Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:)) evet ya. okuldan gelir gelmez buraya geliyorum. Aminnn Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı boy boy çocuklar nasip etsin. bu arada eminecim sen kan testi yapmadın demi.

amin canım inşallah.
yok vermedim kan. testten başka birley yapmadım. cuma dr randevum var. o ne derse artık o zaman yapcam. dün sağlıkl ocağına gittim bir deneyim şansımı dedim. ama yapmadılar. oraya bağlı olmadığımiçin. ev ile iş arası servisle 1 saat. izin almak otobüslerde sürünmek istemiyorum. tıp merkezleri falan hep ters. o yüzden yapmadım birşey canım. dr da birşey yap demedi telefonda.

Arkadaslar benim ilk gebeligimde kan pihtilasma sorunumu bilmiyordum ve hicbi sey kullanmadab saglikli dogum yaptim,2.gebelik dusuk ve ogrendim ki factor v heterozigot um.gebelikten 2 ay once corasprin ve folbiol.kanda hamileligi gorur gormez de clexane igne.herkesten bu ignenin cok aci verdigini ve oldukca morarttigini duyuyorum,aranizda bu igneyi hergun kendine yapan var mi?igne olayi beni cok korkutuyo

geçmiş olsun. burda herkes kendine hergün iğne yapıyor)
hiç dert etme. herkesin farklı oluyor. hatta hergün farklı oluyor. iğneyi sen hiç dert etme. benim eşim yapıyor. bende hiç morluk vs olmadı. bazen hiç acımıyor, bazen evet çok acıyor. ara sıra kendim yapıyorum. dün kendim yaptım eşim eve geç geldi. hiç acımadı. ama ben iğne olmaktan öyle mutluyumki. anlatamam. çünkü iğne bizim kurtarıcımız. onu sayesinde birçok kişi bebeğine kavuştu. inşallah sıra bizlerde. hiç takma kafana. ben de çok korkuyordum nasıl olacak, hergün iğne mi olur, bir de kendine yapmak...diye korkardım. ama o zaman gelince öyle olmuyor. hatta ben biran önce vakit gelse de iğne olsam diye can atıyorum. çünkü inanıyorum ki bebeğim onun sayesinde yaşayacak. umutluyum. öyle de olmak gerekiyor. ilaç bazen çok yakıyor hatta. bazen de hiç. ama kısa sürüyor. keşke en büyük derdimiz iğne olmak olsa...

hic korkma canim alisiliyo bende öyleydim senedeki 1 kere grip asisi olmaya korkardimm..günde iki kere heparin yaptimm yeterki bebegime kavusum diye ama yine kaybettimm..hayirlisiyla tek benle kalsaydi ama yine olmadi...kadin dogumcum bile iki igne zor demi demisti bende hayir hic bisey hissetmiyorum demistim kadin sasirarak bakti bana hic aci hissetmiyorum deyince...sen sadece o an yawrunu düsünnn.o iyi olsun kucagina almak nasip olsunn..cünkü bazen igne bile ise yaramiyo en azindan bende öyle oluyo..insalalhh sen ikinci yawrunu kucagina alirsinnn...

Son düzenleme:

dorusun canim valla aynen katiliyorum keske tek derdimiz igne acisi olsa.her an korkuyla beklememiz kananamiz baslayacakmi diye korkumuz kalbi durdumu korkusu rabbim sifamizi versin insalalhhhhhh hepimizeeee

Son düzenleme:
eoe canimm senin hamileliginde hayirli olsunn rabbim inslalahh kucagina almayi nasip ederrr

Son düzenleme:
dorusun canim vala aynen katiliyorum keske tek derdimiz igne acisi olsa.her an korkuyla beklememiz kananamiz baslayacakmi diye korkumuz kalbi durdumu korkusu rabbim sifamizi versin insalalhhhhhh hepimizeeee

aynen valla. zehraya, hilale baksana.dertlerime dert ekleniyor. bende perde olayı, 6. hafta kanama stresi, elifte tansiyon var, üstüne belki şeker çıkacak. isyan değil kesinlikle. Rabbim veriyor. belki de çok seviyor bizleri.bu dünyada sınıyor ve günahlarımızı siliyor belki de. Allahım beterinden esirgesin. zehranın bebeğine hilalin bebeğine ayrı ayrı fazla fazla şifa versin. inşallah hiçbir problem çıkmayacak ikisinde de. ve herkesin bebeğini korusun. hamilelik isteyenlere de tez zaman da hayırlı hamilelikler versin inşallah. iğne olmak ne ki))

