- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Burcu_gen ve Cemocan kızlar cevaplarınız ıcın cok tesekkurlerrr
ınsallah bızde sızın gıbı saglıkla kavusuruz yavrularmıza
bende epıdural ıstıyodum acıkcası kısmet ınsallah olur
Bu arada cemocan kızın cok tatlı yaaa massallaahhh
rabbım nazarlardan korusun
eoe canım senıde tebrık ederım hamıleymssın
ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım
kanaman ne durumda neler yaptın görüşmeyeli ne durumdasın?
Canim asıl korkum bu hamileligmin ilerlemiş olmasi benim kan pihtisi var ondan oldu kanamam ptesi kontrolüm var inş küçülr sonrada yok olur.pihtili olmasam sorun olmaz okadar.çünkü dr aspirni kesti igneyde yarim yapiyom yani 02lik.ne kadar etkili onuda bilmiyom.bebegim büyüdü inş allahim korur da kucagma alirm.20 gün olcak kanamam başlayali bu süre içinde ne zorluklar çektim hala da çekiyorum ...
Eki Görüntüle 634799 kizlar sabah test yaptim tek cizgiydi biraktim ciktim evden gelince esime gostermek icin baktigımda cok silik bi cizgi var gibiydi bizmi hayal goruyoruz acaba dedik resim yuklendiyse bi bakin varmi.Heyecandan testın üst kapağınıda kaldırdım emin olmak için
tebrikler canım hamilesin kan testiyle taçlandır bence
gördün değilmi hayal görmüyorum değilmi
Benexol aspirin türü mü cnm.?Benim kadın dogumcum diyetine devam et proteine cokyuklenme, bir de haftada 2-3 sefer benexol ve folbiol iç dedi.
Valla hatırlar herhalde muhabbetimiz iyi sayılır bir de benden baska yeni dogum yapmış pıhtılı burcu var mıdır bilmiyorum:)
gördün değilmi hayal görmüyorum değilmi
Benexol aspirin türü mü cnm.?
Gittik cnm bişey söylemedi ilaç verdi 1 hafta sonra bakıcak netleştirecekmiş ...Duman
Cnm dr gittinizmi bugun dr ne dedi
Rabbim acil sifalar versin kizina insallah
Ok bende ona yazıyordum hildan dimi ?hilal seninle görüşmeyi çok isityor. kan pıhtısı var içeride. senin de olmuş sanırım. olanlardan bilgi almak istiyor. vaktin varsa biraz bilgi ver hildana. çok üzgün, stresli. seni burda görünce söyleyim dedim.
Anladım cnm ... Bana Dr menopoza bile girsen hormon ilacı kullanma, D, kontrol hapı da aynı şekilde dedi.. Corasprin de sağlık açısından iyi olurmuşbenexol b12 vitamini ben de kullanıyorum. sulandırıcı özelliği varmı ayriyetten bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?