- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
nasıl oldun elifçim.sancın ne alemde. biraz daha iyi misin?
aslını ateşi 36,4 müş nasıl? iyi di mi? üçte üç yapacak gibisin? sen mübarek insansın kız))
ben de dün akşam çok üşüdüm.ankara dün çok soğuktu. rüzgar mı aldım ne? akşam evde titredim resmen. gece 4 te uyandım. belim ve karnım ağrıyordu. alt tarafta da zonklama gibi birşeyler oldu. korktum. sabah hasta gibiydim. soğuk aldım sanırım. bugün de bitkin bir haldeyim. işime yakın sağlık ocağına gidiyim dedim. kan verebilirsem diye. ama kayıtlı olduğum yer dışında bakılmıyormuş. kan veremeden geldim.
selvi canım senin kanamanın kaçıncı günü.tam anlamıyla kırmızı kanaman ne zaman başladı.kaç gün sürecek bide bana kanaman bitince kanamam bitti de tamam.sana verdiğim adresten takip edersin ateş durumunu yumurtlama durumunu.
selma;senin adetin kaç gün sürüyor.adetin bitince bana akıntı durumunu da yapışkan.kremsi,sulu,yumurta akı gibi yaz olur mu?eğer 18.gün yumurtlarsan 8 mart yumurtlama gübnün ama erken ya da geç olabilir.
sende
40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com
burdan ateşini ve yumrutlama durumunu takip edersin.girişleri ben yapcam sen fikir sahibi olmak için bakacaksın....
canım bugün sancım yokta dün çoktu gece de alttan alttan vurdu.evet bence de aslı hamile üçte üç olacak gibi ya baaklım hayırlısı sağlıklısı....bende 2 gecedir hiç ısınamıyorum sırtıma ayağıma kar yağıyor resmen.ben kan verdim bugün şeker için ama galiba kızlar bende şeker var.
ekşi elmayı ve nanae sekerini de yiyorum ama şeker var galiba ondan onlara çok yüklenmek istemiyorum.ara ara yiyiorum ondan da.
canım çok üzüldüm.dediğin gibi hamileleik istiyoruz ama onun için ben kendim içinde sizin içinde hep böyle dua ediyorum:hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim nasip et Rabbim diye....sonuçta bizde onlarda risk grubu altındayız....
iyi bari bugün dahad iyiymişsin. kontrolün ne zaman. ne sıklıkla çağırıyor dr un. kalp atışını duyduktan sonra hiç gitmedin değil mi?
iş gereği ayaktasın değil mi canım? ondan yoruluyorsun sanırım. ben de dediğim gibi bugün sağlık ocağına falan gittimya. nasıl yorulmuşum. ufak şeyler bile biziçok yoruyor. senin de ondan olmuştur sancın falan herhalde. mümkün olduğunca dikkat etmeye çalış canım.
Hildan canim ya dualarimiz seninle allahin izniyle sagsalim atlatacaksin, bu bizim sinavimiz, bende okadar uzuluyorum okadar uzuluyorumki ama diorum herseyde bir hayir var, allah hepimize hayirlisi ne ise onu versin, canim emin ol bu sikintilarinin mukafatini kat kat alacaksin
canım bugün sancım yokta dün çoktu gece de alttan alttan vurdu.evet bence de aslı hamile üçte üç olacak gibi ya baaklım hayırlısı sağlıklısı....bende 2 gecedir hiç ısınamıyorum sırtıma ayağıma kar yağıyor resmen.ben kan verdim bugün şeker için ama galiba kızlar bende şeker var.
ekşi elmayı ve nanae sekerini de yiyorum ama şeker var galiba ondan onlara çok yüklenmek istemiyorum.ara ara yiyiorum ondan da.
canım çok üzüldüm.dediğin gibi hamileleik istiyoruz ama onun için ben kendim içinde sizin içinde hep böyle dua ediyorum:hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim nasip et Rabbim diye....sonuçta bizde onlarda risk grubu altındayız....
İnş.canim çùnkü 3 haftadr bir gece bile rahat yatmadm ondan öncesni saymiyorum bile umarm bebegimi ssglicakla kucagima alirm
kızlar hamileliği çok istiyoruz ama ne olur biliyorum siz de aynı şeyi söylüyosunuz ama hamileliğin hayrlısını sağlıklısını isteyin tam 3 hafta oldu ömrümden ömür gitti ve gittikçe daha farklı sorunlarla karşılaşyoruz dün dr bakarken dedim bu yataktan bi kalkaym bidaha doktorlara falan gelmem dedim resmen ter atıyodum.yine de herşey allahtan kendimi allaha emanet ettim inş. kızın sağlıklıdr ve hayrlısyla kucağıma alırım
hilalcim. bebeğin Allaha emanet. dua edip duruyoruz rabbim görüyor hepimizin durumunu. içini ferah tut. iyi olacak inşallah. dediğin gibi neticede doğacak o yavru. zaman herşeyin ilacı. neler neler duyuyoruz. ama doğunca bakıyorlar hiçbirşey yok bebekte. öyle olacak inşallah.dualarımıza devam ediyoruz. Kötü birşey çıkmaz Allahın izniyle. moralini yüksek tut. bebeğine de pozitif enerji ver.
doğru söylüyosun canım allah hayırlısıyla versin inşallah. canım üzülme bence hiçbirşey olmayacak. bir sınavdan geçiyosun. zor bir dönem ama umarım başarıyla ve sağlıkla atlatacaksın. inşallah kızın sağlıkla doğar canım. ken. i.b.
selviciğim iyiki sizlerde varsınız bizi bizden daha iyi anlayan olmaz....sen üzülme millet ne derse desin.yengeler arada öyle domuzluk yapar.ben 1 yıldır abimin rahmetlinin emanetlerine hasretim.bizim gelinde çocukları bizden soğuttu göstermiyorda telefonlarad çıkmıyor.Allah ıslah etsin demekken başka çare yokki.kendiside 2 tane gelin sahibi olacak Rabbimin adeleti sonsuzdur.
emine evet canım iş gereği ayaktayım.sağlık ocağı yakın old. halde bugün yürüyerek oraya gittim nefes nefese kaldım ölecem sandım
ya benim birde gece 7den sonra çok çarpıntım oluyor.ölüyorum çarpıntıdan.ilk gebeliğimde de olurdu ama bunda çok.tansiyondan mı yoksa bebeğin kalp atışından mı kan dolaşımından mı bilmem.ara da burnum da kanıyor.
emine kontrole cumartesi giidcem.benimki 1 ay sonraya çağırdı ama biz eşimle ilk haftalarda 2 haftada bir gidelim dedik.şimdii gidince her şey yolundaysa 8+4 olcak.sonra 1 ay sonra giderim ense kalınlığı ve ikili tets için.o zamana cinsiyeti de belli olur inşallah
öncelikle geçmiş olsun. bence muhakkak pıhtılaşma testlerini yaptır. üniv hastanelerinde 3 düşüğüm var dersen yaparlar.
bir şey soracam.
doğum kontrol hapları pıhılaşmayı tetikliyormuşya acaba hepiniz doğum kontrol hapı kullandınız mı? kızımda böyle birşey yaşamamışken sonrasında bunları yaşama sebebim bu olabilir mi? ben doğumdan sonra 1 yıl (tam hatırlamıyorum belki de 2 yıl) düzenli olarak yasmin kullandım. sizlerde durum nedir. ya da doğum kontrol hapı hiç kullanmadığı halde pıhtılı olan varmı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?