bence senin bhcg sıfırlanmadı çünkü 10 çıktı dedn ertesi günde pembe geldi dedin.sıfırlanmadığından test öledir derim ama Rabbimden ümit kesilmez yarın bir kan yaptır istersen.
ateşini ölçer yollarsın....
canım bu duanın olmasına cok sevındım gercekten cunku ıs yerınde baska bısey okuyamam dıkkat ceker bunu ıcımden rahat rahat okurum ınsallh hayırlısıyla bıtırırız duamızı el ele ınsallh tum zorlukların ustesıden dualarımızla gelıcez rabbım yardımcımız olsun kızlar
elıfcıgım bu arada sana da gecmıs olsun canım:)
cnm kızımın poposunda minik bi et parçası var kırmızı, çocuk dr u kist olabilir dedi genel cerraha gösterdik..o da bi merhem verdi, 1 hafta kadar kullanıp takip edicez küçülme varmı ne durumda diye... inş.ciddi bişey çıkmaz... biz artık dikkatli olmak zorundayız tüm hayatımız boyunca, inş. hiçbirimiz pıhtılaşma yüzünden kötü şeyler yaşamayız... Allah şifa versin hepimize..evet hildan.
kızın mı hasta geçmiş olsun neyi var? Allah acil şifalar versin. bana da pıhtılaşmam olduğu için ömür boyu (bir kaç hap ismi söyledi) kullanmam gerektiğini söyledi. ama önclikle gebelik ve doğum ondan sonra artık iyice sorarım. aklımda bile kalmadı isimleri. burcuyla dr umuz aynı. folbiol ve benexol dedi sanırım. tam hatırlamıyorum ama şuan.yani biz bire kalp hastayı adayıyız. hatta diyete ömür boyu dikkat etmemiz gerekiyormuş. proteinden uzak beslenmek şart.
Canim teşekkür ederim bilgi verdign için.benim kanamam oldu doktora gittigmde içerde 6cm büyüklgnde kan pihtisi var dedi sonra iki gece hastande yattm kanamam azalana kadar en son kontrolmde pihti 4-5cm idi umarim küçülrde yokolur kanamam leke leke şu an bitmiyo bi türlü kasik agrilarm bi de yanmam oluyo zor günler geçiriyorum 20 gün oldu üstelik dr aspirini kesti clexani da yarim yapiyom 04 tü kanamadn ötürü yarim yapiyom inş. Yeterli gelir şimdilik sen igneni kaçlk yapiyodun bi de kanaman oldumu içetdki kanamanin bitmesi ne kadar sürdü.çok sordum kusura bakma buraya da mutlaka ugra deneyimlerinize ihtiyacimz var
Saol canim amin insallah cnm birinci sayfada listemiz var orayi incele bilgileri ver senide ekleyeyim
Listede yoksun cnm
kızlar dün çok çok silik çıkan testimi göstermiştim bugün kan tahlili yaptırmaya gittik anneme bişey dememiştim hiç ama kızımı ona bırakmak zorundaydım neyse anlattım akşam gittik hastaneye kızım da geldi ona anlatırken duydu çok heyecanlandı aslında ona söylemeyecektim verdik kanı tabi sonucu alana kadar dokuz doğurdum resmen sonuçmu 0.67 offf çok moralim bozuldu az çok bişeyler bekliyodum bukadar gecikmeye çünkü hep erken gelirdi hiç gecikmezdi yani hiçbişey yok. Annem acele ettin diyo eşim yine hevesimi kursağımda bıraktın diyo kızım zaten çok heveslenmişti sabahtan beri hep eli karnımda.Canım çok sıkkın sanki suçlu benim gibi 1 haftadır davul gibi şişim karın ağrısı kasık ağrısı hormonlardan duygularım karmakarışık beni anlayan yok maalesef
kızlar dün çok çok silik çıkan testimi göstermiştim bugün kan tahlili yaptırmaya gittik anneme bişey dememiştim hiç ama kızımı ona bırakmak zorundaydım neyse anlattım akşam gittik hastaneye kızım da geldi ona anlatırken duydu çok heyecanlandı aslında ona söylemeyecektim verdik kanı tabi sonucu alana kadar dokuz doğurdum resmen sonuçmu 0.67 offf çok moralim bozuldu az çok bişeyler bekliyodum bukadar gecikmeye çünkü hep erken gelirdi hiç gecikmezdi yani hiçbişey yok. Annem acele ettin diyo eşim yine hevesimi kursağımda bıraktın diyo kızım zaten çok heveslenmişti sabahtan beri hep eli karnımda.Canım çok sıkkın sanki suçlu benim gibi 1 haftadır davul gibi şişim karın ağrısı kasık ağrısı hormonlardan duygularım karmakarışık beni anlayan yok maalesef
kızlar bu aralar ben çok kötüyüm.giremediğim anlar olacak onun için dua listesini sizden biri hazırlaa.pc başında en fazla 1-2 dak. kalabiliyorum.kusura bakmayın.alıntı ile cevapladan secip kopyalama ile dua ismi kopyalarsınız.
sevinç yapar onu....ya da biriniz kusura bakmayın.şu an bile zor yazıyorum bunları
canım sol kasığım şiddetli ağrıyor.kanamam olacak diye korkuyorum...
cnm kızımın poposunda minik bi et parçası var kırmızı, çocuk dr u kist olabilir dedi genel cerraha gösterdik..o da bi merhem verdi, 1 hafta kadar kullanıp takip edicez küçülme varmı ne durumda diye... inş.ciddi bişey çıkmaz... biz artık dikkatli olmak zorundayız tüm hayatımız boyunca, inş. hiçbirimiz pıhtılaşma yüzünden kötü şeyler yaşamayız... Allah şifa versin hepimize..
çok geçmiş olsun duman. inşallah önemli birşey değildir biranönce düzelir. dua ederim kuzuna.
canım sol kasığım şiddetli ağrıyor.kanamam olacak diye korkuyorum...
Arkadaslar selam,ben de 20 kasimda 8 haftalik gebelikte kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldum,ilk dusugumdu.3 yasinda bir cocugum var,gecen hafta kanpihti testi yaptirdimve factor v leiden heterozigot musum,gebelik sirasinda hergun igne yapmam gerekiyormys kendime.bu igne olayi beni cok korkutuyo,vu yuzden ikinci cocugumu yapamiycam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?