- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Gittik cnm bişey söylemedi ilaç verdi 1 hafta sonra bakıcak netleştirecekmiş ...
Ok bende ona yazıyordum hildan dimi ?
Anladım cnm ... Bana Dr menopoza bile girsen hormon ilacı kullanma, D, kontrol hapı da aynı şekilde dedi.. Corasprin de sağlık açısından iyi olurmuş
sabah ilk idrarla yaptım tek çizgiydi moralim bozuldu imzamı bile kaldırdım bırakıp gittim geldiğimde tekrar baktım nedense çok çok silik bi çizgi daha belirmişti hala adet olmadımda ama bu benim için süper iki tek çizgi gördüm önceden çünkü .ayrıca bu homosistein ve genetik araştırma testleri ben cerrahpaşa tıp fak. yaptırdım biliyomusun bilmiyorum sonra hamile kalana kadar dr.a gitmicem dedim sadece tahlil sonuçlarını dr.a mail attım oda bana yüksek dozda folik asit ve iğne tedavisine başlarız hamile kalınca dedi diyetten falan haberim yok araştırdım aslında vitamin ve yeşil yapraklı sebzelerin az tüketilmesinden kaynaklandığını okumuştum gerçektende hiç sevmem meyve ve sebze bakalım süreç ne göstercek ay çok heyecanlandım yaa . şimdi benim sat 18 ocak 27-29-31 ocakta beraberlik oldu takvime göre gittim çünkü sonra eşim şehir dışına gitti 5 yada 6 şubata kadar bişey olmadı sonrakilerde tuttu desem yumurtlama tarihi geçmiştir diye düşündüm hatta 31 ocak olsa şimdiye kadar yaptıklarımda çıkması lazımdı ay çok kafam karıştı ya. canım bu mesajı özelden göndercektim msj sayım yeterli değilmiş açık yazdıysam kusuruma bakmayın lütfen
tamam söylerim selamını burcu.3 ay önce doğum yapmış pıhtıdaşım burcunun selamı var derim. netten arkadaşım derim. unutmazsam. gerçekten ben çok heyecanlanıyorum hocaya gidince. bir de durumum malum heyecandan unutmazsam iletirim. yaa burcu bir de perde çıkyı bende. aklım ona takıldı aslında. kafam çok karışık. daha önce o kadar ultrsona girdim. hiç kimse bunu bana söylemedi. 3 hafta oldu hocaya gideli. septumundan bahsetmişimdir daha önce dedi. yoo ne septumu dedim. dedi ki rahmin kalp şeklinde ve perde var dedi. daha önce söylememiştiniz dedim. bu kez söylemiş bulundum işte. dedi. söylemezdim ama söylemiş bulundum gibi bir şeyler söylemişti. çok üstünde durmadı. o daha çok rahmimin çok incelmiş olmasına ve kolay hamile kalamayacağıma takıldı. ben de daha sonra buralardan araştırdım aslında önemliymiş. sen ne düşünüyorsun bu konuda. senin fikrin de çok önemli benim için. acaba neden öyle dedi. bu perde konuşunda birşeyler biliyor musun. gidince perdeyi de iyice soracam. pıhtılaşmadan sonra bir de perde çıktı. hangisini düşüneceğim şaşırdım. perde de kalp durmasına neden olurmuş diye duydum. neyse canım kafanı şişirdim.
işe ne zaman başlıycaksın. az kaldı sanırım.
Benexol aspirin türü mü cnm.?
Perde ve rahim yapısı anormallikleri ile ilgilil pek birşey bilmiyorum tek bildiğim bazı rahim yapılarının önemsenmediği (muhtemelen seninki öyle) bazılarınınsa kesinlikle düşüğe neden olduğu(bunlarda daeger yapılabiliyorsa ameliyat yapıyorlar) tolga hoca sorunları saklayan boşa ümitveren bir adam değil o yüzden sorun var demediyse boşuna kafana takma bence. Yine de gittiğimde birdaha sor istersen.
çok teşekkür ederim burcucum içim rahatladı biraz. kafam karışık da işte biraz. yoksa hocaya çok güveniyorum. o da kendine çok güveniyor ve bunu bana aktarıyor zaten. pazartesi gitmiştik. hem perdeyi söyledi hem de salı perşembe için ilişkiyi söyledi. yoksa niye söylesin ki. önce ameliyat derdi. aslında benim kafamda hep 6. hafta kanamalarım niye oluyor diye bir soru vardı.bu perde olayından olabilecği fikri oluştu en azından kafamda. artık çok daha dikkatli olacam.
öptüm canım seni. mertciğe iyi bak
arkadaşlar bir sorum olacaktı size ablamda mthfr C677T heterozigot var doktor kalıtsal olduğunu annemden geçtiğini söylemiş anneminde düşükleri ve ölü doğumu var.şimdi bende 5 haftalık hamileyim bendede görülme olasılığı nedir daha doktora gitmedim.
