Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok teşekkür ederim. inşallah. bu kez iğne kullanıyorum diye umut var ama stres oluyor yine de. bizi en iyi sizler anlarsınız. bizim de yüzümüz sizin gibi güler inşallah.

Tebrk ederimm darısı başımaaa inşllhhhh canım. Bende gebe kalmaya başarınca iğnelere başlıcam

arkadaşım inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın..

teşekkür ederim. senin de acın çok yazeymiş. çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. zaman herşeyin ilacı. tekrar bir maceraya başladım ben de bakalım Allah sonumuzu hayreylesin. bizim durumumuz gerçekten maceya ne olacağını bilemiyoruz.

Tebrk ederimm darısı başımaaa inşllhhhh canım. Bende gebe kalmaya başarınca iğnelere başlıcam

inşallah tez vakitte herkes hamile kalır. ama ben umutluyum. bakın görün teker teker hamilelerimiz artacak Allahın izniyle. ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim. hamile kalınca da kaldığını ateşten hemen anlıyorsun. iğneye başlamak için de geç kalınmamış olur.

evet canım çok sağolasın bir tarafım tekrar hamile kalsam belki acım hafifler diyorum hemen kalsammı diyorum bir tarafımda ya tekrar aynı şeyler olursa diye çok korkuyorum gerçekten zor bir süreç..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi..tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

hıckımse bana cevap vermeyecek mı

geçmiş olsun. bende 50 gün önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum benim de 1 sene içinde 2 düşüğüm oldu. pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı. coraspin ve folbiol bizim olmazsa olmazlarımız. dr bana 3 ay korun dedi 2 ay oldu nerdeyse ben korunmak istemiyorum çünkü iki düşüğüm arasında 8 ay vardı. o bile yetmediğine göre vakit kaybetmek istemiyorum Allah hayırlısını versin zaten rahim hazır olmayınca hamile kalınmazmış. Allah yardımcın olsun üzülerek hoşgeldin aramıza

valla bilemicema ama her kadın ker ay illa yumurtlar die bişey yok. ateş ölçme yöntemiyle hamiş klan çok arkadaş var burda ben de denicem bu ay Allah naasip ederse. sen de dene istersen. ama inşallah hamilesindir

yok canım olmaz.ama eve gidince yaz unutma emi.birde kızının tepkisi ne oldu kardeşe.onu hiç yazmamışsın.yoksa demediniz mi ona

tamam canım gidince yazarım raporumu.kızıma söylemedik canım. uzun süre söylemeyi düşünmüyorum. tekrar aynı şeyleri yaşarsak üzülmesin o kıyamam.

yaptırdım cnm ama sonuç 1 1.5 ayı bulur dediler.benimde ikisinin arasında 5 ay vardı ama sonuç aynı.bana da 2 ay korun dedi ve coraspine 2 hafta sonra başla dedi ama folbiol için bişey söylemedi sen ikisini de mi kullanıyorsun cnm

amin ama hemen denemeyin bence biraz içeriyi dinlendirmek lazım. bu psikolojiden de biraz uzaklaşmak lazım. zaman ialç gibi gelecek inşallah.

tamam canım gidince yazarım raporumu.kızıma söylemedik canım. uzun süre söylemeyi düşünmüyorum. tekrar aynı şeyleri yaşarsak üzülmesin o kıyamam.

benim fikrim söylemeyin derim benim kızım daha atlatamadı hala soruyor yavrum kardeşini.iyice karnın büyüsün sonra söylersiniz... onlar bizden daha zor atlatıyor...tabi sen bilirsin cnm..Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

amin ama hemen denemeyin bence biraz içeriyi dinlendirmek lazım. bu psikolojiden de biraz uzaklaşmak lazım. zaman ialç gibi gelecek inşallah.

bakalım cnm 2 ay zaten bekliyicez..sonrada Rabbim ne zaman ol derse o zaman artık...hayırlısını istiyoruz..

bakalım cnm 2 ay zaten bekliyicez..sonrada Rabbim ne zaman ol derse o zaman artık...hayırlısını istiyoruz..

inşallah canım. benim ilk kürtajdan sonra dr 2 adet gör ondan sonra korunma dedi. bence de 2 adet yeterli. daha fazlasına da gerek yok bence. hayırlısı olsun canım
yok söylemiycem kızıma. gittiği yere kadar. demek senin de kızın var. Allah bağışlasın.

evet canım 5 yaşında.Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..onları kardeşsiz bırakmasın Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…