evet canım ekliyorum sana verdiğim linkden bakabilirsin...kanaman bitince bitii diyede yaz...8 şuabt olabilir senin yumurtlaman ona göre.
4-6-8-10 şubatlarda çalış tamam
sağol canımm inşallah ben de hamileyimdir bekleyeyim o zaman sen iğneye hemen başlamadın o zaman demi erken öğrenmek bebek için iğne kullanmak açısından faydalı mıdır kan testi için bekleyeyim mi ?
ben iğneye çok önce başladım. ben adet günü başladım iğneye. iğneye erken başlamak önemli tabi. o yüzden gebeliği erken öğrenmek önemli.
canım ekledim.sana bilidirmler kısmında çıkar kabul edersin....
senin kızın olacak bence....
canım ilk gün doktor iğneyi ialcı vermeden sokarak bana deriyi sıyırtmayacaksın dedi öle gösterdi böle olmayacak diye.sonra iğneyi dik 90 derece düz batırdı gene böyle de olmayacak dedi.sonra 45 derece batırdı böyle olacak dedi.sonra çıkarttı iğneyi bana öle 45 derece yatay batırttırarak vurdurdu.açıkcası dik vurmayada korkuyorum doktor öle dedi diye.acaba yağzız mıyım da öle dedi diyecem maşallah mıngıl mıngıl yağ....buradaki ebe önemli değil dikte olsa yatayda olsa önemli olan yağa ilacı verebilmek dedi.ama bu 10a kadar saymayı deneyecem.dik vursam bişey olmaz demi.yarın akşamda öle deneyeyim...
Gecen sene 32 haftalik kaybettigim melegimde kizdi mekani cennet olsun;(
Bnm icimden erkek geciyo cin takvimine gore flnda erkek ama inanmiyorumda ole baktim iste ne olursa olsun yeterki savlikli olsun insallh hepimizinkiler bu ay bereketli olcak insallh
hamile sayısında patlama var ne güzel çok mutlu oldum herkese hayırlı olsun
elif canım benimde morarmadan öte bir kararma ve de beze oluyordu... eşim iğneyi dik vuruyor ve havasını da alıyor burda okuduğum kadarıyla havası da alınmaycakmış neyse artık bugün söylerim çünkü havasını alırken de dışarıya damlatıyor... elimle ölçüyorum yaklaşık 5 cm kadar daire şeklinde vurduruyorum fakat iğneyi biraz dışarda vursa hemen morarma ve beze oluyor ben de çözüm olarak ona vuracağı yeri gösteriyorum. ilgisi varmı bilmiyorum ama morluklardan kurtuldum bu arada doktorum normal olduğunu her seferinde farklı yerlere vurmamız gerektiğini moraran yerlere de emilimi azaltacağından vurmamamızı söyledi .
senin çocuğun vardı değil mi
hilal nasıl oldun canım
kızlar ben de çocuk için türbeye gittim ve orda adadım erkek olursa türbede yatan zatın adını koyacaktım o ay çok umutsuzdum 21 günde korunmuştuk ve o ay hamile kaldım hep bebeğimi erkek olarak düşündüm bu nedenle doktorum kız olduğunu söyleyince bile inanmadım 4 doktorda kız olduğunu söyledi ben hala kızım olacağına inanamıyorum...
elifçim bak ben sana daha önce de dedim. eşine yaptırdın mı? bak bir de ona denettir. etini sık. dik yap. ben böyle yaptım ve hiçbirşey yok. o kadar kişi dik diyor burda sonuçta.
nasılsın canım?bulantın filan başladı mı?doktora yarın gideceksin demi?kaçta gideceksin.gidince hemen haber yaz tamam mı?bende cumartesi gidicem...
Ciktim doktordan, degerim dusuk pazartesi tekrar yapacaz alttan bakti iki kararti gorduk minik, ama kimyasal gebelikte olabilir dio, yani degerimin yukselmesine bagli, 5,4 lerde deger ya. Isim allaha kaldi, igneyide vetrdi oda kese gorunmeden gerek yok ama simdi bise olursa ustume kalmasin dedi doktor, ignenin adida hıbor yazio kutuda , 10 tane var icinde, varmi kullanan, lutfen dualariniza ihtiyacim var, insallah yukselir degerim(
kızlar günaydın bu ay 4 hamelilik haberide benden bugün sabahtan evde idrar testi yaptım ve anında iki çizgi çok net bir şekilde gördüm kısacası hamileyim ve çok mutluyum rabbim hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin... hamilen olanların hepsi sorunsuz bir hamilelik yaşar inş rabbim hepinizin gönlüne göre versin......
Ciktim doktordan, degerim dusuk pazartesi tekrar yapacaz alttan bakti iki kararti gorduk minik, ama kimyasal gebelikte olabilir dio, yani degerimin yukselmesine bagli, 5,4 lerde deger ya. Isim allaha kaldi, igneyide vetrdi oda kese gorunmeden gerek yok ama simdi bise olursa ustume kalmasin dedi doktor, ignenin adida hıbor yazio kutuda , 10 tane var icinde, varmi kullanan, lutfen dualariniza ihtiyacim var, insallah yukselir degerim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?