Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eminecim tebrik ederim..inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..maşallah diyelim..kendine dikkat et

eminecim tebrik ederim..inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..maşallah diyelim..kendine dikkat et

cemilecim teşekkür ederim. amin inşallah. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün . burdan herkes doğum yaparak ayrılır inşallah. bebeğini kokla bizim için.

kızlar işte mucizem melek duru'm...Rabbim hepinize böyle güzel sağlıklı çocuklar nasip etsin..ben çok uğraştım..çok üzüntüler yaşadım..doğum yaptım hemen ardından kaybettim..ama yılmadım hep dualar ettim..hep inandım..birgün bile umutsuzluğa kapılmadım..Rabbim yar ve yardımcım oldu..çok şükür kızımı kucağıma aldım..maşallah suphanallah diyeyim..sizlerde umutlarınızı kaybetmeyin..dualarınızı eksik etmeyin..

2 gündür çok mutluyum. buradaki herkesten tebrik alıyorum o kadar mutluyum ki. Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın. Allah tamamına erdirsin.
tanımadığım herkes tebrik ediyor beni çok hoş bir duygu bu yaa. inşallah en kısa zamanda herkes için olur bu.
daha annem, kayınvalidem bile bilmiyor. kızım hele en çok isteyen kişi o uzun süre bilmeyecek....

maşallah, suphanallah cemilecim. kara kızın pek çirkinmiş)) rabbim nazarlardan esirgesin onu. tahtı da bahtı da çok güzel olsun inşallah, Rabbim meleğini korusun...

gelmişsin. ne yaptın ?değişik haberler var mı?

Evdeyım geldım canım valla bugun atesım 36.6 ydı emıne, evde testde var ama korkuyorum yapmaya normalde yarın adetım , sen ne zaman yapmıstın testı adetıne kac gun kala,,ılk erken yaptıgında cıkmamıstı, adetını gecıncemı yaptın canım

ben adet olmam gereken günün akşamı yaptım. bence bekle canım. yarın de mi adetin. yarın yap istersen. akıntın falan var mı nasıl. benim bayağ beyaz bir akıntım vardı. bir de karnında değişik sancı gibi birşeyler varmı? bende değişik bir zonklama, sancı gibi birşeyler olmuştu son 1 hafta

ilk testi ayın 9 u sabah yaptım çıkmadı .diğerini 14 ü akşam yaptım. silik ama belirgin çıktı. seninle 3 gün vardı aramızda. senin adet 28 gündeydi de mi?

Evet yarın benım adet tarıhım, yarın yapım ben olmazsa, elifff gelmışşsın sen ne dıosunn bugunku atesıme, yalnız sonra bı kac kere daha olctum hep degısık cıktı,

Cıkmadı valla uzgunumm bekleyım artık bakalım ne olacakk ama suan butun umıdımı kestım artık, bıse dıyemıcem cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…