evet duamızın adını bir koyalım artık. ben Meryem suresi diyorum. biri ameler resulü diyordu o da olur. fatiha da olur. hepsi için olamaz mı? kim hangisinden okursa onları bi toplarız bakarız ortaya ne çıkacak. sonra ayrı ayrı duaını yaparız. hangisi biterse.
evet duamızın adını bir koyalım artık. ben Meryem suresi diyorum. biri ameler resulü diyordu o da olur. fatiha da olur. hepsi için olamaz mı? kim hangisinden okursa onları bi toplarız bakarız ortaya ne çıkacak. sonra ayrı ayrı duaını yaparız. hangisi biterse.
Bende ınanmıyorum sevınc gerızekalı test gecen ay kocaman pozıtıf cıktı , sevıncten. Oldum, ınsaalh kuzuum
Eki Görüntüle 634410 kızlar işte mucizem melek duru'm...Rabbim hepinize böyle güzel sağlıklı çocuklar nasip etsin..ben çok uğraştım..çok üzüntüler yaşadım..doğum yaptım hemen ardından kaybettim..ama yılmadım hep dualar ettim..hep inandım..birgün bile umutsuzluğa kapılmadım..Rabbim yar ve yardımcım oldu..çok şükür kızımı kucağıma aldım..maşallah suphanallah diyeyim..sizlerde umutlarınızı kaybetmeyin..dualarınızı eksik etmeyin..
duayı bana bırakmayın.siz karar verin.benim okuyamayacağım zamanda olabilir.onun için siz şunu deyin bende tablomu hazırlayayım.
bana bırakırsanız ben gene salavat ya da ayetel derim.çünkü işte filanda okuması kolay oluyor.sevincin dediği gibi ihlas da olur.ben bu üçünden yanayım.
meryem suresi her gün 1 tane oluyormuş yapanlardan öle duymuştum.onu ayarlaması zor olur.
siz karar verin,bana bırakmayın
Canim nasil gidiyo hamişlik inş kavusurz bebişlerimize.sen bu aksam duaya karar ver bizler uyarz beni de mutlaka ekle listeye çok ihtiyacm var inş.en kisa zamanda biter bu lekelenmelerm ve ben de baslarm duaya
canım hamileliğin bayağı ilerlemiş lekelerden korkma kayınvalidemin beş hamileliğindede kanaması olmuş içini rahat tut...
Geldım ben ne tapalım bende salavatı ısterım ıhlasla fatıhada olur, meryemı atlamadan 41 gun okumak sart , bence tabloyu salavat,fatıha,ıhlasyapalım adetlerını bılmıyorum ,işyerınde felan okunması kolay hem,
duayı bana bırakmayın.siz karar verin.benim okuyamayacağım zamanda olabilir.onun için siz şunu deyin bende tablomu hazırlayayım.
bana bırakırsanız ben gene salavat ya da ayetel derim.çünkü işte filanda okuması kolay oluyor.sevincin dediği gibi ihlas da olur.ben bu üçünden yanayım.
meryem suresi her gün 1 tane oluyormuş yapanlardan öle duymuştum.onu ayarlaması zor olur.
siz karar verin,bana bırakmayın
selam kızlardoğum yapan annelere bi sorum olacak doğumdan sonra hematologa gittinizmi? yada normal hayatınız için herhangi bişey yapıyomusunuz? ben doğum yapalı 1 ay oldu,aylık kontrolde kadın doğumcum haftada 3-4 gün corasprin kullanmamı önerdi, sağlığın için iyi olur filan dedi... gereklimi gereksizmi bilemedim,yani ne kadar işe yararki corasprin?
tamam söylerim canım unutmazsam. heyecanlanıyorum ben oraya gidince) burcunun selamı var desem hatırlar mı seni?
Benim kadın dogumcum diyetine devam et proteine cokyuklenme, bir de haftada 2-3 sefer benexol ve folbiol iç dedi.
Valla hatırlar herhalde muhabbetimiz iyi sayılır bir de benden baska yeni dogum yapmış pıhtılı burcu var mıdır bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?