Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cnm bende ihlas dedim nedense msjimi kimse gormedi

Olurr bende meryem suresı dıoyurum, hepsınıde yapabılırız toplarız sonra , bence meryem suresını ıkılı gurup yapalım 41 gun ya mesela yarısını ben yarısını sen okuyacan, bır ıkılı bole , dıger ıkılı yarı yarı okusun , 41 gun ust uste bır gun atlamadan okunması lazım

ben de çıkcam şimdi. bence duasız günüzmüz geçmesin. 2 gündür duasızız. elifçim sen ayarla birşeyler bizler uyarız. aslı 41 gün olmalı diyor ben bilmiyorum. seviç ihlas. sana bırakıyoruz kuzum. sen ayarla. biz uyarız tamam mı? görüşürüz. akşama girerim.

Maşallah meleğine resmi görünce o kadar mutlu oldum ki allah uzun ömürlr versin bebegine.şimdi o zorlu yollardan ben geçiyom şu an çok sıkıntılı bi dönemdeyim.darisi başima allah nasip etse benim de prensesim olcak.inş.o günleri görürm.melegine 41 kere masallah

Canim nasil gidiyo hamişlik inş kavusurz bebişlerimize.sen bu aksam duaya karar ver bizler uyarz beni de mutlaka ekle listeye çok ihtiyacm var inş.en kisa zamanda biter bu lekelenmelerm ve ben de baslarm duaya

duayı bana bırakmayın.siz karar verin.benim okuyamayacağım zamanda olabilir.onun için siz şunu deyin bende tablomu hazırlayayım.

bana bırakırsanız ben gene salavat ya da ayetel derim.çünkü işte filanda okuması kolay oluyor.sevincin dediği gibi ihlas da olur.ben bu üçünden yanayım.
meryem suresi her gün 1 tane oluyormuş yapanlardan öle duymuştum.onu ayarlaması zor olur.

siz karar verin,bana bırakmayın

canım cok sukur bulantı ve halsızlık harıcınde sorunum yok.okulda bıraz zorlanıyorum.ınsallah saglıkla sıhhatle alırız bebeklerımızı

Salavat okuduk ayetel kurside okuduk bence ihlas okuyalim 10 bin tane
Sonrada fatiha okuyalim degisiklik olur onlar bitince yine basa doneriz derim ben

Canim nasil gidiyo hamişlik inş kavusurz bebişlerimize.sen bu aksam duaya karar ver bizler uyarz beni de mutlaka ekle listeye çok ihtiyacm var inş.en kisa zamanda biter bu lekelenmelerm ve ben de baslarm duaya

canım hamileliğin bayağı ilerlemiş lekelerden korkma kayınvalidemin beş hamileliğindede kanaması olmuş içini rahat tut...

kızlar bence hem meryem süresini okuyalım hemde yanına başka bir süre daha okuyalım meryem süresi 41 defa okunacaksa duaya yarın başlarsak ayın 28ine kadarben günde 1 tane okurum Allahın izniyle rabbim dualarımızı kabul etsin açılan ellerimizi boş bırakmasın inşallah...

canım hamileliğin bayağı ilerlemiş lekelerden korkma kayınvalidemin beş hamileliğindede kanaması olmuş içini rahat tut...

Canim asıl korkum bu hamileligmin ilerlemiş olmasi benim kan pihtisi var ondan oldu kanamam ptesi kontrolüm var inş küçülr sonrada yok olur.pihtili olmasam sorun olmaz okadar.çünkü dr aspirni kesti igneyde yarim yapiyom yani 02lik.ne kadar etkili onuda bilmiyom.bebegim büyüdü inş allahim korur da kucagma alirm.20 gün olcak kanamam başlayali bu süre içinde ne zorluklar çektim hala da çekiyorum ...

Geldım ben ne tapalım bende salavatı ısterım ıhlasla fatıhada olur, meryemı atlamadan 41 gun okumak sart , bence tabloyu salavat,fatıha,ıhlasyapalım adetlerını bılmıyorum ,işyerınde felan okunması kolay hem,

bence de mantıklı. meryem suresini bireysel okuyup duayı müşterek yapabiliriz. en makbul dua müminin mümin kardeşine yaptığı duadır derler. hatta mümin kardeşi için ne isterse ondan önce Rabbim dua eden kişiye verirmiş. dua edilen kişiye de tabiii. meryem suresi 41 gün okumak gerektiği için zor olabilir ama diğer suereler basit ve hepimzin ezberinde olan sureler. bence de 3 tablo şeklinde yapalım.

ihlasla devam edelim bence biran önce başlayalım duasız geçirmeyelim. kızlarrrrrr adet olmam lazım 15 gün geçti olamıyorum adet söktürücü kullandım yine gelmedi moralim bozulmaya başladı bi tavsiyesi ya da fikri olan varmı yardım edin lütfennnnnnn...

Ozanan tabloyu salavat fatıha ıhlas uclusuyle yapalımmı? Ne dıosunuz herkes onaylıyorsa elıfcım sen tabloyu yaparmısın canım,herkes onaylıyormu once?

Benim kadın dogumcum diyetine devam et proteine cokyuklenme, bir de haftada 2-3 sefer benexol ve folbiol iç dedi.

tamam söylerim canım unutmazsam. heyecanlanıyorum ben oraya gidince) burcunun selamı var desem hatırlar mı seni?

Valla hatırlar herhalde muhabbetimiz iyi sayılır bir de benden baska yeni dogum yapmış pıhtılı burcu var mıdır bilmiyorum:)

Burcu_gen ve Cemocan kızlar cevaplarınız ıcın cok tesekkurlerrr
ınsallah bızde sızın gıbı saglıkla kavusuruz yavrularmıza
bende epıdural ıstıyodum acıkcası kısmet ınsallah olur

Bu arada cemocan kızın cok tatlı yaaa massallaahhh
rabbım nazarlardan korusun

eoe canım senıde tebrık ederım hamıleymssın
ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım

tamam söylerim selamını burcu.3 ay önce doğum yapmış pıhtıdaşım burcunun selamı var derim. netten arkadaşım derim. unutmazsam. gerçekten ben çok heyecanlanıyorum hocaya gidince. bir de durumum malum heyecandan unutmazsam iletirim. yaa burcu bir de perde çıkyı bende. aklım ona takıldı aslında. kafam çok karışık. daha önce o kadar ultrsona girdim. hiç kimse bunu bana söylemedi. 3 hafta oldu hocaya gideli. septumundan bahsetmişimdir daha önce dedi. yoo ne septumu dedim. dedi ki rahmin kalp şeklinde ve perde var dedi. daha önce söylememiştiniz dedim. bu kez söylemiş bulundum işte. dedi. söylemezdim ama söylemiş bulundum gibi bir şeyler söylemişti. çok üstünde durmadı. o daha çok rahmimin çok incelmiş olmasına ve kolay hamile kalamayacağıma takıldı. ben de daha sonra buralardan araştırdım aslında önemliymiş. sen ne düşünüyorsun bu konuda. senin fikrin de çok önemli benim için. acaba neden öyle dedi. bu perde konuşunda birşeyler biliyor musun. gidince perdeyi de iyice soracam. pıhtılaşmadan sonra bir de perde çıktı. hangisini düşüneceğim şaşırdım. perde de kalp durmasına neden olurmuş diye duydum. neyse canım kafanı şişirdim.
işe ne zaman başlıycaksın. az kaldı sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…