Kizlar gunaydin bnm hic midem bulanmiyo basimda donmuyo bunlarin olmamasi moralimi bozuyo .boyle belirtiler olmadan saglikla doguran vardir dimi;(
Ben varım merak etme. Hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım, en başta göğüslerim şişmişti sadece sonra 2. ayda onlar da inmişti. Göbeğim çıkana, oğlumun tekmelerini hissedene kadar hamile oldugumu gösteren hiçbir belirtim yoktu :)
nasıl oldun canım? ben ateşimi ölçmeye kendimce devam ediyorum ve 5 gündür 36,7 ye sabitlendi. ateş ölçme uzmanı olarak sana bilgi veriyim dedim. demekki hamilelik olunca sabitleniyormuş. sen demiştin değil mİ?
canım dr. a gittin mi ne dedi.
meraba kızlar uzun zamandır yazamıyordum okudum bazı okuduklarıma çok sevindim emine hamilemisin... doğru okudum değil mi ben
berna nerelerdesin kaç gündür ateşini de söylemiyorsun,merak ettim seni..
arkadaşlar merhaba daha önce bahsetmiştm mhtr 677 heterezigot sorunum var 2 düşük yaptım ilk haftalarda iki doktora gttm 1i uzman biri prof.. uzman olan hamile kalmadan 1 ay önce aspirin kalınca 0,4 lük iğne folik asit önerdi....prof olan doktor ise aspirine gerek yok şimdi b vitamini folik as.kullan kalınca 0,2 lik düşük doz iğne kullan diyor ikiside iyi doktor hamile kalınca hangisini yapsamki kararsızım...yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar kaç gündür giremiyordum hem telefon bozuktu hemde doktordaydım.14 Şubat akşamı kendim evde test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım çünkü adet olmama daha 5 gün vardı sonra cumartesi acile gidip kan verdim kandada pozitif çıktı.ama akşamına biraz lekelenme oldu progesteron verdi doktor şimdi iyiyim çok şükür yatıyorum iğneyede başladım.
Elifcim sen uğurlu geldin allah senden bir değil binkere razı olsun eminecim seninde hayırlı uğurlu olsun...şimdi sabırla kese sonrada kalp atışlarını beklicez çok zor bir süreç ama pozitif olmalıyız allah tüm isteyenlerede nasip etsin.
eminecim peki hamilelik belirtisi falan varmıydı gögüs ağrısı kasık ağrısı falan bi de kaç gün geçti hastalığın
kızlar kaç gündür giremiyordum hem telefon bozuktu hemde doktordaydım.14 Şubat akşamı kendim evde test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım çünkü adet olmama daha 5 gün vardı sonra cumartesi acile gidip kan verdim kandada pozitif çıktı.ama akşamına biraz lekelenme oldu progesteron verdi doktor şimdi iyiyim çok şükür yatıyorum iğneyede başladım.
Elifcim sen uğurlu geldin allah senden bir değil binkere razı olsun eminecim seninde hayırlı uğurlu olsun...şimdi sabırla kese sonrada kalp atışlarını beklicez çok zor bir süreç ama pozitif olmalıyız allah tüm isteyenlerede nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?