Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aminnn.hosgeldinn ababyy canim benimmm..buraya sürekli gel arkadaslarin paylasimlarini oku eminim cok seyden yararlanacak ve faydalanacaksinn..hep bizimle ayni sorunu olan kizlar var burda ..birbirimizi daha iyi anliyoruzzz..güzel paylasimlar oluyo..cocugunu kucagina alanlari duydukca bizde umutlaniyoruzzz...rabbim kimseyi ümitsiz koymasin umutlarimiz hic tükenmesin insallahhh..

sinan berksaci cok duydumm..ama ben gidemedim hic..cok tecrübeli bi doktormuss..giden arkadaslar umarim sana yardimci olurrr canim benimm...

hoşbulduk canımmmm evet çok haklısın çok şey öğreniyorum bu nasıl bir yardımlaşmadır gönülden gelen valla çok hoşuma gidiyor.Ankaralı bir hocadan duydumsinsn sinan bey i şubat

tatilinde gitmeye niyetlendim ama mesafeden ve kış koşullarından dolayı gidemedim bakalım artık kısmet canım.

Son düzenleme:

sağol canımm inşallah ben de hamileyimdir bekleyeyim o zaman sen iğneye hemen başlamadın o zaman demi erken öğrenmek bebek için iğne kullanmak açısından faydalı mıdır kan testi için bekleyeyim mi ?

ya kızlar ben 3-4 gündür iğnemi vuramamaya başladım.iğnenin ucu giriyor devamı girmiyor galiba ben batıramıyorum.inan bazen yalandan 3 delik açılıyor.birde bende kist oluyor.yavaş verdim oldu,hızlı verdim oldu.bir normalini bulamadım.karnım morarıyor.cumartesi gidince az karnımı dinlendirmek istediğimi söyleyecem.bacaktan ve koldan öğretsin.

sizden bacak ve koldan vuran nerelerden ve nasıl dik mi yatay mı vurduğunu anlatabilr mi?

canım kolundan ve bacağındanda vurabiirsin kolun üzt kısmını üçe bölüceksin orta dışta kalan bölümüne yine dik bir şekilde iğneyi batırıp vurabilirsin ama bir sağlık personelinden yardım al ilk iğne için ben hemşire olduğum için bir çok gebeme vuruyorum

Canim banada esim vuruyo koldan yapiyoruz hic beze falan olmadi dik sekilde yapiyo ovalama sakin kolonyali pamukla bastir sadece...

cnm özelden mesaj gönderemedim karnındanda göbek deliğinden 3 parmak yana dik bir şekilde iğneyi batır daha sonra ilacı ver ve içinden 10 a kadar sayıp sonra kuru pamuğu bastırıp cek iğneyi ve ovalama

Kizlarr simdi aile hekimim aradi adam icim rahar etmedi dedi, gebeyim yalniz daha bir haftalik dedi, bthcg em dusukmus pazartesi kesin cikar dio, adetimden 3 gun gecti, %90 sin gebesun dedi, sizce ben neye gore hesaplayim, gec dollenmemi oldu acaba, tirstim simdi ya yukselmezse, yarin hemen kendi dokturuma gidecem, aile hekimi adetinizden daha azgun gecmis dio, ama ben korkudan olecemm yA, siz ne diosunuz yukselirmi ,

Canim hayirli olsun degerin kaç çikmiş kizkardesim adetine 5 gun kala bhcg degeri 60 ti iki gun sonra degeri duzenli artti hiç korkma herkesn farkli oluyo.hadi hayirlisi canim tebriklet

kız gözün aydın ben sana boşa stres yapıyorsun hamilesin demedim mi?benim bthcg 35 çıkmıştı.çok sevindim canım.artık stresi bırak yarın doktoruna git.......

heyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt be 3 te 3......ben neymişim be....eşime diyorumda ateşini ölçtüğüm üç kızda hamile diye aşkım sen ebe ya da kadın doğumcu olacak kızmışsın diyor ))))))))))))))

canım ilk gün doktor iğneyi ialcı vermeden sokarak bana deriyi sıyırtmayacaksın dedi öle gösterdi böle olmayacak diye.sonra iğneyi dik 90 derece düz batırdı gene böyle de olmayacak dedi.sonra 45 derece batırdı böyle olacak dedi.sonra çıkarttı iğneyi bana öle 45 derece yatay batırttırarak vurdurdu.açıkcası dik vurmayada korkuyorum doktor öle dedi diye.acaba yağzız mıyım da öle dedi diyecem maşallah mıngıl mıngıl yağ....buradaki ebe önemli değil dikte olsa yatayda olsa önemli olan yağa ilacı verebilmek dedi.ama bu 10a kadar saymayı deneyecem.dik vursam bişey olmaz demi.yarın akşamda öle deneyeyim...

