arkadaşlar maaşallah duamızı yarıladık
mazereti olmayan arkadaşlar sizde okuyunda nefes olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin.
canım ben sordum ama cevap gelmedi adetliyken dua niyetine okuyabileceğimiz yazıyo biçok yerde bugün adet oldum şimdi okumaya devam edeyim mi yoksa bittikten sonra mı devam edeyim
duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti
İhlas Sûresi ve Anlamı
Bismillahirrahmanirrahim.
Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)
« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »
[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2000 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 380 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 4390kalan : 5610 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin
evet canım benim doktor açıklama yaptı tıp dilinde bir açıklama yaptığı için aklımda söyledikleri kalmadı ama aspirin senin kan pıhtılaşmana hiçbir faydası olmaz iğne yapman lazım dedi hamile olunca gelirsin başlarız dedi dozunu falan sormadım inşallah bu ay hamile olmuşumdurbir de doktorum folbiol içme sakın dedi o memede kist yapıyomuş yüksek dozda folicasit alımı zararlıymış folicplus verdi aklınızda olsun.
bANADA doktor adet geçmesini bekleme beraber olduktan 10 gn sonra kan tahliliyaptır pozitifse hemen haber ver düşük doz iğneye başla dedi....acaba diyorum kalmadan birkaç hafta öncede aspirinmi içsem benm ilki 7 8 haftalık kalp atışı varken kalbi durdu kürtajoldum...2.hamileliğimde kese oluştu bebek daha yoktu beta hcg çok çok az az artıyordu sonra kanama oldu düştü knediliğinden....umarım iğne iyi gelir canım çünkü bizim pıhtılaşmamaız çok hafif bazı doktorlar önermiyor bile gerek görmüyorlar ama düşük yaptıımıza göre demekki alakası var
siz yine de kullanın. çok hafif düzeyde bir pıhtılaşma tek başına bu kayıplara neden olmaz. zaten toplumun %60ında olan bir şey.
banada hep aynı sey soylendı, artık iğneden mı yasıyor bebegım yoksa zaten yasayacak mıydı. once Allahtan. ama sürecek dıye bır sey de yok. her an bır sey oldu mu korkusu ıle yasamak cok zor.
bir neden bulmak ınsanı bıraz hafıfletıyor yıne de. ben de test yaptım pozıtıf dedım hemen ıgneye başladım. gec kalmayın
dua okuduğuna göre adet olmadın kan verdin mi sabahtan...
Sana yazdim sabah faceden gormemissin, verdim sabbah sekizde gittim saglil ocagina, adette olmadim, atesim dunle ayni cikti 36.4 sabitlendimi ne, bugun 3 gibi ogrenecem, 3 e kadar dokuz dogururum artik elif ya, esimde hamilesin dio, bide esim hersabah atesimi olcunce nasil yukseldimi dio:), ayy kizlar lutfen dua edin bana, bende kendimi ne ise verebiliyorum ne biseye,
evet canım benim doktor açıklama yaptı tıp dilinde bir açıklama yaptığı için aklımda söyledikleri kalmadı ama aspirin senin kan pıhtılaşmana hiçbir faydası olmaz iğne yapman lazım dedi hamile olunca gelirsin başlarız dedi dozunu falan sormadım inşallah bu ay hamile olmuşumdurbir de doktorum folbiol içme sakın dedi o memede kist yapıyomuş yüksek dozda folicasit alımı zararlıymış folicplus verdi aklınızda olsun.
Kizlar selam dun doktordaydim demir eksikligi cikti ferrosanol verdi bide onu iciyorum artik 10 gun sonra gel dedi progesteron verdi sabah aksam simdilik iyiyim....
Sana yazdim sabah faceden gormemissin, verdim sabbah sekizde gittim saglil ocagina, adette olmadim, atesim dunle ayni cikti 36.4 sabitlendimi ne, bugun 3 gibi ogrenecem, 3 e kadar dokuz dogururum artik elif ya, esimde hamilesin dio, bide esim hersabah atesimi olcunce nasil yukseldimi dio:), ayy kizlar lutfen dua edin bana, bende kendimi ne ise verebiliyorum ne biseye,
Folbiolde mi zararlıymış yaa. hergün birşey duyuyoruz. folic plus yoktu en son piyasada. bulabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?