Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben artık hiç birşey hissedemiyorum bilmiyorum yani be kan testti yapmıştım onda çıkmamıştı ama onu çok erken yapmıştım konuşmuştuk ya ondan sonra da hiç dikkat etmedim iğneye devam ettim okadar benimde bugün yarın adet olmam gerekiyor gögüslerimde hassasiyet var o kadar bazen enseden doğru başım dönüyor ama onu da artık kuruntu olarak düşünüyorum benim son adet tarihim 21 ocak ben 28 günde bir oluyorum bugün veya yarın olmam en kötü 21 olmam lazım bakalım artık bekliycem ben 21 de kadar ama... ( bide açık söylemek gerekirse bugün sizlerin hamile olduğunuzu öğrenince içimden bir anda test yapmak geldi :)

canım sağol sende olmasan kimse cevap yazmayacak aslında benm mutasyonumda olanlar ne kullandıklarını yazsalar çok sevinicem yani 0.2 lik kullansam aspirinde kullanmasam az mı gelir bilmiyorum

arkadaşlar merhaba daha önce bahsetmiştm mhtr 677 heterezigot sorunum var 2 düşük yaptım ilk haftalarda iki doktora gttm 1i uzman biri prof.. uzman olan hamile kalmadan 1 ay önce aspirin kalınca 0,4 lük iğne folik asit önerdi....prof olan doktor ise aspirine gerek yok şimdi b vitamini folik as.kullan kalınca 0,2 lik düşük doz iğne kullan diyor ikiside iyi doktor hamile kalınca hangisini yapsamki kararsızım...yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

senin dün olman gerekirdi. benim de 28 günde bir olur 18 ocak satım 14 ünde çıktı hesaplasana. senin de çıkar artık sanırım. akşam yapsana test)

benimde 677 heterizigot ve protein s düşük. ben hamile kalır kalmaz sadece 0,4 lük iğne başladı dr. geçen başka bir sorun için prof a gittiğimde. heterizigot olduğun için iğneye bile gerek yoktu dedi. ama ben iğne sayesinde bebeğimin durduğuna inanıyorum. çünkü ilk düşüğüm 6 haftalıktı. ikincide 10 haftalıktı. rahim içinde kanamada vardı. kalbi durdu. bu allaha şükür 22 haftaya geldi.

kanama değil de lekelenme tarzındaydı.hiç ultrason baktırmadım sadece kanda öğrendim. tolga hocaylada görüştüm 10 gün sonra kese için çağırdı.

amin canım benim amin.Rabbim hepimizden razı olsun.geçmiş olsun ama dikkat et kendine.bende merak ettiydim telefon numaran olsa arayacaktım inan.
canım çok sevindim ama sana demiştim ben demi ateşin çok iyi hamilelik haberi verirsin diye.sen bana bol bol dua et o bana yeter.ne mutlu bana ki size yardımcı olabildiysem....

şimdi kendine de bebişini de çok dikkat et.....

kanama değil de lekelenme tarzındaydı.hiç ultrason baktırmadım sadece kanda öğrendim. tolga hocaylada görüştüm 10 gün sonra kese için çağırdı.

Bernacım çok sevindim. 2011 aralıktan beri bu haberi bekliyorum valla inşallah herşey yolunda gider bundan sonra. Gözün aydın.

ben de cuma aradım ne zaman geliyim diye. sekreterine not bıraktım. o da haftaiçi gelsin demiş. ben de cumaya randevu aldım. senin randevun ne zaman.?

kızlar bu ateş ölçme yönteminde hamileliğinizi erken öğrenebiliyorsunuz.ben emineye de bernaya da ateşiniz iyi siz hamilesiniz dediydim.aslında aslınınkide iyi.ateşim düştü desede ortalamanın altına daha düşmedi.bende adetime 5 gün kala öğrendiydim.aslında adet tarihim geçtiydi ama geç yumurtladığım için 1 hafta ötelenmişti.

hem bu yöntemle yumurtlama gününüzü de öğreniyorsunuz.öyle adetten 14 gün çıkartmakla olmuyor.berna 28 günde adet olsada 12.gün yumurtladı.

aslı sıra sende yarın senden de güzel haberler alırız inşallah....

kızlar 3 te 3 olursa benim için bingo budur.....

kızlar bugün dr a gittim gebelik testi yaptı 9.3 çıktı dr bu değer normal değil dedi vajinal ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var dedi. 16 mm olmuş. içerde parça kalmış olabilir dedi. kürtajdan 30 gün sonra 10 un altına düşmeli dedi.benim 54 gün oldu. acil ankaraya kürtaj yapan dr a git dedi. bir daha kürtaj olabilirmişim. canım çok sıkkın imtihanlarım bitmiyor.Allahım sabır ver. ((((

canımmmmm üzülme,vardır bunda da hayır....sonradan olsa hamile kalmana da engel olurdu.sen nerdeydin ki ankaraya gideceksin yakın mı bali?o bakıp yapamaz mıymış bişeyler....senin ateşin hala vucudda bhcg old. için yüksek çıkıyor o zaman.sen git gel sanada bu yöntemi uygulayalım Rabbim izin verirse senden de ilk ayında güzel haberler alıcaz buna canı gönülden inanıyorum...

kızlar çok mutluyum yaaa.gerçekten.ben başkasına kısmetli gelirim.emine,berna,nazife hamileleik haberleriz beni mutlu etti.

inşalllah ama inşalllaaaahhh yarın aslı da güzel haber verir...............

ayyy şööyle baktımda bu saydan ilk doğum yapacak ben olacağım inşallah. arkamdan gelen çok maşallah. devamı da gelir inşallah.

sende takvim oluştursana.sizin emineyle yakın olur.emine 18 ocaktı sende 23 ocak...5 gün var aranızda.kurban bayramından sonra doğuracaksınız inşallah....bende bayramdan 12-13 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…