Biran önce doktora git hemen önlem alınmalı, sende de görülme olasılığı yüksrk çünkü.
teşekkür ederim çarşamba günü gideceğim,hematoloğada gitsemmi acaba?
Eki Görüntüle 634799 kizlar sabah test yaptim tek cizgiydi biraktim ciktim evden gelince esime gostermek icin baktigımda cok silik bi cizgi var gibiydi bizmi hayal goruyoruz acaba dedik resim yuklendiyse bi bakin varmi.Heyecandan testın üst kapağınıda kaldırdım emin olmak için
aslı ne yaptın kan testi yaptın mı mrk ettim
Canim ilgin icin cik tesekkurler ben yediklerime fazla dikkat etmem acikcasi dun gece dr.uma mail attim bana kan tahliliyaptirmam gerektigini soyledi bugin yaptircam onuda sonra dediklerini de ona sorucam sonrasi allah kerim sen bu ay isi baya saglama almissin tebrikler valla allah hepimizin yuzune guler insallhbenim dr um dediğim gibi homosisteini düşürmek için metionin diyeti veriyor. yani prtoteinden uzak besleniyorsun. ben sana benim yaptığımı anlatıyım da belki tamamen uymasan da dikkat edersin. gerçi ben de dr a gitmeden önce burdan öğrendim diyeti ve yapıyım dedim ama dr söylemeden başlayamadım bir türlü.
bütün yemekler zeytinyağla pişecek. günde 1 köfte büyüklüğünde ete izin var. et, tavuk, balık yani. hangisinden yersen. istersen bir kaç gün hiç et yemedin mesela sonraki porsiyonu artırabiliyorsun. tüm hayvansal gıdalar kızıtlı, süt, peynir, yumurta, yoğurt. hepsi kısıtlı. bana günde 1 su bardağı süt iç dedi. peynir günde 1 kibrit kutusu mesela. bir de bakliyatlar kısıtlı yenecek. kuruyemiş yasak, ya da kısıtlı. cevizde çok yaş var mesela az yenecek. bulgur pilavı da kısıtlı. beyaz un da. çavdar ekmeği yiyorum 3 aydır. özetle böyle. hani hamileyiz diye abartırızya bazı şeyleri süt, kuruyemiş falan. öyle olmayacak. ölçülü olacak. dikkat etmek lazımmış canım. tüm meyve ve sebzeler serbest. hatta bir şey söyleyim ben bu diyeti yapıp tıka basa yiyerek, şiştim diye yemekten kalkıp 3 kilo verdim.
kalsiyumu nerden alacaz diyebilirsin. yeşil yapraklı sebzelerde ve pekmezde kalsiyum varmış.
satımız aynı beraberlikler de aynı olmuş seninleben biraz abarrtım gerçi.25,27,29,31,3,5 )
sen ne yapacaksın şimdi. biraz daha bekle nolacak bakalım
çok zor görünüyor resminden ama baya silik bir çizgi görünüyor. bence iyi olacak sonuç.
Günaydın nasıl azaldı mı kanaman ağrın falan var mı?
hilal seninle görüşmeyi çok isityor. kan pıhtısı var içeride. senin de olmuş sanırım. olanlardan bilgi almak istiyor. vaktin varsa biraz bilgi ver hildana. çok üzgün, stresli. seni burda görünce söyleyim dedim.
kızlar bu aralar ben çok kötüyüm.giremediğim anlar olacak onun için dua listesini sizden biri hazırlaa.pc başında en fazla 1-2 dak. kalabiliyorum.kusura bakmayın.alıntı ile cevapladan secip kopyalama ile dua ismi kopyalarsınız.
sevinç yapar onu....ya da biriniz kusura bakmayın.şu an bile zor yazıyorum bunları
Cnm geçmiş olsun plesentada kanama alanı var sanırım senin... Geçmişi okudum, bana sormak istediğin bişey varsa cevaplarım. Benim 26-26. Haftalardaydı aylık kontrolde farketti dr, kanamayı bile gösterdi içerde akan kanı ve o alan bebeğimin tam yüzünün old. yerdeydi ultrasonda kızım sıkışmış gibi gözüküyorduçok nadir rastlanan bi durum old. İçin Dr baya endişelendi ama olumsuz hiçbirşey söylemedi... Plesenta damarlı bi yapı ve yüksek doz iğne kanamaya neden olurmuş Yada trafik kazası vs gibi şiddetli çarpmalar sonucu olur dedi ... 1 hafta dinlendim işe gitmedim , sürekli kontrole gittim ve kanama kendi kendine durdu, pıhtılaşma olan alan doğuma giderken bile vardı... Hiç kötü bişey düşünme geçer inş. Geçmiş olsun tekrardan... Biraz uzunmu yazdım :) birde aspirini bıraktım ondan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?