- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Emine canım gözün aydın. İnşallah bu sefer olacak bu iş:)
))
dün test yaptım. ben 18 ocaktan beri iğne kullanıyorum. ben önce başladım. dr başlattı. 2 aydır, folbiol, zinko ve benexol kullanıyorum. iğnem 4000 lik mthfr lerim heterozigot. senin? sen de mi korunmadın bu ay?
kızlar size bi sorum olacak şimdi benim bi kızım var sonra 2 düşük ve kürtaj mthfr 667 homozigot mutant çıktı değerim .Herşeye rağmen bu ay yeniden kızıma kardeş yapmaya karar verdik yumurtlama günlerini ilk kez takip ettim pazartesi test yaptım negatıf çıktı dün hastalanmam gerekirdi hala gelen giden yok normalde negatif çıkan testten sonra hemen gelirdi şeytan diyo yarın bitane daha yap eğer pozitif çıkarsa hemen dr.a koşup bana şu kan sulandırıcıları ver diyebilirmiyim acele etmek istiyorum bi taraftanda geç kalmak istemiyorum 1 hafta 10 gün bekleye ek zamanımız yok biliyosunuz belkide her geçen gün aleyhime bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum siz olsanız napardınız. Bu arada geçen adetimin bittiği günden itibaren coraspin 100 ve gyno ferro kullanıyorum
canım homozigot yanlış okudun heralde ben iki gebeliğimide kalp atışlarını duymaya gittiğimde bittiğini anladım ama gelişimleri 5.5-6 haftada kalmıştı ondan acelem ve Türkiye hastanesinde ayşe duman dr. um o bana hamile kalır kalmaz iğne tedavisine başlarız demişti .Benimki doğmamış bebeğe don biçmek gibi bişey değilmi daha elimde pozitif bir sonuç bile yok ama ben bütün ihtimalleri değerlendirmek istiorum
tekrar test yap. ben de cumartesi yaptım çıkmamıştı. dün yani perşenbe çıktı silik. yani kaç gün 5 gün sonra çıktı. ben 28 günde adet olurum sen? bence bir test daha yap. bence de iğneye erken başlanmalı. heleki erken hafta kayıpların olduysa.
ne bilim canım aslında olsa p.tesi silikte olsa çıkardı diyorum bi taraftan şeytan sürekli dürtüyo bi taraftan karnım hala ağrıyo hesaplayıcılara göre 27 gün de bir adetim p.tesiyi beklemek istiyodum ama duramıyorumki :18: yarında gelmezse tekrarlim ben en iyisi
sen bu şekilde düşünmekte çok haklsın. doğmamış çocuğa don biçmek değil bu. bence de münkün olan en kısa sürede başlamalısın. kayıpların erkenmiş. bak benim dr daha hamilelik ihtimali bile olmadan başlatıyor. ben hamile kalmasaydım iğneyi 3 ay hiç kesmeden ilişkiye devam edecektik. önceden kanı sulandırmanın hiç sakıncası yok.
hayırlısı olsun diyelim allahım hayırlısı ise versin bebişlerimizi kucağımıza kuzularımızı kardeşsiz bırakmasın.Sen hangi şehirdesin yaş kaç ?
tekrarla. belki geç döllenme falan olmuştur. inşallah hamilesindir. haberlerini bekliyoruz. yarın haber ver.
biz de kızım için uğraşıyoruz valla. yoksa pes etmiştim çoktan 1 yıldır uğraşıyoruz. kardeşi olsun çok istiyor. usg de beraber kötü haberi almıştık. ilk söylediği tekrar kardeşim olur mu anne? olmuştu. ne olursa olsun tekrar istiyor. düşünsene ilk söylediği tekrar olur mu? rabbim kardeş isteyenlerin yüzüne baksın.
Kizlar ben bu güzel güne hasta yatagmda giriyom umarim artik iyilesirim doktordan güzel haberi aldigm gùn kocişle gezer sevgililer günümü o gün kutlarm.ne güzel kocişlerinz romantik bugün benimkide aradi özel bi hediye aldm diyo yarisi senin yarisi kizimin diyo duygulandm. inş.allah kızımı bana bağışlar.bu arada kizlar ben son düşügmü geçen sene sevgililer gününde ögrendim yani daha 3-4 haftalıktı sonra adetle düşürdüm yani 2 yildr sevgililer günüm böyle kötü geçiyo ama inş. Bu sene bugünden itibaran iyi olur ve bebegmi kucagma alirm
geriye dönük okurken farkettim geçmiş olsun hildan kanamanın sebebi nedir ki... umarım ciddi bi durum değildir... Benim kardeşiminde senin haftalarında bikaç gün kanaması olmuştu sonra fitil jel falan kullandı şimdi oğlumuz 1 yaşına girecek seneye sende yavrunu severken hatırlamicaksın bile bu günleri
selam kızlarrr nasılsınız umarım herkes ıyıdırrr
ben bısı sorucam ozellıkle dogurmus olanlara.
