Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bulantım aynı.iğneyi dik yaptım ama gene morardı benim cildimden herhalde.şeker işi de yarın belli olacak....

sanırım dediğin gibi cildin hassas elifçim. belki bu da pıhtılaşmadan kaynaklanıyordur yine. benim de aslında cildim çok hassastır. bacaklarım mosmordur. küçücük çarpsam hemen morarır. hatta bir keresinde bacağımı bir yere çarpmıştım. bir bakıyım dedim. bakarken çarptığım yerin yavaş yavaş morardığını gözlemledim. belki bu da pıhtılaşmadandır.
öpüyorum seni canım ateşölçerim benim.-))

ya iğne yeteri geliyor mu acaba benım cok kafama takılıyor. her gun bır lımon suyu ıcmeye calısıyorum.
çarşamba gittiğimde soracagım

ya iğne yeteri geliyor mu acaba benım cok kafama takılıyor. her gun bır lımon suyu ıcmeye calısıyorum.
çarşamba gittiğimde soracagım

benim dr limon suyu içiyimmi diye sorunca içme.dedi.istertsen dr una sor da öyle iç.kanama falan yapmasın sonra.benimki zaten iğne kullanıyorsun içme dedi.aklında olsun yine de sen bilirsin.

ateş ölçeriz malesef hasta oldu galiba....hapşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burnumda tıkalı,hapşurup duruyommmmm

benim dr limon suyu içiyimmi diye sorunca içme.dedi.istertsen dr una sor da öyle iç.kanama falan yapmasın sonra.benimki zaten iğne kullanıyorsun içme dedi.aklında olsun yine de sen bilirsin.

ne biliyim sormadım ama çok korkuyorum kalbı duracak dıye.
bır de ben 70 kıloyum daha hıc kılo almadım hamılelıgımde ama zaten yuksek kıloyla basladım. o da kafama takılıyor. 60 kılo ustune 0.6 verılıyormus ben 0.4 kullanıyorum

elif karnından yapmayı denesen. orası morarmıyor pek. benim çok az morarırdı. şimdi kolumdan eşim yapıyor. ilk başta yapamam edeme diyordu bir sefer başladı gerisi geliyor. ama hergün özür dileyerek yapıyor canım benim. acıtacağım diye korkuyor

sid 16

canım sanin tek bir mutasyonun var o da heterezigot ben de 4 heterezigot mutasyon var ve ben 0,4 kleksan kullanıyorum pt ınr testlerinde (koagülasyon)değer normal çıkıyor bir tek pt/sn yüksek çıkıyor doktorlar normal diyorlar

aslı canım üzme kendiniRabbim şükredenlerden eylesin bizleri, inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder ama etmezse de üzülme ben iki kimyasal gebelik geçirdim iki ay arayla ve ikinci kimyasal gebelikten hemen sonraki ayda hamile kaldım canını sıkma selvinin dediği gibi gebelikte ilerleyen dönemde her şey daha zor oluyor kürtaj olursan 6 ay korunma veriyor doktorlar ve mecbur korunma süresine uyuyorsun... hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inşallah

ikinci kimyasal gebelikte test sonucumu internetten öğrendiğimde iş yerindeydim ve de bir o kadar üzgündüm bir çalışma arkadaşım çok duygusuz bir şekilde kese görünmedikten sonra hamilelik sayılmaz testi niye bu kadar erken yaptın adetin en az 10 gün geçecek ki test yapasın sen neden üzülüyorsun demişti bizim durumumuzda olmayanlar maalesef bizleri anlamıyorlar... hamilelikleri rahat sorunsuz geçen bazı insanlar sanki bizim üzüntümüzden kendilerine mutluluk çıkarıyor sinir oluyorum

evet yaa eşine yaptır. o zamanki iletişiminiz de çok güzel olacak. benim çok hoşuma gidiyor ınun yapmasuı. zehranın dediği gibi oluyor aynen. korka korka yapıyor. ben gözümü kapatıyorum. falan...
ben ilk yapamıycam galiba dedim. sen yap dedim. hiç ceareti yoktu. mecbur kaldı. yaptı cesareti yerine geldi. şuan kendine çok güvenli olarak yapıypr. yokda kesinlikle yapamam diyordu. sen onu kandır bi... akşam bir dene bak. ona yaptır.becerirsin sen bu işi. onlar da ortak olsun bu acıya:)))

Sevınc sende cok kanama oldumu belım cok agrıyo, pekı sonra adet duzenın nasıl oldu, sımdı bıse yok dımı

yok cnm normal adet gibi oldum bittim kan testi yaptırmazsam bilmezmişim bile bu ay ne zaman olursa bakacaz artık bekliyorum inş gelmez kırmızılarım.

cnm 550 okudum demişsin listede bir 550 var ona ekmi yapacaz toplam şu kadar oldu diye yazarsanız iyi olacak
mesela 50 okudum toplam 150 oldu gibi...

duamız:Yerleri gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.Ya hayyu ya kayyum,ya zel celali vel ikram kapına geldim,senden diliyor ve dileniyorum,hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,eşlerimizi baba yapabilmemizi,evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine,okuduğumuz iHLAS SURESİ hürmetine ............................................(okuyanların isimleri)ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

İhlas Suresi'nin Sırları ve Fazileti

İhlas Sûresi ve Anlamı

Bismillahirrahmanirrahim.

Kul hüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad.

İhlas Sûresinin Anlamı (Manası)

« De ki: O Allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. Doğmamış, doğurmamıştır. Hiç bir eşi ve benzeri yoktur. »

[TABLE="class: Outer_border, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD] İhlas suresi[/TD]
[TD]nick sahibinin gerçek ismi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elif5507[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aleyna1556[/TD]
[TD] 100 [/TD]
[TD] yeliz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as[/TD]
[TD] 130 [/TD]
[TD]aslı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serozi[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] serap [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceylinn38[/TD]
[TD]1291[/TD]
[TD]zehra[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senay079[/TD]
[TD] 160 [/TD]
[TD]senay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987[/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD]selvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senayın arkadaşı[/TD]
[TD]60 [/TD]
[TD]gülin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc007[/TD]
[TD] 2500 [/TD]
[TD]sevinc[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe[/TD]
[TD] 760 [/TD]
[TD]emine[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mayd[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]aycan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atis[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]senem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rengarenk00[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]serpil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86[/TD]
[TD] 1350 [/TD]
[TD]nazife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUD40[/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD]VİLDAN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hildan[/TD]
[TD] 100[/TD]
[TD]hilal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şule[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse23[/TD]
[TD] 150 [/TD]
[TD]ayse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]emel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül06[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]berna[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slmeng[/TD]
[TD] 250 [/TD]
[TD]selma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hurre[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hicran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplam[/TD]
[TD] 8301 kalan : 1699[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duamıza katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilir
listede olupta uğramayanları çıkartacağız arkadaşlar
Allahın izniyle Sağlıklı sıhhatli bebeklere kavuşacağız . amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…