Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bildiğim kadarıyla sadece bunlar pıhtılaşma olup olmadığını göstermez. faktör v, mthfr değerleri vs lazım.

hmmm anladım teşekkür edrim, o zaman genetik testi sonuçlarını beklicez sanırım. galiba bunlar o testin sonucunda çıkıcak. inşAllah hayırlısı olur hepimiz için yaa...

Cnm nasilsin kanaman ne alemde Korkma cnm hersey cok iyi olacak
Arkadasimin 9 ay saril saril kanamasi oldu fakat saglikla dogum yapti.
1, 5 yasinda oglu var darisi basina cnm saglikla insallah.

Ah canim şu kanama olayini allah kimsenin başina getirmesin lavaboya gitmeye korkuyorum tam azaldi derkrn bakiyirum yine artyo moralimi de bozuyo bi de asil sıkıntm idrar yanmamla sanki bi açilma hissedyom ve bu da benu korkutuyo.ptesi doktora gitcm inş o pihti küçülmş ve ilaçlarma baslarm aspirni kesmiş clexani da yarim yapiyom

Gecmis olsun cnm trombofili paneli yaptirmalisin

teşekkür edrim canım, acaba bu söylediğin protein c ve s olabilir mi?! doktor bende bi bunlara bakmış, bi de eşimle ikimizden genetik kan aldı, bakalım onun sonucunu bekliyorum artık tekrar randevu almak için. protein s 53,6 protein c ise 72,7 çıkmış acaba dedim pıhtılaşma mı var...

hadi kızlar yok mu raporuna bakan

Cnm bir arkadas vardiya duman ondada plesantada kanama alani vardi dinlenerek gecti cok sukur. Seninkide gecer insallah.

O baska canim kromozom analizi yapilir size bide trombofili paneli.

şimdi geldim.
enoksaparin sodyum
bu açıklama kısmında yazıyor.
tanı kısmında: flebit ve tromboflebit yazıyor.

Gecmiş olsun, Folbiolü bırakma bence.

kurtajdan sonra 2 ay dogum kontrol hapı kullandım.sonra 32 gunde bır oluyorum

Kan pıhtılasması olanların dogum kontrol hapı kullanması tehlikeli, pıhtılaşmayı tetikliyor haberin olsun.

Protein c ve s degerlerin limitleri neler, eger onların dışındaysa pıhtılaşma var denebilir ama arkadaşların dediği gibi pıhtılaşma olup olmadığından emin olmak için yapılması gereken birsürü başka test daha var.

selam kızlarrr nasılsınız umarım herkes ıyıdırrr
ben bısı sorucam ozellıkle dogurmus olanlara.
ıgneyı ve coraspını kacıncı haftada bıraktırdı doktorunuz
bıraktırdımı yada?
Bırdee dogum seklınızz nasıldı?
Pıhtılasması olanlar ıcın ıcın normal yada epıdural dogum mumkunmu acaba?
Sevgıler

kızlar size bi sorum olacak şimdi benim bi kızım var sonra 2 düşük ve kürtaj mthfr 667 homozigot mutant çıktı değerim .Herşeye rağmen bu ay yeniden kızıma kardeş yapmaya karar verdik yumurtlama günlerini ilk kez takip ettim pazartesi test yaptım negatıf çıktı dün hastalanmam gerekirdi hala gelen giden yok normalde negatif çıkan testten sonra hemen gelirdi şeytan diyo yarın bitane daha yap eğer pozitif çıkarsa hemen dr.a koşup bana şu kan sulandırıcıları ver diyebilirmiyim acele etmek istiyorum bi taraftanda geç kalmak istemiyorum 1 hafta 10 gün bekleye ek zamanımız yok biliyosunuz belkide her geçen gün aleyhime bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum siz olsanız napardınız. Bu arada geçen adetimin bittiği günden itibaren coraspin 100 ve gyno ferro kullanıyorum

Son düzenleme:
Kestane kebap ecele cevap :)))
Cnm testi tekrarla aklinda kalmasin
Coraspirin kullaniyormusun korkma
Bir hfta on gunden bise olmaz tek mutasyon
Heterezigotsun bazi dr sadecr aspirin tedavisi veriyor
Ins gebesindir cnm hayirlisi

çok teşekkür ederim. inşallah. bu kez iğne kullanıyorum diye umut var ama stres oluyor yine de. bizi en iyi sizler anlarsınız. bizim de yüzümüz sizin gibi güler inşallah.

canım geriye dönük okurken benzerliklerimizi farkettim benimde kızım 2007 doğumlu bu biirr satım 18 ocak buda iki. geriye dönük okuyorum ama ne zaman öğrendin hamiş olduğunu şu an bşey kullanıyormusun seninde pıhtılaşma sorununmu var meraak ettim

Duman gelsede bilgi alsam ondan dogum yapti sanirm telden girdigm için ilk sayfayi tam göremyorum bi de geçmiş sayfalara baktgmda dinamiss diye eskilerdn bi arkadasta ayni sorunu yaşamiş ama sonucunda ne oldugnu görmedm malum teldn girdgm icin pek geçmise bakamyorum

Kestane kebap ecele cevap :)))
Cnm testi tekrarla aklinda kalmasin
Coraspirin kullaniyormusun korkma
Bir hfta on gunden bise olmaz tek mutasyon
Heterezigotsun bazi dr sadecr aspirin tedavisi veriyor
Ins gebesindir cnm hayirlisi

canım homozigot yanlış okudun heralde ben iki gebeliğimide kalp atışlarını duymaya gittiğimde bittiğini anladım ama gelişimleri 5.5-6 haftada kalmıştı ondan acelem ve Türkiye hastanesinde ayşe duman dr. um o bana hamile kalır kalmaz iğne tedavisine başlarız demişti .Benimki doğmamış bebeğe don biçmek gibi bişey değilmi daha elimde pozitif bir sonuç bile yok ama ben bütün ihtimalleri değerlendirmek istiorum

))
dün test yaptım. ben 18 ocaktan beri iğne kullanıyorum. ben önce başladım. dr başlattı. 2 aydır, folbiol, zinko ve benexol kullanıyorum. iğnem 4000 lik mthfr lerim heterozigot. senin? sen de mi korunmadın bu ay?

Son düzenleme:

Canim eğer adetlerin düzenliyse bence durma bi test yap ona göre hem dikkat eder hem de ignelerine başlarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…