Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok etkilendim canım eşinin her seferinde " benim de yaptıracağım şeyler varmı demesinden" yazık yaa. gözlerim doldu valla. Allah yüzünüzü tez vakitte güldürsün.

amin canım. allah senden ve hepinizden razı olsun. öyle iyisiniz ki. hem düşüncelerinizle hem dualarınızla hep destek oldunuz. olmaya da devam ediyosunuz. umarım rabbim hepimizi mutlu bir şekilde bebeklerimize kavuşturur. sizlerin yanında eşimin de bu şekilde olması evet en büyük şansım çünkü öbür türlü beni kusurlu gören beni suçlayan bir eşim olsaydı herhalde zaten zor olan bu durum daha çekilmez bir hal alırdı. sağolsun eşim de eşimin ailesi de bu anlamda bana destek oluyorlar. rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım.

emine ben doğum kontrol hapını sadece ilk evlendiğim 2 ay kullandım. kızımdan sonra hiç kullanmadım. taki son düşüğümde kürtajdan sonra kanamam uzun sürdüğü için kürtajı yapan dr kullanmamı istedi. nasıl drsa oda ayrı bir konu. kızımda gittiğim dr a gittiğimde ben kullan desemde sen sakın kullanmayacaksın dedi. aman insan düşünmeden edemiyor. ilklerde niye hiçbir sorun yaşamadık diye. şükrediyorum gerçi ilkinde düşük olsa yıkılırdım iyice çünkü zaten aşılamayla olmuştu. kaybetsem daha çok suçlardım kendimi. rabbim hepimizin kucaklarına sağlıklı bebeklerle doldururda bir daha üzülmeyiz. bundan 3 hafta öncesine kadar 3. çocuğuda düşünüyordum ama şimdi korkuyorum. iğne düşük falan değil korkum. şu kist olayı beni çok etkiledi. bunu sağlıklı şekilde alayımda istemiyorum diyorum artık :)

canım gülnle görüştüm. okuyacakmış. okuyabildiğin kadar oku dedim. ben abdestli okumadım duaları. bazen abdestli olduğum zamanlara denk geldi sadece. bilmem olur mu o maşallah hep abdestliyken okumuş. şimdi de abdestli okuyacakmış. allah kabul etsin inşallah.

eminecim bugün aldım öğlen arası tahlil yarın sabahtan yapıcam bakalım. bendeki değişiklik bugün sabahtan çok midem bulandı ve gögüslerim çok hafif ağrıyor ve gögüs uçlarım büyüdü , gögüslerimin damarları çok belli, dün ve ondan önceki gün adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrı hatta dedim hasta oldum ama yoktu birşey, bi de benim de akıntım bembeyaz ve çok geliyor bakalım yaa hayırlısı benimde pazartesi olmam gerekiyordu geçen ay 21 oldum ama 28 günde bir oluyordum. bakalım hayırlısı. ben idrar testi yapmaya hep çekindim şuzamanda kadar 3 kere hamile kaldım ama hiç birisinde idrarda çıkmamıştı oyüzden korktum yapamadım oyüzdende bekleyim dedim.. hayırılısı yaa dua et benim için

eminecim bugün aldım öğlen arası tahlil yarın sabahtan yapıcam bakalım. bendeki değişiklik bugün sabahtan çok midem bulandı ve gögüslerim çok hafif ağrıyor ve gögüs uçlarım büyüdü , gögüslerimin damarları çok belli, dün ve ondan önceki gün adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrı hatta dedim hasta oldum ama yoktu birşey, bi de benim de akıntım bembeyaz ve çok geliyor bakalım yaa hayırlısı benimde pazartesi olmam gerekiyordu geçen ay 21 oldum ama 28 günde bir oluyordum. bakalım hayırlısı. ben idrar testi yapmaya hep çekindim şuzamanda kadar 3 kere hamile kaldım ama hiç birisinde idrarda çıkmamıştı oyüzden korktum yapamadım oyüzdende bekleyim dedim.. hayırılısı yaa dua et benim için... sende rahat olur inş hayırlısı ile hamilesindir.. içini ferah tut

Cnm pihti alani buyumesinde gecer insallah. Oku cnm Allahim kabul etsin insallah..

Tmm cnm okusun abdestli farketmez ama besmele ile okuyalim. On bin tane ihlas tamamlaninca onbintanede besmele cekmis oluruz boylelikle. Allahim kabul eylesin amin...

İnşallah hamilesin canım. hayrılı haberlerini bekliyorum. kasık ağrısı bende de oldu. ama adet ağrısı gibi değil. bariz sağ kasığım ağrımıştı. zaten dr sağ yumurtan büyümüş o çatlıycak demişti. hadi bakalım. yarın senden ve aslıdan haber gelecek o zaman)

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]550[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2350 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 380 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 700 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 5330 kalan : 4670 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

hilal aramadan bulanlar kıymet bilmez. bizde tek olsun sağlıklı olsunda kız erkek farketmez diyoruz. allah kimseyi aratmasın ama.
bu arada hareketlerini hissetmeye başladınmı.

sevinç 350 daha okudum

Canim benim içerde kan pihtisnin olusu beni üzdü ama iki gün önce usg de bebegin bagrsaklari parlak dendignde yikildm tek tesellim belki bebek içerdki kani yutmuş olmasi bu da zamanla geçermiş 20.haftada ne diycek bakalim.evet canim hareket hissedyom ama o sevinci ya§ayamiyorum . Senin bebegnde kist beyinde mi inş. Zamanla yokolur

canım ikimiz forumun müdavimlerinden olduk)ayrılamıyoruz burdan değil mi?
Allah dert verip derman aratmasın, hepimizin yüzünü güldürsün. dermanımızı burda arıyoruz sanki...

canım ikimiz forumun müdavimlerinden olduk)ayrılamıyoruz burdan değil mi?
Allah dert verip derman aratmasın, hepimizin yüzünü güldürsün. dermanımızı burda arıyoruz sanki...

:)) evet ya. okuldan gelir gelmez buraya geliyorum. Aminnn Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı boy boy çocuklar nasip etsin. bu arada eminecim sen kan testi yapmadın demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…