Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim. inşallah sen de sağ sağlim bebeğine kucağına alırsın. Rabbim buradaki herkesin yüzünü güldürsün.

kanaman ne durumda neler yaptın görüşmeyeli ne durumdasın?

İyiyim canım, dinlendim toplam 2 hafta. Akıntım normale dönmedi açık kahve geliyor ama en azından daha iyi hissediyorum kendimi. İşe başlamam gerek artık. İnş. Daha fazla artmaz.
Sizi takip ediyorum, seninde bebişin hayırlı olsun canım, inş senin sorunsuz bir hamileliliğin olur, sağlıkla kucağina alırsın..

içini rahat tut arkadaşım iyi düşün hep inşallah drdan güzel haberlerle geleceksin...

kizlar sabah test yaptim tek cizgiydi biraktim ciktim evden gelince esime gostermek icin baktigımda cok silik bi cizgi var gibiydi bizmi hayal goruyoruz acaba dedik resim yuklendiyse bi bakin varmi.Heyecandan testın üst kapağınıda kaldırdım emin olmak için

Son düzenleme:
sabah ilk idrarla yaptım tek çizgiydi moralim bozuldu imzamı bile kaldırdım bırakıp gittim geldiğimde tekrar baktım nedense çok çok silik bi çizgi daha belirmişti hala adet olmadımda ama bu benim için süper iki tek çizgi gördüm önceden çünkü .ayrıca bu homosistein ve genetik araştırma testleri ben cerrahpaşa tıp fak. yaptırdım biliyomusun bilmiyorum sonra hamile kalana kadar dr.a gitmicem dedim sadece tahlil sonuçlarını dr.a mail attım oda bana yüksek dozda folik asit ve iğne tedavisine başlarız hamile kalınca dedi diyetten falan haberim yok araştırdım aslında vitamin ve yeşil yapraklı sebzelerin az tüketilmesinden kaynaklandığını okumuştum gerçektende hiç sevmem meyve ve sebze bakalım süreç ne göstercek ay çok heyecanlandım yaa . şimdi benim sat 18 ocak 27-29-31 ocakta beraberlik oldu takvime göre gittim çünkü sonra eşim şehir dışına gitti 5 yada 6 şubata kadar bişey olmadı sonrakilerde tuttu desem yumurtlama tarihi geçmiştir diye düşündüm hatta 31 ocak olsa şimdiye kadar yaptıklarımda çıkması lazımdı ay çok kafam karıştı ya. canım bu mesajı özelden göndercektim msj sayım yeterli değilmiş açık yazdıysam kusuruma bakmayın lütfen

Son düzenleme:

tebrikler canım hamilesin kan testiyle taçlandır bence

Benexol aspirin türü mü cnm.?

canım gördüm çok silik çizgi var. inşallah gebelik var gibi . hadi bakalım hayırlısı.
eve iş getirdim. iş yapıyorum bir yandan o yüzden yorum yapamadım şimdiye kadar. okuyorum sadece yazılaları. daha sonra diğer mesajına da cevap verecem. gözün aydın diyim şimdiden.

hilal seninle görüşmeyi çok isityor. kan pıhtısı var içeride. senin de olmuş sanırım. olanlardan bilgi almak istiyor. vaktin varsa biraz bilgi ver hildana. çok üzgün, stresli. seni burda görünce söyleyim dedim.

Cnm geçmiş olsun plesentada kanama alanı var sanırım senin... Geçmişi okudum, bana sormak istediğin bişey varsa cevaplarım. Benim 26-26. Haftalardaydı aylık kontrolde farketti dr, kanamayı bile gösterdi içerde akan kanı ve o alan bebeğimin tam yüzünün old. yerdeydi ultrasonda kızım sıkışmış gibi gözüküyordu çok nadir rastlanan bi durum old. İçin Dr baya endişelendi ama olumsuz hiçbirşey söylemedi... Plesenta damarlı bi yapı ve yüksek doz iğne kanamaya neden olurmuş Yada trafik kazası vs gibi şiddetli çarpmalar sonucu olur dedi ... 1 hafta dinlendim işe gitmedim , sürekli kontrole gittim ve kanama kendi kendine durdu, pıhtılaşma olan alan doğuma giderken bile vardı... Hiç kötü bişey düşünme geçer inş. Geçmiş olsun tekrardan... Biraz uzunmu yazdım :) birde aspirini bıraktım ondan sonra...

Duman
Cnm dr gittinizmi bugun dr ne dedi
Rabbim acil sifalar versin kizina insallah
Gittik cnm bişey söylemedi ilaç verdi 1 hafta sonra bakıcak netleştirecekmiş ...
Ok bende ona yazıyordum hildan dimi ?
benexol b12 vitamini ben de kullanıyorum. sulandırıcı özelliği varmı ayriyetten bilmiyorum.
Anladım cnm ... Bana Dr menopoza bile girsen hormon ilacı kullanma, D, kontrol hapı da aynı şekilde dedi.. Corasprin de sağlık açısından iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…