Kizlarr hepinize tesekkur guzel dilekler icin, cok mutluyum herkese umut olsun yedi ay olacakti olmuyodu denemedigim sey kalmamisti ve artik bu ayda olmazsa kesin asilama diodum,elif bilir, ama cok cok dua ettim, bide ates olcmeyi deneyin, gerisi allaha, insallah bu mutlulugum devM eder, bugun 11 de doktoruma gudicem, gercekten hepinize ayri ayri tesekkur ama eliff i ayrica cok tesekkur ediyorum, allah hepinize bu mutlulugu nasip etsin, insallah saglikla kucagimiza aliriz, diger arkadaslarimida tebrik ediyorumm:)
Ciktim doktordan, degerim dusuk pazartesi tekrar yapacaz alttan bakti iki kararti gorduk minik, ama kimyasal gebelikte olabilir dio, yani degerimin yukselmesine bagli, 5,4 lerde deger ya. Isim allaha kaldi, igneyide vetrdi oda kese gorunmeden gerek yok ama simdi bise olursa ustume kalmasin dedi doktor, ignenin adida hıbor yazio kutuda , 10 tane var icinde, varmi kullanan, lutfen dualariniza ihtiyacim var, insallah yukselir degerim(
Ciktim doktordan, degerim dusuk pazartesi tekrar yapacaz alttan bakti iki kararti gorduk minik, ama kimyasal gebelikte olabilir dio, yani degerimin yukselmesine bagli, 5,4 lerde deger ya. Isim allaha kaldi, igneyide vetrdi oda kese gorunmeden gerek yok ama simdi bise olursa ustume kalmasin dedi doktor, ignenin adida hıbor yazio kutuda , 10 tane var icinde, varmi kullanan, lutfen dualariniza ihtiyacim var, insallah yukselir degerim(
yeni bir hamilemiz daha var. dualarımıza katılan arkadaşım gülin hamle kanda çıktı. yarın. dr. a gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?