Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet hildan.
kızın mı hasta geçmiş olsun neyi var? Allah acil şifalar versin. bana da pıhtılaşmam olduğu için ömür boyu (bir kaç hap ismi söyledi) kullanmam gerektiğini söyledi. ama önclikle gebelik ve doğum ondan sonra artık iyice sorarım. aklımda bile kalmadı isimleri. burcuyla dr umuz aynı. folbiol ve benexol dedi sanırım. tam hatırlamıyorum ama şuan.yani biz bire kalp hastayı adayıyız. hatta diyete ömür boyu dikkat etmemiz gerekiyormuş. proteinden uzak beslenmek şart.

benim dr um dediğim gibi homosisteini düşürmek için metionin diyeti veriyor. yani prtoteinden uzak besleniyorsun. ben sana benim yaptığımı anlatıyım da belki tamamen uymasan da dikkat edersin. gerçi ben de dr a gitmeden önce burdan öğrendim diyeti ve yapıyım dedim ama dr söylemeden başlayamadım bir türlü.
bütün yemekler zeytinyağla pişecek. günde 1 köfte büyüklüğünde ete izin var. et, tavuk, balık yani. hangisinden yersen. istersen bir kaç gün hiç et yemedin mesela sonraki porsiyonu artırabiliyorsun. tüm hayvansal gıdalar kızıtlı, süt, peynir, yumurta, yoğurt. hepsi kısıtlı. bana günde 1 su bardağı süt iç dedi. peynir günde 1 kibrit kutusu mesela. bir de bakliyatlar kısıtlı yenecek. kuruyemiş yasak, ya da kısıtlı. cevizde çok yaş var mesela az yenecek. bulgur pilavı da kısıtlı. beyaz un da. çavdar ekmeği yiyorum 3 aydır. özetle böyle. hani hamileyiz diye abartırızya bazı şeyleri süt, kuruyemiş falan. öyle olmayacak. ölçülü olacak. dikkat etmek lazımmış canım. tüm meyve ve sebzeler serbest. hatta bir şey söyleyim ben bu diyeti yapıp tıka basa yiyerek, şiştim diye yemekten kalkıp 3 kilo verdim.
kalsiyumu nerden alacaz diyebilirsin. yeşil yapraklı sebzelerde ve pekmezde kalsiyum varmış.
satımız aynı beraberlikler de aynı olmuş seninle ben biraz abarrtım gerçi.25,27,29,31,3,5)
sen ne yapacaksın şimdi. biraz daha bekle nolacak bakalım
çok zor görünüyor resminden ama baya silik bir çizgi görünüyor. bence iyi olacak sonuç.

Perde ve rahim yapısı anormallikleri ile ilgilil pek birşey bilmiyorum tek bildiğim bazı rahim yapılarının önemsenmediği (muhtemelen seninki öyle) bazılarınınsa kesinlikle düşüğe neden olduğu(bunlarda daeger yapılabiliyorsa ameliyat yapıyorlar) tolga hoca sorunları saklayan boşa ümitveren bir adam değil o yüzden sorun var demediyse boşuna kafana takma bence. Yine de gittiğimde birdaha sor istersen.

Benexol aspirin türü mü cnm.?

Yok can b vitamini kompleksi.doktorum bana hamileliğimde decoraspin kullandırmadı dediğinegöre benim mutasyonda çok faydalı değilmiş.

Son düzenleme:
arkadaşlar bir sorum olacaktı size ablamda mthfr C677T heterozigot var doktor kalıtsal olduğunu annemden geçtiğini söylemiş anneminde düşükleri ve ölü doğumu var.şimdi bende 5 haftalık hamileyim bendede görülme olasılığı nedir daha doktora gitmedim.

Biran önce doktora git hemen önlem alınmalı, sende de görülme olasılığı yüksrk çünkü.

canım sendin aliba iğne kullanırken kistler,morluklar,sivilceer olacak diyen galiba.

sende de sivilce oluyor muydu?benim sırt ve iki göğüs aramda bıdık bıdık iltiaplı sivilceler oluyor

canım benim tetsimde seninki gibiydi.ertesi gün kanda 35 çıktı.bence hamilesin.benimkide öncetek çizgiydi 5 dak.sonra silik oldu

benı de listeye ekler mısınız. pıhtıdaşlar:) umarım yanına doğum yaptı da eklenir daha sonra

bır kürtaj bır dusuk! hamılelıkten once folik plus. hamılelıkle coraspırın- cleaxen 0.4 günde 1 kez, progestan günde 2 kez, folibole ve decavit

tanı: mthr a1298 heterozigot

Son düzenleme:
Canim ilgin icin cik tesekkurler ben yediklerime fazla dikkat etmem acikcasi dun gece dr.uma mail attim bana kan tahliliyaptirmam gerektigini soyledi bugin yaptircam onuda sonra dediklerini de ona sorucam sonrasi allah kerim sen bu ay isi baya saglama almissin tebrikler valla allah hepimizin yuzune guler insallh

Günaydın nasıl azaldı mı kanaman ağrın falan var mı?

Canim kanamam lekeye dönüsmuş kahverengi leke şeklinde bazen artiyo ama 20 gün oldu bitmedi hala.yarin aksam dr kontrolm var bakalim o kocaman pihti ne durumda inş küçülmş ve yokolur da ilaclarma devam ederim.tşkler canim dua et ihtiyacm var

kızlar bu aralar ben çok kötüyüm.giremediğim anlar olacak onun için dua listesini sizden biri hazırlaa.pc başında en fazla 1-2 dak. kalabiliyorum.kusura bakmayın.alıntı ile cevapladan secip kopyalama ile dua ismi kopyalarsınız.

sevinç yapar onu....ya da biriniz kusura bakmayın.şu an bile zor yazıyorum bunları

Çok teşekkür ederim eminecim dumanin bilgi vermesi iyi oldu allah bebegine sağlıcakla kavusmayi nasip etsin

Neoldu canim,merak ettim zaten bisemi oldu die, tamam canim kizlardan biri yapar merak etme

Canim teşekkür ederim bilgi verdign için.benim kanamam oldu doktora gittigmde içerde 6cm büyüklgnde kan pihtisi var dedi sonra iki gece hastande yattm kanamam azalana kadar en son kontrolmde pihti 4-5cm idi umarim küçülrde yokolur kanamam leke leke şu an bitmiyo bi türlü kasik agrilarm bi de yanmam oluyo zor günler geçiriyorum 20 gün oldu üstelik dr aspirini kesti clexani da yarim yapiyom 04 tü kanamadn ötürü yarim yapiyom inş. Yeterli gelir şimdilik sen igneni kaçlk yapiyodun bi de kanaman oldumu içetdki kanamanin bitmesi ne kadar sürdü.çok sordum kusura bakma buraya da mutlaka ugra deneyimlerinize ihtiyacimz var

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 300 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 300 kalan 9700 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…