Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben 6 eylül 2011den beri tuzsuz yiyorum...inşallah sorunsuz atlatırım.ufacık şeyde ödüm kopuyor canım

Son düzenleme:
bende ilk gebeliğimden önce 1,5 yıl yasmin kullandım ama artık yasak.bende selvi gibi olanı arttırıyor,pıhtı atımına neden oluyor diye biliyorum

evet canım öyle dedi adet olunca gitmedim adetim bitti çalışmalara devam ettim korkma bişe çıkmaz inşallah

eminecim ben evliliğim ilk aylarında kullanıyodum. ve evliliğimin 3. ayında bacağıma pıhtı attı. çok kötü günlerdi. doğum kontol ilacı bizde zaten genlerde var olan pıhtılaşmay artırıyor canım sonraki düşüklerin nedeni değil. bizim için hayati önemi var ve kesinlikle kullanmamamız gerekiyor.

canım üzülme nolur bol bol dua et rabbim korusun inşallah herşey çok güzel olacak iyi düşün iyi olsun cnm

sevinç özür dilerim ben yukarıdaki cevabı selviye yazmışım. yanlışlıkla sevinç yazmışım. selvi kürtajdan sonra parça kalmış olabileceğinden bahsetmiş o yüzden ben de geçmişte başımdan geçeni anlattım. kusura bakma canım. selvi dediğim gibi endişelenme. birşey olmaz inşallah. sevinçcim sen de bu arada çalışmalara devam inşallah sen de hamişlerimiz arasına katılırsın bi tanem.

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 1960 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 380 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 4000 kalan : 6000 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Son düzenleme:

inşallah hayatım hepimizin gönlüne göre versin mevlam bende kimyasal gecirdim ya onun la ilgili sandım canım çok geçmiş olsun Allahım beterinden esirgesin.

inşallah hayatım hepimizin gönlüne göre versin mevlam bende kimyasal gecirdim ya onun la ilgili sandım canım çok geçmiş olsun Allahım beterinden esirgesin.

amin canım amin. rabbim umarım dualarımızı kabul eder ve burada bulunan ve isteyen herkes en kısa zamanda hayırlarla bebişini kucağına alır ve kimse bir daha düşük yaşamaz. insanı hem fizyolojik hem de psikolojik olarak etkiliyo çünkü.

evet cnm kesinlikle katılıyorum resmen yıkım yaşıyor insan rabbim bir daha yaşatmasın amin..

ne demek bebekte bi problem var ne olabilirmiş onuda söyleseymiş o zaman internetten neler okuyoruz tek bi parlaklık hiç bişey demek olmuyor insanları korkutmaktan başka bi bildikleri yok rabbime emanet canım inşallah bebeğin sağlıklıdır kalbini temiz tut ayrıntılı ultrason yaptır en azından için rahat eder kanaman halen devam ediyormu streste çok etkiliyor stres yapma

sağol canım bu ay hamile kalmadıysam deneyeyim :)

evet canım benim doktor açıklama yaptı tıp dilinde bir açıklama yaptığı için aklımda söyledikleri kalmadı ama aspirin senin kan pıhtılaşmana hiçbir faydası olmaz iğne yapman lazım dedi hamile olunca gelirsin başlarız dedi dozunu falan sormadım inşallah bu ay hamile olmuşumdur bir de doktorum folbiol içme sakın dedi o memede kist yapıyomuş yüksek dozda folicasit alımı zararlıymış folicplus verdi aklınızda olsun.

19 gün geç olmş adetin şaşırttı beni. üstüne görme denen şey olmasın? normal adet gibi mi oluyorsun. belki hamilesin olabilir mi?

ilk önce adet olmayınca bende öyle zannettim ama aralıklarla 3 kez evde idrar testi yaptım son olarak emin olmak için eşimin ısrarı üzerine kan testi yaptırdım 0.100 çıktı yani bişey yok Ankara'daki doktorumu aradım bu şekilde anlattım adet söktürücü söyledi yine olmazsan gel bakalım dedi yarın gitmeyi düşünüyordum bugün geldi adetim ilk defa adet olduğuma sevindim

canım adetim 5 gün sürüyo akıntı durumunu bildiririm. sana ne desem bilmiyorum hakikaten başta sen olmak üzere burdaki yardımlaşma çok başka ben iki defa hamile kaldım kaybettim görümcemin bile ne gözün aydın dediğini nede geçmiş olsun dediğini duymadım Allah hepinizden razı olsun hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin

ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım canım ben onla alakalı olduğunu düşünmüyorum

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2000 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 380 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 4390 kalan : 5610 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…