Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım inş. hamilesindir. çok hoş yaa eşler bizden daha takipçi bu konuda. ben de şu ara korumadayım adetim bir gün gecikince bile korkuyo. bişey de yapmadık noldu. diye. neyse bugün kırmızı kartı yedim.

hem ne takipçiler benim bu ay adetimin gecikmesi eşime dert oldu her akşam gelince soruyo adet oldun mu diye yazık korkuyo artık yok perdeydi yok kan pıhtılaşmasıydı bu sefer ne çıkacak diye dün akşam o sorana kadar söylemedim sonra gayet umutsuz adet oldunmu dedi oldum dedi nasıl bir şükür çekti anlatamam yazık ya :)))

folic plus günde 3, folbiol günde bir alınca anca denk geliyor.

emine günaydın... birşey sorucam sana ben halen adet olmadım ama gögüslerimdeki ağrılar hafifledi gibi senin halen gögüslerin de ağrı varmı.... ben test yapmaya da cesaret edemiyorum çünki bundan öncekilerde hiç evde yaptıklarımda çıkmamıştı hep kan tahlilinde çıkmıştı ve ben yine husrana uğrayacağım diye çok korkuyorum....

Bunu söylediğin iyi oldu canım sağol ben de erken yapayım testi vardır inşallah. Benim belirtiler psikolojik mi bilmiyorum ama göğsümde damarlar çıktı kenarlarında sivilce gibi bişeyler oldu sonra kasığım belim zaten ağrıyor beyaz akıntım var bir de göbeğimin altında bir çizgi oluştu meraktan çatlamak üzereyim kendimi tutuyorum test için daha idrarda çıkmaz herhalde sat 30 ocak bugün 22. gün normalde 28. gün adet olurum geçen ay 25. gün oldum bilmiyorum yarın kan mı versem acaba ? bir de bu ay hamile değilsem beni psikologa götür dedim eşime o kadar belirti var hamile değilsem kafayı yedim demektir

gerçekten çok doğru. bizim durumumuz yalnız bizi değil çevremizi de etkiliyo. ben de korkuyorum artık daha ne çıkacak diye eşim de. Ankara'ya gittiğimizde kromozom anomalisi testi yaptırdık. çok şükür temiz çıktı. ona sevindik. ama sırada benim de rahim filmim var çekilecek. eşim de yazık hani benim yaptıracağım birşey var mı diye soruyor her seferinde napsın artık. umarım rahim filmim de temiz çıkar da sadece kan pıhtılaşmasına yoğunlaşabiliriz. yoksa bu sefer ondan mı şundan mı diye yine soru işaretleri olacak kafamızda. hayırlı rabbim kimseye dert verip derman aratmasın.

Arkadaşlar folicasit konusunda doktorum profesör olduğu için ona güveniyorum günde 4 mg fazlaymış ve göğüste kist oluşumuna ve kansere sebepmiş öyle söyledi. bana günde bir tane folicplus verdi ben Konya'dayım buradaki eczanelerde var bu ilaç. bu arada internette yazısı da var metin çapar'ın

Hamilelikte vitamin alımına dikkat! CNNTurk.com

canım heyecanla haberini bekliyorumm Rabbim ellerini boş döndermesin gönlüne göre versin çokkk heyecanlıyım inşallah gebesindir cnm

canım inş. hamilesindir. çok hoş yaa eşler bizden daha takipçi bu konuda. ben de şu ara korumadayım adetim bir gün gecikince bile korkuyo. bişey de yapmadık noldu. diye. neyse bugün kırmızı kartı yedim.

canım ben bu sabah kırmızılandım canım. dua okuyamacağım. ama haftaya çarşamba bitmiş olur muhtemelen o zaman kaldığım yerden devam ederim.

tamam canım hayırlısı yinede okudun nefesin sindi canım Rabiim gönlüne göre versin aminn.

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2000 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 380 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 4630 kalan : 5370 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

benim de son hafta sancım azalmıştı. ben de hamile değilim herhalde diyordum. hatta akıntım başlamıştı. beyaz ve sulu. sende başka bir değişiklik var mı? adet ne zamandı unuttum. bence test yap. bayağdır görüşmedik seninle. ozaman ben test yap demiştim. bayağ zaman geçti. yap artık test bence. aklımdaydın bugün. ne yaptın diye merak etmiştim. hala da ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi. ara sıra göğsümde sızlama oluyor. haa bir de dün iğnemi yaparken farkettim. karnım
yani göbek deliğimden alt tarafa kadar bir kararma olmuş. ama göğsümde hiç kararma yok. sen de yok mu bir değişiklik?

aslında ben de ilk defa idrar testi yaptım hayatımda. bu konuda tecrübeli değilim. herkes öyle diyor. testte çıkmıyor, kanda çıkıyor diye. ben henüz başka birşey yapmadım. cuma randevum. ya birşey çıkmazsa diye de endişeleniyorum.

bahsettiğin belirtiler bende de var. bende testte çıkmıştı 28 günde olurum ve 28. dün testte çıktı. inşallah sen de gebesindir.
bu arada 23. gün ki testimde çıkamamıştı. çıkmazsa da canını sıkma sakın.

Son düzenleme:

çok etkilendim canım eşinin her seferinde " benim de yaptıracağım şeyler varmı demesinden" yazık yaa. gözlerim doldu valla. Allah yüzünüzü tez vakitte güldürsün.

Nasil oldun canim iyimisin..

İdare ediyoruz canim bazen çok ağliyorum bazen de kendime geliyorum bu hamilelik beni çok yipratti bebegim sagliklica dogsun başka bişey istemem.bi de dündendir lekelerim de bitti az önce banyo yapip abdest aldim duayi okumaya başliycam inş.kanamam daha gelmez ama pihti oldugu gibi duruyo bakalim ne olcak

Nasil oldun canim iyimisin..

Kizlar dün eşimin teyzesinin gelini dogum yapti üstelik çok rahat bi dogum olmuş daha evvel 2 güzel kizi var bun da cinsiyeti hiç sormamişlar ve dogumdan sonra ebe bebegini kucagna vermiş bi de bebek niye kiz diye üzùntùdn ağlama krizlerine girmiş.o kadar şaşirdim ki anlatamam bizler yeterki hamile kalalm ve saglikli olsun diye kendimizi paralarken başkasinin yaptigna bak o kadar üzüldmki bu duruma paylasmak istedim

hilal aramadan bulanlar kıymet bilmez. bizde tek olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez diyoruz. allah kimseyi aratmasın ama.
bu arada hareketlerini hissetmeye başladınmı.

sevinç 350 daha okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…