Kızlar benım sabah kanamam oldu, hemen doktora gıttık progesteron verdı bıde bır ıgne vuruldum, buarada dun yıne bthcg me baktırdım bıraz yukselmıs ama cok degıl, doktorum pazartesını bekle yukselırse kanaman azalırsa sevın dedı, senı zorlucak bıraz dedı, sayet kanamayla duşerse kımyasal gebelık olur dedı. Psıkolojım altust cok agladım, evdeyım yatıyorum sımdı , dualarınıza cok ıhtıyacım var, hıc umudum yok ama bır ıhtımal belkı tutunur. Zaten saglıklıysa tutunur. Buarada hastanede bır sok daha yasadım. Benım esas doktorum prof adanada cok tanınan rısklı gebelıkte uzman bırı bugun sabah gzatesının bas sayfası da kotu bır haberle cıktı. Sabah hıc haberım olmadan kendısını aradım kanamam ıcın bana progestronu yazdırdı hatta. Haberı okuyunca etkılendım tabı, adanada olanlar bılır. Bole ıste tek ıstedıgım dualarınız.
haklısın canım. çok iyi anlıyorum seni. Rabbim hayırlısını versin.geç olsun güç olmasın.
canım 550 tane okudum. dün yatsı namazı için camiye gittik orda hepinize dua ettim. sağlıklı şekilde doğuralım olmayana isteyen herkese bebek versin diye. rabbim kabul eder inşallah
Amin canim cumlemiz insallahhhkızlar çok teşekkürler. ben duanın gücüne ve birbirimize dua etmenin faydasına inanıyorum gerçekten. gülin aşağı yukarı 1 yıldır uğraşıyordu. artık bu aşılama olmasaydı tüp bebek yaptıracaktı. oldu çok şükür. darısı hepimize inş. rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz.
şubat çıkyor az kaldı) bu bereketli ayı kaçırmayın kızlar. bekliyoruz sizden de haber.sizlerle 8 olacaz inşallah )
bugün doktora gidiceksin demi güzel haberlerini bekliyoruz öyle bi duruma geldim ki burdan uzak olmak istemiyorum eve gelince hemen bilgisayar başına geçip haberleri almak istiyorum
Asli cnm stres yapma hersey olacagina variyor eger saglikliysa tutunuyor degilsede gidiyor bu gercegi kabul ettik artik.
Benim beta 25 e kadar cikip geri dusmedimi gecen ay hayirlisi cnm uzulme.
Kızlar benım sabah kanamam oldu, hemen doktora gıttık progesteron verdı bıde bır ıgne vuruldum, buarada dun yıne bthcg me baktırdım bıraz yukselmıs ama cok degıl, doktorum pazartesını bekle yukselırse kanaman azalırsa sevın dedı, senı zorlucak bıraz dedı, sayet kanamayla duşerse kımyasal gebelık olur dedı. Psıkolojım altust cok agladım, evdeyım yatıyorum sımdı , dualarınıza cok ıhtıyacım var, hıc umudum yok ama bır ıhtımal belkı tutunur. Zaten saglıklıysa tutunur. Buarada hastanede bır sok daha yasadım. Benım esas doktorum prof adanada cok tanınan rısklı gebelıkte uzman bırı bugun sabah gzatesının bas sayfası da kotu bır haberle cıktı. Sabah hıc haberım olmadan kendısını aradım kanamam ıcın bana progestronu yazdırdı hatta. Haberı okuyunca etkılendım tabı, adanada olanlar bılır. Bole ıste tek ıstedıgım dualarınız.
nasılsın canım. nasıl bulantılar? 3 aydan sonra rahat oalacaksın inşallah. ar kaldı kız. 9 hafta oldun bile maşallah.
iğneyi nasıl yaptın dün? dik mi? nasıl oldu? rahatmıydı?
benim bugün 17.20 de randevum. heyecanlıyım. bakalım ne diycek dr um?
sen şeker olayını ne yaptın? ne zaman belli olacaktı?
aslıcım üzme kendini Rabbim ol derse ne kadar kanaman da olsa o bebek tutunur, yok onun ömrü yoksa sen ne yaparsan yap olmuyor. inan ilk haftalarda kaybetmek daha kolay. benim ikid üşüğüm oldu birincisi 7 hafta ikincisi 12 hafta. ikincisinde daha da çok bağlanıp alışmıştım yavruma. Ama ömrü yokmuş. Rabbim hayılrı sağlıklı ömürlü eli ayağı düzgün çocuklar nasip etsin. evladın yokluğuyla da varlığıyla da imtihan etmesin.
eminecim benimde dr randevum var. kürtajımı yapan dr a gidicem 5 te. bakalım ne dicek. inşallah rahmim toparlanmıtır. hamile kalmamda bi engel yoktur inşallah. sen de inşallah bebeişinin kesesini görürsün. belki de bebeişlerin olur. ikiz gibi geldi şimdi içime. güzel haberlerle döneriz hepimiz de
canım bulantım aynı.iğneyi dik yaptım ama gene morardı benim cildimden herhalde.şeker işi de yarın belli olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?