elifçim burun kanamam ve çarpıntım var demişsin. zannedersem tansiyonunla alakalı olabilir. tuza dikkat ediyor musun. aman deyim tansiyon problemin yoksa bile az tuzlu yemeye gayret et. inşallah sorunsuz atlatırsın canım.
canım okudum geçmişi. inşallah dr.un dediği gibi birşey yoktur. parça falan kalsa görülmezmi ultrasonda ben anlamadım. rahmin kalınlaşması yumurtlama falanla da alakalı olabilir. bir kereseinde ben bir dr. a gittim. yeni düşük yapmıştım ama kürtaj olmamıştım. adet gibi olmuştu düşük. dr. a gittiğimde adetimin 10-12. günü civarıydı. ultrasonla baktı ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi ve muhtemelen içeride parça olduğunu söyledi. ben de şaşırdım. ilaç verecekti inceltmek için. tam o ara ben içeride gördüğünüz yumurta olabilir mi. ben yumurtlama dönemimdeyim dedim. ve o da olabilir bu dönemde rahim duvarı da kalınlaşır dedi. ve o ara tamam müdahale etmeyelim adet olunca gel dedi. ben de adet oldum biter bitmez gittim ve dediğim gibi içeride hiçbirşey yoktu. umarım senin de öyle olur. alahım tekrar o kürtaj masasına yatırtmasın kimseyi.
bir şey soracam.
doğum kontrol hapları pıhılaşmayı tetikliyormuşya acaba hepiniz doğum kontrol hapı kullandınız mı? kızımda böyle birşey yaşamamışken sonrasında bunları yaşama sebebim bu olabilir mi? ben doğumdan sonra 1 yıl (tam hatırlamıyorum belki de 2 yıl) düzenli olarak yasmin kullandım. sizlerde durum nedir. ya da doğum kontrol hapı hiç kullanmadığı halde pıhtılı olan varmı aramızda?
kızlar yine üzgün ve yine moralim bozuk dündendir ağlıyorum desteğinize ihtiyacm var dün doktora gittik o kan pıhtısı hala aynı şekilde duruyo neyse dedik sonra dr ayrıntılı bi şekilde baktı bebekte bi sıkıntı yok ama sanki biraz bağırsakları parlak dedi bu dedi şeyi gösteryo ya bebekte sorun var ya sorun yok ya da bebek içerde kanama olduğu için kanı yutmuş olabilr dedi ben de kendimi bununla teselli ediyorum belki kanı yutmuş çünkü içerde kanamam var çok stres yaptk doktorum çok ii bi prof ultrasonu da baya iyi istiyosanız çok stresli iseniz amniyosentez yapabilirsinz dedi ama dedikki bitek bu sorun içinse gerek yok o da dedi size sadece risk var yani yüksek risk değil eşimle dedik bi sorun çıksa da biz bebeğimiize hayatta kıymayız ah ah çok zor bu hamilelik duanızı esirgemeyin 20. haftada b idaha gelin dedi umatım kötü bişey demez üstelik 2li taramam temiz çıktı bebeğin ölçümleri gelişimi de iyi ense kalınlğı burun kemiği herşey düzgün inş. bişey yoktur
canım okudum geçmişi. inşallah dr.un dediği gibi birşey yoktur. parça falan kalsa görülmezmi ultrasonda ben anlamadım. rahmin kalınlaşması yumurtlama falanla da alakalı olabilir. bir kereseinde ben bir dr. a gittim. yeni düşük yapmıştım ama kürtaj olmamıştım. adet gibi olmuştu düşük. dr. a gittiğimde adetimin 10-12. günü civarıydı. ultrasonla baktı ve rahim duvarının kalın olduğunu söyledi ve muhtemelen içeride parça olduğunu söyledi. ben de şaşırdım. ilaç verecekti inceltmek için. tam o ara ben içeride gördüğünüz yumurta olabilir mi. ben yumurtlama dönemimdeyim dedim. ve o da olabilir bu dönemde rahim duvarı da kalınlaşır dedi. ve o ara tamam müdahale etmeyelim adet olunca gel dedi. ben de adet oldum biter bitmez gittim ve dediğim gibi içeride hiçbirşey yoktu. umarım senin de öyle olur. alahım tekrar o kürtaj masasına yatırtmasın kimseyi.
