canım bunu yapınca clexan kullanmaya gerek yokmuymuş
Kizlarr simdi aile hekimim aradi adam icim rahar etmedi dedi, gebeyim yalniz daha bir haftalik dedi, bthcg em dusukmus pazartesi kesin cikar dio, adetimden 3 gun gecti, %90 sin gebesun dedi, sizce ben neye gore hesaplayim, gec dollenmemi oldu acaba, tirstim simdi ya yukselmezse, yarin hemen kendi dokturuma gidecem, aile hekimi adetinizden daha azgun gecmis dio, ama ben korkudan olecemm yA, siz ne diosunuz yukselirmi ,
kız gözün aydın ben sana boşa stres yapıyorsun hamilesin demedim mi?benim bthcg 35 çıkmıştı.çok sevindim canım.artık stresi bırak yarın doktoruna git.......
heyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt be 3 te 3......ben neymişim be....eşime diyorumda ateşini ölçtüğüm üç kızda hamile diye aşkım sen ebe ya da kadın doğumcu olacak kızmışsın diyor))))))))))))))
Aslicim cok sevindim kesin hamilesin düsük degerde olsa sakin merak etme önemli olan ikiye katlamasi Heyt heyt ücte üc asli emine ve ben allahim neolursun sagsalim kucagimiza allamayida nasip et insallah....
kızlar çok mutluyum ya peş peşe 3 hamile haberi....
bakın diyorum benim kızım olacak....
aslı,berna ve emineninde oğlu olacak.....elif demişti dersiniz.....
bugüne kadar kimi rüyamda hamile görsem hamile haberini alırım.kim bana hamileyim dese içime doğanı derim cinsiyet olarak ve doğru çıkar.Rabbimden mi ne.sizler içinde 3ünüz içinde içimden oğlan geçiyor.
inşallah sağlıklı,eli ayağı düzgn hayırlı evlatlarla....
Kizlarr simdi aile hekimim aradi adam icim rahar etmedi dedi, gebeyim yalniz daha bir haftalik dedi, bthcg em dusukmus pazartesi kesin cikar dio, adetimden 3 gun gecti, %90 sin gebesun dedi, sizce ben neye gore hesaplayim, gec dollenmemi oldu acaba, tirstim simdi ya yukselmezse, yarin hemen kendi dokturuma gidecem, aile hekimi adetinizden daha azgun gecmis dio, ama ben korkudan olecemm yA, siz ne diosunuz yukselirmi ,
kızlar günaydın bu ay 4 hamelilik haberide benden bugün sabahtan evde idrar testi yaptım ve anında iki çizgi çok net bir şekilde gördüm kısacası hamileyim ve çok mutluyum rabbim hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin... hamilen olanların hepsi sorunsuz bir hamilelik yaşar inş rabbim hepinizin gönlüne göre versin......
kızlar günaydın bu ay 4 hamelilik haberide benden bugün sabahtan evde idrar testi yaptım ve anında iki çizgi çok net bir şekilde gördüm kısacası hamileyim ve çok mutluyum rabbim hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin... hamilen olanların hepsi sorunsuz bir hamilelik yaşar inş rabbim hepinizin gönlüne göre versin......
cok iyi anliyorummm seni kuzum benimmm..aynisini sanki ben ve eminim okuyan diger arkadaslarimizda yasamistirrr..doru söylüyosun umut ve moral cok önemlii..bide artik iyice nasip isi olduguna inaniyorumm..nasipse insalalhhh yavruna bisey olmayacakk..rabbim onu saan bagislayacaktir..allah kimseyi korktuguna ugratmasinnn ..insalalh bu sefer kanamann olmayacakkk..duam senle...kimse evlat acisi cekmesin inslalahhhhh...perde insalalhh kücüktür yavrun onu büyüdükce iteklerr kendiligindende düzelir cok duydum öyle düzeleni insalalh seninkide öyle olurrr.kalbini ferah tutt...
himm sağol canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer herşey güzel olacak rabbimseni korusun.
kız gözün aydın ben sana boşa stres yapıyorsun hamilesin demedim mi?benim bthcg 35 çıkmıştı.çok sevindim canım.artık stresi bırak yarın doktoruna git.......
heyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt be 3 te 3......ben neymişim be....eşime diyorumda ateşini ölçtüğüm üç kızda hamile diye aşkım sen ebe ya da kadın doğumcu olacak kızmışsın diyor))))))))))))))
Elifcigim bnm neyim olacak peki hayirlisiyla ??bu arada bana ozelden yazmissin cnm sagol ama bnm ozel hakkim yok daha bide beni arkadas listenede ekle bn bilmiyorum eklemeyirabbim yardimcimiz olsun canim ya
canım bugünkü ateşim 35.8 takip edebiliyomusun bilmiyorum ama özelden msj atamadığım için burdan yaziyorum ya sana hamile halinle yük olmak istemiyorum ama sen bu işi biliyosun 3 te 3 bu ay ne diyim bende başta sana ve hepimize dua ediyorum bütün tanıdıklarımdan da istiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?