üzülme canım bende 2 defa aynı duruma düştüm şimdi akıllandım vallakızlar dün çok çok silik çıkan testimi göstermiştim bugün kan tahlili yaptırmaya gittik anneme bişey dememiştim hiç ama kızımı ona bırakmak zorundaydım neyse anlattım akşam gittik hastaneye kızım da geldi ona anlatırken duydu çok heyecanlandı aslında ona söylemeyecektim verdik kanı tabi sonucu alana kadar dokuz doğurdum resmen sonuçmu 0.67 offf çok moralim bozuldu az çok bişeyler bekliyodum bukadar gecikmeye çünkü hep erken gelirdi hiç gecikmezdi yani hiçbişey yok. Annem acele ettin diyo eşim yine hevesimi kursağımda bıraktın diyo kızım zaten çok heveslenmişti sabahtan beri hep eli karnımda.Canım çok sıkkın sanki suçlu benim gibi 1 haftadır davul gibi şişim karın ağrısı kasık ağrısı hormonlardan duygularım karmakarışık beni anlayan yok maalesef
Canim aksam baktim vardim listede nasil yokum anlamadim??
canım ilk sayfada listemiz varya orda yoksun.
aayyy canım dur hemen telaşlanma yoktur inşallah öyle birşey sabret cnm nolur düzelecek inşallah herşeykızlar bugün dr a gittim gebelik testi yaptı 9.3 çıktı dr bu değer normal değil dedi vajinal ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var dedi. 16 mm olmuş. içerde parça kalmış olabilir dedi. kürtajdan 30 gün sonra 10 un altına düşmeli dedi.benim 54 gün oldu. acil ankaraya kürtaj yapan dr a git dedi. bir daha kürtaj olabilirmişim. canım çok sıkkın imtihanlarım bitmiyor.Allahım sabır ver.((((
kızlar çok mutluyum yaaa.gerçekten.ben başkasına kısmetli gelirim.emine,berna,nazife hamileleik haberleriz beni mutlu etti.
inşalllah ama inşalllaaaahhh yarın aslı da güzel haber verir...............
Bernacım çok sevindim. 2011 aralıktan beri bu haberi bekliyorum valla inşallah herşey yolunda gider bundan sonra. Gözün aydın.
Arkadasim 200 daha okudum toplamda 700 oldum rabbim kabul etsin .
İlk sayfada dedigin seyde bn yokum evet ama nasil yazilir bilmiyorum aslinda yazipta uzulmek istemiyorum bosver cnm yeteri kadr uzulduk zaten bide sayfayi her actigimda bunun icin kahrolmak istemiyorum yanlis anlama nolur;(
Bernacım çok sevindim. 2011 aralıktan beri bu haberi bekliyorum valla inşallah herşey yolunda gider bundan sonra. Gözün aydın.
cnm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah hep böyle güzel haberler alalım ne kadarlık listeyi güncelleyeyim
Canım gozun aydın sanada ne kadar guzel haberler, ınsallah darsı bana ve dıger pıhtıdaşlarıma,
kızlar halen kırmızıdan bır hber yok ama adet olacakmısım gıbı belım bacaklarım agrıyo, her an tetıkteyım, lutfen bana dua edınınsallah bır guzel haberde ben verırım, yarınıda beklesemmı bılmıyorum bu seferde gec kalmak ıstemıyorum,
Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim 4 gün önce kontrolüm vardı bebeğimin suyu bitmeye gelmiş idrarda enfeksiyon fln yok kontrolde 23+4 idi ama ultrason sonucu 24+1 yazıyodu bebek beslenemiyo dedi pıhtılaşma dedi plasentayla ilgili bi durummuş sanırım oksapar iğne verdi sabah akşam kullanıyorum 60 tane 1 ay boyunca vurulacam bide genetik test istedi onu yaptırdık 10 günden sonuçlanacak ne gibi sorunlar olabilir korkmalımıyım düzelirmi ?
canım okudum geçmişi. inşallah dr.un dediği gibi birşey yoktur. parça falan kalsa görülmezmi ultrasonda ben anlamadım. rahmin kalınlaşması yumurtlama falanla da alakalı olabilir. bir kereseinde ben bir dr. a gittim. yeni düşük yapmıştım ama kürtaj olmamıştım. adet gibi olmuştu düşük. dr. a gittiğimde adetimin 10-12. günü civarıydı. ultrasonla baktı ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi ve muhtemelen içeride parça olduğunu söyledi. ben de şaşırdım. ilaç verecekti inceltmek için. tam o ara ben içeride gördüğünüz yumurta olabilir mi. ben yumurtlama dönemimdeyim dedim. ve o da olabilir bu dönemde rahim duvarı da kalınlaşır dedi. ve o ara tamam müdahale etmeyelim adet olunca gel dedi. ben de adet oldum biter bitmez gittim ve dediğim gibi içeride hiçbirşey yoktu. umarım senin de öyle olur. alahım tekrar o kürtaj masasına yatırtmasın kimseyi.
canım hayırlı olsun. Allah kucağına sağ salim sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin...kızlar kaç gündür giremiyordum hem telefon bozuktu hemde doktordaydım.14 Şubat akşamı kendim evde test yaptım ve pozitif çıktı inanamadım çünkü adet olmama daha 5 gün vardı sonra cumartesi acile gidip kan verdim kandada pozitif çıktı.ama akşamına biraz lekelenme oldu progesteron verdi doktor şimdi iyiyim çok şükür yatıyorum iğneyede başladım.
Elifcim sen uğurlu geldin allah senden bir değil binkere razı olsun eminecim seninde hayırlı uğurlu olsun...şimdi sabırla kese sonrada kalp atışlarını beklicez çok zor bir süreç ama pozitif olmalıyız allah tüm isteyenlerede nasip etsin.
canım benim mutasyon daha fazla 3 mutasyonum var mtfhr a1298t ve c677t heterozigot ve 4g/5g var. benim iki düşüğüm var. 2. 0.4 lük clexan ve coraspin kullanmama rağmen 12 haftada kaybettim. dozu ayarlarken aptt miydi neydi öyle bişeylere bakıyorlarmış bana yapılmadı. İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın.canım sağol sende olmasan kimse cevap yazmayacak aslında benm mutasyonumda olanlar ne kullandıklarını yazsalar çok sevinicem yani 0.2 lik kullansam aspirinde kullanmasam az mı gelir bilmiyorum
canım ben kırıkkaledeyim yakın ankaraya. ama öğretmenim geçen hafta hasta olduğum için 1 hafta rapor aldım. şimdi dr a gidemiyorum gitsem olay olcak. cuma boş günüm. cuma gtcem inşallah. ankaradaki dr um telaş edilecek bişey olmadığını söyledi. Allah senden ve bu topicteki herkesten razı olsun.canımmmmm üzülme,vardır bunda da hayır....sonradan olsa hamile kalmana da engel olurdu.sen nerdeydin ki ankaraya gideceksin yakın mı bali?o bakıp yapamaz mıymış bişeyler....senin ateşin hala vucudda bhcg old. için yüksek çıkıyor o zaman.sen git gel sanada bu yöntemi uygulayalım Rabbim izin verirse senden de ilk ayında güzel haberler alıcaz buna canı gönülden inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?