duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)
« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]120[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 50 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 1300 kalan 8700 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin[/QUOT
canım 250 tane dua okudum eklermisin. selma
benimde 677 heterizigot ve protein s düşük. ben hamile kalır kalmaz sadece 0,4 lük iğne başladı dr. geçen başka bir sorun için prof a gittiğimde. heterizigot olduğun için iğneye bile gerek yoktu dedi. ama ben iğne sayesinde bebeğimin durduğuna inanıyorum. çünkü ilk düşüğüm 6 haftalıktı. ikincide 10 haftalıktı. rahim içinde kanamada vardı. kalbi durdu. bu allaha şükür 22 haftaya geldi.
Canım gozun aydın sanada ne kadar guzel haberler, ınsallah darsı bana ve dıger pıhtıdaşlarıma,
kızlar halen kırmızıdan bır hber yok ama adet olacakmısım gıbı belım bacaklarım agrıyo, her an tetıkteyım, lutfen bana dua edınınsallah bır guzel haberde ben verırım, yarınıda beklesemmı bılmıyorum bu seferde gec kalmak ıstemıyorum,
yok canım kullanmıyorum.çubuk kraker veyatarak atlatmaya çalışıyorum.benim doktorum kusmadıktan sonra ilaç ve serum vermiyor dinlen karanlık odada dinlen diyor.
bu sabah ilk defa safra çıkarttım ama....
seninle aramızda 5 gün varmış....
merhaba kızlar ben de 17 temmuzda kürtaj oldum 11 haftalıkdı ve tüm testleri yaptırdıktan sonra mtht 677 HETEROZİGOT olduğumu öğrendim. Konya da yaşıyorum prof metin çapar 'a gidiyorum medicana hastanesinde çok iyi bir insan onun sayesinde süt hormonlarımın fazla çalıştığını öğrendim ve dostınex kullandım prolaktin seviyem düştü ve artık bebek istiyoruz inşallah bu ay olur bebiş. normalde adetim 28 günde bir olur geçen ay 25 günde oldum bakalım bu ay inşallah olmam son adet tarihim 30 ocak. Yarın ilk işim ateş ölçer almak olacak bende denemek istiyorum nasıl yapılıyor tam anlamadım aslında hamileysen ateşin yüksek mi oluyor ? Bu arada benim için de dua edin lütfen ben de duaya başlayacam. Bu arada doktorum bana hastalığımla ilgili baya bi açıklama yaptı ve normalde çoğu doktor bu hastalığa aspirin verir ve sonra tekrar düşüğe sebep olur bunun çaresi iğne dedi hamile olduğunu öğrenince başlayacaz dedi. Allah isteyen herkese evlat versin.
selvı ıstersen doktora gıdene kadar genede atesınıolcmeye devam edelım.kanamn tam anamıyla dun mu basladı.dun atesın 37.1dı demı. selma canım bernanın grafıgı bos yarın sabah atesını yatakktan kalkmadan olc ve bana ozelden yolla.selvı sende ozelden mesaj atkı hergun gıremesemde gırdıgım zaman toplu gırıs yaparım.sız bana ılk adet gununuzu ve kac gunde bır adet oldugunuzu ozelden yazın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?