Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Asli gozunaydin cnm Allah tamamina erdirsin beta hcg kac cikti insallah katlanir canim darisi baslarimiza

Aslicim cok sevindim kesin hamilesin düsük degerde olsa sakin merak etme önemli olan ikiye katlamasi Heyt heyt ücte üc asli emine ve ben allahim neolursun sagsalim kucagimiza allamayida nasip et insallah....

Elifim canim arkadasim sen neymissin ....ücte üc...cok sevindim yaaaaa....allahin izniyle insallah hep birlikte doguma gidiyoruz diyede yazariz burdan...demekk oglan hissediyosyn rabbim hayirlisini verir insallah....

Aslicim cok sevindim kesin hamilesin düsük degerde olsa sakin merak etme önemli olan ikiye katlamasi Heyt heyt ücte üc asli emine ve ben allahim neolursun sagsalim kucagimiza allamayida nasip et insallah....

Canim hayirli olsun allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.ne güzel bu ay üç hamile haberi aldik allah daha da arttirsn

Elifcigim bnm neyim olacak peki hayirlisiyla ??bu arada bana ozelden yazmissin cnm sagol ama bnm ozel hakkim yok daha bide beni arkadas listenede ekle bn bilmiyorum eklemeyi rabbim yardimcimiz olsun canim ya

kızlar günaydın bu ay 4 hamelilik haberide benden bugün sabahtan evde idrar testi yaptım ve anında iki çizgi çok net bir şekilde gördüm kısacası hamileyim ve çok mutluyum rabbim hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin... hamilen olanların hepsi sorunsuz bir hamilelik yaşar inş rabbim hepinizin gönlüne göre versin......

Aslicim sana moral vermk isterim gecen hafta ayni sey bnm basima gldi evde test yapmadim kanda baktirayimdedim 12 si d gunumdu bkliycm dedim kndi kndime bugunde bari moralim bzlmasin dedim 13 unde hala adet olmadim gdp kan verdim 11.8 cikti dr u aradim hamilesin kesin ama 2 gun snra tkrar yaptir dger artacak mi bakalim dedi iki gun zor sabrettim sonra verdim 39.55 cikti dr gttim kesin hamilesin dedi
O yuzden arkadasim miralini bozma kafani rahat tut bol bol dua et hayirlisiysa zaten olacak

gözün aydın canım ne bereketli aymış bu ay rabbim hayırlısını versin inşallah...

Tebrik ederim canim rabbim kucagimiza almayi nasip eder insallh

çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. inşallah en kısa zamanda sen de hamile olursun.

tebrik ederim aslı sabah sabah iki tane hamilelik haberi alınca çok hoş oldum umutlandım yine inşallah arkanızdan da biz geliriz hiç moralini bozma artacak hiç merak etme

himm sağol canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer herşey güzel olacak rabbimseni korusun.

Amin inşallah hepimiz. bu arada sinan hoca yeni hasta almıyordu en son ben gittiğimde. ama son durumu bilmiyorum. ben kasında gittim, özgür deren ya da sinan hocaya muayene olmak istedim ama olmadı. özgür bey zaten orda hasta bakmıyormuş. çok sinir oldum. sinan hoca da yeni hasta almıyor dediler. ona muayene olmak istiyorsan iyice araştır öyle git. zaten 1,30 dan sonra hasta bakıyorlar. rezil bir sistemi var hacettepenin.

hakikaten elif sana ne denir bilmem daha önceki yazılarda yanılmıyosam aslı içindi o kadar net konuşuyodun ki yalan yok nasıl böyle konuşuyo ya kız hüsrana uğrarsa diye geçirmiştim içimden hakkaten var sende bişey dün akşam eşime bile bahsettim senden ateş ölçmeden çıktı da konu elif'cim nolur beni de rüyanda görsene :))) şaka yapıyorum inşallah bidahaki ay da biz güzel haberler alırız ve sizin bebeklerinizin güzel haberlerini almaya devam ederiz...

canım bugünkü ateşim 35.8 takip edebiliyomusun bilmiyorum ama özelden msj atamadığım için burdan yaziyorum ya sana hamile halinle yük olmak istemiyorum ama sen bu işi biliyosun 3 te 3 bu ay ne diyim bende başta sana ve hepimize dua ediyorum bütün tanıdıklarımdan da istiycem

Elifcigim bnm neyim olacak peki hayirlisiyla ??bu arada bana ozelden yazmissin cnm sagol ama bnm ozel hakkim yok daha bide beni arkadas listenede ekle bn bilmiyorum eklemeyi rabbim yardimcimiz olsun canim ya

canım ekledim.sana bilidirmler kısmında çıkar kabul edersin....
senin kızın olacak bence....

evet canım ekliyorum sana verdiğim linkden bakabilirsin...kanaman bitince bitii diyede yaz...8 şuabt olabilir senin yumurtlaman ona göre.
4-6-8-10 şubatlarda çalış tamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…