Allah hamile olan arkadaşların bebeklerini bağışlasın bizlere de tez vakitte nasip etsin inş.canım benim ben de aynısını düşünüyorum yeter ki olsun iğneye de her şeye de razıyım bir tek Allah başkasına muhtaç etmeyen gebelik nasip etsin gerisi boş.
bir arkadaş sinan beksaç demişti anakara da bu konuda uzmanmış bilgin var mı?
aminnn.hosgeldinn ababyy canim benimmm.. buraya sürekli gel arkadaslarin paylasimlarini oku eminim cok seyden yararlanacak ve faydalanacaksinn..hep bizimle ayni sorunu olan kizlar var burda ..birbirimizi daha iyi anliyoruzzz..güzel paylasimlar oluyo..cocugunu kucagina alanlari duydukca bizde umutlaniyoruzzz...rabbim kimseyi ümitsiz koymasin umutlarimiz hic tükenmesin insallahhh..
sinan berksaci cok duydumm..ama ben gidemedim hic..cok tecrübeli bi doktormuss..giden arkadaslar umarim sana yardimci olurrr canim benimm...
bahsettiğin belirtiler bende de var. bende testte çıkmıştı 28 günde olurum ve 28. dün testte çıktı. inşallah sen de gebesindir.
bu arada 23. gün ki testimde çıkamamıştı. çıkmazsa da canını sıkma sakın.
ya kızlar ben 3-4 gündür iğnemi vuramamaya başladım.iğnenin ucu giriyor devamı girmiyor galiba ben batıramıyorum.inan bazen yalandan 3 delik açılıyor.birde bende kist oluyor.yavaş verdim oldu,hızlı verdim oldu.bir normalini bulamadım.karnım morarıyor.cumartesi gidince az karnımı dinlendirmek istediğimi söyleyecem.bacaktan ve koldan öğretsin.
sizden bacak ve koldan vuran nerelerden ve nasıl dik mi yatay mı vurduğunu anlatabilr mi?
ya kızlar ben 3-4 gündür iğnemi vuramamaya başladım.iğnenin ucu giriyor devamı girmiyor galiba ben batıramıyorum.inan bazen yalandan 3 delik açılıyor.birde bende kist oluyor.yavaş verdim oldu,hızlı verdim oldu.bir normalini bulamadım.karnım morarıyor.cumartesi gidince az karnımı dinlendirmek istediğimi söyleyecem.bacaktan ve koldan öğretsin.
sizden bacak ve koldan vuran nerelerden ve nasıl dik mi yatay mı vurduğunu anlatabilr mi?
cnm özelden mesaj gönderemedim karnındanda göbek deliğinden 3 parmak yana dik bir şekilde iğneyi batır daha sonra ilacı ver ve içinden 10 a kadar sayıp sonra kuru pamuğu bastırıp cek iğneyi ve ovalamaya kızlar ben 3-4 gündür iğnemi vuramamaya başladım.iğnenin ucu giriyor devamı girmiyor galiba ben batıramıyorum.inan bazen yalandan 3 delik açılıyor.birde bende kist oluyor.yavaş verdim oldu,hızlı verdim oldu.bir normalini bulamadım.karnım morarıyor.cumartesi gidince az karnımı dinlendirmek istediğimi söyleyecem.bacaktan ve koldan öğretsin.
Kizlarr simdi aile hekimim aradi adam icim rahar etmedi dedi, gebeyim yalniz daha bir haftalik dedi, bthcg em dusukmus pazartesi kesin cikar dio, adetimden 3 gun gecti, %90 sin gebesun dedi, sizce ben neye gore hesaplayim, gec dollenmemi oldu acaba, tirstim simdi ya yukselmezse, yarin hemen kendi dokturuma gidecem, aile hekimi adetinizden daha azgun gecmis dio, ama ben korkudan olecemm yA, siz ne diosunuz yukselirmi ,
kızlar bugün eşim bir kimyager ile tanışmış. doğal ilaçlar yapıyormuş. iyileştirdiği o kadar çok hasta varmış ki. felçli bir hastayı bile iyileştirmiş. eşimde bizim durumu sormuş. 2 düşük yaptı kan pıhtılaşması var demiş. kimyager de clexan 0.4 mü kullandı demiş. sonra da ilaç formülüvermiş. ilaç dediysek kimyasal değil. 1 kilo narın çekirdeği çıkartılarak havanda dövülüp sıvı hale getirilecek sonra üzeine meyve alkolü ( bu arada eşim kimya mühendisi sordum bu haram olan bir şey değilmiş. fermantasyon işlemi için gerekliymiş) eklenip (birebir oranda ne kadar nar çekirdeği o kadar meyve alkolü) 15 gün buzdolabında ağzı açık bir şekilde beklenecek. sonra bir çay bardağının tamamını dolduracak şekilde üzerine zemzem suyu eklenip içilecekmiş. hem de bunu bir defayapmak yeterliymiş. 1 yıl etkisi varmış. ben de sizinle paylaşmak istedim.
kızlar çok mutluyum ya peş peşe 3 hamile haberi....
bakın diyorum benim kızım olacak....
aslı,berna ve emineninde oğlu olacak.....elif demişti dersiniz.....
bugüne kadar kimi rüyamda hamile görsem hamile haberini alırım.kim bana hamileyim dese içime doğanı derim cinsiyet olarak ve doğru çıkar.Rabbimden mi ne.sizler içinde 3ünüz içinde içimden oğlan geçiyor.
inşallah sağlıklı,eli ayağı düzgn hayırlı evlatlarla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?