Clexane’ı başka enjeksiyonluk sıvılarla karıştırmayınız.
Kendinize Clexane enjeksiyonu yapmak için uygun teknik konusunda önceden eğitilmeniz
gerekir. Eğitimle ilgili talimatları yetkin bir sağlık çalışanından veya doktorunuzdan
almalısınız. İlacınızla veya kendinize enjeksiyon yapmanızla ilgili sorularınız varsa, lütfen
doktorunuza sorunuz.
Uygulama için aşağıdaki 9 adımı izleyiniz:
1.Sabunla ellerinizi yıkayınız ve kurulayınız.
2. Rahat bir pozisyonda oturunuz veya yatınız. Karın bölgenizde enjeksiyon yapacağınız
noktaya kolayca ulaşabilmelisiniz. Bir kanepeye veya yastıklarla desteklenmiş bir yatağa
boylu boyunca uzanabilirsiniz.
Clx6000enjHKT0209/SB onay tarihi:23.02.2009/6
3. Karnınızın sağ veya sol tarafında yanlarına doğru ve göbeğinizden en az 5 cm uzakta bir
bölge seçiniz.
UNUTMAYINIZ:
Enjeksiyonu göbeğinizden en az 5 cm. uzak olacak bir noktaya yapmalısınız. Mevcut
morluklar veya yara izlerinin üstüne enjeksiyon yapmamalısınız. Enjeksiyon noktasını
karnınızın sağ ve sol yanında dönüşümlü olarak değiştirmelisiniz.
4. Clexane enjektörünün iğne kapağını dikkatlice çıkarınız.
Kapağı atınız. Enjektör önceden ilaçla doldurulmuştur ve kullanıma hazırdır.
Enjeksiyondan önce hava kabarcığını atmak için pistonu itmeyiniz. Bu ilaç kaybına neden
olabilir. Kapağını çıkardıktan sonra iğne ucunun steril kalmasını sağlamak için, iğneyi hiçbir
şeye temas ettirmeyiniz.
5. Enjektörü bir kalem tutuyormuş gibi elinize alınız. Diğer elinizle, karnınızda enjeksiyon
için seçtiğiniz bölgenin derisini nazikçe yakalayınız ve baş ile işaret parmaklarınızın arasında
hafifçe sıkarak bir deri kıvrımı oluşturunuz.
Bütün enjeksiyon boyunca deri kıvrımını tutmaya devam ediniz.
Clx6000enjHKT0209/SB onay tarihi:23.02.2009/7
6. İğneyi dik olarak (90° lik açıyla) deri kıvrımına sonuna kadar batırınız.
7. Parmağınızla enjektörün pistonunu itiniz. Bu sayede ilaç karnınızdaki yağ dokusu içine
verilecektir. Enjeksiyon süresince deri kıvrımını tutmaya devam ediniz.
8. İğneyi dik olarak ve bir seferde dışarı doğru çekiniz. Şimdi deri kıvrımını bırakabilirsiniz.
Çürüme olmasını engellemek için, uygulama bittikten sonra enjeksiyon bölgesini
ovuşturmayınız.
9. Kullandığınız enjektörü güvenli bir şekilde atınız. Enjektörü içine attığınız kabın kapağını
sıkıca kapatınız ve çocukların erişemeyeceği bir yerde durmasına dikkat ediniz. Normal ev
çöpü için kullanılan bidonlara atmayınız.
Clexane kullanıma hazır enjektörleri, tek dozluk kullanım içindir. Kullanıldıktan sonra içinde
solüsyon kalmış olan enjektörleri atınız.
Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça, bu talimatları takip ediniz. Bu sizin Clexane’dan
tam yarar görmenizi sağlar.
Clexane tedavisi uzun süreli bir tedavidir. Doktorunuz Clexane ile tedavinizin ne kadar
süreceğini size bildirecektir.

canım burda güzel şekilde anlatmış bizede öğretilen böğleydi ama doktorunfarklı bişekilde uygulamanı söylediyse ona bişey diyemem

kızlar bugün eşim bir kimyager ile tanışmış. doğal ilaçlar yapıyormuş. iyileştirdiği o kadar çok hasta varmış ki. felçli bir hastayı bile iyileştirmiş. eşimde bizim durumu sormuş. 2 düşük yaptı kan pıhtılaşması var demiş. kimyager de clexan 0.4 mü kullandı demiş. sonra da ilaç formülüvermiş. ilaç dediysek kimyasal değil. 1 kilo narın çekirdeği çıkartılarak havanda dövülüp sıvı hale getirilecek sonra üzeine meyve alkolü ( bu arada eşim kimya mühendisi sordum bu haram olan bir şey değilmiş. fermantasyon işlemi için gerekliymiş) eklenip (birebir oranda ne kadar nar çekirdeği o kadar meyve alkolü) 15 gün buzdolabında ağzı açık bir şekilde beklenecek. sonra bir çay bardağının tamamını dolduracak şekilde üzerine zemzem suyu eklenip içilecekmiş. hem de bunu bir defayapmak yeterliymiş. 1 yıl etkisi varmış. ben de sizinle paylaşmak istedim.

evet çok güzel anlatılmış.tamam dik deneyecem bende...ovalamıyorum sadece pamuğu 4-5 dak.üstüne bastırarak tutuyordum.

canım bunu yapınca clexan kullanmaya gerek yokmuymuş

Son düzenleme:
kızlar çok mutluyum ya peş peşe 3 hamile haberi....

bakın diyorum benim kızım olacak....
aslı,berna ve emineninde oğlu olacak.....elif demişti dersiniz.....

bugüne kadar kimi rüyamda hamile görsem hamile haberini alırım.kim bana hamileyim dese içime doğanı derim cinsiyet olarak ve doğru çıkar.Rabbimden mi ne.sizler içinde 3ünüz içinde içimden oğlan geçiyor.

inşallah sağlıklı,eli ayağı düzgn hayırlı evlatlarla....

elifcim inşallah benide rüyanda görürsün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…