Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aslı teti sakın atma.bendede tek çıktı tüh dedm bir kerede iki çıksan dedim.2 dakika sonra ikincisi silik çıktı.az bekle 5dak.içinde bakarsın öbürü silik çıkar....ateşin iyi.olmazsa yarın özelde an yaptırırısın.

Cıkmadı valla uzgunumm bekleyım artık bakalım ne olacakk ama suan butun umıdımı kestım artık, bıse dıyemıcem cok uzgunum

canım üzülme aslıcım. ama ateşin çok iyi bak üzülme. belki geç döllenme falan olmuştur. hemen ümidini yitirme. bakalım yarın adet olacak mısın? 1-2 gün daha bele bakalım. hayırlısı canım. sakın sıkma canını.öpüyorum seni.

bak tablonu ateş ölçmeye topiğine sorsan hepsi sana gözün aydın der......moralini bozma.idrar testinde herkeste çıkmaya bilir.benim ilk gebelikte irarda çıkmadı.bunda adet olmama 4 gün vardı çıktı.üzülmek moral bozmak yok.bana inanıyorsan sende kesin hamilesin.bu kadar da net konusuyorum aslı

Maasallah suphanallah Allahim bagislasin uzun omurler versin cnm
Canim Rabbim sagsalim kucaguna almayida nasip etsin amin
Cıkmadı valla uzgunumm bekleyım artık bakalım ne olacakk ama suan butun umıdımı kestım artık, bıse dıyemıcem cok uzgunum

Cnm du bakalim hemen umutsuzluk yok gelmedik kirmizida herzaman umut vardir sakin ol bakalim belki silik cizgi cikar yada gec dollenmedir
Veya testte bise vardir kac aydir benim testler pozitif cikiyor ama bise yok du bakalim

Aslının atblosuna baksana sence süper değil m?

Aslı bana inanmıyor artık......

:-(((((((((((((((((((((

Kızın çok tatlı maşşalah.allah nazardan saklasın.bizde inşallah görürüz o günleri sağlıkla sağlıklıca sağsalim sağlıklı ve hayırlı evlatlarla

Bunuda yazıp çıkıcam aslı.

Aslı,hayal kırıklıkları nedir çok iyi bilirim.eğer bu kadar emin olmasam sana kesin hamilesin demem.seni hayal kırıklığına uğratmam.ama ateş yanılmıyor.ben çok pişmanım ilk aylarımda bu yöntemi kullanmadığıma.bunu hayırlısıyla doğurursam ikinci evladımda da gene bu yöntemi kullanırım.

Yağmasanda gürle derler ya ben yağmayacaksam gürlemem.sendende bu kadar ümitli olmasam seni bu kadar heveslendirmem.gör de bak sen hamilesin ve boşa üzülüyorsun.

Eğer sende hamile çıkmazsan bende bu topiğe bir daha girmem.....bu kadar da net diyorum....

aslı ümidini yitirme elif diyorsa Allahın izniyle doğrudur bilgi sahibi bu konuda. bu arada elif ateşim 36.9 çıktı bikaç kez ölçtüm biraz yüksek değilmi. bu arada adet sancım devam ediyor pembe kanamadan başka kanama yok.

Yaa elif sana ınanmaz olurmuyum kuzum benım, en kesın kırmızıları beklmek artık, bende testlere ınanmıyorum gecen ay pozıtıf cıkmıstı resmen , ıykı varsınız sızı sevıyorum ınanın destegınız olmazsa daha cok uzulurdum , olmazsada uzulmıcem zaten allah herseyın hayırlısını versın , yarınıda bekleyım, nese ee dua ısımız ne oldu sımdı konu degıstırım

ilk pembe kanamadan başka kanaman gelmediyse bekleyelim tam kırmızı adet kanı gelince ölçmeye başla tamam mı?ilk günki ateşine göre yumurtladıktan sonra ortlama ateşini buluyor.yanılma olmasın.

Kızz sacmalama sen bu topiğin prensesısın, ınsallah elıf ne kadar ıstedıgımı sen bılıyosun ınsallah olurda bu sefer yuzum guler, evet bende bu yonteme ınanıyorum gercekten, bekleyelım bakalım. Bende cıkıyorumm kuafore gıdecemm hepınızı opuyrum dualarınızı eksık etmeyınn

sesin çıkmıyor kuzum. bak umutsuzluk yok. baştan kaybetmek yok. bizler hemen umudumuzu yitireceksek burda ne işimiz var kuzum. bak sana söyleyim bir sonraki duamızı sen yapacaksın hamile olarak. ben buna inanıyorum.söz mü?
bence biraz erken oldu test. geç döllenme olabilir. bekle biraz kuzum.abakalı yarın adet olacak mısın? bi cevap ver.

Aslının atblosuna baksana sence süper değil m?

Aslı bana inanmıyor artık......

:-(((((((((((((((((((((

Cnm atesi cok iyi gidiyor maasallah insallah dusmezde bebegi gelir ben o evdeki testlere hiiic inanmiyom artik
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah

Insallah emınem ben yaparım duayı, dualrınızı eksık etmeyın, benımde cıkmam lazım bugun ıslerım var bıraz , oglene gelrımm , aksama bu dua ısını halledelım kuzum, elıflede konusalım, tesekkur ederım hersey ıcın sızı sevıyorum;( opuyummm cok

evet duamızın adını bir koyalım artık. ben Meryem suresi diyorum. biri ameler resulü diyordu o da olur. fatiha da olur. hepsi için olamaz mı? kim hangisinden okursa onları bi toplarız bakarız ortaya ne çıkacak. sonra ayrı ayrı duaını yaparız. hangisi biterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…