ıgneyı ve coraspını kacıncı haftada bıraktırdı doktorunuz
bıraktırdımı yada?
Bırdee dogum seklınızz nasıldı?
Pıhtılasması olanlar ıcın ıcın normal yada epıdural dogum mumkunmu acaba?
Sevgıler
Canim 14.haftaya kadar ne bi lekelenme ne de kanama hiçbisey yoktu.ve 15.haftamda işyerinde anidn karnm agridi sonra sirtima atti lavaboya kostum bi baktm ki kanamam başlamiş şok oldum doktora koştuk içerde kan pihtisi oluşmuş dedi 2gece hastanede yattm kanamam azaldi taburcu oldum raporluyum 17 gündür kayinvalidede hep yatiyom ptesi kontrolüm var inş o pihti küçülp yok olur.doktorum vücut onu emer bekliyecz dedi . Şu an kanamam leke gibi azaldi derkn bazen artyo bebegimde büyüdü ins. Kaybetmem.senin kardesinin kanama nedeni neydi uzun sürdùmü bitmesi
teşekkür ederim burcucum. inşallah. umutlu olmaya çalışıyorum. haftaya gitcem tekrar dr a. 5 haftalık olacam yani. hayırlısı. mertcik nasıl. herşey yolundadır umarım.
biz de 4 yaş olsun arası diyorduk ama 10 şubatta ilk kürtaşımı oldum. 1 senede 2 kayıp verdim. diğeri de eylülde oldu. 1 senedir olmadı işte. aynı şeyleri yaşamışız. kızım istemese ben çoktan pesetmiştim. onun için uğraşıyoruz. mutlu olsun diye. yaa anlattığın şeyler o kadar tanıdık ki anlatamam. benimki de dua ediyor kız erkek farketmez diye başlıyor duaya ama yine de kız olsun diye duasını bitiriyor. 2 gün önce anne erkek olursa benimle oynamaz ki kız olsun istiyorum diyor. valla hiç farketmez kız olsun yaa. dediğin gibi 6 yaş olacak aralarında ve oynayamıycaklar.)
ben 4 adet olduktan sonra denedik. ama dr um ikinci adetten sonbra hemen başla zaten çok incelmiş içerisi hemen kalamayabilirsin demişti.
Mucoo nssilsin cnm varmi bir gelisme
Cnm dogum yapti ewet merak ettigin ne varsa yaz ben sorarim.Duman gelsede bilgi alsam ondan dogum yapti sanirm telden girdigm için ilk sayfayi tam göremyorum bi de geçmiş sayfalara baktgmda dinamiss diye eskilerdn bi arkadasta ayni sorunu yaşamiş ama sonucunda ne oldugnu görmedm malum teldn girdgm icin pek geçmise bakamyorum
Anladim cnm ne acelesi senin gibi olanlar korunmayi birakinca igneye baslayan var testi tekrarla bence olmadi kanda baktir cnmcanım homozigot yanlış okudun heralde ben iki gebeliğimide kalp atışlarını duymaya gittiğimde bittiğini anladım ama gelişimleri 5.5-6 haftada kalmıştı ondan acelem ve Türkiye hastanesinde ayşe duman dr. um o bana hamile kalır kalmaz iğne tedavisine başlarız demişti .Benimki doğmamış bebeğe don biçmek gibi bişey değilmi daha elimde pozitif bir sonuç bile yok ama ben bütün ihtimalleri değerlendirmek istiorum
adet olmayı bekliyorum canım bu ay tedaviye gidecem 3. gün
Mertcik iyi keyfi yerinde. Doktorumuza selam söyşe bizden.
selam kızlarrr nasılsınız umarım herkes ıyıdırrr
ben bısı sorucam ozellıkle dogurmus olanlara.
ıgneyı ve coraspını kacıncı haftada bıraktırdı doktorunuz
bıraktırdımı yada?
Bırdee dogum seklınızz nasıldı?
Pıhtılasması olanlar ıcın ıcın normal yada epıdural dogum mumkunmu acaba?
Sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?