biliyorum durumun buna çok müsait değil ama anlaşılan sen bu işi biliyosun bugün 19 gün geç kalan adetim geldi sonunda ateş öiçme yöntemini denemek istiyorum tabiki Allah nasip edecek biliyorum ama bu aralar eşimin ailesiyle sıkıntılarımız var zaten adetimin geç kalma sebebi bu çok moralim bozuldu çok üzüldüm. eğer onlara bu haberi verebilirsem bizi biraz rahat bırakacaklarına inanıyorum.sana yük olmamak için tabloyu oluşturmaya çalıştım ama başaramadım senden ricam bana yardım edebilirmisin benim yapabileceğim şekildeyse takibini bende yaparım. ama eğer yapamam dersen seni de anlarım merak etme sonuçta hamilesin bulantıların var sıkıntıların oluyo biliyorum
yazmıştım daha önce kimse cevap vermemişti belki geç saatte yazdığım içindir.
arkadaşlar cleksan sizde de baş ağrısı ve burun kanaması yapıyor mu ben de sürekli bir baş ağrısı var özellikle akşamları dün doktorum cleksandan kaynaklanabileceğini söyledi ve parol ağrı kesici verdi ama ben ilaç kullanmaktan yana da değilim baş ağrısından akşamları tadım tuzum kalmadı....
arkadaşlar cleksan sizde de baş ağrısı ve burun kanaması yapıyor mu ben de sürekli bir baş ağrısı var özellikle akşamları dün doktorum cleksandan kaynaklanabileceğini söyledi ve parol ağrı kesici verdi ama ben ilaç kullanmaktan yana da değilim baş ağrısından akşamları tadım tuzum kalmadı....
yok canım kullanmıyorum.çubuk kraker veyatarak atlatmaya çalışıyorum.benim doktorum kusmadıktan sonra ilaç ve serum vermiyor dinlen karanlık odada dinlen diyor.
bu sabah ilk defa safra çıkarttım ama....
seninle aramızda 5 gün varmış....
kızlar yine üzgün ve yine moralim bozuk dündendir ağlıyorum desteğinize ihtiyacm var dün doktora gittik o kan pıhtısı hala aynı şekilde duruyo neyse dedik sonra dr ayrıntılı bi şekilde baktı bebekte bi sıkıntı yok ama sanki biraz bağırsakları parlak dedi bu dedi şeyi gösteryo ya bebekte sorun var ya sorun yok ya da bebek içerde kanama olduğu için kanı yutmuş olabilr dedi ben de kendimi bununla teselli ediyorum belki kanı yutmuş çünkü içerde kanamam var çok stres yaptk doktorum çok ii bi prof ultrasonu da baya iyi istiyosanız çok stresli iseniz amniyosentez yapabilirsinz dedi ama dedikki bitek bu sorun içinse gerek yok o da dedi size sadece risk var yani yüksek risk değil eşimle dedik bi sorun çıksa da biz bebeğimiize hayatta kıymayız ah ah çok zor bu hamilelik duanızı esirgemeyin 20. haftada b idaha gelin dedi umatım kötü bişey demez üstelik 2li taramam temiz çıktı bebeğin ölçümleri gelişimi de iyi ense kalınlğı burun kemiği herşey düzgün inş. bişey yoktur
canım bendede 677 heterezigot var bana da hamile kalınca iğne dedi aspirin vermedi prof ama bazılarıda kalmadan 1 ay önce aspirinde kullanmak lazım diyrlar senn doktorunda sadece iğne dedi dimi peki kaçlık iğne verecek acaba??benim doktorum düşük doz dedi düşük doz dedikleri kaçlık iğne oluyorki
burdan biri ekşşi elma da iyi gelir demişti. ekşi olmazsa normal elma da iyi gelir demişti.
Evet ben demistim elmayi kuzenim hep kabuklu elma yedigimi ve inun cok iyi geldgini siylemisti kayinvalidemde petibor biskuvi iyi geliyo demisti sen bilirsin elifcigim
nerdesin haberler nasıl ? ateş ne alemde ?
kızlar hamileliği çok istiyoruz ama ne olur biliyorum siz de aynı şeyi söylüyosunuz ama hamileliğin hayrlısını sağlıklısını isteyin tam 3 hafta oldu ömrümden ömür gitti ve gittikçe daha farklı sorunlarla karşılaşyoruz dün dr bakarken dedim bu yataktan bi kalkaym bidaha doktorlara falan gelmem dedim resmen ter atıyodum.yine de herşey allahtan kendimi allaha emanet ettim inş. kızın sağlıklıdr ve hayrlısyla kucağıma alırım
Emine atesim yukseldi bugun, adette olmadim 2 gun gecti, bugun kan testi yaptiramicam ananemiz cok hasta, insallah yarin ama cok stresliyim valla,sabah ilk isim kan vermek olacak
kaç oldu ateşin. seninki de sık kullanılanlarımda ekli biliyorsun. bence elif biliyor bu işi. bence de hamilesin. haberlerini bekliyoruz canım.
kızlar yine üzgün ve yine moralim bozuk dündendir ağlıyorum desteğinize ihtiyacm var dün doktora gittik o kan pıhtısı hala aynı şekilde duruyo neyse dedik sonra dr ayrıntılı bi şekilde baktı bebekte bi sıkıntı yok ama sanki biraz bağırsakları parlak dedi bu dedi şeyi gösteryo ya bebekte sorun var ya sorun yok ya da bebek içerde kanama olduğu için kanı yutmuş olabilr dedi ben de kendimi bununla teselli ediyorum belki kanı yutmuş çünkü içerde kanamam var çok stres yaptk doktorum çok ii bi prof ultrasonu da baya iyi istiyosanız çok stresli iseniz amniyosentez yapabilirsinz dedi ama dedikki bitek bu sorun içinse gerek yok o da dedi size sadece risk var yani yüksek risk değil eşimle dedik bi sorun çıksa da biz bebeğimiize hayatta kıymayız ah ah çok zor bu hamilelik duanızı esirgemeyin 20. haftada b idaha gelin dedi umatım kötü bişey demez üstelik 2li taramam temiz çıktı bebeğin ölçümleri gelişimi de iyi ense kalınlğı burun kemiği herşey düzgün inş. bişey yoktur
canım ben de burun kanaması yapmadı ama başağrım hep vardı özellikle 3 ayın bitiminden sonra başladı gebelik ilerledikçe azalıyo ağrılar kafana takma ayrıntılı ultrasona girdin mi canım? parolu rahatlıkla içebilirsin bebeğe geçmiyo
bende henüz bir yan etki yapmadı. bence de parol falan kullanma. kaçta yapıyorsun iğneni. yatmaya yakın yapsan belki daha iyi olur. iğneden hemen sonra mı ağrın oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?