- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
tebrik ederim bu sefer sorunsuz kucağına alırsın inşallah
Kızlar adetime daha 9 gün var ama bu ay umutluyum inşllh hamileyimdir
çok teşekkür ederim. inşallah. bu kez iğne kullanıyorum diye umut var ama stres oluyor yine de. bizi en iyi sizler anlarsınız. bizim de yüzümüz sizin gibi güler inşallah.
arkadaşım inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın..
Tebrk ederimm darısı başımaaa inşllhhhh canım. Bende gebe kalmaya başarınca iğnelere başlıcam
teşekkür ederim. senin de acın çok yazeymiş. çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. zaman herşeyin ilacı. tekrar bir maceraya başladım ben de bakalım Allah sonumuzu hayreylesin. bizim durumumuz gerçekten maceya ne olacağını bilemiyoruz.
raporum evde canım. eve gidince yazsam geç olur mu?
kızlar bır sorum var benım.bu ay yumurtlamam olması sankı.hanı su akıntı olayını yasamadım.hos bız yıne de gunlerımızı degerlendırdıkdun sabah uyandıgımda ayaklarımın yandıgını hıssettım.yorganın dısına cıkardım soguk yere basmak gectı ıcımden.sızce bu yumurtlama belırtısı olabılır mı?vucudumdakı her degısıklıgı bırseye yormaya basladım hayır olsun sonum
arkadaşlar benimde 1 senede 2 düşüğüm oldu kürtaj olalı 15 gün oldu ne kadar süre korundunuz coraspine 2 hafta sonra başla dedi acaba folbiol de almam gereklimi bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu 3 aydır kullanıyordum folbioli acaba tekrar başlamam gerekiyor mu?
kızlar bır sorum var benım.bu ay yumurtlamam olması sankı.hanı su akıntı olayını yasamadım.hos bız yıne de gunlerımızı degerlendırdıkdun sabah uyandıgımda ayaklarımın yandıgını hıssettım.yorganın dısına cıkardım soguk yere basmak gectı ıcımden.sızce bu yumurtlama belırtısı olabılır mı?vucudumdakı her degısıklıgı bırseye yormaya basladım hayır olsun sonum
yok canım olmaz.ama eve gidince yaz unutma emi.birde kızının tepkisi ne oldu kardeşe.onu hiç yazmamışsın.yoksa demediniz mi ona
geçmiş olsun. bende 50 gün önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum benim de 1 sene içinde 2 düşüğüm oldu. pıhtılaşma testlerini yaptırdın mı. coraspin ve folbiol bizim olmazsa olmazlarımız. dr bana 3 ay korun dedi 2 ay oldu nerdeyse ben korunmak istemiyorum çünkü iki düşüğüm arasında 8 ay vardı. o bile yetmediğine göre vakit kaybetmek istemiyorum Allah hayırlısını versin zaten rahim hazır olmayınca hamile kalınmazmış. Allah yardımcın olsun üzülerek hoşgeldin aramıza
evet canım çok sağolasın bir tarafım tekrar hamile kalsam belki acım hafifler diyorum hemen kalsammı diyorum bir tarafımda ya tekrar aynı şeyler olursa diye çok korkuyorum gerçekten zor bir süreç..Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi..tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
tamam canım gidince yazarım raporumu.kızıma söylemedik canım. uzun süre söylemeyi düşünmüyorum. tekrar aynı şeyleri yaşarsak üzülmesin o kıyamam.
amin ama hemen denemeyin bence biraz içeriyi dinlendirmek lazım. bu psikolojiden de biraz uzaklaşmak lazım. zaman ialç gibi gelecek inşallah.
bakalım cnm 2 ay zaten bekliyicez..sonrada Rabbim ne zaman ol derse o zaman artık...hayırlısını istiyoruz..
valla bilemicema ama her kadın ker ay illa yumurtlar die bişey yok. ateş ölçme yöntemiyle hamiş klan çok arkadaş var burda ben de denicem bu ay Allah naasip ederse. sen de dene istersen. ama inşallah hamilesindir
inşallah canım. benim ilk kürtajdan sonra dr 2 adet gör ondan sonra korunma dedi. bence de 2 adet yeterli. daha fazlasına da gerek yok bence. hayırlısı olsun canım
yok söylemiycem kızıma. gittiği yere kadar. demek senin de kızın var. Allah bağışlasın.
olmazsa bır daha kı ay bende denerım canım cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?