Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlarr ben.meryem suresini okuyalim derim 41 gun ben iki kere okumaya kalktim bi turlu tamamlayamadim, baska dualarda okuyabiliriz mesela 4444 du okumayanlar varsa mesela ben onu okumak istiyorum. Baska okumak isteyende varsa

sağol canım çok şükür iki mucizem var ama eşimin aylesinden çok baskı alıyorum onların karşısında kendimi eksik hissediyorum .bu mtfhr mutasyonu çıkmazsa diğerlerine ramen iğne kullanmama gerek kalmazmı?

Allah Allah 2 çocuğun varmış zaten daha ne baskısı... ne kadar alçaklık bu. sanki kendi elimizde çocuk sahibi olmak. bu arada benim sadece mtfhr lere bakıldı diğereleri hakkında bir bilgim yok. bu konudsa uzman bir dr bulmanı tavsiye ederim

Hayir canim oğlumda bi sorun yoktu evlendigmn ikinci ayi hamile kaldm ilaçsiz sorunsuz bi hamilelik gecirdm ne olduysa sonrasnda oldu 2düşügm oldu oğlum 4 yaşina gireck

evet meryem suresi çok etkiliymiş çocuk sahibi olmak isteyenler için. nasıl yapıcaz 41 meryem suresini paylaşarak mı okucaz yoksa herkes 41 gün boyunca okuyacak mı

evet meryem suresinin anlamı çok iyi bizim için. herkes ikişer okusa 41 olur. evet okumak zor biraz ama 2 tane okuyabiliriz. listede 22 kişi var.

2tane kızım var canım erkek diye baskı yapıyorlar benim birde polikistikover sorunum var onun içinde ayriyetten tedavi gerekiyor çok yoruldum son3 düşüğümü çocuk aspirini kullanırken yaptım hamile kalabilmek için zaten tedavi görüyorum tedavi süresi zaten sitresli geçiyo bide hamileyken iğnemi kullanıcam

QUOTE=slvy1987;28848076]Allah Allah 2 çocuğun varmış zaten daha ne baskısı... ne kadar alçaklık bu. sanki kendi elimizde çocuk sahibi olmak. bu arada benim sadece mtfhr lere bakıldı diğereleri hakkında bir bilgim yok. bu konudsa uzman bir dr bulmanı tavsiye ederim[/QUOTE]

2tane kızım var canım erkek diye baskı yapıyorlar benim birde polikistikover sorunum var onun içinde ayriyetten tedavi gerekiyor çok yoruldum son3 düşüğümü çocuk aspirini kullanırken yaptım hamile kalabilmek için zaten tedavi görüyorum tedavi süresi zaten sitresli geçiyo bide hamileyken iğnemi kullanıcam

Kizlar bildigm kadaryla meryem suresi hergun 1tane okunup 41gunde bitiriliyor.ben hamile kalmadan önce okudum adet günlerimde de kizkardesim okuyordu 41günde bitrdk.hergün birimiz okuyp sonra sirasna göre devam edip sonunda tilavet secdesi yapip topluca hepimzn ismiyle duasni yaparz

bebeklerin cinsiyetini belirleyen faktör %100 erkek biliyorsun değil mi? bunu eşinin ailesine bir şekilde söyle bence. bizde XX kromozomu var. erkekte XY. erkekten x gelirse kız y gelirse erkek oluyor. bizim etkimiz % 0 yani.

bebeklerin cinsiyetini belirleyen faktör %100 erkek biliyorsun değil mi? bunu eşinin ailesine bir şekilde söyle bence. bizde XX kromozomu var. erkekte XY. erkekten x gelirse kız y gelirse erkek oluyor. bizim etkimiz % 0 yani.

11 ve 9 yaşlarında kızlarım bende 3üncü bir çocuğum olsun istiyorum sizden sadece yardım istedim burası kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların paylaşım alanı değilmi

canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı biz bekleyenlere olsun inşallah...

Senin ateşinde yükseliyor bence sence hamilesin.

Bernanın ateşide iyi ve yüksek bence o da hamile çıkacak....

elifff canım önümüzdeki ayda bana şu ateş yöntemini uygulayalım eğer istersen ne güzel sebep oluyorsun...ben bırakırım elif ismini zaten şimdiden elif zeynep ikisi arasındayım : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…