Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar ben de 17 temmuzda kürtaj oldum 11 haftalıkdı ve tüm testleri yaptırdıktan sonra mtht 677 HETEROZİGOT olduğumu öğrendim. Konya da yaşıyorum prof metin çapar 'a gidiyorum medicana hastanesinde çok iyi bir insan onun sayesinde süt hormonlarımın fazla çalıştığını öğrendim ve dostınex kullandım prolaktin seviyem düştü ve artık bebek istiyoruz inşallah bu ay olur bebiş. normalde adetim 28 günde bir olur geçen ay 25 günde oldum bakalım bu ay inşallah olmam son adet tarihim 30 ocak. Yarın ilk işim ateş ölçer almak olacak bende denemek istiyorum nasıl yapılıyor tam anlamadım aslında hamileysen ateşin yüksek mi oluyor ? Bu arada benim için de dua edin lütfen ben de duaya başlayacam. Bu arada doktorum bana hastalığımla ilgili baya bi açıklama yaptı ve normalde çoğu doktor bu hastalığa aspirin verir ve sonra tekrar düşüğe sebep olur bunun çaresi iğne dedi hamile olduğunu öğrenince başlayacaz dedi. Allah isteyen herkese evlat versin.

bugün 2 3 damla kan geldi ama kırmızıydı. testte de pozitif çıkıyor. 10 un altında olsa testte çıkar mı. erken gebelik testi değil üstelik. en iyisi bir daha kan testi. ateşim de sürekli çıkıyor. 37.1 di bugün. hamiş olabilir miyim bilmiyorum :/

Saol canim amin insallah cnm birinci sayfada listemiz var orayi incele bilgileri ver senide ekleyeyim
Listede yoksun cnm

kızlar dün çok çok silik çıkan testimi göstermiştim bugün kan tahlili yaptırmaya gittik anneme bişey dememiştim hiç ama kızımı ona bırakmak zorundaydım neyse anlattım akşam gittik hastaneye kızım da geldi ona anlatırken duydu çok heyecanlandı aslında ona söylemeyecektim verdik kanı tabi sonucu alana kadar dokuz doğurdum resmen sonuçmu 0.67 offf çok moralim bozuldu az çok bişeyler bekliyodum bukadar gecikmeye çünkü hep erken gelirdi hiç gecikmezdi yani hiçbişey yok. Annem acele ettin diyo eşim yine hevesimi kursağımda bıraktın diyo kızım zaten çok heveslenmişti sabahtan beri hep eli karnımda.Canım çok sıkkın sanki suçlu benim gibi 1 haftadır davul gibi şişim karın ağrısı kasık ağrısı hormonlardan duygularım karmakarışık beni anlayan yok maalesef

cnm kızımın poposunda minik bi et parçası var kırmızı, çocuk dr u kist olabilir dedi genel cerraha gösterdik..o da bi merhem verdi, 1 hafta kadar kullanıp takip edicez küçülme varmı ne durumda diye... inş.ciddi bişey çıkmaz... biz artık dikkatli olmak zorundayız tüm hayatımız boyunca, inş. hiçbirimiz pıhtılaşma yüzünden kötü şeyler yaşamayız... Allah şifa versin hepimize..

içerdeki kan pıhtısı genelde kendi kendine küçülürmüş cnm...benim dışarı kanama olmadı hiç bi sorun yoktu aylık kontrolde öğrendik, ama dışarı kanama olması daha iyi sırf içerde olsa allah korusun plesenta ayrılması yaşanabiliyomuş, o yüzden bizim dr endişelenmişti..iç kanama gibi düşün, seninki atıyo kendini Allah ın izniyle bişey olmaz olumsuz düşünme...ben 2 tane 0.6 clexan yapıyodum... içteki kanama 1 hafta da kesildi,ama pıhtı dediğim gibi doğuma giderken hala orda duruyodu... normalde dr kendi kendine düşer demişti, sanırım öyle de oldu bikaç gün önce kocaman bi kan pıhtısı düşürdüm sanki bebek düşmüş gibi... suan lohusayım 34 gün oldu doğum yapalı kanamam çok fazlaydı bu pıhtıdan dolayıymış... pıhtı düştü kanama azalmaya başladı... fırsat buldukça gelirim ben... sen sakın kötü şeyler düşünme olurmu moral çok önemli...

Peki kac gun gecikti adetin

Kizlar gunaydin bnm hic midem bulanmiyo basimda donmuyo bunlarin olmamasi moralimi bozuyo .boyle belirtiler olmadan saglikla doguran vardir dimi;(

canım benim bir arkadaşımın tam adetten 18 gün geciktikten sonra çıktı hamileleiği.testlerde 0 çıkıyordu üstelik.biraz daha bekle bakalım...

neyin var elif. bulantı mı yoksa başka şeymi? geçmiş olsun.

canım sol kasığım şiddetli ağrıyor.kanamam olacak diye korkuyorum...

canım dikkat et. mümkün olduğunca dinlenmeye çalış. her hareketini dikkatli yap. inşallah kötü bir durum yoktur içeride. bebişin büyüyor ondandır belki canım. 8 hafta olmuşsun maşallah. kötü düşünme yine de dikkat et herşeyine.

ooo duygu sen şimdiden böyle pes ediyosan hiç başlama. çünkü ben toplam da 5 düşük yaşadım. hiç çocuğum yok ve 34 yaşındayım. zaman zaman umudumu yitirsem de bu işin peşini bırakmayı hiç düşünmüyorum. allah izin verirse elimden gelen ne ise onu yapıp gerisini allaha bırakacağım. ve ilki olduktan sonra bile yaşayacaklarımı bile bile ikinci için uğraşacağım. o yüzden bu yolun kolay olmadığını bilmelisin ve eğer istiyosan pes etmemelisin.

canım eşinin ve ailenin sana bu konuda destek olması gerekiyor. bu yüzden kendini suçlamamalısın. Olmuyorsa vardır bir hayır demek gerekiyor. o yüzden bu ay olmasa bile denemeye devam. allah yardımcın olsun canım. üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…