Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlarr hepinize tesekkur guzel dilekler icin, cok mutluyum herkese umut olsun yedi ay olacakti olmuyodu denemedigim sey kalmamisti ve artik bu ayda olmazsa kesin asilama diodum,elif bilir, ama cok cok dua ettim, bide ates olcmeyi deneyin, gerisi allaha, insallah bu mutlulugum devM eder, bugun 11 de doktoruma gudicem, gercekten hepinize ayri ayri tesekkur ama eliff i ayrica cok tesekkur ediyorum, allah hepinize bu mutlulugu nasip etsin, insallah saglikla kucagimiza aliriz, diger arkadaslarimida tebrik ediyorumm:)

evet canım ekliyorum sana verdiğim linkden bakabilirsin...kanaman bitince bitii diyede yaz...8 şuabt olabilir senin yumurtlaman ona göre.
4-6-8-10 şubatlarda çalış tamam

tamam canım çok teşekkür ederim Allah sana ne muradın varsa onu versin inşallah aldığın dualar bebeğini sağ salim kucağına aldığın günü görmek için vesile olsun sana fenamı işte şimdiden ilerde evladına anlatmak için anıların oluşuyo anlatırsın ona bunları düşüncesi bile çok güzel...

sağol canımm inşallah ben de hamileyimdir bekleyeyim o zaman sen iğneye hemen başlamadın o zaman demi erken öğrenmek bebek için iğne kullanmak açısından faydalı mıdır kan testi için bekleyeyim mi ?

ben iğneye çok önce başladım. ben adet günü başladım iğneye. iğneye erken başlamak önemli tabi. o yüzden gebeliği erken öğrenmek önemli.

ben iğneye çok önce başladım. ben adet günü başladım iğneye. iğneye erken başlamak önemli tabi. o yüzden gebeliği erken öğrenmek önemli.

slm bendede kan pıhtılaşması var hamile kalınca benimde iğne olmam gerekecek.benim bi sorum olacak iğneler kaç günde bir olunuyor,sabah akşam farkediyormu bide koldan mı vuruluyor?

canım ekledim.sana bilidirmler kısmında çıkar kabul edersin....
senin kızın olacak bence....

Gecen sene 32 haftalik kaybettigim melegimde kizdi mekani cennet olsun;(
Bnm icimden erkek geciyo cin takvimine gore flnda erkek ama inanmiyorumda ole baktim iste ne olursa olsun yeterki savlikli olsun insallh hepimizinkiler bu ay bereketli olcak insallh

elifçim bak ben sana daha önce de dedim. eşine yaptırdın mı? bak bir de ona denettir. etini sık. dik yap. ben böyle yaptım ve hiçbirşey yok. o kadar kişi dik diyor burda sonuçta.

hamile sayısında patlama var ne güzel çok mutlu oldum herkese hayırlı olsun

elif canım benimde morarmadan öte bir kararma ve de beze oluyordu... eşim iğneyi dik vuruyor ve havasını da alıyor burda okuduğum kadarıyla havası da alınmaycakmış neyse artık bugün söylerim çünkü havasını alırken de dışarıya damlatıyor... elimle ölçüyorum yaklaşık 5 cm kadar daire şeklinde vurduruyorum fakat iğneyi biraz dışarda vursa hemen morarma ve beze oluyor ben de çözüm olarak ona vuracağı yeri gösteriyorum. ilgisi varmı bilmiyorum ama morluklardan kurtuldum bu arada doktorum normal olduğunu her seferinde farklı yerlere vurmamız gerektiğini moraran yerlere de emilimi azaltacağından vurmamamızı söyledi .
senin çocuğun vardı değil mi

hilal nasıl oldun canım

kızlar ben de çocuk için türbeye gittim ve orda adadım erkek olursa türbede yatan zatın adını koyacaktım o ay çok umutsuzdum 21 günde korunmuştuk ve o ay hamile kaldım hep bebeğimi erkek olarak düşündüm bu nedenle doktorum kız olduğunu söyleyince bile inanmadım 4 doktorda kız olduğunu söyledi ben hala kızım olacağına inanamıyorum...

canım benim ilk kaybettiğim bebeğimde 27 haftalıı kızdı...

yok canım.ben ilk bebeğimi kzımı 27 haftalıkken preerklampsi yüzüne ölü doğum yaptım.

elifçim bak ben sana daha önce de dedim. eşine yaptırdın mı? bak bir de ona denettir. etini sık. dik yap. ben böyle yaptım ve hiçbirşey yok. o kadar kişi dik diyor burda sonuçta.

canım eşim yapmıyor.dün ona vurdurayım dedim vurmadı.ben sen yaparken bile içim gidiyor diyor.dün vurduğumda bişey olmadı.ama bugünden itibaren bende dik vuracam

Kizlar size soyledim mi bilmiyorum ama ben ignemi vurmadan 2 dk once buz koyuyorum vurcgim yere o uyusturuyo henen ignemi yapiyorum sonra yine buzu koyuyorum morarma az oluyo ve cok fazla acimiyo tavsiye ederim bnde arastirirken nette okumustum cok kadind ole yapiyodu bir tavsiye sadece!!!

nasılsın canım?bulantın filan başladı mı?doktora yarın gideceksin demi?kaçta gideceksin.gidince hemen haber yaz tamam mı?bende cumartesi gidicem...

kızlar çok teşekkür ederim... inş hep beraber rhat bir hamilelik geçiririz güzel olur herşey bizim için.... rabbim bütün çocuk isteyenler nasip etsin inş hayırlısı ile kimsenin kucakları boş kalmasın....:)

nasılsın canım?bulantın filan başladı mı?doktora yarın gideceksin demi?kaçta gideceksin.gidince hemen haber yaz tamam mı?bende cumartesi gidicem...

bulantı ara sıra oluyor evet. ama çok değil. ben de çok belirti olsun istiyorum. bulantı falan ne varsa istiyorum))içeride durumların iyi olduğundan emin olurum en azından.
evet yarın akşam randevum bakalım ne diycek. sonra gezmeye falan gideriz, kayınvalideme falan gideriz. yarın dr dan sonra giremeyebilirim. cumartesi haber veririm. senin cumartesi kaçta randevun geç mi? sen de haberdar et.
bu arada sende ne var öyle kuzum. 3 te 3 yaptın canım yaaa. bu artık senin vazifen.-))herkesin ateşini takip edeceksin))
bugün internet bir tuhaf. hemen düşüyo. çok yorum yapamıyorum herkese.

Ciktim doktordan, degerim dusuk pazartesi tekrar yapacaz alttan bakti iki kararti gorduk minik, ama kimyasal gebelikte olabilir dio, yani degerimin yukselmesine bagli, 5,4 lerde deger ya. Isim allaha kaldi, igneyide vetrdi oda kese gorunmeden gerek yok ama simdi bise olursa ustume kalmasin dedi doktor, ignenin adida hıbor yazio kutuda , 10 tane var icinde, varmi kullanan, lutfen dualariniza ihtiyacim var, insallah yukselir degerim(

hemen moralini bozma canım. dur bakalım bekle biraz daha. iyi olur sonuç inşallah.

canım tebrikler gözünaydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle doğurursun inşallah amin..

allah allaaaa canım 10 ve altı gebelik yok diye biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum acaba :26::26:
hemen moralini bozma dur bakalım sabırla bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…