Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar yine üzgün ve yine moralim bozuk dündendir ağlıyorum desteğinize ihtiyacm var dün doktora gittik o kan pıhtısı hala aynı şekilde duruyo neyse dedik sonra dr ayrıntılı bi şekilde baktı bebekte bi sıkıntı yok ama sanki biraz bağırsakları parlak dedi bu dedi şeyi gösteryo ya bebekte sorun var ya sorun yok ya da bebek içerde kanama olduğu için kanı yutmuş olabilr dedi ben de kendimi bununla teselli ediyorum belki kanı yutmuş çünkü içerde kanamam var çok stres yaptk doktorum çok ii bi prof ultrasonu da baya iyi istiyosanız çok stresli iseniz amniyosentez yapabilirsinz dedi ama dedikki bitek bu sorun içinse gerek yok o da dedi size sadece risk var yani yüksek risk değil eşimle dedik bi sorun çıksa da biz bebeğimiize hayatta kıymayız ah ah çok zor bu hamilelik duanızı esirgemeyin 20. haftada b idaha gelin dedi umatım kötü bişey demez üstelik 2li taramam temiz çıktı bebeğin ölçümleri gelişimi de iyi ense kalınlğı burun kemiği herşey düzgün inş. bişey yoktur

kızlar hamileliği çok istiyoruz ama ne olur biliyorum siz de aynı şeyi söylüyosunuz ama hamileliğin hayrlısını sağlıklısını isteyin tam 3 hafta oldu ömrümden ömür gitti ve gittikçe daha farklı sorunlarla karşılaşyoruz dün dr bakarken dedim bu yataktan bi kalkaym bidaha doktorlara falan gelmem dedim resmen ter atıyodum.yine de herşey allahtan kendimi allaha emanet ettim inş. kızın sağlıklıdr ve hayrlısyla kucağıma alırım

19 gün geç olmş adetin şaşırttı beni. üstüne görme denen şey olmasın? normal adet gibi mi oluyorsun. belki hamilesin olabilir mi?

yazmıştım daha önce kimse cevap vermemişti belki geç saatte yazdığım içindir.

canım bendede 677 heterezigot var bana da hamile kalınca iğne dedi aspirin vermedi prof ama bazılarıda kalmadan 1 ay önce aspirinde kullanmak lazım diyrlar senn doktorunda sadece iğne dedi dimi peki kaçlık iğne verecek acaba??benim doktorum düşük doz dedi düşük doz dedikleri kaçlık iğne oluyorki

canım ben de burun kanaması yapmadı ama başağrım hep vardı özellikle 3 ayın bitiminden sonra başladı gebelik ilerledikçe azalıyo ağrılar kafana takma ayrıntılı ultrasona girdin mi canım? parolu rahatlıkla içebilirsin bebeğe geçmiyo

bende henüz bir yan etki yapmadı. bence de parol falan kullanma. kaçta yapıyorsun iğneni. yatmaya yakın yapsan belki daha iyi olur. iğneden hemen sonra mı ağrın oluyor.

burdan biri ekşşi elma da iyi gelir demişti. ekşi olmazsa normal elma da iyi gelir demişti.

2 aylık hamileyim daha önce hiç düşük yapmamama rağmen ailemde sorun olduğu için hamile olduğumu öğrenince genetik test yaptırdım ve heterozigot 677, A1298c ve 5 leiden çıktı. Henüz sonuçları doktoruma göstermedim... Endişe verici bir durum... Hepimize iyi şanslar diliyorum...

hilalcim. bebeğin Allaha emanet. dua edip duruyoruz rabbim görüyor hepimizin durumunu. içini ferah tut. iyi olacak inşallah. dediğin gibi neticede doğacak o yavru. zaman herşeyin ilacı. neler neler duyuyoruz. ama doğunca bakıyorlar hiçbirşey yok bebekte. öyle olacak inşallah.dualarımıza devam ediyoruz. Kötü birşey çıkmaz Allahın izniyle. moralini yüksek tut. bebeğine de pozitif enerji ver.

benim bildiğim 0,2 0,4 ve 0,6 lık oluyor. düşük doz 0,2 dir sanırım.

Hildan canim ya dualarimiz seninle allahin izniyle sagsalim atlatacaksin, bu bizim sinavimiz, bende okadar uzuluyorum okadar uzuluyorumki ama diorum herseyde bir hayir var, allah hepimize hayirlisi ne ise onu versin, canim emin ol bu sikintilarinin mukafatini kat kat alacaksin

Emine atesim yukseldi bugun, adette olmadim 2 gun gecti, bugun kan testi yaptiramicam ananemiz cok hasta, insallah yarin ama cok stresliyim valla,sabah ilk isim kan vermek olacak

kaç oldu ateşin. seninki de sık kullanılanlarımda ekli biliyorsun. bence elif biliyor bu işi. bence de hamilesin. haberlerini bekliyoruz canım.

kaç oldu ateşin. seninki de sık kullanılanlarımda ekli biliyorsun. bence elif biliyor bu işi. bence de hamilesin. haberlerini bekliyoruz canım.

sen tablomu gorebılıyosan bak canım, 36.4 oldu bugun ınsallah canımm , allah elıfee saglıklı bebışler versın ınsallahh

bende henüz bir yan etki yapmadı. bence de parol falan kullanma. kaçta yapıyorsun iğneni. yatmaya yakın yapsan belki daha iyi olur. iğneden hemen sonra mı ağrın oluyor.

hilalciğim kendini üzme içerde kanama alanı olduğu bebek kan yutmuştur. ikili test sonucunda iyi çıkmış inşallah üçlü testte iyi çıkar... sen moralini yüksek tut ki bebeğin de etkinmesin hem bizim çok güzel kızlarımız olacak inşallah... baş ağrısı ilk başlarda daha hafif oluyordu şu an omuzlardan başıma doğru bir ağrı oluyor ve gözlerimde ağrıyor gittikçe daha da arttı anlayacağın, ben de prof. gidiyorum hiç memnun değilim ve de gitmeyi bıraktım... çok anlayışsız hiçbir şey sorulmuyor, maalesef ayrıntılı ultrasyon bulunduğum yerde hastahanelerin hiçbirinde yok özel hastahanede de bir doktorum var o da tecrübeli, bilgili ve de çok cana yakın özelde bir radyoloji uzmanı önerdi muayene ücreti 280 TL miş ama daha erken dedi 23. haftada gideceğim inşallah keşke her fırsatta ayrıntılı ultrasyona gidebilsem ama maddi açıdan o da mümkün değil...

ben buna hiç dikkat etmedim canım iğnemi akşam saatlerinde yapıyorum gündüzleri baş ağrısı hafif oluyor iğne vurulduktan sonra baş ağrısı omuz ağrısı oluyor ve gözüme de vuruyor ben miğrenden şüpheleniyorum bakalım devam edecek olursa bir dahiliyeye gidecem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…