çok etkilendim canım eşinin her seferinde " benim de yaptıracağım şeyler varmı demesinden" yazık yaa. gözlerim doldu valla. Allah yüzünüzü tez vakitte güldürsün.
aslında ben de ilk defa idrar testi yaptım hayatımda. bu konuda tecrübeli değilim. herkes öyle diyor. testte çıkmıyor, kanda çıkıyor diye. ben henüz başka birşey yapmadım. cuma randevum. ya birşey çıkmazsa diye de endişeleniyorum.
Cnm pihti alani buyumesinde gecer insallah. Oku cnm Allahim kabul etsin insallah..İdare ediyoruz canim bazen çok ağliyorum bazen de kendime geliyorum bu hamilelik beni çok yipratti bebegim sagliklica dogsun başka bişey istemem.bi de dündendir lekelerim de bitti az önce banyo yapip abdest aldim duayi okumaya başliycam inş.kanamam daha gelmez ama pihti oldugu gibi duruyo bakalim ne olcak
canım gülnle görüştüm. okuyacakmış. okuyabildiğin kadar oku dedim. ben abdestli okumadım duaları. bazen abdestli olduğum zamanlara denk geldi sadece. bilmem olur mu o maşallah hep abdestliyken okumuş. şimdi de abdestli okuyacakmış. allah kabul etsin inşallah.
eminecim bugün aldım öğlen arası tahlil yarın sabahtan yapıcam bakalım. bendeki değişiklik bugün sabahtan çok midem bulandı ve gögüslerim çok hafif ağrıyor ve gögüs uçlarım büyüdü , gögüslerimin damarları çok belli, dün ve ondan önceki gün adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrı hatta dedim hasta oldum ama yoktu birşey, bi de benim de akıntım bembeyaz ve çok geliyor bakalım yaa hayırlısı benimde pazartesi olmam gerekiyordu geçen ay 21 oldum ama 28 günde bir oluyordum. bakalım hayırlısı. ben idrar testi yapmaya hep çekindim şuzamanda kadar 3 kere hamile kaldım ama hiç birisinde idrarda çıkmamıştı oyüzden korktum yapamadım oyüzdende bekleyim dedim.. hayırılısı yaa dua et benim için... sende rahat olur inş hayırlısı ile hamilesindir.. içini ferah tut
hilal aramadan bulanlar kıymet bilmez. bizde tek olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez diyoruz. allah kimseyi aratmasın ama.
bu arada hareketlerini hissetmeye başladınmı.
sevinç 350 daha okudum
canım ikimiz forumun müdavimlerinden olduk)ayrılamıyoruz burdan değil mi?
Allah dert verip derman aratmasın, hepimizin yüzünü güldürsün. dermanımızı burda arıyoruz sanki...
hildan ben neden hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini
hilal canım ben de 19+6 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?