuşundan okudum. biraz zor ama bence 41 meryem suresi okuyalım derim.
bence de berna ve aslının ateşi çok iyi. inşallah onlardan da güzel haberlerin gelmesi yakındır. benim 3 gündür ateşim sabitlendi. 36,7 bu ateş ölçme işi de iyi işe yarıyor arkadaşlar herkes yapsın bence.
elifçim sana çok çok teşekkür ederim canım. ateş ölçme işi, dua takip işi. Allah razı olsun senden. Allah Muradını versin.
ben dr u arayacam bugün ne zaman gel derse o zaman gitcem. bana test yap pozitif olursa hemen gel demişti. ama 5 hafta olmadan birşey göremez. bakalım ne diycek. zaten kan tahlilinde de çok düşük çıkar. bir önceki hamileliğimde yaptırmıştım ve başka dr. hamile değilsin diye yorumlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?