- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
evet canım 5 yaşında.Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..onları kardeşsiz bırakmasın Rabbim...
canım belki geç yumurtluyorsundur..
benimki de5,5 aşında. Amin benimki de çok istiyor kardeş. Rabbim onları kardeşsiz bırakmasın.
emine çok sevindim. öğlen giremedim. 4 te açar açmaz emine den haber varmı diye baktım. gözün aydın. sağ salim kucağına alırsın inşallah
evet elif de geç yumurtluyormuş. o da ateş ölçmeyle bunu farketti sanırım. bence de olabilir.kaç günde adet olursun?
sen tekrar kan verecektin değil mş? naptın? senin son adet ne zamandı
kurtajdan sonra 2 ay dogum kontrol hapı kullandım.sonra 32 gunde bır oluyorum
canım oglen arasındfa verdım kanımı 2 gün önce 11.8 di bugun 39.55 cıkmıs cok sukur cogalmaya basladı.Rabbım hayırlıysa diğer asamalarımızıda gecırmemızı nasip etsın cnm .En son regl tarihim 15 ocak ama ben gec ovulasyom oluyom oyuzden 2 haftalık falan hamısım daha:)
seninle cok yakın tarihlerimiz dimi?
amin canım.bakalım artık zaten en çok o istediği için biz istedik 4 yaş olsun diyorduk ama Rabbim ne zaman isterse o zaman 5 yaşında oldu bakalım olasıya kadar da 6 yaş olcak hayırlısı böyleymiş demek diyoruz arada yaş farkı çok olacak yawrum oyun oynucak zannediyor hemen olunca beraber oynucaz diyor resimler çiziyor kardeşiyle ellerinde balon bir de kız çiziyor onu da..hep kız istiyor bakalım..Allah aratmasın..olmayan herkese nasip etsin inşallah..senin 2 ay sonra hemen oldu mu canım?
çok iyi çoğalmış hormonların. gözün aydın canım. benim adet 18 ocaktı. takvim yapsana canım. adet tarihine göre 2 haftalık olmuyor. 4 haflaıksın. takvim yap hadi.
Takvime gore oylede ainda oyle dgl dr aradim o da cok yeni dedi ins bakalim biraz dah gcsin oyle yapcam takvimimi insLlh ama tum dualara varim sdece bir fikrim var sure okunursa onu isyerinde okuyamayiz dua okuyalimda istede okuyabilelim istiyorum bn dualariz bize yardim etcek eminecim insallh amener resulu cok faydali bir dua imis o olmaz mi?
iyi akşamlar bişy sorucam ama inşallah fikriniz vardır . kan vermiştim ve sonuçlar şöyle çıktı;
protein c 72,7
protein s 53,6
doktora gitmeden önce burda size sormak istedim kan pıhtılaşması mı var acaba bende? sizin değerler nasıldı? benim 2 düşüğüm var çok korkuyorum artık hamile kalmaktam
Cok saol cnm Allah razi olsun dualarimizi kabul etsin amin.iki rekat namaz kıldım, sonra meryem suresini okudumi sonra yasin okudum. sonra herkesin adını teker teker okudum. sonra tekrar hamile olanlara, elif, zehra, hilal, nazife ayrıca dua ettim. sonra da kardeş isteyenler için dua ettim, kızıma, ceyline ve sevinçin oğluna dua ettim kardeşleri olsun diye. ve isteyen herkese dedim. Allah dualarımız kabul etsin arkadaşlar. okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
Cnm cok gecmis olsun Allahim sifa versi insallah yoktur seker felankzılar canım sıkıldı.benim kadın doğumcunun yaptığı testlerde tokluk şekeri 160 çıkmıştı.en fazla 140 olmalıydı ben testten önce patates haşlaması yediydim ondan olabilir dedim doktoru aramadıydım.sağlık ocağındaki ebe sende gizli şeker olabilir ara doktorunu salı tok gel tahlil yapalım yeniden dedi.neyse doktoru aradım dahiliye git sende şeker var dedi.yediğine içtiğine dikkat et dedi.birde biraz enfeksiyon varmış üromisin yazdır iç dedi.
ya kızlar şeker çıkmasın dua edin.tansiyon var pıhtılaşma var birde şeker çıkarsa ne yapcam ben ya.ne çürük çıktım be.....
size haberim var. gebelik takvimimi değiştirmiycem))
evet dün test yaptım. eşime hediye ettim testi paketleyerek)
Cok saol cnm Allah razi olsun dualarimizi kabul etsin amin.
Cnm cok gecmis olsun Allahim sifa versi insallah yoktur seker felan
Eminee canim coookk sevindimmmGozunaydin cnm Allahim tamamina erdirsin saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?