Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emine çok sevindim. öğlen giremedim. 4 te açar açmaz emine den haber varmı diye baktım. gözün aydın. sağ salim kucağına alırsın inşallah

benimki de5,5 aşında. Amin benimki de çok istiyor kardeş. Rabbim onları kardeşsiz bırakmasın.

amin canım.bakalım artık zaten en çok o istediği için biz istedik 4 yaş olsun diyorduk ama Rabbim ne zaman isterse o zaman 5 yaşında oldu bakalım olasıya kadar da 6 yaş olcak hayırlısı böyleymiş demek diyoruz arada yaş farkı çok olacak yawrum oyun oynucak zannediyor hemen olunca beraber oynucaz diyor resimler çiziyor kardeşiyle ellerinde balon bir de kız çiziyor onu da..hep kız istiyor bakalım..Allah aratmasın..olmayan herkese nasip etsin inşallah..senin 2 ay sonra hemen oldu mu canım?

sen tekrar kan verecektin değil mş? naptın? senin son adet ne zamandı

canım oglen arasındfa verdım kanımı 2 gün önce 11.8 di bugun 39.55 cıkmıs cok sukur cogalmaya basladı.Rabbım hayırlıysa diğer asamalarımızıda gecırmemızı nasip etsın cnm .En son regl tarihim 15 ocak ama ben gec ovulasyom oluyom oyuzden 2 haftalık falan hamısım daha:)
seninle cok yakın tarihlerimiz dimi?

kurtajdan sonra 2 ay dogum kontrol hapı kullandım.sonra 32 gunde bır oluyorum

ben de bu ay çok fazla akıntımdan falan anlamadım canım. ama sen yine de bilirsin tarihlerini ve zaten değerlendirmişsin. bakalım belki tutmuştur. eğer ki olmadıysa sen de ateş ölç bir sonraki ay. hayırlısı olsun canım. tez vakitte iyi haberler veririsin inşallah.

çok iyi çoğalmış hormonların. gözün aydın canım. benim adet 18 ocaktı. takvim yapsana canım. adet tarihine göre 2 haftalık olmuyor. 4 haflaıksın. takvim yap hadi.

biz de 4 yaş olsun arası diyorduk ama 10 şubatta ilk kürtaşımı oldum. 1 senede 2 kayıp verdim. diğeri de eylülde oldu. 1 senedir olmadı işte. aynı şeyleri yaşamışız. kızım istemese ben çoktan pesetmiştim. onun için uğraşıyoruz. mutlu olsun diye. yaa anlattığın şeyler o kadar tanıdık ki anlatamam. benimki de dua ediyor kız erkek farketmez diye başlıyor duaya ama yine de kız olsun diye duasını bitiriyor. 2 gün önce anne erkek olursa benimle oynamaz ki kız olsun istiyorum diyor. valla hiç farketmez kız olsun yaa. dediğin gibi 6 yaş olacak aralarında ve oynayamıycaklar.)
ben 4 adet olduktan sonra denedik. ama dr um ikinci adetten sonbra hemen başla zaten çok incelmiş içerisi hemen kalamayabilirsin demişti.

çok iyi çoğalmış hormonların. gözün aydın canım. benim adet 18 ocaktı. takvim yapsana canım. adet tarihine göre 2 haftalık olmuyor. 4 haflaıksın. takvim yap hadi.

Takvime gore oylede ainda oyle dgl dr aradim o da cok yeni dedi ins bakalim biraz dah gcsin oyle yapcam takvimimi insLlh ama tum dualara varim sdece bir fikrim var sure okunursa onu isyerinde okuyamayiz dua okuyalimda istede okuyabilelim istiyorum bn dualariz bize yardim etcek eminecim insallh amener resulu cok faydali bir dua imis o olmaz mi?

benim ilk ilişki zaten 25 ocaktı. zaten benimki de olsa olsa 2 haftalık.
ne zaman gitceksin dr a. ben aradım sekretere bilgi verdim. bana randevu ayarlayıp arayacak. haber bekliyorum.
ben tüm dulara varım. benim için farketmez. dua ustamız elif))
elif ne yapalım???

Son düzenleme:
iyi akşamlar bişy sorucam ama inşallah fikriniz vardır . kan vermiştim ve sonuçlar şöyle çıktı;
protein c 72,7
protein s 53,6
doktora gitmeden önce burda size sormak istedim kan pıhtılaşması mı var acaba bende? sizin değerler nasıldı? benim 2 düşüğüm var çok korkuyorum artık hamile kalmaktam

bildiğim kadarıyla sadece bunlar pıhtılaşma olup olmadığını göstermez. faktör v, mthfr değerleri vs lazım.

Cok saol cnm Allah razi olsun dualarimizi kabul etsin amin.
Cnm cok gecmis olsun Allahim sifa versi insallah yoktur seker felan
size haberim var. gebelik takvimimi değiştirmiycem))

evet dün test yaptım. eşime hediye ettim testi paketleyerek)

Eminee canim coookk sevindimmm Gozunaydin cnm Allahim tamamina erdirsin saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin canim amin.

Ayyyyyy yavas yavas sayimiz cogaliyor insallah topluca hamile kalip saglikla sihhatle kavusuruz kuzucuklarimizaaaa
Dua edin hamisler Rabbim bizlere ve tum isteyenlere nasip eylesin amin.

canım çok teşekkür ederim Rabbim tez vakitte seni de aramıza katsın inşallah.

Cnm degerin katlaniyor maasallah Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah cok sevindim bizede dua et insallah hayirlisiyla cnm

Kizlar ben 4444 tefriciye okudum
41 gun meryem suresi okudum
41 hamileden ayetel kursi topladim
7 gun yusuf suresin okudum
41 yasin okuduk
4 cuma 1000 ya evvel okudum
786 adet ya varis okudum
1001 tane ihlas okudum
Burda elimden geldigince dualara katildim
Duamda ne zaman hayirlisi ise o zaman olsun dedim

Onerim ihlas okuyalim herkes ezbere biliyor heryerde okuyabilir
10.000 tane ihlas okuyalim. Fazileti tum dileklerimiz icin faydali
Allahin izniyle..Kabul ederseniz 1000 tanesini aliyorum simdilik :)

Son düzenleme:
Cnm nasilsin kanaman ne alemde Korkma cnm hersey cok iyi olacak
Arkadasimin 9 ay saril saril kanamasi oldu fakat saglikla dogum yapti.
1, 5 yasinda oglu var darisi basina cnm saglikla insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…