yeni bir hamilemiz daha var. dualarımıza katılan arkadaşım gülin hamle kanda çıktı. yarın. dr. a gidecek.
kızlarr ne güzel haberler alıyoruz yaşasınnnnnn
pazartesi benim bat dua edin kırmızılar gelmesin
bu hafta ne güzel hamile haberleri aldık doktor kontrolü olanlar bebek haberini alıp yeni gidecek olanlar güzel haberlerinizi bekliyoruz bize de moral oluyo güzel haberler almaya devam edelim inşallah
bu akşam sohbetimiz vardı 41 yasin okundu dua edildi benim kayıplarımı durumumu da biliyolar doğmuş ve doğacak çocuklar için de gönderildi hepimize inşallah...
kızlarr ne güzel haberler alıyoruz yaşasınnnnnn
pazartesi benim bat dua edin kırmızılar gelmesin
allah dualarınızı kabul etsin .inşallah isteyen herkesin nurtopu gibi bebekleri olur bende şimdi geldim hastaneden mthfr gen mutasyonu a1298c homozigot teşhisi konuldu diyer iki kızım mucize gibi bişey ne mutasyon ne kan pıhtılaşması 3600 gr dunyaya geldiler senelerdir gittiğim doktorum çok şanslı olduğumu söyledi yılmak yok aynen yola devam
sevınc benım de pazartesı ya da salı batım.ınsallah sende bende guzel haberler alırız bu ay
şubat çıkyor az kaldı) bu bereketli ayı kaçırmayın kızlar. bekliyoruz sizden de haber.sizlerle 8 olacaz inşallah )
süper) güline tebriklerşimizi ilet. o neden gelmiyor buraya. gelsin de tanışalım, konuşalım )
şubat hamişleri 6 kişi olduk. 1 hafta kaldı şubatın bitmesine. yok mu artıran))
Rabbim hepimizi korusun, bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla doğumayı nasip etsin. hamile olmayanlara da tez vakitte hayırlı hamilelikler nasip etsin. Amin.
süper) güline tebriklerşimizi ilet. o neden gelmiyor buraya. gelsin de tanışalım, konuşalım )
şubat hamişleri 6 kişi olduk. 1 hafta kaldı şubatın bitmesine. yok mu artıran))
Rabbim hepimizi korusun, bebeklerimizi sağlıcakla hayırlısıyla doğumayı nasip etsin. hamile olmayanlara da tez vakitte hayırlı hamilelikler nasip etsin. Amin.
inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş elif inşallah bize de uğurlu gelir bidahaki ay bizde güzel haberler verririz inşallah çok da heveslenmek istemiyorum çünkü sonra çok üzülüyorum((
Kızlar benım sabah kanamam oldu, hemen doktora gıttık progesteron verdı bıde bır ıgne vuruldum, buarada dun yıne bthcg me baktırdım bıraz yukselmıs ama cok degıl, doktorum pazartesını bekle yukselırse kanaman azalırsa sevın dedı, senı zorlucak bıraz dedı, sayet kanamayla duşerse kımyasal gebelık olur dedı. Psıkolojım altust cok agladım, evdeyım yatıyorum sımdı , dualarınıza cok ıhtıyacım var, hıc umudum yok ama bır ıhtımal belkı tutunur. Zaten saglıklıysa tutunur. Buarada hastanede bır sok daha yasadım. Benım esas doktorum prof adanada cok tanınan rısklı gebelıkte uzman bırı bugun sabah gzatesının bas sayfası da kotu bır haberle cıktı. Sabah hıc haberım olmadan kendısını aradım kanamam ıcın bana progestronu yazdırdı hatta. Haberı okuyunca etkılendım tabı, adanada olanlar bılır. Bole ıste tek ıstedıgım dualarınız.
Kızlar benım sabah kanamam oldu, hemen doktora gıttık progesteron verdı bıde bır ıgne vuruldum, buarada dun yıne bthcg me baktırdım bıraz yukselmıs ama cok degıl, doktorum pazartesını bekle yukselırse kanaman azalırsa sevın dedı, senı zorlucak bıraz dedı, sayet kanamayla duşerse kımyasal gebelık olur dedı. Psıkolojım altust cok agladım, evdeyım yatıyorum sımdı , dualarınıza cok ıhtıyacım var, hıc umudum yok ama bır ıhtımal belkı tutunur. Zaten saglıklıysa tutunur. Buarada hastanede bır sok daha yasadım. Benım esas doktorum prof adanada cok tanınan rısklı gebelıkte uzman bırı bugun sabah gzatesının bas sayfası da kotu bır haberle cıktı. Sabah hıc haberım olmadan kendısını aradım kanamam ıcın bana progestronu yazdırdı hatta. Haberı okuyunca etkılendım tabı, adanada olanlar bılır. Bole ıste tek ıstedıgım dualarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?