Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim 100 tane okudum allah kabul etsin...

arkadaşlar bede topinkinizi yene gördüm ve aranıza katılmak isterim bende aynı dertten muzdaripim 3 düşüğüm var 1 kürtaj 2 normal düşük şimdi yine düşünüyoruz

2 düşükten snra yaptırxık genetik testleri sonuçlar çıkana adar 3 oldu ve malesf oda düştü sonra aldık snuçları kan pıhtılaşma sorunum varmış inşallah şidi hamile kalınca iğne olucam

mrb arkadaşlar dr dan geliyorum. dr rahmimin gayet iyi olduğunu kürtajdan sonra parça ya da kalınlaşma olmadığını söyledi. 4mm miş. başka dr da 16 mm demişti. ama korunmamız gerektiğini söyledi. bir sürü test var yapmamız gereken sonuçlar çıktıktan sonra hamiş kalmaya çalışıcam. içim çok rahatladı. bir daha kürtaj olucam die korkmuştum.

gözün aydın canım geçmiş olsun testler ne için yapılıcakmış?

gözün aydın canım geçmiş olsun testler ne için yapılıcakmış?

teşekkür ederim selmacım bir sürü test
faktör 5
mtfhr
protrombin mutasyonu
aktive protein c düzeyi
protein c ve s düzeyi
antitrombin 3 düzeyi
homosistein düzeyi
antifosfolipid
lupus antiakoagülan
antinükleer antikor
antikardiopilin ıgm ve ıgg testleri
tiroid fonksiyon testleri

anlamıyorum bende hamile kalır kalmaz inelere başlamam gerekiğini söyledi doktor ama hamile olduğumu anlamadan kimyasal gebelik geçirdiğimi öğreniyorum ama zaten polikistikover olduğu için yumurtalık takibine gidicem artık iğnelere ne zaman başlarım bilmiyorum bilmediğim okadar çok şey varki kafam çok karışık hakkımızda hayırlısı

canım bu testleri ne için yapıyolar sebebini öğrenmek için mi kan pıhtılaşması var sende demi testlerin içeriğini anlamadığım için soruyorum.benim doktorum Ankara'da ben Zonguldak'dayım kan verdim sonuçları dr telefonda bildirdi değerlerini bilmiyorum şimdi gelmene gerek yok hamile kalınca hemen gel iğneye başlıycaz dedi o yüzden merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…