Cıkmadı valla uzgunumm bekleyım artık bakalım ne olacakk ama suan butun umıdımı kestım artık, bıse dıyemıcem cok uzgunum
Maasallah suphanallah Allahim bagislasin uzun omurler versin cnmEki Görüntüle 634410 kızlar işte mucizem melek duru'm...Rabbim hepinize böyle güzel sağlıklı çocuklar nasip etsin..ben çok uğraştım..çok üzüntüler yaşadım..doğum yaptım hemen ardından kaybettim..ama yılmadım hep dualar ettim..hep inandım..birgün bile umutsuzluğa kapılmadım..Rabbim yar ve yardımcım oldu..çok şükür kızımı kucağıma aldım..maşallah suphanallah diyeyim..sizlerde umutlarınızı kaybetmeyin..dualarınızı eksik etmeyin..
Canim Rabbim sagsalim kucaguna almayida nasip etsin amin2 gündür çok mutluyum. buradaki herkesten tebrik alıyorum o kadar mutluyum ki. Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın. Allah tamamına erdirsin.
tanımadığım herkes tebrik ediyor beni çok hoş bir duygu bu yaa. inşallah en kısa zamanda herkes için olur bu.
daha annem, kayınvalidem bile bilmiyor. kızım hele en çok isteyen kişi o uzun süre bilmeyecek....
Cıkmadı valla uzgunumm bekleyım artık bakalım ne olacakk ama suan butun umıdımı kestım artık, bıse dıyemıcem cok uzgunum
420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ASLI
40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com
BERNA
AMA BERNA İKİ GÜNDÜR HABER VERMİYOR.GEÇENDEDE BİR GÜNÜ VERMEDİ 13 ŞUBATIDA SÖYLEMEDİ BENDE BİR GÜN SONRAKİNİ YAZDIYDIM
aslı ümidini yitirme elif diyorsa allahın izniyle doğrudur bilgi sahibi bu konuda. Bu arada elif ateşim 36.9 çıktı bikaç kez ölçtüm biraz yüksek değilmi. Bu arada adet sancım devam ediyor pembe kanamadan başka kanama yok.
Bunuda yazıp çıkıcam aslı.
Aslı,hayal kırıklıkları nedir çok iyi bilirim.eğer bu kadar emin olmasam sana kesin hamilesin demem.seni hayal kırıklığına uğratmam.ama ateş yanılmıyor.ben çok pişmanım ilk aylarımda bu yöntemi kullanmadığıma.bunu hayırlısıyla doğurursam ikinci evladımda da gene bu yöntemi kullanırım.
Yağmasanda gürle derler ya ben yağmayacaksam gürlemem.sendende bu kadar ümitli olmasam seni bu kadar heveslendirmem.gör de bak sen hamilesin ve boşa üzülüyorsun.
Eğer sende hamile çıkmazsan bende bu topiğe bir daha girmem.....bu kadar da net diyorum....
Aslının atblosuna baksana sence süper değil m?
Aslı bana inanmıyor artık......
:-(((((((((((((((((((((
ilk pembe kanamadan başka kanaman gelmediyse bekleyelim tam kırmızı adet kanı gelince ölçmeye başla tamam mı?ilk günki ateşine göre yumurtladıktan sonra ortlama ateşini buluyor.yanılma olmasın.
sesin çıkmıyor kuzum. bak umutsuzluk yok. baştan kaybetmek yok. bizler hemen umudumuzu yitireceksek burda ne işimiz var kuzum. bak sana söyleyim bir sonraki duamızı sen yapacaksın hamile olarak. ben buna inanıyorum.söz mü?
bence biraz erken oldu test. geç döllenme olabilir. bekle biraz kuzum.abakalı yarın adet olacak mısın? bi cevap ver.
Yaa elif sana ınanmaz olurmuyum kuzum benım, en kesın kırmızıları beklmek artık, bende testlere ınanmıyorum gecen ay pozıtıf cıkmıstı resmen , ıykı varsınız sızı sevıyorum ınanın destegınız olmazsa daha cok uzulurdum , olmazsada uzulmıcem zaten allah herseyın hayırlısını versın , yarınıda bekleyım, nese ee dua ısımız ne oldu sımdı konu degıstırım
Cnm atesi cok iyi gidiyor maasallah insallah dusmezde bebegi gelir ben o evdeki testlere hiiic inanmiyom artik
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?