Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevinççim Allah razı olsun ön ayak oldun. ben adet oldum bugün bitince okurum. ne zamana kadar bitecek

sende saol canım sendende Allah razı olsun. perşembeye kadar bitmez sanırım sayı fazla 28 şubat diyorum perşembe günü son gün olsun cuma gecesi çünki
hamiş arkadaşlardan birisi duasını yapar indirir. AAAA benim bat 25 i gibi eğer hamiş olursam bende indirebilirimmm

geçmiş olsun cnm ekledim düşüklerin kaç haftalıktı???
canım yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah

tmm cnm ben ilgileniyorum merak etme sen

arkadaşlar ayın 28 ine kadar 10 bin tane ihlas suresi okuyoruz katılmak isteyen arkadaşlar listeye isimlerini ekletebilir. Duayı ben takip edeceğim . özledende yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
bulantım cok canım ya olduruyor kafamı kaldıramıyorum.senın atesı bıle pcye gecıp ekleyemedım.telefondan gırıyorum yattıgım yerden

inşallah canım hamiş olursun da sen yaparsın. bak hiç bir duamızda elimiz boş dönmedik her duada 1 hamiş... Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin bizlere

elifçim geçmiş olsun ama bulantıların olduğu için sevinmelisin çünkü bebğinin sağlıklı olduğunun işaretiymiş çubuk kraker beyaz leblebi iyi gelir. bu arada benim kırmızı kanamam başladı galiba adet oldum. ama hala gebelik testi pozitif silik de olsa çizgi var üstüne görme falan olabilir mi bilmiyorum. bir düzene giremedim ya 2 ay oldu kürtaj olalı. elifçim ben yarın ateşimi ölçüp göndereyimmi sana

Sevinc canim supersin allah hepimizun dualaruni kabul etsin

inşallah canım hamiş olursun da sen yaparsın. bak hiç bir duamızda elimiz boş dönmedik her duada 1 hamiş... Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin bizlere
Amin cnm
sevinç bende yeni bugün adet oldum en az bir hafta sürer sonrasında okurum ancak
Tmm cnm bitince basla devam eder daha dua
Sevinc canim supersin allah hepimizun dualaruni kabul etsin

Amin canim..

Arkadaslar selam,ben de 20 kasimda 8 haftalik gebelikte kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldum,ilk dusugumdu.3 yasinda bir cocugum var,gecen hafta kanpihti testi yaptirdimve factor v leiden heterozigot musum,gebelik sirasinda hergun igne yapmam gerekiyormys kendime.bu igne olayi beni cok korkutuyo,vu yuzden ikinci cocugumu yapamiycam galiba

canım sendin aliba iğne kullanırken kistler,morluklar,sivilceer olacak diyen galiba.

sende de sivilce oluyor muydu?benim sırt ve iki göğüs aramda bıdık bıdık iltiaplı sivilceler oluyor

Sivilce olur yazmamıştım, bende hiç olmamıştı. Hamilelik hormonlarından olabilir belki.

Cok gecmis olsun cnm burda hepimiz ayni durumdayiz korkma ilk sayfayi incele cnm

canım bu duanın olmasına cok sevındım gercekten cunku ıs yerınde baska bısey okuyamam dıkkat ceker bunu ıcımden rahat rahat okurum ınsallh hayırlısıyla bıtırırız duamızı el ele ınsallh tum zorlukların ustesıden dualarımızla gelıcez rabbım yardımcımız olsun kızlar

elıfcıgım bu arada sana da gecmıs olsun canım:)

Aynen bende isyerinde daha kolay okuyabilecegim icimden cok iyi oldu

kizlarr mrb bisi sorucam bu pihtilasma olup olmadina hangi test yapiliyi bizim doktor periferik kanda kromozon sayimina baktirdi.bu pihtilasma ile ilgilimi siz daha i bilirsiniz diye size sorayim dedim

bence senin bhcg sıfırlanmadı çünkü 10 çıktı dedn ertesi günde pembe geldi dedin.sıfırlanmadığından test öledir derim ama Rabbimden ümit kesilmez yarın bir kan yaptır istersen.

ateşini ölçer yollarsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…