Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu hafta ne güzel hamile haberleri aldık doktor kontrolü olanlar bebek haberini alıp yeni gidecek olanlar güzel haberlerinizi bekliyoruz bize de moral oluyo güzel haberler almaya devam edelim inşallah

bu akşam sohbetimiz vardı 41 yasin okundu dua edildi benim kayıplarımı durumumu da biliyolar doğmuş ve doğacak çocuklar için de gönderildi hepimize inşallah...

ben toplam 400 tane okudum. Allah kabul etsin. Bebeklerimize hayırlısıyla sağsalim kavuşmayı nasip etsin. İsteyen herkese de hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah...

yeni bir hamilemiz daha var. dualarımıza katılan arkadaşım gülin hamle kanda çıktı. yarın. dr. a gidecek.

süper) güline tebriklerşimizi ilet. o neden gelmiyor buraya. gelsin de tanışalım, konuşalım)
şubat hamişleri 6 kişi olduk. 1 hafta kaldı şubatın bitmesine. yok mu artıran))
Rabbim hepimizi korusun, bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla doğumayı nasip etsin. hamile olmayanlara da tez vakitte hayırlı hamilelikler nasip etsin. Amin.

ağzınıza sağlık. okuyan herkesten Allah razı olsun. Allah kabul etsin.

ne guzel 2 kızın varmıs allah bagıslasın.benım hıc cocugum yok ılk gebelıkten sonra senınle aynı gende mutasyon oldugunu ogrendım.ınsallah hamıle kalırsam ıgneye baslayacagız.sende ıgne tedavısıyle evladını kucagına alırsın ınsallah

çok sağolasın canım. allah senden razı olsun. iletirim tebriklerinizi. canım onun pıhtılaşma gibi bi problemi yok. tüpünün birinde hafif bir tıkanıklık vardı ve bir türlü hamile kalamıyordu. ben de dua konusu geçince bak bizim kızlar böyle bir dua yapıyorlar katılmak istermisin diyince tabi dedi o şekilde başladı. ama iletirim bakalım ne diyecek. şu saat oldu hala ondan da haber alamadım. dr. a gidecekti merakla bekliyorum bakalım hayırlısı.

inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş elif inşallah bize de uğurlu gelir bidahaki ay bizde güzel haberler verririz inşallah çok da heveslenmek istemiyorum çünkü sonra çok üzülüyorum ((

nasılsın canım. nasıl bulantılar? 3 aydan sonra rahat oalacaksın inşallah. ar kaldı kız. 9 hafta oldun bile maşallah.
iğneyi nasıl yaptın dün? dik mi? nasıl oldu? rahatmıydı?
benim bugün 17.20 de randevum. heyecanlıyım. bakalım ne diycek dr um?
sen şeker olayını ne yaptın? ne zaman belli olacaktı?

Kızlar benım sabah kanamam oldu, hemen doktora gıttık progesteron verdı bıde bır ıgne vuruldum, buarada dun yıne bthcg me baktırdım bıraz yukselmıs ama cok degıl, doktorum pazartesını bekle yukselırse kanaman azalırsa sevın dedı, senı zorlucak bıraz dedı, sayet kanamayla duşerse kımyasal gebelık olur dedı. Psıkolojım altust cok agladım, evdeyım yatıyorum sımdı , dualarınıza cok ıhtıyacım var, hıc umudum yok ama bır ıhtımal belkı tutunur. Zaten saglıklıysa tutunur. Buarada hastanede bır sok daha yasadım. Benım esas doktorum prof adanada cok tanınan rısklı gebelıkte uzman bırı bugun sabah gzatesının bas sayfası da kotu bır haberle cıktı. Sabah hıc haberım olmadan kendısını aradım kanamam ıcın bana progestronu yazdırdı hatta. Haberı okuyunca etkılendım tabı, adanada olanlar bılır. Bole ıste tek ıstedıgım dualarınız.

inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş elif inşallah bize de uğurlu gelir bidahaki ay bizde güzel haberler verririz inşallah çok da heveslenmek istemiyorum çünkü sonra çok üzülüyorum ((

haklısın canım. çok iyi anlıyorum seni. Rabbim hayırlısını versin.geç olsun güç olmasın.

Canını sıkma canım. duam seninle. Rabbim hakkında hayırlısını versin. hayurlısı olsun diye dua et. dediğin gibi sağlıklıysa tutunacaktır sana inşallah. bol bol ayetel kürsü oku elini karnına tut. yapacak başka şey yok. haberlerini bekliyoruz.

aslıcım üzülme zor bir durum ama elini karnına koy ve dua et allahım sana bağışlar inşallah. sağlıklıysa hayırlısıysa durur inşallah. moralini bozmaki bebişinde sana sıkı sıkı tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…