bi de çok gazım var onu da üşüttüm olarak düşünüyorum... ama kendimi tutatamıyorumm:))))))))))
yorum yapamıycam aam kendi durumumu söyleyim. gebelik öncesi günde 1 -b 12 vitamini, çinko ve folbiol kullandım. benim dr da aspirin kullandırmıyor. geçmiş olsun. ben de mthfr değerlerinin ikisi de heterozigot. ilk sayfayı incele istersen kimler ne kullanmış.
ben artık hiç birşey hissedemiyorum bilmiyorum yani be kan testti yapmıştım onda çıkmamıştı ama onu çok erken yapmıştım konuşmuştuk ya ondan sonra da hiç dikkat etmedim iğneye devam ettim okadar benimde bugün yarın adet olmam gerekiyor gögüslerimde hassasiyet var o kadar bazen enseden doğru başım dönüyor ama onu da artık kuruntu olarak düşünüyorum benim son adet tarihim 21 ocak ben 28 günde bir oluyorum bugün veya yarın olmam en kötü 21 olmam lazım bakalım artık bekliycem ben 21 de kadar ama... ( bide açık söylemek gerekirse bugün sizlerin hamile olduğunuzu öğrenince içimden bir anda test yapmak geldi :)
arkadaşlar merhaba daha önce bahsetmiştm mhtr 677 heterezigot sorunum var 2 düşük yaptım ilk haftalarda iki doktora gttm 1i uzman biri prof.. uzman olan hamile kalmadan 1 ay önce aspirin kalınca 0,4 lük iğne folik asit önerdi....prof olan doktor ise aspirine gerek yok şimdi b vitamini folik as.kullan kalınca 0,2 lik düşük doz iğne kullan diyor ikiside iyi doktor hamile kalınca hangisini yapsamki kararsızım...yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süpeeer gözün aydın kuzum. elif bize uğurlu geldi valla. ikimiz de 14 şubatta mı öğrendik yani) kanama da olmuş geçmiş olsun. dikkat et canım. maşallah ne bereketli bir yıl )) kanama varmı dışarıda? içeride ne kadar kanama alanın?
çok sevindim kuzum yaaa. inşallah bakalım yerleşme yeri ne alemde? pen de cuma gitcem. kan falan vermedim daha.
kızlar kaç gündür giremiyordum hem telefon bozuktu hemde doktordaydım.14 Şubat akşamı kendim evde test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım çünkü adet olmama daha 5 gün vardı sonra cumartesi acile gidip kan verdim kandada pozitif çıktı.ama akşamına biraz lekelenme oldu progesteron verdi doktor şimdi iyiyim çok şükür yatıyorum iğneyede başladım.
Elifcim sen uğurlu geldin allah senden bir değil binkere razı olsun eminecim seninde hayırlı uğurlu olsun...şimdi sabırla kese sonrada kalp atışlarını beklicez çok zor bir süreç ama pozitif olmalıyız allah tüm isteyenlerede nasip etsin.
kanama değil de lekelenme tarzındaydı.hiç ultrason baktırmadım sadece kanda öğrendim. tolga hocaylada görüştüm 10 gün sonra kese için çağırdı.
kanama değil de lekelenme tarzındaydı.hiç ultrason baktırmadım sadece kanda öğrendim. tolga hocaylada görüştüm 10 gün sonra kese için çağırdı.
kızlar bugün dr a gittim gebelik testi yaptı 9.3 çıktı dr bu değer normal değil dedi vajinal ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var dedi. 16 mm olmuş. içerde parça kalmış olabilir dedi. kürtajdan 30 gün sonra 10 un altına düşmeli dedi.benim 54 gün oldu. acil ankaraya kürtaj yapan dr a git dedi. bir daha kürtaj olabilirmişim. canım çok sıkkın imtihanlarım bitmiyor.Allahım sabır ver.((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?