valla kuzum bana bisey kalmadi herseyi söylemissin hepsinin altina hic düsünmeden imzami atarimmmm...doktor deseki bi ögün bile degil bebegine saglikli bi sekilde alacaksin ama günde 10 defa igne olacan dese hic düsünmeden tamam derimm..kayiplarimizdan sonraki manevi acilarimizin yada cevredeki kendini bilmezlerin lafindan inanki igne acisi aci bile degillrabbim inslaalh siz hamilelerin yawrularini sizlere bagislar saglikli ve hayirli bi sekilde kucaginiza almayi ,bizlerede inslaalh en kisa zamanda tekrar hayirli bi hamileligi nasip eder

çok teşekkür ederim. inşallah bu sene herkes patır patır doğuracak)
darısı sana canım.

aminn kuzum benimm aminnn..sizler insallahhh kucaginiza aldikca bizlere teselli oluyosunuzz..sizleri gördükce bazen umudumu kaybetsemde benimde yada benim gibi olanlarinda neden olmasin diye tekrar umudumu kazaniyorumm

Allah hamile olan arkadaşların bebeklerini bağışlasın bizlere de tez vakitte nasip etsin inş.canım benim ben de aynısını düşünüyorum yeter ki olsun iğneye de her şeye de razıyım bir tek Allah başkasına muhtaç etmeyen gebelik nasip etsin gerisi boş.
bir arkadaş sinan beksaç demişti anakara da bu konuda uzmanmış bilgin var mı?

aminn kuzum benimm aminnn..sizler insallahhh kucaginiza aldikca bizlere teselli oluyosunuzz..sizleri gördükce bazen umudumu kaybetsemde benimde yada benim gibi olanlarinda neden olmasin diye tekrar umudumu kazaniyorumm

umut, önce umut olmalı canım. Rabbim ümitlerimize boşa çıkarmasın inşallah. umutlarımızı yitirtmesin bize. insanlar moralle kanseri yeniyor. benzetmek gibi olmasın.
kendimi güçlü hissetmeye çalışıyorum. umutluyum iğne oluyorum bu kez diyorum. kendi kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum bakma. içimde neler kopuyor. 5 haftalık oldum. 6. hafta kanama haftam) 3 gebelikte de oldu. hiç aksamadı. 1 haftam var yani. şimdi bu stres sardı beni. kendimi de ona göre ayarlıyorum. işlerimi bitirmeye çalışıyorum. haftaya raporlu olurum diye)) yanima yeni başlayan arkadaş var. ona işleri gösteriyorum, yardım alacağı kimselerin numarasını veriyorum. iki haftadır haftasonu evde iş yaptım. 6. haftama birşey kalmasın diye çabalıyorum. sonrası perde çıktı bir de. kafamın bir köşesinde perde var. daha neler neler....
bazen çok kafma takıyorum bunları, bazen de hiç düşünmeyim diyorum, umutluyum diyorum. kendime telkinde bulunuyorum.

sinan beksaçı şenaya soracaksın.o gidiyor sinan beye.

çok güzel ifade etmişsin canım acıkcası bu fikir şu anda benide korkutuyo çünkü normalde de iğne olmaktan çok korkarım ama öyle bişey ki hasta olduğumda iğne olmadan iyileşemem demek ki çoçuk sahibi olabilmek için de iğne olmam gerekecekmiş yani bu korkuyu yenmem gerekicekmiş bazen düşünüyorum da sıkıntılı da olsa en azından çaremiz var diyorum kendimi öyle rahatlatmaya çalısıyorum

cok iyi anliyorummm seni kuzum benimmm..aynisini sanki ben ve eminim okuyan diger arkadaslarimizda yasamistirrr..doru söylüyosun umut ve moral cok önemlii..bide artik iyice nasip isi olduguna inaniyorumm..nasipse insalalhhh yavruna bisey olmayacakk..rabbim onu saan bagislayacaktir..allah kimseyi korktuguna ugratmasinnn ..insalalh bu sefer kanamann olmayacakkk..duam senle...kimse evlat acisi cekmesin inslalahhhhh...perde insalalhh kücüktür yavrun onu büyüdükce iteklerr kendiligindende düzelir cok duydum öyle düzeleni insalalh seninkide öyle olurrr.kalbini ferah tutt...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…