Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar gunaydin bnm hic midem bulanmiyo basimda donmuyo bunlarin olmamasi moralimi bozuyo .boyle belirtiler olmadan saglikla doguran vardir dimi;(

Ben varım merak etme. Hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım, en başta göğüslerim şişmişti sadece sonra 2. ayda onlar da inmişti. Göbeğim çıkana, oğlumun tekmelerini hissedene kadar hamile oldugumu gösteren hiçbir belirtim yoktu :)

Eewt bnmde goguslerim sisti cok aciyo fakat bska belirti yok daha da cok erkn o yuzden yoktur diye dusunuyorum kotuye yirmakta istemiyorum hayirlisi allahtan artik ya!!!

elifcim rahmin büydüğü için ağrıların oluyordur. merak etme kötü bişey yoktur inşallah. sen yinede kendini fazla yorma.

aslı sende hemen ümitsizliğe kapılma. benim ikinci düşüğümde adetim 5 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmamıştı. kanda baktırdığımda bile çok düşük değer çıkmıştı. acele etme sabret.inşallah iyi sonucu haber verirsin bize.

nasıl oldun canım? ben ateşimi ölçmeye kendimce devam ediyorum ve 5 gündür 36,7 ye sabitlendi. ateş ölçme uzmanı olarak sana bilgi veriyim dedim. demekki hamilelik olunca sabitleniyormuş. sen demiştin değil mİ?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba daha önce bahsetmiştm mhtr 677 heterezigot sorunum var 2 düşük yaptım ilk haftalarda iki doktora gttm 1i uzman biri prof.. uzman olan hamile kalmadan 1 ay önce aspirin kalınca 0,4 lük iğne folik asit önerdi....prof olan doktor ise aspirine gerek yok şimdi b vitamini folik as.kullan kalınca 0,2 lik düşük doz iğne kullan diyor ikiside iyi doktor hamile kalınca hangisini yapsamki kararsızım...yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

berna nerelerdesin kaç gündür ateşini de söylemiyorsun,merak ettim seni..

kızlar kaç gündür giremiyordum hem telefon bozuktu hemde doktordaydım.14 Şubat akşamı kendim evde test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım çünkü adet olmama daha 5 gün vardı sonra cumartesi acile gidip kan verdim kandada pozitif çıktı.ama akşamına biraz lekelenme oldu progesteron verdi doktor şimdi iyiyim çok şükür yatıyorum iğneyede başladım.
Elifcim sen uğurlu geldin allah senden bir değil binkere razı olsun eminecim seninde hayırlı uğurlu olsun...şimdi sabırla kese sonrada kalp atışlarını beklicez çok zor bir süreç ama pozitif olmalıyız allah tüm isteyenlerede nasip etsin.

yorum yapamıycam aam kendi durumumu söyleyim. gebelik öncesi günde 1 -b 12 vitamini, çinko ve folbiol kullandım. benim dr da aspirin kullandırmıyor. geçmiş olsun. ben de mthfr değerlerinin ikisi de heterozigot. ilk sayfayı incele istersen kimler ne kullanmış.

Son düzenleme:

süpeeer gözün aydın kuzum. elif bize uğurlu geldi valla. ikimiz de 14 şubatta mı öğrendik yani) kanama da olmuş geçmiş olsun. dikkat et canım. maşallah ne bereketli bir yıl)) kanama varmı dışarıda? içeride ne kadar kanama alanın?
çok sevindim kuzum yaaa. inşallah bakalım yerleşme yeri ne alemde? pen de cuma gitcem. kan falan vermedim daha.

eminecim peki hamilelik belirtisi falan varmıydı gögüs ağrısı kasık ağrısı falan bi de kaç gün geçti hastalığın

benim göğüste hassasiyet vardı. test yapmadan 1 hafta önce sağ kasığımda sancı oldu. tüm gün oldu o sancı.ama daha çok da his vardı. ben kendimi hamile hissediyordum. hatta bir kez midem bulandı. 14 ünde adet olmam gerekiyordu. 14 ü akşamı testte silik çıktı. 9 u sabahı da test yapmıştım çıkmamıştı.
sen ne durumdasın?

gözün aydın. ne güzel hamişler artıyor. allah sağ sağlim kucağına almayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…