bildiğim kadarıyla sadece bunlar pıhtılaşma olup olmadığını göstermez. faktör v, mthfr değerleri vs lazım.
hmmm anladım teşekkür edrim, o zaman genetik testi sonuçlarını beklicez sanırım. galiba bunlar o testin sonucunda çıkıcak. inşAllah hayırlısı olur hepimiz için yaa...
Cnm nasilsin kanaman ne alemde Korkma cnm hersey cok iyi olacak
Arkadasimin 9 ay saril saril kanamasi oldu fakat saglikla dogum yapti.
1, 5 yasinda oglu var darisi basina cnm saglikla insallah.
Gecmis olsun cnm trombofili paneli yaptirmalisin
kızlar dün iğnemi yazdırdım ama alamadım.raporu doktorun sekreteri çıkarttıydı etken maddesini yanlış yazmış.elinde yazılı raporu olan clexane in etken maddesi ne yazıyor söyleyebilir mi?
40 mg enoksaparin sodyum yazmalıymış...bemiparin sodyum4500 yamış.bu da hipor diye iğnenin etken maddesi.haftaya cumartesi gidince düzelttirecem
Cnm bir arkadas vardiya duman ondada plesantada kanama alani vardi dinlenerek gecti cok sukur. Seninkide gecer insallah.Ah canim şu kanama olayini allah kimsenin başina getirmesin lavaboya gitmeye korkuyorum tam azaldi derkrn bakiyirum yine artyo moralimi de bozuyo bi de asil sıkıntm idrar yanmamla sanki bi açilma hissedyom ve bu da benu korkutuyo.ptesi doktora gitcm inş o pihti küçülmş ve ilaçlarma baslarm aspirni kesmiş clexani da yarim yapiyom
teşekkür edrim canım, acaba bu söylediğin protein c ve s olabilir mi?! doktor bende bi bunlara bakmış, bi de eşimle ikimizden genetik kan aldı, bakalım onun sonucunu bekliyorum artık tekrar randevu almak için. protein s 53,6 protein c ise 72,7 çıkmış acaba dedim pıhtılaşma mı var...
Gecmiş olsun, Folbiolü bırakma bence.arkadaşlar benimde 1 senede 2 düşüğüm oldu kürtaj olalı 15 gün oldu ne kadar süre korundunuz coraspine 2 hafta sonra başla dedi acaba folbiol de almam gereklimi bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu 3 aydır kullanıyordum folbioli acaba tekrar başlamam gerekiyor mu?
kurtajdan sonra 2 ay dogum kontrol hapı kullandım.sonra 32 gunde bır oluyorum
teşekkür edrim canım, acaba bu söylediğin protein c ve s olabilir mi?! doktor bende bi bunlara bakmış, bi de eşimle ikimizden genetik kan aldı, bakalım onun sonucunu bekliyorum artık tekrar randevu almak için. protein s 53,6 protein c ise 72,7 çıkmış acaba dedim pıhtılaşma mı var...
çok teşekkür ederim. inşallah. bu kez iğne kullanıyorum diye umut var ama stres oluyor yine de. bizi en iyi sizler anlarsınız. bizim de yüzümüz sizin gibi güler inşallah.
şimdi geldim.
enoksaparin sodyum
bu açıklama kısmında yazıyor.
tanı kısmında: flebit ve tromboflebit yazıyor.
Kestane kebap ecele cevap :)))
Cnm testi tekrarla aklinda kalmasin
Coraspirin kullaniyormusun korkma
Bir hfta on gunden bise olmaz tek mutasyon
Heterezigotsun bazi dr sadecr aspirin tedavisi veriyor
Ins gebesindir cnm hayirlisi
canım geriye dönük okurken benzerliklerimizi farkettim benimde kızım 2007 doğumlu bu biirr satım 18 ocak buda iki. geriye dönük okuyorum ama ne zaman öğrendin hamiş olduğunu şu an bşey kullanıyormusun seninde pıhtılaşma sorununmu var meraak ettim
kızlar size bi sorum olacak şimdi benim bi kızım var sonra 2 düşük ve kürtaj mthfr 667 homozigot mutant çıktı değerim .Herşeye rağmen bu ay yeniden kızıma kardeş yapmaya karar verdik yumurtlama günlerini ilk kez takip ettim pazartesi test yaptım negatıf çıktı dün hastalanmam gerekirdi hala gelen giden yok normalde negatif çıkan testten sonra hemen gelirdi şeytan diyo yarın bitane daha yap eğer pozitif çıkarsa hemen dr.a koşup bana şu kan sulandırıcıları ver diyebilirmiyim acele etmek istiyorum bi taraftanda geç kalmak istemiyorum 1 hafta 10 gün bekleye ek zamanımız yok biliyosunuz belkide her geçen gün aleyhime bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum siz olsanız napardınız. Bu arada geçen adetimin bittiği günden itibaren coraspin 100 ve gyno ferro kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?