Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar maaşallah duamızı yarıladık
mazereti olmayan arkadaşlar sizde okuyunda nefes olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin.

arkadaşlar maaşallah duamızı yarıladık
mazereti olmayan arkadaşlar sizde okuyunda nefes olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin.

canım ben sordum ama cevap gelmedi adetliyken dua niyetine okuyabileceğimiz yazıyo biçok yerde bugün adet oldum şimdi okumaya devam edeyim mi yoksa bittikten sonra mı devam edeyim

canım ben sordum ama cevap gelmedi adetliyken dua niyetine okuyabileceğimiz yazıyo biçok yerde bugün adet oldum şimdi okumaya devam edeyim mi yoksa bittikten sonra mı devam edeyim

Yok cnm adetli okumuyoruz besmele ile okuyoruz olsun okudun yindde nefesin gecti cnm Allah kabul etsin cnm

sevinc canım ben 100 okuyabildim şimdilik

bANADA doktor adet geçmesini bekleme beraber olduktan 10 gn sonra kan tahliliyaptır pozitifse hemen haber ver düşük doz iğneye başla dedi....acaba diyorum kalmadan birkaç hafta öncede aspirinmi içsem benm ilki 7 8 haftalık kalp atışı varken kalbi durdu kürtajoldum...2.hamileliğimde kese oluştu bebek daha yoktu beta hcg çok çok az az artıyordu sonra kanama oldu düştü knediliğinden....umarım iğne iyi gelir canım çünkü bizim pıhtılaşmamaız çok hafif bazı doktorlar önermiyor bile gerek görmüyorlar ama düşük yaptıımıza göre demekki alakası var

siz yine de kullanın. çok hafif düzeyde bir pıhtılaşma tek başına bu kayıplara neden olmaz. zaten toplumun %60ında olan bir şey.
banada hep aynı sey soylendı, artık iğneden mı yasıyor bebegım yoksa zaten yasayacak mıydı. once Allahtan. ama sürecek dıye bır sey de yok. her an bır sey oldu mu korkusu ıle yasamak cok zor.
bir neden bulmak ınsanı bıraz hafıfletıyor yıne de. ben de test yaptım pozıtıf dedım hemen ıgneye başladım. gec kalmayın

Cnm o kan pıhtısı zaten hemen kaybolamaz, zamanla vajinal olarak düşer Yada doğumda gider, bunları bana kendi Dr um söylemişti, büyümediği sürece bi sıkıntı olmaz... Keşke bunu kendi Drundan da duysan için daha rahat olur, moral bozukluğu insanı hep daha kötüye götürür cnm... Bağırsaklardaki parlaklık içinde içim rahat benim, aynı senin gibi olan bi arkadaşım vardı, bebek kendi çişini içerse Yada idrara sıkışık olursa parlama olabiliyormuş ciddi bi sorun değil... Bizim için bebek doğurmak imkansız gibi zor gözüküyor sürekli kayıplar yaşadığımız için, o yüzden hep bi sorun çıkacak sanıyoruz ama Allah yeterki ol desin hiç bişeycik olmaz, bol bol dua et lütfen neler hissediyorsun çoook iyi anlıyorum seni

Kizlar selam dun doktordaydim demir eksikligi cikti ferrosanol verdi bide onu iciyorum artik 10 gun sonra gel dedi progesteron verdi sabah aksam simdilik iyiyim....

canım sendedemi bu mutasyon var kaç düşük yaptın bencede iğneler iyi geliyor bende kullanıcam sen korkma maşallah zorlu süreci atlatmışsın

dua okuduğuna göre adet olmadın kan verdin mi sabahtan...

Sana yazdim sabah faceden gormemissin, verdim sabbah sekizde gittim saglil ocagina, adette olmadim, atesim dunle ayni cikti 36.4 sabitlendimi ne, bugun 3 gibi ogrenecem, 3 e kadar dokuz dogururum artik elif ya, esimde hamilesin dio, bide esim hersabah atesimi olcunce nasil yukseldimi dio:), ayy kizlar lutfen dua edin bana, bende kendimi ne ise verebiliyorum ne biseye,

canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Folbiolde mi zararlıymış yaa. hergün birşey duyuyoruz. folic plus yoktu en son piyasada. bulabildin mi?

canım inş. hamilesindir. çok hoş yaa eşler bizden daha takipçi bu konuda. ben de şu ara korumadayım adetim bir gün gecikince bile korkuyo. bişey de yapmadık noldu. diye. neyse bugün kırmızı kartı yedim.

canım ben bu sabah kırmızılandım canım. dua okuyamacağım. ama haftaya çarşamba bitmiş olur muhtemelen o zaman kaldığım yerden devam ederim.

Folbiolde mi zararlıymış yaa. hergün birşey duyuyoruz. folic plus yoktu en son piyasada. bulabildin mi?

niye doktorların söyledikleri birbirini tutmuyo anlamıyorum ilk hamileliğimde folic plus başlamıştım en iyisi diye günde 1 alıyordum ikincide doktorum ınu günde 3 tane alman gerekiyo folbiol günde 1 yeterli onu kullan dedi kan pıhtılaşmasını öğrendikten sonra Ankara'daki doktorum folidoce kullan dedi şimdi onu kullanıyorum hangisi doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…