QUOTE=slvy1987;28848076]Allah Allah 2 çocuğun varmış zaten daha ne baskısı... ne kadar alçaklık bu. sanki kendi elimizde çocuk sahibi olmak. bu arada benim sadece mtfhr lere bakıldı diğereleri hakkında bir bilgim yok. bu konudsa uzman bir dr bulmanı tavsiye ederim
tmm cnm yaptım ama verdiğin linkten hiç bişey anlamadım orda yapmam gereken bişey varmıtamam canım bundan sonrasını aynı saatte yataktan kalkmadan ölç.aşağıdaki adrese gir sık kullananlara ekle.
41b427 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ya inan gözlerim doldu. Allah mutluğunuzu daim etsingülme sesleri geldi salondan. hemen yanıma geldi. hadi yaaa. gerçek mi falan dedi. gümeye devam ederek. ben sana ne dedim. söyledmiştim sana dedim. öyle sarıldık falan işte. rabbim herkese yaşatsın.
elif bu topicin can damarlarından birisin. dua fikri bu topiği canlandırdı. Allah ebeden razı olsun.canım hepimizden Allah razı olsun.inşallah güzel şeylere vesile olduysam ne mutlu bana....
11 ve 9 yaşlarında kızlarım bende 3üncü bir çocuğum olsun istiyorum sizden sadece yardım istedim burası kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların paylaşım alanı değilmi
sen bişewy yapmayacaksın ateşini ölçüp bana verecen ben girecem grafiğe sen sadece buradan ateşini takip edeceksin
selvi önemli değil canım.
emine benim için farketmez yaparım bulantılarım el verdiğince de okurum.ama bu sefer bir mazereti olmadığı halde okumayanları listeden çıkarmaktan yanayım ben.mazereti olup mazeretini dile getirenlere diyeceğim yok ama mazeretsiz buraya uğramadan duaya katılanları çıkaralım derim ben
selvi adetliydi sonradan katıldı,ayse memleketetydi net yoktu onlara bişey demiyorum siz beni yanlış anlamayın ama hicran epeydir uğramıyor.inşallah kötü bişey yoktur ama insan kızıyor böle uğramayanlara da ara ara
kızlar dün iğnemi yazdırdım ama alamadım.raporu doktorun sekreteri çıkarttıydı etken maddesini yanlış yazmış.elinde yazılı raporu olan clexane in etken maddesi ne yazıyor söyleyebilir mi?
40 mg enoksaparin sodyum yazmalıymış...
evet dün test yaptım. eşime hediye ettim testi paketleyerek)
kızlar dün iğnemi yazdırdım ama alamadım.raporu doktorun sekreteri çıkarttıydı etken maddesini yanlış yazmış.elinde yazılı raporu olan clexane in etken maddesi ne yazıyor söyleyebilir mi?
40 mg enoksaparin sodyum yazmalıymış...bemiparin sodyum4500 yamış.bu da hipor diye iğnenin etken maddesi.haftaya cumartesi gidince düzelttirecem
bence de mazaret bildirilmeli. listeyi güncelleyebiliriz isteyen katılır tekrar. ben bütün dularda varım gerçi yine adet oldum salavat çekebilirim en azından :)
canım tebrik ederim çok mutlu oldum Allah gönlüne göre versin bize de moral ol inşallah hadi bakalım hamiş sayılarımız artıyo darısı başımıza çok güzel yaa:)))
teşekkür ederim canım. darısı başınıza. sonumuz iyi olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?