Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benim homozigot çıktı homosistein de 21 di. aslında artık istemiyordum ben kürtaj sonraları sıkıntılı bir süreç tahmin edersin ama kızımın kardeş istiyorum diye yakınmalarına dayanamadım artık bu ay korumayı bıraktım hesaplayıcılardan yumurtlama tarihlerimi çıkarttım ama tuttumu bilmiyorum daha

tekrar test yap. ben de cumartesi yaptım çıkmamıştı. dün yani perşenbe çıktı silik. yani kaç gün 5 gün sonra çıktı. ben 28 günde adet olurum sen? bence bir test daha yap. bence de iğneye erken başlanmalı. heleki erken hafta kayıpların olduysa.

sen bu şekilde düşünmekte çok haklsın. doğmamış çocuğa don biçmek değil bu. bence de münkün olan en kısa sürede başlamalısın. kayıpların erkenmiş. bak benim dr daha hamilelik ihtimali bile olmadan başlatıyor. ben hamile kalmasaydım iğneyi 3 ay hiç kesmeden ilişkiye devam edecektik. önceden kanı sulandırmanın hiç sakıncası yok.

ne bilim canım aslında olsa p.tesi silikte olsa çıkardı diyorum bi taraftan şeytan sürekli dürtüyo bi taraftan karnım hala ağrıyo hesaplayıcılara göre 27 gün de bir adetim p.tesiyi beklemek istiyodum ama duramıyorumki :18: yarında gelmezse tekrarlim ben en iyisi

tekrarla. belki geç döllenme falan olmuştur. inşallah hamilesindir. haberlerini bekliyoruz. yarın haber ver.
biz de kızım için uğraşıyoruz valla. yoksa pes etmiştim çoktan 1 yıldır uğraşıyoruz. kardeşi olsun çok istiyor. usg de beraber kötü haberi almıştık. ilk söylediği tekrar kardeşim olur mu anne? olmuştu. ne olursa olsun tekrar istiyor. düşünsene ilk söylediği tekrar olur mu? rabbim kardeş isteyenlerin yüzüne baksın.

hayırlısı olsun diyelim allahım hayırlısı ise versin bebişlerimizi kucağımıza kuzularımızı kardeşsiz bırakmasın.Sen hangi şehirdesin yaş kaç ?

hayırlısı olsun diyelim allahım hayırlısı ise versin bebişlerimizi kucağımıza kuzularımızı kardeşsiz bırakmasın.Sen hangi şehirdesin yaş kaç ?

ankara 33.sen?..........kızım rahat vermiyor çıkmak zorundayım. oyun oynayacakmış. sonra tekrar girerim.

Son düzenleme:

aynı anda yazmışız. onlar bizim mucizemiz aslında allahın bir lütfu bize ona hamileyken hiçbişeyden habersizdim yani biliyordum ama benim başıma gelmez diyordum.Neyseki hamile kalabiliyoruz bunu biliyoruz gerisi allaha kalmış artık o isterse oluyor herşey

geriye dönük okurken farkettim geçmiş olsun hildan kanamanın sebebi nedir ki... umarım ciddi bi durum değildir... Benim kardeşiminde senin haftalarında bikaç gün kanaması olmuştu sonra fitil jel falan kullandı şimdi oğlumuz 1 yaşına girecek seneye sende yavrunu severken hatırlamicaksın bile bu günleri

Canim 14.haftaya kadar ne bi lekelenme ne de kanama hiçbisey yoktu.ve 15.haftamda işyerinde anidn karnm agridi sonra sirtima atti lavaboya kostum bi baktm ki kanamam başlamiş şok oldum doktora koştuk içerde kan pihtisi oluşmuş dedi 2gece hastanede yattm kanamam azaldi taburcu oldum raporluyum 17 gündür kayinvalidede hep yatiyom ptesi kontrolüm var inş o pihti küçülp yok olur.doktorum vücut onu emer bekliyecz dedi . Şu an kanamam leke gibi azaldi derkn bazen artyo bebegimde büyüdü ins. Kaybetmem.senin kardesinin kanama nedeni neydi uzun sürdùmü bitmesi

Ben aspirini içmiyordum zaten, iğneyi de 2 gün öncesinde bıraktım(tabi ufaklık 1 gün erken gelince 1 gün öncesinden bırakmış oldum). Ben epidural sezeryanla dogum yaptım.

aklına kötü şeyler getirme azalmış hem bak en kısa zamanda tamamen kesilir inş.Kardeşiminkini anlayamadılar önce düşüğe bağladılar dedimya haptı fitildi vajinal jel di kesildi 1 hafta kadar sürdü .Hatta cinsiyetinide o gün öğrenmişlerdi. Sende pozitif düşün ki pozitif olsun geçmiş olsun tekrar

Son düzenleme:
selam kızlar doğum yapan annelere bi sorum olacak doğumdan sonra hematologa gittinizmi? yada normal hayatınız için herhangi bişey yapıyomusunuz? ben doğum yapalı 1 ay oldu,aylık kontrolde kadın doğumcum haftada 3-4 gün corasprin kullanmamı önerdi, sağlığın için iyi olur filan dedi... gereklimi gereksizmi bilemedim,yani ne kadar işe yararki corasprin?

Son düzenleme:

aynen canım yaşadıklarımız çok benziyor..bakalım banada 2 ay korun yeter dedi..nasipse bizde 2 ay sonra tekrar başlarız..Allah ne zaman verirse o zaman artık...inşallah kucağınıza sağ sağlim alırsınız canım..bize de nasip olur inşallah hep beraber bu sene bizlere hayırlı gelsin hepimiz bebişlerimize kavuşalım...

Cnm dogum yapti ewet merak ettigin ne varsa yaz ben sorarim.
Anladim cnm ne acelesi senin gibi olanlar korunmayi birakinca igneye baslayan var testi tekrarla bence olmadi kanda baktir cnm
Inss bebegin gelmistir
adet olmayı bekliyorum canım bu ay tedaviye gidecem 3. gün

Hayirlisi cnm..

canım merhaba..ben iğneyi sezaryenden 48 saat önce bıraktım doktorum öyle istedi..aspirini de doğumdan 5 hafta önce bıraktım..pıhtılaşma problemi olanlar için her doğum şekli yapılabiliyor ama bana soracak olursan en iyisi sezaryen daha risksiz bana göre..ben spinal epidural ile doğum yaptım memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…