Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım aspirin hiç kullanmadın yani öylemi? banada prof aspirine gerek yok hamile kalınca düşük doz heparin iğnesi olursun dedi senin iğnende düşük dozmu oluyor yani o.4 lük

Sagol canim darisi sana sendende güzel haberler bekliyoruz seninde adetin gecikti evde bir test yapsan....

ne güzel hamile sayımız artmış hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin... Darısı isteyenlere olsun...

hilal nasıl oldun canım epeydir yazamıyorum işlerim bu aralar yoğun forma bir göz atıp çıkıyorum....

Bende 250 tane okudum. Allahım kabul etsin. Hepimize yardım etsin.
Bu süreci inşallah kazasız belasız hayırlısıyla atlatırız kızlar:)))

19 gün geç kalan adetim bugün geldi yarın doktora gidicektim artık adetliyken bu duayı yapamıyomuyuz internette dua niyetine yapabileceğimiz yaziyo ama yapayım mı yapmayayım mı ne diyosunuz?

arkadaşlar cleksan sizde de baş ağrısı ve burun kanaması yapıyor mu ben de sürekli bir baş ağrısı var özellikle akşamları dün doktorum cleksandan kaynaklanabileceğini söyledi ve parol ağrı kesici verdi ama ben ilaç kullanmaktan yana da değilim baş ağrısından akşamları tadım tuzum kalmadı....

biliyorum durumun buna çok müsait değil ama anlaşılan sen bu işi biliyosun bugün 19 gün geç kalan adetim geldi sonunda ateş öiçme yöntemini denemek istiyorum tabiki Allah nasip edecek biliyorum ama bu aralar eşimin ailesiyle sıkıntılarımız var zaten adetimin geç kalma sebebi bu çok moralim bozuldu çok üzüldüm. eğer onlara bu haberi verebilirsem bizi biraz rahat bırakacaklarına inanıyorum.sana yük olmamak için tabloyu oluşturmaya çalıştım ama başaramadım senden ricam bana yardım edebilirmisin benim yapabileceğim şekildeyse takibini bende yaparım. ama eğer yapamam dersen seni de anlarım merak etme sonuçta hamilesin bulantıların var sıkıntıların oluyo biliyorum

yok canım kullanmıyorum.çubuk kraker veyatarak atlatmaya çalışıyorum.benim doktorum kusmadıktan sonra ilaç ve serum vermiyor dinlen karanlık odada dinlen diyor.

bu sabah ilk defa safra çıkarttım ama....
seninle aramızda 5 gün varmış....

Evet canım... Allah tamamına erdirir inşallah. Dün doktora gittim. 6 hafta 5 günlük gözüktü. 7. haftamdayım yani.
Ben sabahları kusuyorum genelde. Acıktıkça mide salgım artıyor ve rahatsız ediyo beni. Bişey yemekte pek içimden gelmiyo.
Bir de bu diyet olayı çok zorluyor beni. Herşey sınırlı , sürekli sebze meyve bir yere kadar...

yazmıştım daha önce kimse cevap vermemişti belki geç saatte yazdığım içindir.

canım sorunun cevbı ates ölçme topigi var orda.biz sadece o yöntemi önerdik.adetinin ilk gunu ya da ıkıncı gunu sabahyataktan kalkmadan olceceksın.ıster evde kendın grafık yap ıstersende ates olcme topıgının ılk sayfasında anlatılan sekılde grafık olustur.

selvı ıstersen doktora gıdene kadar genede atesınıolcmeye devam edelım.kanamn tam anamıyla dun mu basladı.dun atesın 37.1dı demı. selma canım bernanın grafıgı bos yarın sabah atesını yatakktan kalkmadan olc ve bana ozelden yolla.selvı sende ozelden mesaj atkı hergun gıremesemde gırdıgım zaman toplu gırıs yaparım.sız bana ılk adet gununuzu ve kac gunde bır adet oldugunuzu ozelden yazın...

canım niye anlamadım ama özelden msj atamıyormuşum sanırım msj sana ulaşmamıştır. o yüzden burdan yazayım dedim adet tarihim 19-02-2013 yani bugün ateşim 36.5 bazen bikaç gün ileri gitsede genelde 32 günde falan adet olurum küçük çapta düzensizliğim var yani sana ne desem bilmiyorum çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…