sevinç özür dilerim ben yukarıdaki cevabı selviye yazmışım. yanlışlıkla sevinç yazmışım. selvi kürtajdan sonra parça kalmış olabileceğinden bahsetmiş o yüzden ben de geçmişte başımdan geçeni anlattım. kusura bakma canım. selvi dediğim gibi endişelenme. birşey olmaz inşallah. sevinçcim sen de bu arada çalışmalara devam inşallah sen de hamişlerimiz arasına katılırsın bi tanem.
inşallah hayatım hepimizin gönlüne göre versin mevlam bende kimyasal gecirdim ya onun la ilgili sandım canım çok geçmiş olsun Allahım beterinden esirgesin.
amin canım amin. rabbim umarım dualarımızı kabul eder ve burada bulunan ve isteyen herkes en kısa zamanda hayırlarla bebişini kucağına alır ve kimse bir daha düşük yaşamaz. insanı hem fizyolojik hem de psikolojik olarak etkiliyo çünkü.
kızlar yine üzgün ve yine moralim bozuk dündendir ağlıyorum desteğinize ihtiyacm var dün doktora gittik o kan pıhtısı hala aynı şekilde duruyo neyse dedik sonra dr ayrıntılı bi şekilde baktı bebekte bi sıkıntı yok ama sanki biraz bağırsakları parlak dedi bu dedi şeyi gösteryo ya bebekte sorun var ya sorun yok ya da bebek içerde kanama olduğu için kanı yutmuş olabilr dedi ben de kendimi bununla teselli ediyorum belki kanı yutmuş çünkü içerde kanamam var çok stres yaptk doktorum çok ii bi prof ultrasonu da baya iyi istiyosanız çok stresli iseniz amniyosentez yapabilirsinz dedi ama dedikki bitek bu sorun içinse gerek yok o da dedi size sadece risk var yani yüksek risk değil eşimle dedik bi sorun çıksa da biz bebeğimiize hayatta kıymayız ah ah çok zor bu hamilelik duanızı esirgemeyin 20. haftada b idaha gelin dedi umatım kötü bişey demez üstelik 2li taramam temiz çıktı bebeğin ölçümleri gelişimi de iyi ense kalınlğı burun kemiği herşey düzgün inş. bişey yoktur
canım sorunun cevbı ates ölçme topigi var orda.biz sadece o yöntemi önerdik.adetinin ilk gunu ya da ıkıncı gunu sabahyataktan kalkmadan olceceksın.ıster evde kendın grafık yap ıstersende ates olcme topıgının ılk sayfasında anlatılan sekılde grafık olustur.
canım bendede 677 heterezigot var bana da hamile kalınca iğne dedi aspirin vermedi prof ama bazılarıda kalmadan 1 ay önce aspirinde kullanmak lazım diyrlar senn doktorunda sadece iğne dedi dimi peki kaçlık iğne verecek acaba??benim doktorum düşük doz dedi düşük doz dedikleri kaçlık iğne oluyorki
19 gün geç olmş adetin şaşırttı beni. üstüne görme denen şey olmasın? normal adet gibi mi oluyorsun. belki hamilesin olabilir mi?
selvi canım senin kanamanın kaçıncı günü.tam anlamıyla kırmızı kanaman ne zaman başladı.kaç gün sürecek bide bana kanaman bitince kanamam bitti de tamam.sana verdiğim adresten takip edersin ateş durumunu yumurtlama durumunu.
selma;senin adetin kaç gün sürüyor.adetin bitince bana akıntı durumunu da yapışkan.kremsi,sulu,yumurta akı gibi yaz olur mu?eğer 18.gün yumurtlarsan 8 mart yumurtlama gübnün ama erken ya da geç olabilir.
sende
40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com
burdan ateşini ve yumrutlama durumunu takip edersin.girişleri ben yapcam sen fikir sahibi olmak için bakacaksın....
bir şey soracam.
doğum kontrol hapları pıhılaşmayı tetikliyormuşya acaba hepiniz doğum kontrol hapı kullandınız mı? kızımda böyle birşey yaşamamışken sonrasında bunları yaşama sebebim bu olabilir mi? ben doğumdan sonra 1 yıl (tam hatırlamıyorum belki de 2 yıl) düzenli olarak yasmin kullandım. sizlerde durum nedir. ya da doğum kontrol hapı hiç kullanmadığı halde pıhtılı olan varmı aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?