eminecim tebrik ederim..inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..maşallah diyelim..kendine dikkat et
Eki Görüntüle 634410 kızlar işte mucizem melek duru'm...Rabbim hepinize böyle güzel sağlıklı çocuklar nasip etsin..ben çok uğraştım..çok üzüntüler yaşadım..doğum yaptım hemen ardından kaybettim..ama yılmadım hep dualar ettim..hep inandım..birgün bile umutsuzluğa kapılmadım..Rabbim yar ve yardımcım oldu..çok şükür kızımı kucağıma aldım..maşallah suphanallah diyeyim..sizlerde umutlarınızı kaybetmeyin..dualarınızı eksik etmeyin..
gelmişsin. ne yaptın ?değişik haberler var mı?
Evdeyım geldım canım valla bugun atesım 36.6 ydı emıne, evde testde var ama korkuyorum yapmaya normalde yarın adetım , sen ne zaman yapmıstın testı adetıne kac gun kala,,ılk erken yaptıgında cıkmamıstı, adetını gecıncemı yaptın canım
ben adet olmam gereken günün akşamı yaptım. bence bekle canım. yarın de mi adetin. yarın yap istersen. akıntın falan var mı nasıl. benim bayağ beyaz bir akıntım vardı. bir de karnında değişik sancı gibi birşeyler varmı? bende değişik bir zonklama, sancı gibi birşeyler olmuştu son 1 hafta
canım mesaj kutun dolu.ateşin süper.git ve hemen yap testi mutlu haberi al.....hamilesinnnnnn
grafiğine baksana tavan yaptı.kesin hamilesinnnnnnn
yapmaya gıttı galıba bekleyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?