canım inş. hamilesindir. çok hoş yaa eşler bizden daha takipçi bu konuda. ben de şu ara korumadayım adetim bir gün gecikince bile korkuyo. bişey de yapmadık noldu. diye. neyse bugün kırmızı kartı yedim.
niye doktorların söyledikleri birbirini tutmuyo anlamıyorum ilk hamileliğimde folic plus başlamıştım en iyisi diye günde 1 alıyordum ikincide doktorum ınu günde 3 tane alman gerekiyo folbiol günde 1 yeterli onu kullan dedi kan pıhtılaşmasını öğrendikten sonra Ankara'daki doktorum folidoce kullan dedi şimdi onu kullanıyorum hangisi doğru bilmiyorum
bANADA doktor adet geçmesini bekleme beraber olduktan 10 gn sonra kan tahliliyaptır pozitifse hemen haber ver düşük doz iğneye başla dedi....acaba diyorum kalmadan birkaç hafta öncede aspirinmi içsem benm ilki 7 8 haftalık kalp atışı varken kalbi durdu kürtajoldum...2.hamileliğimde kese oluştu bebek daha yoktu beta hcg çok çok az az artıyordu sonra kanama oldu düştü knediliğinden....umarım iğne iyi gelir canım çünkü bizim pıhtılaşmamaız çok hafif bazı doktorlar önermiyor bile gerek görmüyorlar ama düşük yaptıımıza göre demekki alakası var
hem ne takipçiler benim bu ay adetimin gecikmesi eşime dert oldu her akşam gelince soruyo adet oldun mu diye yazık korkuyo artık yok perdeydi yok kan pıhtılaşmasıydı bu sefer ne çıkacak diye dün akşam o sorana kadar söylemedim sonra gayet umutsuz adet oldunmu dedi oldum dedi nasıl bir şükür çekti anlatamam yazık ya :)))
niye doktorların söyledikleri birbirini tutmuyo anlamıyorum ilk hamileliğimde folic plus başlamıştım en iyisi diye günde 1 alıyordum ikincide doktorum ınu günde 3 tane alman gerekiyo folbiol günde 1 yeterli onu kullan dedi kan pıhtılaşmasını öğrendikten sonra Ankara'daki doktorum folidoce kullan dedi şimdi onu kullanıyorum hangisi doğru bilmiyorum
Sana yazdim sabah faceden gormemissin, verdim sabbah sekizde gittim saglil ocagina, adette olmadim, atesim dunle ayni cikti 36.4 sabitlendimi ne, bugun 3 gibi ogrenecem, 3 e kadar dokuz dogururum artik elif ya, esimde hamilesin dio, bide esim hersabah atesimi olcunce nasil yukseldimi dio:), ayy kizlar lutfen dua edin bana, bende kendimi ne ise verebiliyorum ne biseye,
canım inş. hamilesindir. çok hoş yaa eşler bizden daha takipçi bu konuda. ben de şu ara korumadayım adetim bir gün gecikince bile korkuyo. bişey de yapmadık noldu. diye. neyse bugün kırmızı kartı yedim.
canım ben bu sabah kırmızılandım canım. dua okuyamacağım. ama haftaya çarşamba bitmiş olur muhtemelen o zaman kaldığım yerden devam ederim.
emine günaydın... birşey sorucam sana ben halen adet olmadım ama gögüslerimdeki ağrılar hafifledi gibi senin halen gögüslerin de ağrı varmı.... ben test yapmaya da cesaret edemiyorum çünki bundan öncekilerde hiç evde yaptıklarımda çıkmamıştı hep kan tahlilinde çıkmıştı ve ben yine husrana uğrayacağım diye çok korkuyorum....
emine günaydın... birşey sorucam sana ben halen adet olmadım ama gögüslerimdeki ağrılar hafifledi gibi senin halen gögüslerin de ağrı varmı.... ben test yapmaya da cesaret edemiyorum çünki bundan öncekilerde hiç evde yaptıklarımda çıkmamıştı hep kan tahlilinde çıkmıştı ve ben yine husrana uğrayacağım diye çok korkuyorum....
Bunu söylediğin iyi oldu canım sağol ben de erken yapayım testi vardır inşallah. Benim belirtiler psikolojik mi bilmiyorum ama göğsümde damarlar çıktı kenarlarında sivilce gibi bişeyler oldu sonra kasığım belim zaten ağrıyor beyaz akıntım var bir de göbeğimin altında bir çizgi oluştu meraktan çatlamak üzereyim kendimi tutuyorum test için daha idrarda çıkmaz herhalde sat 30 ocak bugün 22. gün normalde 28. gün adet olurum geçen ay 25. gün oldum bilmiyorum yarın kan mı versem acaba ? bir de bu ay hamile değilsem beni psikologa götür dedim eşime o kadar belirti var hamile değilsem kafayı yedim demektir
gerçekten çok doğru. bizim durumumuz yalnız bizi değil çevremizi de etkiliyo. ben de korkuyorum artık daha ne çıkacak diye eşim de. Ankara'ya gittiğimizde kromozom anomalisi testi yaptırdık. çok şükür temiz çıktı. ona sevindik. ama sırada benim de rahim filmim var çekilecek. eşim de yazık hani benim yaptıracağım birşey var mı diye soruyor her seferinde napsın artık. umarım rahim filmim de temiz çıkar da sadece kan pıhtılaşmasına yoğunlaşabiliriz. yoksa bu sefer ondan mı şundan mı diye yine soru işaretleri olacak kafamızda. hayırlı rabbim kimseye dert verip derman aratmasın.
Nasil oldun canim iyimisin..
Nasil oldun canim iyimisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?