Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bugün korkmadım desem yalan olur.2 saat sol kasığımın ağrısından öldüm.zehra pek yer açma ağrısı gibi değildi.tuvalete gitmeye korktum.şimdi hafif ama hala var.korkuyorum.Rabbime emanetiz....

üzülme canım bende 2 defa aynı duruma düştüm şimdi akıllandım valla
Canim aksam baktim vardim listede nasil yokum anlamadim??
canım ilk sayfada listemiz varya orda yoksun.

Son düzenleme:
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1300 kalan 8700 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Son düzenleme:
aayyy canım dur hemen telaşlanma yoktur inşallah öyle birşey sabret cnm nolur düzelecek inşallah herşey
kızlar çok mutluyum yaaa.gerçekten.ben başkasına kısmetli gelirim.emine,berna,nazife hamileleik haberleriz beni mutlu etti.
inşalllah ama inşalllaaaahhh yarın aslı da güzel haber verir...............

elif banada dua et sen hamişsin duan kabul olur canımm

Arkadasim 200 daha okudum toplamda 700 oldum rabbim kabul etsin .
İlk sayfada dedigin seyde bn yokum evet ama nasil yazilir bilmiyorum aslinda yazipta uzulmek istemiyorum bosver cnm yeteri kadr uzulduk zaten bide sayfayi her actigimda bunun icin kahrolmak istemiyorum yanlis anlama nolur;(

tamam hayatım bilgileri bana verecektin ben ekleyecektim sen nasıl istersen
benden teklif etmesi hayatım Allah kabul etsin ekliyorum.

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1500 kalan 8500 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

cnm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah hep böyle güzel haberler alalım ne kadarlık listeyi güncelleyeyim

Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim 4 gün önce kontrolüm vardı bebeğimin suyu bitmeye gelmiş idrarda enfeksiyon fln yok kontrolde 23+4 idi ama ultrason sonucu 24+1 yazıyodu bebek beslenemiyo dedi pıhtılaşma dedi plasentayla ilgili bi durummuş sanırım oksapar iğne verdi sabah akşam kullanıyorum 60 tane 1 ay boyunca vurulacam bide genetik test istedi onu yaptırdık 10 günden sonuçlanacak ne gibi sorunlar olabilir korkmalımıyım düzelirmi ?

Bernacım çok sevindim. 2011 aralıktan beri bu haberi bekliyorum valla inşallah herşey yolunda gider bundan sonra. Gözün aydın.

cnm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah hep böyle güzel haberler alalım ne kadarlık listeyi güncelleyeyim

Sagol canim darisi tüm isteyenlere enson adet tarihim 23 ocak 3-4 haftalik herhalde

Canım gozun aydın sanada ne kadar guzel haberler, ınsallah darsı bana ve dıger pıhtıdaşlarıma,

kızlar halen kırmızıdan bır hber yok ama adet olacakmısım gıbı belım bacaklarım agrıyo, her an tetıkteyım, lutfen bana dua edın ınsallah bır guzel haberde ben verırım, yarınıda beklesemmı bılmıyorum bu seferde gec kalmak ıstemıyorum,

kuzum hakkımızda hayırlısı rabbim boş çıkarmasın inşallah gönlüne göre versin. amin.

canım korkma allahın izniyle hiçbir şey olmaz. iğneye başlamışsın. bebeğin bu kadar gelişmiş bundan sonra da birşey olmaz. eğe genetik pıhtılaşma testinde sıkıntı varsa da ikinci bebekte sıkıntı yaşayabilirsin o zamanda hamile kalır kalmaz iğneye başlarsın.

canım okudum geçmişi. inşallah dr.un dediği gibi birşey yoktur. parça falan kalsa görülmezmi ultrasonda ben anlamadım. rahmin kalınlaşması yumurtlama falanla da alakalı olabilir. bir kereseinde ben bir dr. a gittim. yeni düşük yapmıştım ama kürtaj olmamıştım. adet gibi olmuştu düşük. dr. a gittiğimde adetimin 10-12. günü civarıydı. ultrasonla baktı ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi ve muhtemelen içeride parça olduğunu söyledi. ben de şaşırdım. ilaç verecekti inceltmek için. tam o ara ben içeride gördüğünüz yumurta olabilir mi. ben yumurtlama dönemimdeyim dedim. ve o da olabilir bu dönemde rahim duvarı da kalınlaşır dedi. ve o ara tamam müdahale etmeyelim adet olunca gel dedi. ben de adet oldum biter bitmez gittim ve dediğim gibi içeride hiçbirşey yoktu. umarım senin de öyle olur. alahım tekrar o kürtaj masasına yatırtmasın kimseyi.

şenay bana cvp yazdın sanırım. ankaradaki dr umu aradım. o da senin dedğin gibi konuştu. sakın kürtaj olma dedi. cuma günü gidicem kontrole. rahim kalınlaşması için de adet dönemin yaklaşıyor olabilir 16 mm adet olan bir kadın için çok normal bir kalınlık dedi. drla konuşunca rahatladım inşallah dediği gibidir. herşey yolundadır. bu arada iyi dileklerin için çok sağol. Rabbim kimseyi kürtaj olmak zorunda bırakmasın.

canım hayırlı olsun. Allah kucağına sağ salim sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı nasip etsin...
canım sağol sende olmasan kimse cevap yazmayacak aslında benm mutasyonumda olanlar ne kullandıklarını yazsalar çok sevinicem yani 0.2 lik kullansam aspirinde kullanmasam az mı gelir bilmiyorum
canım benim mutasyon daha fazla 3 mutasyonum var mtfhr a1298t ve c677t heterozigot ve 4g/5g var. benim iki düşüğüm var. 2. 0.4 lük clexan ve coraspin kullanmama rağmen 12 haftada kaybettim. dozu ayarlarken aptt miydi neydi öyle bişeylere bakıyorlarmış bana yapılmadı. İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın.
canım ben kırıkkaledeyim yakın ankaraya. ama öğretmenim geçen hafta hasta olduğum için 1 hafta rapor aldım. şimdi dr a gidemiyorum gitsem olay olcak. cuma boş günüm. cuma gtcem inşallah. ankaradaki dr um telaş edilecek bişey olmadığını söyledi. Allah senden ve bu topicteki herkesten razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…